سلام
O_O
مخلصم:دی اسمت رو نمیدونم شرمنده:دی
پس هر چی درباره بیرجند گفتی رو بیخیال شم؟!
چند تا سوال این چند روز واسم پیش امده که میپرسم
1-از کجا میدونید محمد رسوا الله بیرجند مرزبانیه؟جون تو برگه سفید هیج جایی اسمی از مرزبانی نیومده
2-سوال مهمی که دارم این هست که بعد از گذشت دوره دو ماهه برای تقسیم همون بیرجند که هستیم ما رو تقسیم میکنند؟اخه یکی از دوستهام میگفت،هر شهری یه محمد رسول الله داره،چون تو سمنانی،بعد اتمام دوره تو رو معرفی میکنن به محمد رسول الله سمنان و پایگاه سمنانه که تو رو تقسیم میکنه که کجا بیوفتی...درست این داستان چیه؟یعنی من کجا باید دنبال اشنا باشم واسه جای راحت؟تو بیرجند دنبال اشنا بگردم یا سمنان بلاخره؟
هر چند یه اشنای گردن کلفت پیدا کردم...فقط مشکل اینه خیلی سخت میشه گیرش اورد...اگه گیرش بیارم که حله....از میزان گردن کلفیش بسیار ها شنیده ام:دی اگه بتونم تا برج 2 گیرش بیارم مطمئنا میتونه حتی امورشی رو هم تغییر بده...مهم واسم گیر اوردن این ادمه...بعدش دیگه اون اینقدر گنده هست که سه سوت همه چی رو ردیف کنه
3-وقتی میریم اونجا، برای اسایشگاه نحوه تقسیم بچه ها چه جوریه؟یکی گفت از دیپلم به پایین یه جا و بالای فوق دیپلم یک جا...اما یکی از دوستهای دیگه ام میگه از لیسانس به بالا یه اسایشگاه هست و زیر لیسانس جدا هست...کسی میدونه دقیق چیه داستان؟
4-چیزی که خیلی ازش دارم میترسم خشم شبه...اما یه چند نفری از بچه ها میگن که واسه شما تحصیلات دار ها خشم شب نمیزنن و فقط واسه دیپلم ها و کلا مدرک پایینها میزنن...این رو تایید میکنید؟یا نه و ما هم باید انتظار خشم شب رو بکشیم؟
5-این مرخصی بین دوره یعنی چی؟یعنی وقتی دو ماه تموم شد چند روز مرخصی میدن؟منظور اینه؟یا یه جور مرخصیه داخل خود دوره اموزشیه؟اگه داخل خود دوره آموزشیه....میتونم ازش استفاده نکنم تا زود تر این دو ماه سپری شه؟مخصوصا اینکه راه دورم و علاقه ای به هیچ رفت و امدی ندارم و فقط میخوام زودی آموزشیم تموم شه
6-درباره جمعه ها هم سوال داشتم که یکی از دوستان گفته بود....از پنجشنبه 32 ساعت استراحته تا صبح شنبه...درسته؟
7-اقا واسه کچل کردن...ما زیر 4 بزنیم ایراد نداره که؟چون من خودم عادت دارم هرزگاهی سرم رو با تیغ همچین میزنم که برق میوفته...ده روز طول میکشه تا به همون نمره 4 برسه فقط! به نظرم بهتره...اینجوری دیر تر بلند میشه و بهداشتی تره...نظرتون چیه؟
8-به نظرتون میتونم یه سیم کارت محض احتیاط با خودم ببرم...شاید شانس داشتیم یکی از بچه ها هم گوشی اورد و تونستیم از گوشیش استفاده کنم...خوبه؟فقط سوالم اینه سیم کارت رو کجا قایم کنم که پیدا نکنن؟جون میدونم تو لباس مباس رو خوب میگردن...پس حتما باید تو وسایل بگذارم...اما کجاش رو نمیدونم!
9-یه سوال کلی درباره برنامه روزانه دارم...سبح چند بیدار میشیم بعد چه کار میکنیم تا ظهرش و بعد برنامه بعدظهر چیه...کلا برنامه روتین چیه؟ و اینکه میگن 4 صبح باید بیدار شی....میشه بگیم صبحونه نمیخواهیم و همون 7 پاشیم و بعد بریم بوفه یه چیزی بخریم بخوریم؟یه نه راه نداره و حتمی باید 4 بیدار باشیم؟
شرمنده سوالهام زیاد شد...ببخشید