• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sa77s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می خواستم بدونم برای معاف از رزم ها روی کارت پایان خدمت ، کلمه معاف از رزم رو چاپ می کنن یا نه؟

و اگر نمی نویسند کارت معاف از رزم ها چه فرقی با کارت های معمولی داره؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
می خواستم بدونم برای معاف از رزم ها روی کارت پایان خدمت ، کلمه معاف از رزم رو چاپ می کنن یا نه؟

و اگر نمی نویسند کارت معاف از رزم ها چه فرقی با کارت های معمولی داره؟

چاپ نمی شه ! ولی جایی برید می فهمند

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یه جای مناسب برای امریه (کامپیوتر) معرفی کنید لطفا. هر شهری و اداره ای باشه مشکلی نیست.

sa77s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیا میشه با 7 ماه خدمت معاف از رزم بودن رو لغو کرد؟
blushsmiley.gif

پایه خدمتی من 18 شهریور 90 آیا 3 ماه اضافه دفترچه ای من (غیبت) بخشیده شده؟ (تا اول شهریور که بخشیده شده بود)

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
چطوری می فهمند میشه بیشتر توضیح بدید؟

یعنی ظاهر کارت معاف از رزم ها با کارت های معمولی هیچ فرقی نداره؟
تو کارت پایان خدمت من خورده ---> وضعیت آموزش نظامی = 576 ج
من از یکی شنیدم که این کد وضعیت آموزش نظامی برای دوستانی که معاف از رزم شدن فرق می کنه ، شایدم من اشتباه می کنم ، یکی از آشناها تو **** وظیفه هستن ، ازش میپرسم و تو تاپیک مینویسم

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
کسی پدافند سمنان بوده با لیسانس؟
یکی از دوستانم اونجا آموزشی رفته بود که بعد تقسیم افتاد پدافند اهواز ، بچه تهران هم هستش و لیسانس مهندسی هم داره
اگه سوالی هست بگید تا ازش بپرسم

sa77s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو کارت پایان خدمت من خورده ---> وضعیت آموزش نظامی = 576 ج
من از یکی شنیدم که این کد وضعیت آموزش نظامی برای دوستانی که معاف از رزم شدن فرق می کنه ، شایدم من اشتباه می کنم ، یکی از آشناها تو **** وظیفه هستن ، ازش میپرسم و تو تاپیک مینویسم

خیلی ممنون
منتظرم...

amir h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام عیدتون هم مبارک.

من 19 فروردین باید برم.افتادم دژبان مرکز سماجا کهریزک.می خواستم ببینم چه جوریه؟اگر کسی اونجا خدمت کرده یا اطلاعات داره به من بده ممنون.

در ضمن مدرکم هم دیپلم هستش.

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
یکی از دوستانم اونجا آموزشی رفته بود که بعد تقسیم افتاد پدافند اهواز ، بچه تهران هم هستش و لیسانس مهندسی هم داره
اگه سوالی هست بگید تا ازش بپرسم

سلام.ممنون میشم.لطفا بپرسید کسایی که قبلا خدمت داشتند رو نگه یدارن یا ترخیص میکنند اخه من قبلا7ماه خدمت داشتم.

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
سلام.ممنون میشم.لطفا بپرسید کسایی که قبلا خدمت داشتند رو نگه یدارن یا ترخیص میکنند اخه من قبلا7ماه خدمت داشتم.
ازش پرسیدم و گفت که یکی از هم دوره ایهاش هم قبلا 4 ماه تو **** خدمت کرده بود و بعد کنکور قبول شده بود و پشت سرش فوق لیسانس و بعد 8 سال اومده بود خدمت و افتاده بود پدافند اهواز که دو هفته نگهش داشته بودن و بعد ولش کرده بودن ولی شما بعد تعطیلات یه سر برو **** وظیفه و کامل بپرس چون ممکنه شرایط شما با شرایط رفیق رفیقم فرق داشته باشه

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
ازش پرسیدم و گفت که یکی از هم دوره ایهاش هم قبلا 4 ماه تو **** خدمت کرده بود و بعد کنکور قبول شده بود و پشت سرش فوق لیسانس و بعد 8 سال اومده بود خدمت و افتاده بود پدافند اهواز که دو هفته نگهش داشته بودن و بعد ولش کرده بودن ولی شما بعد تعطیلات یه سر برو **** وظیفه و کامل بپرس چون ممکنه شرایط شما با شرایط رفیق رفیقم فرق داشته باشه

سلام.اقایی کردی خدا خیرت بده فقط یه زحمت دیگه.میگن معروفه به زندان هارون راسته یا شایعست؟بعدشم وقتی وسایل بدن میفرستن یرای اندازه کردن یا نگه میدارن؟نه منم با فوق دیپلم رفتم خدمت اموزشی پدافند مشهد بودم بعد افتادم پدافند تهران که کارشناسی قبول شدم وحالا دوباره.**** وظیفه رفتم میگن معمولا نباید اموزش داشته باشی ولی بستگی داره به اون پادگاه اموزشی.ممنون میشم جواب بدی/

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
سلام.اقایی کردی خدا خیرت بده فقط یه زحمت دیگه.میگن معروفه به زندان هارون راسته یا شایعست؟بعدشم وقتی وسایل بدن میفرستن یرای اندازه کردن یا نگه میدارن؟نه منم با فوق دیپلم رفتم خدمت اموزشی پدافند مشهد بودم بعد افتادم پدافند تهران که کارشناسی قبول شدم وحالا دوباره.**** وظیفه رفتم میگن معمولا نباید اموزش داشته باشی ولی بستگی داره به اون پادگاه اموزشی.ممنون میشم جواب بدی/
ازش پرسیدم میگه این خبرا نیست ، به اونا که خیلی حال داده بودن ، پارسال آشخور اونجا بود ، در مورد وسایل هم گفت نمیدونم ولی خود من وقتی آموزشی رفته بودم یه سری ها اومده بودن وسایل گرفتن و رفتن ، لباسا که نهایتش باید بدی خیاط که سایزت دربیاره فقط پوتین رو درست انتخاب کن ، ممکنه همینجوری یه پوتین هم بهت بدن که مجبوری ببری و با یه پوتین دیگه تاق بزنی و سایز پات بگیری ، اصولا نباید نگه دارن چون شما آموزشی رو کامل رفتی ، **** وظیفه درست میگه ، ممکنه اذیتت کنن که اونم بستگی داره به رفتار حسنه شما و یکم مظلوم نمائی

sa77s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیا میشه با 7 ماه خدمت معاف از رزم بودن رو لغو کرد؟
blushsmiley.gif

پایه خدمتی من 18 شهریور 90 آیا 3 ماه اضافه دفترچه ای من (غیبت) بخشیده شده؟ (تا اول شهریور که بخشیده شده بود)

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
ازش پرسیدم میگه این خبرا نیست ، به اونا که خیلی حال داده بودن ، پارسال آشخور اونجا بود ، در مورد وسایل هم گفت نمیدونم ولی خود من وقتی آموزشی رفته بودم یه سری ها اومده بودن وسایل گرفتن و رفتن ، لباسا که نهایتش باید بدی خیاط که سایزت دربیاره فقط پوتین رو درست انتخاب کن ، ممکنه همینجوری یه پوتین هم بهت بدن که مجبوری ببری و با یه پوتین دیگه تاق بزنی و سایز پات بگیری ، اصولا نباید نگه دارن چون شما آموزشی رو کامل رفتی ، **** وظیفه درست میگه ، ممکنه اذیتت کنن که اونم بستگی داره به رفتار حسنه شما و یکم مظلوم نمائی
خیلی اقایی دمه شماگرم.دعاکنید برای همه سربازا

hadiqwe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی پدافند سمنان بوده با لیسانس؟

من آموزشی اونجام.12/1 اعزام بود الان اومدم میان دوره.
اگه لیسانسی که بهت سخت نمیگیرن من خودم با لیسانس رفتم.ولی اگه زیر دیپلم باشی...
فقط هفته اول یکم برات سخت میشه بعد دیگه زیاد باهات کار ندارن میری سر کلاس و...

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
من آموزشی اونجام.12/1 اعزام بود الان اومدم میان دوره.
اگه لیسانسی که بهت سخت نمیگیرن من خودم با لیسانس رفتم.ولی اگه زیر دیپلم باشی...
فقط هفته اول یکم برات سخت میشه بعد دیگه زیاد باهات کار ندارن میری سر کلاس و...
من7ماه خدمت داشتم قبلا ایا منو نگه میدارن یا نه؟ممنون اگه جواب بدی.در ضمن لیسانسم

hadiqwe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من7ماه خدمت داشتم قبلا ایا منو نگه میدارن یا نه؟ممنون اگه جواب بدی.در ضمن لیسانسم

اتفاقا یکی از بچه ها قبلا چند ماه خدمت کرده بود دوباره اومده بود خدمت با ما داشت آموزش میدید بعد 17-18 روز امریش اومد برای یگان مستقیم رفت
البته اونجا به ما گفتن اگه کسی کسری خدمت داشته باشه(دقیقا نمیدونم چند ماه) اونجا نگه میدارن

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
اتفاقا یکی از بچه ها قبلا چند ماه خدمت کرده بود دوباره اومده بود خدمت با ما داشت آموزش میدید بعد 17-18 روز امریش اومد برای یگان مستقیم رفت
البته اونجا به ما گفتن اگه کسی کسری خدمت داشته باشه(دقیقا نمیدونم چند ماه) اونجا نگه میدارن[/QUOTE
ممنون.پس برای ترخیص اذیت نمیکنند.راستی وقتی وسایل بدن نگه میدارن یا مرخصی میدم؟شرمنده سوالام زیاد شد.یه بنده خدایی وبلاگ گذاشته که خیلی جای بدی هست میتونید تو گوگل بنویسید سرباز پدافند هوایی سمنان و اون وبلاگ رو بخونید.اونو خوندم هول کردم .

بالا