• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
نه رفیق کسری میخوام چیکار ؟ اگه 5 سال هم طول بکشه خدمت تو همچین مناطقی حاضرم بمونم و بجنگم . همون که گفتی ، جنگ در کوه و کمر . عاشقشم . جریان چریک شدن و این چیزا چطوریاس ؟ چطوری باید واردشون بشم ؟
به احتمال 95% تو یکی دو هفته اول پشیمون میشی!!!
301.gif
واقعیت با بازی و فیلم خیلی متفاوته !
128fs318181.gif

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
دوست عزیز
من شنبه صبح مدارکمو ثبت کردم
پلیس +10 گفت یک هفته الی 10 روز دیگه مراجعه کن برگ سبزتو بگیر
حالا شما میگی 2 روزه؟؟مطمئنی؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
زندگی من با بازی و فیلم فرق زیادی نداره .

داداش به این سادگیا هم نیستا!!!! من خودم اهل اورمیه هستم اوضاع رو میدونم چجوریه
زندگی تو پاسگاه ها و برجکهای مرزی هم خیلی سخته از امکانات اولیه هم محرومی حتی تو فصل زمستون میشه گفت یه جورایی محبوسی!!!

amirmahdi222

Registered User
لایک‌ها
0
سلام می بخشید من تقریبا در مورد سربازی زیاد چیزی نمیدونم .سوالی که داشتم اینه 1 اردیبهشت اعزامم .1 اردیبهشت روز جمعه هستش اونوقت همون روز اعزام میشیم یا روز قبلش. 2 سال هم بسیج فعال دارم میخوام بدونم اصلا کسر خدمت بهم تعلق مییگیره یا نه .اگه اره اصلا باید چکار کنم .چقدر کسر خدمت بهم تعلق میگیره.ممنون میشم کمکم کنید.

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز
من شنبه صبح مدارکمو ثبت کردم
پلیس +10 گفت یک هفته الی 10 روز دیگه مراجعه کن برگ سبزتو بگیر
حالا شما میگی 2 روزه؟؟مطمئنی؟

سلام اگر شنبه پرینتی که در اون اطلاعاتتون ثبت شده رو به شما تحویل داده فاله و تماشا شما امروز برو بگیر چطوره ؟
مطمئن باش عزیز

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام می بخشید من تقریبا در مورد سربازی زیاد چیزی نمیدونم .سوالی که داشتم اینه 1 اردیبهشت اعزامم .1 اردیبهشت روز جمعه هستش اونوقت همون روز اعزام میشیم یا روز قبلش. 2 سال هم بسیج فعال دارم میخوام بدونم اصلا کسر خدمت بهم تعلق مییگیره یا نه .اگه اره اصلا باید چکار کنم .چقدر کسر خدمت بهم تعلق میگیره.ممنون میشم کمکم کنید.

شما یا همون روز اعزام میشید یا روز بعدش نه روز قبل و برای کسر خدمت 2 سال فعالی به پایگاه بسیجتون میری یه معرفی نامه میگیرد برای حوزه بسیج اونجا مدت کسریتون رو محاسبه میکنند میبرید ناحیه مقاومت ولی چه بهتر بود که زودتر اقدام میکردید که **** پذیرشتون میکرد اگر تهران هستید شاید دیر نشده باشه سریعاً حتی اگه امروز شده بیفت دنبالش هر سال بسیج 30 روز کسری و مبنای محاسبه هر سال 365 روز میباشد البته برای کسری میتونی در حین خدمتم اقدام کنی این عجله ای که گفتم برای پذیرش در ****

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

اگه روز اعزام روز تعطیلی بود اولین روز کاری بعد از اون اعزام میشید اگه 1 اردیبهشت جمعه هست شما شنبه 2 اردیبهشت اعزام میشید اگه بهر نحوی مثل ولادت وفات و ... شنبه هم تعطیل بود سوم یعنی یکشنبه اعزام میشید همینطور دیگه

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
سلام اگر شنبه پرینتی که در اون اطلاعاتتون ثبت شده رو به شما تحویل داده فاله و تماشا شما امروز برو بگیر چطوره ؟
مطمئن باش عزیز

درست گفتی دوست عزیز امروز رفتم برگ سبزمو گرفتم

اعزامم خورده 1/2/91
من فارغ التحصیلیم 30/11/90 خورده، زود اقدام کردم برای امریه، چون گفتن تا آخر این ماه وقت دارم برگه سبزم رو تحویلشون بدم و باید 1/4 خورده باشم
حالا امروز تمدید زدم به 1/4 ، به نظرتون من که غیبت ندارم، زمان اعزامم نگذشته، تاحالا تمدید هم نزدم، به 1/4 تمدیدم می کنن؟؟

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
درست گفتی دوست عزیز امروز رفتم برگ سبزمو گرفتم

اعزامم خورده 1/2/91
من فارغ التحصیلیم 30/11/90 خورده، زود اقدام کردم برای امریه، چون گفتن تا آخر این ماه وقت دارم برگه سبزم رو تحویلشون بدم و باید 1/4 خورده باشم
حالا امروز تمدید زدم به 1/4 ، به نظرتون من که غیبت ندارم، زمان اعزامم نگذشته، تاحالا تمدید هم نزدم، به 1/4 تمدیدم می کنن؟؟

آره با تمدید کردن مشکلی نداری به 1/4 تمدید شدی :Dامریه برا کجا میخوای بگیری؟
ولی ای کاش همون روز شنبه گفته بودی تو سیستم 1/4 ثبت میکرد چون از دو دفعه حق تمدید یک دفعشو از دست دادی

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
آره با تمدید کردن مشکلی نداری به 1/4 تمدید شدی :Dامریه برا کجا میخوای بگیری؟
ولی ای کاش همون روز شنبه گفته بودی تو سیستم 1/4 ثبت میکرد چون از دو دفعه حق تمدید یک دفعشو از دست دادی

همون شنبه تاریخ پیشنهادیمو 1/4 دادم اما 1/2 خوردم
حالا به نظرت درست میشه؟
چند روز دیگه جوابش میاد؟

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
همون شنبه تاریخ پیشنهادیمو 1/4 دادم اما 1/2 خوردم
حالا به نظرت درست میشه؟
چند روز دیگه جوابش میاد؟

آره بابا درست میشه تو صدور برگه ها یه مقدار اهمال میکننند که اینطوری میشه و الا همین امروز 1/4 باید میخوردی ولی چون تو تراکنش سیستم یه بار دیگه اعمال وضعیت خوردی (تمدید) اندفعه درست میشه همین دو سه روزه برو بگیر حتی فردا میتونی بری تراکنش وضعیتت رو از **** وضیفه بگیری ببینی متصدی برات ثبت کرده یا نه البته لازم نیست آخر هفته برو از پلیس+10 برگه سبزتو بگیر

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
آره بابا درست میشه تو صدور برگه ها یه مقدار اهمال میکننند که اینطوری میشه و الا همین امروز 1/4 باید میخوردی ولی چون تو تراکنش سیستم یه بار دیگه اعمال وضعیت خوردی (تمدید) اندفعه درست میشه همین دو سه روزه برو بگیر حتی فردا میتونی بری تراکنش وضعیتت رو از **** وضیفه بگیری ببینی متصدی برات ثبت کرده یا نه البته لازم نیست آخر هفته برو از پلیس+10 برگه سبزتو بگیر

خدا از دهنت بشنوه
دوست دارم خیلی مردی

amirmahdi222

Registered User
لایک‌ها
0
شما یا همون روز اعزام میشید یا روز بعدش نه روز قبل و برای کسر خدمت 2 سال فعالی به پایگاه بسیجتون میری یه معرفی نامه میگیرد برای حوزه بسیج اونجا مدت کسریتون رو محاسبه میکنند میبرید ناحیه مقاومت ولی چه بهتر بود که زودتر اقدام میکردید که **** پذیرشتون میکرد اگر تهران هستید شاید دیر نشده باشه سریعاً حتی اگه امروز شده بیفت دنبالش هر سال بسیج 30 روز کسری و مبنای محاسبه هر سال 365 روز میباشد البته برای کسری میتونی در حین خدمتم اقدام کنی این عجله ای که گفتم برای پذیرش در ****
اقا مرسی از توضیحاتت.از **** میدان شهید کلاهدوز پذیرش گرفتم .بعد از اینکه رفتم ناحیه مقاومت اونجا چکار میکنند نامه بهم میدن که ببرم میدون **** که تو سیستم ثبت بشه یا اینکه باید کار دیگه ای انجام بدم.خیلی ممنونت میشم یه خورده بیشتر توضیح بدی که چکار باید بکنم اخه هیچ کاری برای این بسیج هنوز انجام ندادم یکی میگه باید بری خدمت بعدا بیایی نامه بگیری یکی دیگه یه حرف دیگه میزنه خودمم نمی دونم باید چکار کنم. .مرسی

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
اقا مرسی از توضیحاتت.از **** میدان شهید کلاهدوز پذیرش گرفتم .بعد از اینکه رفتم ناحیه مقاومت اونجا چکار میکنند نامه بهم میدن که ببرم میدون **** که تو سیستم ثبت بشه یا اینکه باید کار دیگه ای انجام بدم.خیلی ممنونت میشم یه خورده بیشتر توضیح بدی که چکار باید بکنم اخه هیچ کاری برای این بسیج هنوز انجام ندادم یکی میگه باید بری خدمت بعدا بیایی نامه بگیری یکی دیگه یه حرف دیگه میزنه خودمم نمی دونم باید چکار کنم. .مرسی

آقا کارت درسته که پذیرشو گرفتی دغدغه اینو داشتم که از دستت رفته اما در مورد کسری بسیج ببین در هر دو صورت میشه کسری بگیری هم بعد از اعزام هم همین الان به شرطی که برگه سبزتم ببری اگرم برگه نداری برو پلیس+10 یکی دیگه المثنی بگیر که اونا بدونند اعزامت کی هست که خیالشون راحت باشه مبادا در حین سربازی باشی این مدتم که تو سربازی هستی جزء سابقه بسیج حساب بشه بعد معرفی از حوزه که گرفتی میبری ناحیه تاییدش میکنه تاییدشم یه مهر بیشتر نیست به احتمال زیاد برای خود ناحیه مقاومت هم کد oms تعریف کرده باشند که اونا هم بتونند کسری بسیج رو تو سیستم ثبت کنند اگرم نه خودشون راهنمایی میکنند که کجا بری ثبت کنی زیاد استرس نداشته باش ثبت که شد 24تا 48 ساعت بعد میتونی بری دوباره پلیس+10 آخرین وضعیتت رو با 200 تومان پرینت بگیری که تو اون تعداد روزهای کسریتو نوشته
البته یه توضیح تو **** کسری های بسیجو جمع میکردن هر 10 روز میبردن ثبت میکردن ولی اگه مثل من سریچ بشی اسم اون کسی که مسئول ثبت رو بپرسی خودت برگه رو برمیداری میبری شخصاً پیشش که ثبت کنه معطلم نمیشی والا هیچ فرقی نمیکنه

amirmahdi222

Registered User
لایک‌ها
0
آقا کارت درسته که پذیرشو گرفتی دغدغه اینو داشتم که از دستت رفته اما در مورد کسری بسیج ببین در هر دو صورت میشه کسری بگیری هم بعد از اعزام هم همین الان به شرطی که برگه سبزتم ببری اگرم برگه نداری برو پلیس+10 یکی دیگه المثنی بگیر که اونا بدونند اعزامت کی هست که خیالشون راحت باشه مبادا در حین سربازی باشی این مدتم که تو سربازی هستی جزء سابقه بسیج حساب بشه بعد معرفی از حوزه که گرفتی میبری ناحیه تاییدش میکنه تاییدشم یه مهر بیشتر نیست به احتمال زیاد برای خود ناحیه مقاومت هم کد oms تعریف کرده باشند که اونا هم بتونند کسری بسیج رو تو سیستم ثبت کنند اگرم نه خودشون راهنمایی میکنند که کجا بری ثبت کنی زیاد استرس نداشته باش ثبت که شد 24تا 48 ساعت بعد میتونی بری دوباره پلیس+10 آخرین وضعیتت رو با 200 تومان پرینت بگیری که تو اون تعداد روزهای کسریتو نوشته
البته یه توضیح تو **** کسری های بسیجو جمع میکردن هر 10 روز میبردن ثبت میکردن ولی اگه مثل من سریچ بشی اسم اون کسی که مسئول ثبت رو بپرسی خودت برگه رو برمیداری میبری شخصاً پیشش که ثبت کنه معطلم نمیشی والا هیچ فرقی نمیکنه
دست گلت درد نکنه که اینقدر اقایی انشالله که هیچ وقت گرفتار نشی اگرم شدی زود یکی مثل خودت مشکلت رو حل کنه.بازم تشکر

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
اقا واسه كسري جبهه پدر الان ميتونم اقدام كنم ؟ من الان برگه سبزم اومده تاريخ اعزامم 1/2/91 هست .. الان بايد چيكار كنم ؟ كجا بايد ثبت بشه ؟ ممنونم ازتون

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام يه سوال ديگه :
من كه تاريخ اعزامم 1 /2 /91 هست . اگه بخوام از **** پذيرش بگيرم تا كه ميتونم اين كار رو انجام بدم ؟ الانم اخه واسه سرباز معلمي نوشتم ولي تا بعد از عيد ميگن تكليفش معلوم نميشه كه پذيرفته ميشي يا نه ؟

لطفا راهنمايي كنيد دوستان.

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
اقا واسه كسري جبهه پدر الان ميتونم اقدام كنم ؟ من الان برگه سبزم اومده تاريخ اعزامم 1/2/91 هست .. الان بايد چيكار كنم ؟ كجا بايد ثبت بشه ؟ ممنونم ازتون

سلام بله تا اواخر سال جاری میتونید ولی همین امروزم اقدام کنی بد نیست چون **** وظیفه گفته تا آخر امسال برای ثبت وقت دارید که بعید میدونم تمدیدش نکنن برای ثبتش اگر پدرتون سرباز بوده آخرین یگانی که از اونجا ترخیص شده و اگر داوطلب بوده به **** استان مراجعه کنه در هر دو صورت یه سری مدارک میخواد از جمله 3تا عکس کپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی خودت پدرت و تمام برادرات آخرین مدرک تحصیلی و اگر برادران سربازی رفتن کپی کارت پایان خدمتشون پروندت که تکمیل شد خودشون ثبت میکنند قبلاً باید میبردید برگه رو پلیس +10 ثبت میکرد ولی الان **** وظیفه برای تمام مراکز و پادگان ها کد تعریف کرده و خودشون ثبت میکنند

Last edited:

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام يه سوال ديگه :
من كه تاريخ اعزامم 1 /2 /91 هست . اگه بخوام از **** پذيرش بگيرم تا كه ميتونم اين كار رو انجام بدم ؟ الانم اخه واسه سرباز معلمي نوشتم ولي تا بعد از عيد ميگن تكليفش معلوم نميشه كه پذيرفته ميشي يا نه ؟

لطفا راهنمايي كنيد دوستان.

اگر تو شهرستان زندگی میکنید شاید الان دور شده باشه چون پرونده ها رو تا 10 اسفند فرستادن تهران اما اگر تهرانی شاید هنوز وقت داشته باشه ولی کار نشد نداره. اما برای پذیرش اگر بسیجی فعال هستید و ترجیحاً دوره تکمیلی رفته باشید که نورون علی نوره رو هوا میگیرن یا یه پاسدار آشنا داشته باشید ترجیحاً سرهنگ و بیاد براتون معرفی پرکنه میتونید به راحتی پذیرش بگیرید
البته اگر شرایط پذیرش رو دارید میتونید برید تمدید کنید برای 1 تیر

Last edited:
بالا