• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
بله
شانسشون بیشتره که هیچ اصلا اولویت دارن.
(این رو یادم نبود توی پست قبلی بنویسم.)

خوب یکی که این شرایطو داره چجوری باید اعلام کنه بهشون پدرش نظامیه؟! توی فرمی چیزی باید نوشت؟!

bh.azizi

Registered User
لایک‌ها
0
خوب یکی که این شرایطو داره چجوری باید اعلام کنه بهشون پدرش نظامیه؟! توی فرمی چیزی باید نوشت؟!

من چون پدرم نظامی نبود یادم نیست که توی دفترچه هم بود این مورد یا نه.
به هر حال توی آموزشی قبل از تقسیم و حتی بعد از تقسیم هم میتونید اقدام کنید پدرتون باید از محل خدمتیشون (حتی اگه بازنشسته شده باشن) یه معرفی نامه بگیرن.
در کل روند معمولیه. فقط به پدرتون بفرمایید برن محل خدمتشون برای اخذ اون معرفی نامه.

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
امیدوارم.
اصلا دوست ندارم بیفتم شهریور.
کلی عجله کردم واسه پروژه.
عجله ام فقط واسه این بود بیفتم اول تیر.
حالا چطوری و با چه قانونی میندازن؟معلوم نیست کجا بیفتی آموزشی و ....؟

منم چند روز دگه میرم پلیس+10 مدارکو بفرستم. منم فکر میکنم اوایل تیر میریم

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
بله
شانسشون بیشتره که هیچ اصلا اولویت دارن.
(این رو یادم نبود توی پست قبلی بنویسم.)

ممنون از پاسختون.
به نظر شمایی که نیرو انتظامی خدمت کردید می ارزه که برا معافیت پزشکی اقدام کنم فقط به خاطر اینکه از نیرو انتظامی بیافتم ارتش یا ****؟

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان با تجربه.
من فردا میخوام برم پلیس +10 واسه خدمت.
به نظرتون برج چند میفتم؟
لیسانس.

منم این هفته میرم مدارکمو بفرستم. منم فکر میکنم تیر اعزام بشیم به امید خدا

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
یکی از دوستام که نیرو دریایی سپاهه می گفت با خودت نمک و ادویه و همین طور آبلیمو ببر یکم غذاشون مزه بگیره!
بعضی ها هم با خودشون قاشق چنگال یکبار مصرف آورده بودند که زحمت شستن هم نکشند!

یه سوال هم دارم:
ممکنه روز اعزام با توجه به اینکه یه عده به هر دلیلی نمیان و احتمالا ظرفیت خالی باقی بمونه بتونیم تغییر جا بدیم؟
مثلا بجای 02 بریم 01؟!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یکی از دوستام که نیرو دریایی سپاهه می گفت با خودت نمک و ادویه و همین طور آبلیمو ببر یکم غذاشون مزه بگیره!

یه سوال هم دارم:
ممکنه روز اعزام با توجه به اینکه یه عده به هر دلیلی نمیان و احتمالا ظرفیت خالی باقی بمونه بتونیم تغییر جا بدیم؟
مثلا بجای 02 بریم 01؟!
اگه مازاد باشی میتونی حتی جای دلخواه انتخاب کنی (اگه جای خالی موجود باشه و یکم بتونی چرب زبونی کنی) ولی اگه کدت مشخص شده خیر نمیشه. اون جاهای خالی رو با مازادها پر میکنن و شما سرجای خودتون میمونید.

bh.azizi

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از پاسختون.
به نظر شمایی که نیرو انتظامی خدمت کردید می ارزه که برا معافیت پزشکی اقدام کنم فقط به خاطر اینکه از نیرو انتظامی بیافتم ارتش یا ****؟

در کل خدمت توی نیروی انتظامی چندان جالب نیست به خصوص برای کسانی که با مدرک تحصیلی وارد میشن چون بیشترشون وارد راهور میشن. (نکته جالب اینه که وضعیت به نسبت برای بی مدرک ها بهتره)
اما درکل بستگی به خودتون داره که پی اضافه خدمت رو به تنتون بمالید و برای این که نیروی انتظامی نیفتید این کار روبکنید.

نمک که حتما ببر چون غذا ها اصلا نمک نداره و در واقع اونجا آدم یاد قرون وسطا میفته که ارزش نمک بالابوده!
آبلیمو رو بهتره همراه با آب بخوری خصوخا الان که تابستونه تا از عطش و گرمازدگی جلوگیری کنه. توی غذا به اندازه کافی گرد لیمو میریزن، شما دیگه اگه اب لیمو هم اضافه کنی دیگه....
قاشق و چنگال و بشقاب ملامین هم باخودتون ببرید (البته من بجای بشقاب از ظرف در دار پلاستیکی استفاده می کردم که هم قاشق و چنگالم رو توش میزاشتم و هم اینکه اگه وقت و حس ظرف شستن بعد از غذا نبود درش رو میبستم تا وعده بعدی غذا. (البته بعضی جاها یقلوی میدن و حتما باید از اون استفاده کنید اما قاشق چنگال حتما ببرید و فلزی هم ببرید. دیگه شستن یه قاشق 10 ثانیه هم طول نمیکشه!)

یه سوال هم دارم:
مثلا بجای 02 بریم 01؟!

خیر
اگر شما کد خوردی و روز اعزام تو کل میدون **** فقط شما هم باشی همون جایی که کد خوردی اعزام میشی.

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال دیگه روز شنبه با این همه ازدحام سرباز چجوری باید یگان خودمونو پیدا کنیم؟
کجای میدون **** باید بریم؟
تو بلنگو صدامون میکنن؟

Last edited:

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال دیگه روز جمعه با این همه ازدحام سرباز چجوری باید یگان خودمونو پیدا کنیم؟
کجای میدون **** باید بریم؟
تو بلنگو صدامون میکنن؟

جمعه چرا؟ 2/2 باید اونجا باشیم

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها یکی نگفت سیگار چجوری ببریم تو بابا یه راهنمایی کنید خب بعضی از بچه ها اذیت میشن کاریشم نمیشه کرد این قرمساقا یادشون رفته زمان جنگ بسیجیا سهمیه سیگار داشتن

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
99% تهران نخواهی بود!
یکی از دوستام دی پارسال اونجا بود می گفت مقر اصلیش بندرعباسه در حالی که نیرو دریایی ارتش تهران هم داره!
از 300 نفر که تو یه گردان بودند فقط 20 نفر اعزام شدن خوزستان و بقیه هم همون هرمزگان موندن و فرستادنشون جزایر خلیج فارس!
ببخشید اگه بی مقدمه گفتم(خواستم الکی امید ندم)

ای بابا!! مرسی دوست عزیز...
دوستان خیلی واسم مهمه که بعدش تهران باشم چیکار میشه کرد؟الان که نیرو دریایی سپاهم اگه بخوام تهران پذیرش بگیرم حتما باید نیرو دریایی **** باشه؟مثلا نیرو زمینی یا هوایی **** تهران میتونم پذیرش بگیرم یا دیگه باید همون نیرو دریایی باشم؟

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
اگه مازاد باشی میتونی حتی جای دلخواه انتخاب کنی (اگه جای خالی موجود باشه و یکم بتونی چرب زبونی کنی) ولی اگه کدت مشخص شده خیر نمیشه. اون جاهای خالی رو با مازادها پر میکنن و شما سرجای خودتون میمونید.

خیر
اگر شما کد خوردی و روز اعزام تو کل میدون **** فقط شما هم باشی همون جایی که کد خوردی اعزام میشی.

کد 02 نزاجا خوردم
بیشتر دوستام 01 کد خوردن گفتم شاید بشه منم منتقل بشم اونجا!

amirmahdi222

Registered User
لایک‌ها
0
من چون پدرم نظامی نبود یادم نیست که توی دفترچه هم بود این مورد یا نه.
به هر حال توی آموزشی قبل از تقسیم و حتی بعد از تقسیم هم میتونید اقدام کنید پدرتون باید از محل خدمتیشون (حتی اگه بازنشسته شده باشن) یه معرفی نامه بگیرن.
در کل روند معمولیه. فقط به پدرتون بفرمایید برن محل خدمتشون برای اخذ اون معرفی نامه.
دوست عزیز پدر من فوت شده ولی بازنشسته نیروی هوایی است .خودم الان **** اموزشی افتادم.یعنی میتونم از کانون بازنشستگی ارتش برای **** نامه بگیرم /گواهی فوت پدرم بکار می اید.در ضمن نگفتید میان دوره چند روز مرخصی میدن
ممنون

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
ای بابا!! مرسی دوست عزیز...
دوستان خیلی واسم مهمه که بعدش تهران باشم چیکار میشه کرد؟الان که نیرو دریایی سپاهم اگه بخوام تهران پذیرش بگیرم حتما باید نیرو دریایی **** باشه؟مثلا نیرو زمینی یا هوایی **** تهران میتونم پذیرش بگیرم یا دیگه باید همون نیرو دریایی باشم؟

تغییر نیرو ممکن نیست!
ولی شما یه پرس و جو کن شاید تهران پشتیبانی یا همچین چیزی داشته باشه بتونی باهاشون صحبت کنی برگردی تهران!

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
تغییر نیرو ممکن نیست!
ولی شما یه پرس و جو کن شاید تهران پشتیبانی یا همچین چیزی داشته باشه بتونی باهاشون صحبت کنی برگردی تهران!

من 2 اردیبهشت اعزامم واسه شیراز..منظورت واسه بعد آموزشی تو شیرازه دیگه اره؟

azad.sh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها یکی نگفت سیگار چجوری ببریم تو بابا یه راهنمایی کنید خب بعضی از بچه ها اذیت میشن کاریشم نمیشه کرد این قرمساقا یادشون رفته زمان جنگ بسیجیا سهمیه سیگار داشتن

این سواله خوبیه....یکی رسیدگی کنه لطفا

بالا