ممنون از پاسختون.
به نظر شمایی که نیرو انتظامی خدمت کردید می ارزه که برا معافیت پزشکی اقدام کنم فقط به خاطر اینکه از نیرو انتظامی بیافتم ارتش یا ****؟
در کل خدمت توی نیروی انتظامی چندان جالب نیست به خصوص برای کسانی که با مدرک تحصیلی وارد میشن چون بیشترشون وارد راهور میشن. (نکته جالب اینه که وضعیت به نسبت برای بی مدرک ها بهتره)
اما درکل بستگی به خودتون داره که پی اضافه خدمت رو به تنتون بمالید و برای این که نیروی انتظامی نیفتید این کار روبکنید.
یکی از دوستام که نیرو دریایی سپاهه می گفت با خودت نمک و ادویه و همین طور آبلیمو ببر یکم غذاشون مزه بگیره!
بعضی ها هم با خودشون قاشق چنگال یکبار مصرف آورده بودند که زحمت شستن هم نکشند!
نمک که حتما ببر چون غذا ها اصلا نمک نداره و در واقع اونجا آدم یاد قرون وسطا میفته که ارزش نمک بالابوده!
آبلیمو رو بهتره همراه با آب بخوری خصوخا الان که تابستونه تا از عطش و گرمازدگی جلوگیری کنه. توی غذا به اندازه کافی گرد لیمو میریزن، شما دیگه اگه اب لیمو هم اضافه کنی دیگه....
قاشق و چنگال و بشقاب ملامین هم باخودتون ببرید (البته من بجای بشقاب از ظرف در دار پلاستیکی استفاده می کردم که هم قاشق و چنگالم رو توش میزاشتم و هم اینکه اگه وقت و حس ظرف شستن بعد از غذا نبود درش رو میبستم تا وعده بعدی غذا. (البته بعضی جاها یقلوی میدن و حتما باید از اون استفاده کنید اما قاشق چنگال حتما ببرید و فلزی هم ببرید. دیگه شستن یه قاشق 10 ثانیه هم طول نمیکشه!)
یه سوال هم دارم:
ممکنه روز اعزام با توجه به اینکه یه عده به هر دلیلی نمیان و احتمالا ظرفیت خالی باقی بمونه بتونیم تغییر جا بدیم؟
مثلا بجای 02 بریم 01؟!
خیر
اگر شما کد خوردی و روز اعزام تو کل میدون **** فقط شما هم باشی همون جایی که کد خوردی اعزام میشی.