• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

bh.azizi

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال دیگه روز شنبه با این همه ازدحام سرباز چجوری باید یگان خودمونو پیدا کنیم؟
کجای میدون **** باید بریم؟
تو بلنگو صدامون میکنن؟

از در حیاط **** وظیفه وارید میشید روی سکو یه نفر اسم مراکز آموزشی رو میخونه میگه که کجا بایستن . میری اوجا بهت یه برگه میدن، بعد هم میای بیرون.

سلام
بچه ها یکی نگفت سیگار چجوری ببریم تو بابا یه راهنمایی کنید خب بعضی از بچه ها اذیت میشن کاریشم نمیشه کرد این قرمساقا یادشون رفته زمان جنگ بسیجیا سهمیه سیگار داشتن

به شخصه چون سیگاری نبودم خیلی تو کفش نبودم اما سوای ادای تنگارو در آوردن! :blush: بهتره که بیخیالش بشی.
البته خیلی ها میارن (از توی قوطی گوش پاک کن تا شرت و... ) اما آوردنش یه درد سره کشیدنش هزارتا دردسر. لو رفتن صد هزارتا دردسر.
تقریبا توی گروهان ما 5-6 نفر لو رفتن که البته در حد بازداشتگاه و اینا بود. اما کلا مگه چنتا نخ یا چند تا پاکت میشه ببری؟ اون جوری بیشتر تو کفش میمونی.

دوست عزیز پدر من فوت شده ولی بازنشسته نیروی هوایی است .خودم الان **** اموزشی افتادم.یعنی میتونم از کانون بازنشستگی ارتش برای **** نامه بگیرم /گواهی فوت پدرم بکار می اید.در ضمن نگفتید میان دوره چند روز مرخصی میدن
ممنون

شما باید تشریف ببرید نیروی انسانی نیروی هوایی ارتش پرس و جو کنی.
میان دوره در حالت عادی بین 2-4 روزه. (که صد درصد هم نیست. یعنی ممکنه فرمانده پادگان حال نکنه کلا لغو بشه)

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
روز اول که میدوونن مارو...هنوز لباس نظامی ندادن که رسیدیم اونجا...با لباسای خودمون میدوونن یعنی؟

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها یکی نگفت سیگار چجوری ببریم تو بابا یه راهنمایی کنید خب بعضی از بچه ها اذیت میشن کاریشم نمیشه کرد این قرمساقا یادشون رفته زمان جنگ بسیجیا سهمیه سیگار داشتن
دوست عزیز دژبانی ها با هم متفاوتن . نمیشه چیز خاصی گفت . ولی اکثرا کسانی که سیگار رو خودشون میبرن داخل ، توی شیشه نوشابه پودر رختشویی میریزن و سیگارها رو هم داخل پودر یه جوری محوش میکنن .
البته اگه light نباشه ، چون فیلترش قرمزه تابلو میشه . بعضی ها هم با ظرافت خاصی یک از انواع بیسکوییت های ساقه طلایی رو باز میکنن و قسمت وسطش رو پر از سیگار میکنن . ولی خوب اون هم کار تابلویی هست .
یکی از راه ها هم اینه که روز اول که جمعیت زیاده و خرتوخره ، خودتو بزنی به اون راه و با یه جاسازی کوچیک سیگار رو ببری داخل .
ولی در نهایت پیشنهاد من (کاری که دفعه ی قبل هم انجام می دادم) اینه که به بهمن دو....بوق... اکتفاکنی و همراه فندک با چهاربرابر قیمت از داخل پادگان بخری . همه جا با این قیمت پیدا میشه و به نظر من می ارزه .

حالا شما کجا افتادی آموزشی رو ؟

من نمیدونم چرا توی این شرایط بحرانی p30world سرورش خراب شده . اونجا هم نصف بچه ها سرباز و در شرف سربازی رفتن بودن و میتونستن کمکهای زیادی بکنن .

bh.azizi

Registered User
لایک‌ها
0
روز اول که میدوونن مارو...هنوز لباس نظامی ندادن که رسیدیم اونجا...با لباسای خودمون میدوونن یعنی؟

روز اولی که میرسید پادگان اگر قرار باشه نگهتون ندارن و برید چند روز دیگه برگردید معمولا یکم بهتر باهتون صحبت میکنن که نپرید!
اما اگه قرار نباشه برگردید برنامه اصلی رو اجرا میکنن که همانا ایجاد ترس و ارعاب و فحش و بعضا حتی زدن بعضی از سربازا به منظور ترسوندن بقیه است.
این مسئله به حدی تاثیر گذاره که هر وقت از هر سربازی سوال کردم میگفت روز اول سربازی سخت ترین روز زندگیم بوده! چیزهایی که بقیه راجع به احساسشون از موقع ورود به پادگان و جو حاکم میگفتن و میشنیدم واقعا نشون از تاثیر عمیق این کارشون توی روان افراد داره.
به همین خاطره که میگم اگر قرار باشه برید و برگردید با لطافت بیشتری باهاتون برخورد میکنن. چون اگه این طور رفتار کنن حاضرم قسم بخورم نصف افراد دیگه برنمیگردن پادگان.
به خاطرم هست که مثلا مارو اومدن توجیه کردن که اگه چیز خلافی دارید خودتون بدید تا ازتون کشف نکردیم و اینا همون وسط چند نفر رو که راجع به خلاف بودن وسایلشون سوال میکردن رو متاسفانه جلوی بقیه چنان به باد کتک و فحش گرفتن که بقیه تا ناخونگیر و سوزن فرفره شون رو هم تحویل میدادن.

در کل روز اول کسی رو نمیدوونن و تا لباس و تجهیزات ندن و تا گروهان مشخص نشه و کلی دنگ و فنگ دیگه کار خاصی انجام نمیدید.

نکته ای که چه توی روز اول چه توی بقیه خدمت باید بهش توجه کنید (خصوصا توی آموزشی) اینه که نامرئی باشید یعنی اصلا توی چشم نیاید. چیزی نپرسید. حرفی نزنید، پیشنهاد و انتقاد ندید، داوطلب نشید (برای هیچ چیز!)، مسئولیت قبول نکنید و سعی در دوستی با کادر نداشته باشید و کاری کنید که روز آخر هم چهرتون براشون تارگی داشته باشه.

F A R H A D 07

Registered User
لایک‌ها
0
دوستی که پرسیده بود نیروی انتظامی دخالت میکنه نه نمیکن تو جنگ فقط **** و ارتش نیروی انتظامی فقط به داخل ایران رسیدگی میکنه.

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
من 2 اردیبهشت اعزامم واسه شیراز..منظورت واسه بعد آموزشی تو شیرازه دیگه اره؟

منظورم اینه که قبل از اعزام ببین همین تهران نیرو دریایی جایی داره که باهاشون مذاکره کنی و قول بگیری بعد آموزشی بری اونجا!
هر چند اونجا همه رو ترسونده بودند که کسانی هم که پذیرش گرفتن امیدوار نباشن!!!
این دوست من هم شانسی افتاد فرماندهی خرمشهر! با اینکه الان قسمت آماد و پشتیبانیه تا حالا چندین بار ماموریت رفته!

نکته ای که چه توی روز اول چه توی بقیه خدمت باید بهش توجه کنید (خصوصا توی آموزشی) اینه که نامرئی باشید یعنی اصلا توی چشم نیاید. چیزی نپرسید. حرفی نزنید، پیشنهاد و انتقاد ندید، داوطلب نشید (برای هیچ چیز!)، مسئولیت قبول نکنید و سعی در دوستی با کادر نداشته باشید و کاری کنید که روز آخر هم چهرتون براشون تارگی داشته باشه.

دقیقا منم از هر کی پرسیدم همینو گفته!
خیلی مهمه...

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
روز اولی که میرسید پادگان اگر قرار باشه نگهتون ندارن و برید چند روز دیگه برگردید معمولا یکم بهتر باهتون صحبت میکنن که نپرید!
اما اگه قرار نباشه برگردید برنامه اصلی رو اجرا میکنن که همانا ایجاد ترس و ارعاب و فحش و بعضا حتی زدن بعضی از سربازا به منظور ترسوندن بقیه است.
این مسئله به حدی تاثیر گذاره که هر وقت از هر سربازی سوال کردم میگفت روز اول سربازی سخت ترین روز زندگیم بوده! چیزهایی که بقیه راجع به احساسشون از موقع ورود به پادگان و جو حاکم میگفتن و میشنیدم واقعا نشون از تاثیر عمیق این کارشون توی روان افراد داره.
به همین خاطره که میگم اگر قرار باشه برید و برگردید با لطافت بیشتری باهاتون برخورد میکنن. چون اگه این طور رفتار کنن حاضرم قسم بخورم نصف افراد دیگه برنمیگردن پادگان.
به خاطرم هست که مثلا مارو اومدن توجیه کردن که اگه چیز خلافی دارید خودتون بدید تا ازتون کشف نکردیم و اینا همون وسط چند نفر رو که راجع به خلاف بودن وسایلشون سوال میکردن رو متاسفانه جلوی بقیه چنان به باد کتک و فحش گرفتن که بقیه تا ناخونگیر و سوزن فرفره شون رو هم تحویل میدادن.

در کل روز اول کسی رو نمیدوونن و تا لباس و تجهیزات ندن و تا گروهان مشخص نشه و کلی دنگ و فنگ دیگه کار خاصی انجام نمیدید.

آقا شما آموزشی کجا بودید که با شما اینجور رفتار میکردن؟استالین گراد؟
مدرکتون چی بود؟من میترسم یارو روم دست بلند کنه بزنم ناکارش کنم،همچین بزنمش دیگه بلند نشه آخه من دیر از کوره در میرم ولی اگه دررم خون جلو چشامو میگیره.

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
مدرکتون چی بود؟من میترسم یارو روم دست بلند کنه بزنم ناکارش کنم،همچین بزنمش دیگه بلند نشه آخه من دیر از کوره در میرم ولی اگه دررم خون جلو چشامو میگیره.

داداش خون خودتو کثیف نکن!!!:eek:

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
توی دوره آموزشی عملا هیچ تفاوتی بین مدرک تحصیلی وجود نداره (هرچند که توی اکثر جاها مرکز آموزشی مدرک دارها با دیپلمه ها فرق میکنه) اما این اصلا به این معنی نیست که به خاطر مدرک با شما طور دیگه ای رفتار بشه. (هرچند که مدام مدرکتون رو توی سرتون میکوبن و میگن مثلا شما که تحصیل کرده اید فلان و...)
تنبیهات بدنیو جسمی وجود نداره. اگر منظورتون مجبور کردن به رژه و دویدن و ... هست که بله وجود داره و هیچ فرقی نیست بین مدرک و بدون مدرک. و تنبیهات روحی رو دقیقا نمیدونم چیه! استخبارات که نمیخواید برید!

منظور از تنبیهات روحی یعنی نبود امکانات.جلوگیری از خواب شب مثلا خشم شب و مانع شدن از تماس با منزل و اینطور چیزاست

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
ما که با دیپلم رفتیم والان ههم که بهش فک میکردم حالا بگذریم از 21 ماه علافی ولی واقعا دوره با عشقی بود اموزشیش که آخره عشق و حال بود

payam_202075

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان آموزشی چند ماهه؟امروز شنیدم 3 ماه شده.
صحت داره؟

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
من شنیدم خوراکی های در بسته مثل کنسرو - کمپوت و .. رو نمیذارند ببریم داخل درسته ؟

کلا چه خوراکیهایی ممنوعه ؟ مثلا قهوه میشه برد ؟
بستگی به پادگان داره. اونجایی که من بودم تنها نوشیدنیها و به طور کلی مواد مایع ممنوع بود. در مواقع صرف غذا مشکل اب جوش هم نداشتیم. بعضی چیزها هم اسما ممنوع بود ولی کسی گیر نمیداد.

REZA3ZAR

Registered User
لایک‌ها
1
کسی از پادگان نیروی هوایی اردکان **** اطلاعات نداره.;)

یه سوال دیگه ، شنبه 02/02 ما را از تهران به اردکان می فرستند یا اینکه میگن یه تاریخی خودمون بریم.؟؟؟؟؟

keyvan_ironi

Registered User
لایک‌ها
0
آقایان من 2/2 اعزامم دقیقا 7 روز دیگه کسی از پادگان آموزشی شهدای کرمانشاه خبر داره ماله سپاهه

REZA3ZAR

Registered User
لایک‌ها
1
کسی از پادگان نیروی هوایی اردکان **** اطلاعات نداره.
winksmiley02.gif

یه سوال دیگه ، شنبه 02/02 ما را از تهران به اردکان می فرستند یا اینکه میگن یه تاریخی خودمون بریم.؟؟؟؟؟

bh.azizi

Registered User
لایک‌ها
0

همون طور که قبلا هم گفتم متاسفانه با مدرک دیپلم رفتم. اما بعد از آموزشی 95% افراد (از هر مدرکی) همین موارد رو به غیر از کتک زدن سربازا (که معدوده) میگفتن.
البته اون دژبان ها و افرادی که روز اول باهاشون آشنا میشید از کادر و وظیفه همگی کار خودشون رو خوب بلدن و خوب میدونن که کی رو بزنن و به کی فحش بدن و به کی گیر بدن که مثل شما یه وقت بلند نشه جوری بزنتش که دیگه از جاش پانشه!

منظور از تنبیهات روحی یعنی نبود امکانات.جلوگیری از خواب شب مثلا خشم شب و مانع شدن از تماس با منزل و اینطور چیزاست

نبود امکانات کلا هست!
جلوگیری از خواب شب ممکنه چند بار اون هم حداکثر یک ساعت و اون هم در صورتی که کل یه گروهان خیلی ... بازی درآورده باشن اتفاق بیفته (اون ها هم سرشون درد نمیکنه واسه اینکارا)
خشم شب هم دیگه وجود نداره و ممنوع شده.
مانع شدن از تماس با منزل برای ما که اتفاق نیفتاد.

تو خدمت به لیسانسا هم ماشین میدن؟

به همه ماشین میدن (باتوجه به جایی که خدمت میکنید) خیلی هم علاقمندن که شما ماشین قبول کنید. چون عموما کسی زیر بار مسئولیت نمیره. شما هم نرو!
یعنی رانندگی آخرین اولویتت باشه برای قبول مسئولیت!
توی طول دوره ای که توی یگان بودم (به خاطر جایی که بودم) ماشین های بسیار زیادی وجود داشت و کافی بود کسی اعلام آمادگی میکرد تا میشد راننده. همه ماشین ها هم نو و سالم بودن و مدل پایین ترینشون سمند بود. اما سربازا کارهای سخت تر رو ترجیح میدادن به رانندگی.
موارد بسیاری دیدم که سرباز ها مجبور شده بودن بخشی از پول سوخت ماشین رو از جیب بدن یا اینکه تصادف کرده بودن و مجبور شده بودن خصارت ماشین رو بدن تازه تنبیه هم بشن و...

meysam3040

Registered User
لایک‌ها
0
می دونین چه طور بشه جالبه؟ وقتی که ما رفتیم خدمت و 21 ماهمون تمام شد دوبراه قانونو برگردونن و بکننش 18 ماه وای من خودم چه حالی می شم

داداش شک نکن که همینجور میشه.ولی زیاد هم طول نمیکشه وقتی ما رفتیم و آموزشیمون تموم شد قانون میارن که اونایی که از 1/4/91 میرن خدمت 14 ماه خدمت میکنند.تازه چند تا قانون معافی هم میذارن که شامل ما هم میشه ولی میگن از 1/4 تا ما اونجامون بیشتر بسوزه.
والا با این شانسی که یکی مثل من دارم هیچ هم بعید نیست.
دوستانی که موافقن بزنن لایکو.

بالا