• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
آیا پذیرش **** هم مثل پذیرش امریه است یا نه؟ یعنی از هر مرکز سپاهی که پذیرش می گیرین همونجا می افتین یا ممکنه مثلاً بندازن یه شهرستان دیگه؟
(بدون داشتن کارت بسیج)
پذیرش در **** شبیه امریه است و معمولا هم همون جایی که در خواست دادین میشه یگانتون بعد از آموزشی!
برای پذیرش احتیاج به بسیج فعال و برگ کفایت آموزش هست

vinca

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر همگی
یه سوال داشتم اگر بتونم امریه جور کنم ولی بعدش ارشد قبول بشم
وضعیتم چی میشه
بعد از ارشد همونجا که امریه بودم میرم یا نه
یا نمی تونم ارشد برم

Glad Man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اصل کارت ملی یا شناسنامه رو هم باید واسه اعزام به آموزشی ببریم یا همون کپیشون کافیه ؟ ببریم گم بشه مکافاتیه، چون المثنی گرفتنشون از

21 ماه خدمت هم سخت تره؟!

دوستان یه کمک بکنن...

faramarz_kiss1

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیز اونایی که آموزشیشون مصادف میشه با ماه رمضان چجوریه؟ توی آموزشی بازم اذیتشون میکنن یا مراعات میکنن ؟ آخه خداییش توی تابستون و ماه رمضون اگه حتی سر جات توی اتاق زیر کولر هم نشسته باشی بازم هم گشنت میشه هم تشنه!:D چه برسه اینکه بخوای تو پادگان بدوی!!!

mrnet

Registered User
لایک‌ها
0
پذیرش در **** شبیه امریه است و معمولا هم همون جایی که در خواست دادین میشه یگانتون بعد از آموزشی!
برای پذیرش احتیاج به بسیج فعال و برگ کفایت آموزش هست

معمولاً ؟
یعنی لزوماً همونجا نمی افته؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان عزیز اونایی که آموزشیشون مصادف میشه با ماه رمضان چجوریه؟ توی آموزشی بازم اذیتشون میکنن یا مراعات میکنن ؟ آخه خداییش توی تابستون و ماه رمضون اگه حتی سر جات توی اتاق زیر کولر هم نشسته باشی بازم هم گشنت میشه هم تشنه!:D چه برسه اینکه بخوای تو پادگان بدوی!!!

بعضی جاها راحت تر میگیرن.
اگه راحت تر نگیرن و فشار بیارن چند تاتون جمع شید برید عقیدتی پیش حاج آقا بهش بگید که فشار زیاد میارن و توانشو ندارید معمولا تذکر میدن و تقریبا میشه بخور و بخواب (بگید اینجوری که فشار میارن نمیتونیم روزه بگیریم و ممکنه بخوریمش خود حاج آقا میدونه چیکار کنه.)

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0

عملا تو اموزشی که مصادف هست با تابستان و ماه رمضان روزه گرفتن امکان پذیر نیست.زیاد اذیت نمیکنن بیشتر کلاسه ولی بازم همین فعالیت تو گرما اذیت میکنه بیشتر مراجع گفتن در حالتی که اونقدر فشار بیاد که نشه تحمل کرد باید به اندازه رفع عطش اب خورد و قضاشو گرفت.نگران نباش

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر همگی
وضعیتم چی میشه
یا نمی تونم ارشد برم
بنظر من خدمت و تموم کن برا ارشد وقت هست.لیسانس گرفتیم چی شدیم که حالا ارشدشو بگیریم

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان اصل کارت ملی یا شناسنامه رو هم باید واسه اعزام به آموزشی ببریم یا همون کپیشون کافیه ؟ ببریم گم بشه مکافاتیه، چون المثنی گرفتنشون از

21 ماه خدمت هم سخت تره؟!

دوستان یه کمک بکنن...

به نظرم همون کپی کفایت می کنه
من که فقط کپی میبرم

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
سلام بر همگی
وضعیتم چی میشه
یا نمی تونم ارشد برم

گرفتن امریه فقط یکبار امکان پذیره!
یعنی اگر امریه داشته باشی و ارشد قبول بشی اجازه میدن که بری دانشگاه ولی بعد از اتمام درست دیگه نمی تونی امریه بگیری!

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یه سوال.....کسی اطلاعات داره که دژبانی **** چجور جاییه؟؟چیکار میکنن جای راحتیه؟تو تهران

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
گرفتن امریه فقط یکبار امکان پذیره!
یعنی اگر امریه داشته باشی و ارشد قبول بشی اجازه میدن که بری دانشگاه ولی بعد از اتمام درست دیگه نمی تونی امریه بگیری!

تو همون اداره نمیتونی امریه بگیری ولی امریه از جاهای دیگه مشکلی نداره فکر کنم (مطمئن نیستم اینجوری شنیدم)

ولی برو خدمت(یا همون امریه) و بیخیال ارشد شو فعلا.

saeed3010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من 14 فروردين داخل شوراي پزشكي مشخص شد كه معاف نميشم.گفت برو خونه تا برگه اعزام بياد در خونتون.هنوز كه خبري نشده.به نظرتون چقدر طول ميكشه كه بياد؟ديپلم دارم.مرسي

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام.
من 14 فروردين داخل شوراي پزشكي مشخص شد كه معاف نميشم.گفت برو خونه تا برگه اعزام بياد در خونتون.هنوز كه خبري نشده.به نظرتون چقدر طول ميكشه كه بياد؟ديپلم دارم.مرسي

عجله داری برو پلیس +10 ببین اصلا برات برگ سبز صادر شده یا نه هنوز.

REZA3ZAR

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان پذیرش در نیروی هوایی **** همون 21 ماه یا 24 ماه ؟؟؟؟؟؟؟

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
محسن جان سلام
خوبی؟
چه خبرا؟آموزشی رو میایی بیرجند؟تصمیمت چی شد؟
من از یکی از همین افسرهای سر چهار راهها واسه بیرجند سوال کردم
میگفت بد نیست،میگفت البته به پای اراک نمیرسه، واسه نیرو انتظامی اراک بهترینه.بعدش بیرجند میگفت خوبه...از اهواز و اون طرفها خیلی بد میگفت که گفتم لازم به گفتن نیست خودم سالها اونجا بودم و میدونم چه جوریه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
محسن جان سلام
خوبی؟
چه خبرا؟آموزشی رو میایی بیرجند؟تصمیمت چی شد؟
من از یکی از همین افسرهای سر چهار راهها واسه بیرجند سوال کردم
میگفت بد نیست،میگفت البته به پای اراک نمیرسه، واسه نیرو انتظامی اراک بهترینه.بعدش بیرجند میگفت خوبه...از اهواز و اون طرفها خیلی بد میگفت که گفتم لازم به گفتن نیست خودم سالها اونجا بودم و میدونم چه جوریه

سلام
قربونت
احتمال 99.99% نمیام تقریبا میشه گفت قطعیه نیومدنم.
خود مرکز اموزشش بد نیست ولی تقسیماتش بده (از هر کی میپرسم اینو میگه)
اهواز که شهید درویش هست که افتضاحه ولی خب اون برای دیپلم و زیر دیپلم هاست مدرک بالا نمیگیره.
اگه رفتی خبر بده ببینیم چجوریاست. من یه کاری هم دارم یکی از دلایل نیومدنم هم همینه احتمالا تا 15 اردیبهشت طول میکشه برای همین گفتم بمونم انجامش بدم بهتره چون اگه رفتم دیگه شاید تا آخر خدمت نتونم انجامش بدم.

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
تا جایی که من از آموزش پرورش پرسیده بودم آموزشی سرباز معلم ها اول تیر هست و توی **** (معمولا هاشمی نژاد) آموزش می بینن
اون موقع گفتن اگه 100% سرباز معلم بودنت قطعی بشه خود آموزش پروزش با **** وظیفه هماهنگ می کنه که اعزام منتقل بشه اول تیر!

مرسي از شما -ولي ميخواستم ببينم ميشه كه مثلا من الان اعزامي برج 2 هستم به جاي برج 4 كه بايد صبر كنم ببينم قطعي ميشه يا نه.. همين برج 2 برم به جاي اون موقع؟

سوال دومم هاشمي نژاد كجا هست؟واسه اموزشي سخت ميگيرن؟ من الان افتادم مالك اشتر اراك - احتمالا مث اينجا خوب نيست ولي نميدونم چقدر بدتره اونم تو تابستون..

مرسي از شما

بالا