برگ سفید مگه جز دور آبی رنگ دیگه ای هم داره؟
منم سوالم همين بود پس واسه همه ابيه؟ پس چرا بهش ميكن سفيد؟؟؟؟؟؟
برگ سفید مگه جز دور آبی رنگ دیگه ای هم داره؟
مرسي از شما -ولي ميخواستم ببينم ميشه كه مثلا من الان اعزامي برج 2 هستم به جاي برج 4 كه بايد صبر كنم ببينم قطعي ميشه يا نه.. همين برج 2 برم به جاي اون موقع؟
سوال دومم هاشمي نژاد كجا هست؟واسه اموزشي سخت ميگيرن؟ من الان افتادم مالك اشتر اراك - احتمالا مث اينجا خوب نيست ولي نميدونم چقدر بدتره اونم تو تابستون..
مرسي از شما
مرسي از شما -ولي ميخواستم ببينم ميشه كه مثلا من الان اعزامي برج 2 هستم به جاي برج 4 كه بايد صبر كنم ببينم قطعي ميشه يا نه.. همين برج 2 برم به جاي اون موقع؟
سوال دومم هاشمي نژاد كجا هست؟واسه اموزشي سخت ميگيرن؟ من الان افتادم مالك اشتر اراك - احتمالا مث اينجا خوب نيست ولي نميدونم چقدر بدتره اونم تو تابستون..
مرسي از شما
اقا تو یکی از این سایت ها شنییدم خدمت سربازی برای کسایی که سال 90 فرستادن اعلام کرده همون زمان قبلی هست ، این درسته ؟ کسی شنیده ؟
اقا تو یکی از این سایت ها شنییدم خدمت سربازی برای کسایی که سال 90 فرستادن اعلام کرده همون زمان قبلی هست ، این درسته ؟ کسی شنیده ؟
حالا اونقدر بگین مالک اشتر هتله تا یه نظامی دیوونه بفهمه و اونجا رو هم تبدیل به جهنم کنه .من 2 ماه مالک اشتر بودم جایه خوبیه ! از مسولیتو بیگاری کشیدن خبری نیست ! اکثر اوقات مثه دوران دانشجویی سرکلاسید که اونجا هم همه توش خوابن ! بعضی اوقاتم میبرن تمرین رژه ! که اونم اگه با جمع باشی فاز میده ! تنبیه برای همه تشویق برای یه نفر اونجا برعکسش صادقه !
حالا اونقدر بگین مالک اشتر هتله تا یه نظامی دیوونه بفهمه و اونجا رو هم تبدیل به جهنم کنه .
من خودم دوماه اونجا بودم و دوباره 2 اردیبهشت هم باید برم مالک اشتر و کاملا با اونجا آشنام .
یکی از مسائل مهم توی مالک اشتر اختلاف بین گردان هاش هست . گردان ذوالفقار و عاشورا نوساز و تر و تمیز هستن ولی گردان قدس و کربلا قدیمین . من خودم توی قدیمی ترین آسایشگاه گردان کربلا بودم و نسبتا درب و داغون بود مخصوصا دستشویی هاش .
ولی برا سیگاری ها بهتر از گروهان های دیگس .
نکته ی دیگه اینه که جدیدا شنیدم توی مالک اشتر هم سخت گیری خلی زیادتر از قبل شده . بیگاری هم توش هست .
در نهایت مالک اشتر هم یه مرکز آموزشه و گول اسم هتل رو نخورین . فقط نسبت به بقیه ی جاها آسونتره .
آب و هوای اراک هم توی تابستون بسیار گرم و خشک وتوی زمستون بسیار سرد و خشکه . بنابراین بهترین ماه اعزام همین اردیبهشته . خاک هم اونجا زیاده (قابل توجه کسانی که مثل خودم آلرژی دارن)
راستی اردوش هم نسبت به بقیه ی جاها آسونتره ، چون محل اردوگاه و میدون تیر درست روبروی در وروودی پادگان (یعنی اون دست اوتوبان) هست .
اگه سوالی هست در خدمتم .
من تو دل کسی رو خالی نمیکنم . واقعیت رو گفتم که اونجا یه وقت مثل خودم جا نخورن .تو دله بچه های مردمو خالی نکن حاجی !!! منم شرایطه شما رو دارم !!!! خدمت ادمو کلافه نمیکنه این مسولیته که خستگی میاره که تو مالک اشتر ازش خبری نیست ! درضمن بوفه گردان اندازه فروشگاه زنجیره ای جنس داره ! بار خودتونو برا رفتن سنگین نکنید !
آقا تو برگه اعزام بند 6 نوشته این مدارک رو داشته باشید:الف-برگ واکسیناسیون ب-.....................
منظورش از برگه واکسیناسیون چیه؟
منظورش همون دفترچه اعزام به خدمته که دکتر قلابیه پر کرده؟
چون غیر از اون به من برگ دیگه ای ندادن و دکتر همون دفترچه رو مهر زد و هیچ.
همون برگه ی تو دفترچه که وقتی واکسن زدی مهر و امضا کردنش.. پایینش هم موارد معایته رو نوشته که دکتر پر کرده واست
مرسی بابت پاسخت آقا وحید ولی متوجه نشدم به اندازه رفع عطش آب بخوری بعد تازه قضاشم بگیری ؟عملا تو اموزشی که مصادف هست با تابستان و ماه رمضان روزه گرفتن امکان پذیر نیست.زیاد اذیت نمیکنن بیشتر کلاسه ولی بازم همین فعالیت تو گرما اذیت میکنه بیشتر مراجع گفتن در حالتی که اونقدر فشار بیاد که نشه تحمل کرد باید به اندازه رفع عطش اب خورد و قضاشو گرفت.نگران نباش
ببین تمام سرباز معلم ها باید توی ****(معمولا هاشمی نژاد نیشابور) باید آموزش ببینن!
اگر شما اردیبهشت بری نیروی انتظامی دیگه جز نیروهای اونا به حساب میای و تقسیمت می کنن و نمی تونی بری آموزش و پرورش!
از طرفی اگر هم الان نری غیبت می خوری!!
بهترین کار اینه که شما بری همون آموزش پرورشی که در خواست سرباز معلمی دادی و براشون شرایط رو توضیح بدی که اگر قطعی قبولت کردند اردیبهشت نری!
تا قبل از اعزام حتما برو آموزش و پرورش و تکلیفت رو روشن کن!
ولی من یه چیزی شنیدم از یکی از کارکنان **** وظیفه در مورد صحبتتون البته نمیدونم تا چه حد درست باشه و یارو تا چه حد مطمئن بوده ولی گفتن اگه شما آموزشی رو یه ارگان دیگه رفته باشی و اواسطش تکلیف امریت مشخص بشه و شما نامشو بهشون بدی موقع تقسیم میندازنت همون ارگانی که امریه گرفتی ازش. خودم بعید میدونم یه ارگانی که شما آموزشی رفتی بعدا نیروشو از دست بده ولی شاید چنین چیزی امکانپذیر باشه.
اقا تو یکی از این سایت ها شنییدم خدمت سربازی برای کسایی که سال 90 فرستادن اعلام کرده همون زمان قبلی هست ، این درستتوی کدوم سایت نوشته
اقا تو یکی از این سایت ها شنییدم خدمت سربازی برای کسایی که سال 90 فرستادن اعلام کرده همون زمان قبلی هست ، این درستتوی کدوم سایت نوشته
کدوم سایت این رو زده داداش؟