• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
مرسي از شما -ولي ميخواستم ببينم ميشه كه مثلا من الان اعزامي برج 2 هستم به جاي برج 4 كه بايد صبر كنم ببينم قطعي ميشه يا نه.. همين برج 2 برم به جاي اون موقع؟

سوال دومم هاشمي نژاد كجا هست؟واسه اموزشي سخت ميگيرن؟ من الان افتادم مالك اشتر اراك - احتمالا مث اينجا خوب نيست ولي نميدونم چقدر بدتره اونم تو تابستون..

مرسي از شما

ببین تمام سرباز معلم ها باید توی ****(معمولا هاشمی نژاد نیشابور) باید آموزش ببینن!
اگر شما اردیبهشت بری نیروی انتظامی دیگه جز نیروهای اونا به حساب میای و تقسیمت می کنن و نمی تونی بری آموزش و پرورش!
از طرفی اگر هم الان نری غیبت می خوری!!
بهترین کار اینه که شما بری همون آموزش پرورشی که در خواست سرباز معلمی دادی و براشون شرایط رو توضیح بدی که اگر قطعی قبولت کردند اردیبهشت نری!
تا قبل از اعزام حتما برو آموزش و پرورش و تکلیفت رو روشن کن!

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
مالک اشتر واسه نیرو انتطامی عالیه.
دوست من اونجا بود کلی بهشون حال داده بودن.
ولی تقسیمش خیلی گفت خرابه.
دوستم مالک اشتر بود آموزشی افتاد مرز.....

Last edited:

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
اقا تو یکی از این سایت ها شنییدم خدمت سربازی برای کسایی که سال 90 فرستادن اعلام کرده همون زمان قبلی هست ، این درسته ؟ کسی شنیده ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
مرسي از شما -ولي ميخواستم ببينم ميشه كه مثلا من الان اعزامي برج 2 هستم به جاي برج 4 كه بايد صبر كنم ببينم قطعي ميشه يا نه.. همين برج 2 برم به جاي اون موقع؟

سوال دومم هاشمي نژاد كجا هست؟واسه اموزشي سخت ميگيرن؟ من الان افتادم مالك اشتر اراك - احتمالا مث اينجا خوب نيست ولي نميدونم چقدر بدتره اونم تو تابستون..

مرسي از شما

مالک اشتر یکی از هتل ترین مراکز آموزشی نیروی انتظامی هست (اگه نگیم هتل ترین)

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اقا تو یکی از این سایت ها شنییدم خدمت سربازی برای کسایی که سال 90 فرستادن اعلام کرده همون زمان قبلی هست ، این درسته ؟ کسی شنیده ؟

خیر، همه 21 ماه مگر کسانی که پارسال اعزام شدن

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12

تو سایت **** وظیفه که چیزی ننوشته!

masoud_k4chal

Registered User
لایک‌ها
0
من 2 ماه مالک اشتر بودم جایه خوبیه ! از مسولیتو بیگاری کشیدن خبری نیست ! اکثر اوقات مثه دوران دانشجویی سرکلاسید که اونجا هم همه توش خوابن ! بعضی اوقاتم میبرن تمرین رژه ! که اونم اگه با جمع باشی فاز میده ! تنبیه برای همه تشویق برای یه نفر اونجا برعکسش صادقه !

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
من 2 ماه مالک اشتر بودم جایه خوبیه ! از مسولیتو بیگاری کشیدن خبری نیست ! اکثر اوقات مثه دوران دانشجویی سرکلاسید که اونجا هم همه توش خوابن ! بعضی اوقاتم میبرن تمرین رژه ! که اونم اگه با جمع باشی فاز میده ! تنبیه برای همه تشویق برای یه نفر اونجا برعکسش صادقه !
حالا اونقدر بگین مالک اشتر هتله تا یه نظامی دیوونه بفهمه و اونجا رو هم تبدیل به جهنم کنه .
من خودم دوماه اونجا بودم و دوباره 2 اردیبهشت هم باید برم مالک اشتر و کاملا با اونجا آشنام .
یکی از مسائل مهم توی مالک اشتر اختلاف بین گردان هاش هست . گردان ذوالفقار و عاشورا نوساز و تر و تمیز هستن ولی گردان قدس و کربلا قدیمین . من خودم توی قدیمی ترین آسایشگاه گردان کربلا بودم و نسبتا درب و داغون بود مخصوصا دستشویی هاش .
ولی برا سیگاری ها بهتر از گروهان های دیگس .
نکته ی دیگه اینه که جدیدا شنیدم توی مالک اشتر هم سخت گیری خلی زیادتر از قبل شده . بیگاری هم توش هست .
در نهایت مالک اشتر هم یه مرکز آموزشه و گول اسم هتل رو نخورین . فقط نسبت به بقیه ی جاها آسونتره .
آب و هوای اراک هم توی تابستون بسیار گرم و خشک وتوی زمستون بسیار سرد و خشکه . بنابراین بهترین ماه اعزام همین اردیبهشته . خاک هم اونجا زیاده (قابل توجه کسانی که مثل خودم آلرژی دارن)
راستی اردوش هم نسبت به بقیه ی جاها آسونتره ، چون محل اردوگاه و میدون تیر درست روبروی در وروودی پادگان (یعنی اون دست اوتوبان) هست .
اگه سوالی هست در خدمتم .

masoud_k4chal

Registered User
لایک‌ها
0
حالا اونقدر بگین مالک اشتر هتله تا یه نظامی دیوونه بفهمه و اونجا رو هم تبدیل به جهنم کنه .
من خودم دوماه اونجا بودم و دوباره 2 اردیبهشت هم باید برم مالک اشتر و کاملا با اونجا آشنام .
یکی از مسائل مهم توی مالک اشتر اختلاف بین گردان هاش هست . گردان ذوالفقار و عاشورا نوساز و تر و تمیز هستن ولی گردان قدس و کربلا قدیمین . من خودم توی قدیمی ترین آسایشگاه گردان کربلا بودم و نسبتا درب و داغون بود مخصوصا دستشویی هاش .
ولی برا سیگاری ها بهتر از گروهان های دیگس .
نکته ی دیگه اینه که جدیدا شنیدم توی مالک اشتر هم سخت گیری خلی زیادتر از قبل شده . بیگاری هم توش هست .
در نهایت مالک اشتر هم یه مرکز آموزشه و گول اسم هتل رو نخورین . فقط نسبت به بقیه ی جاها آسونتره .
آب و هوای اراک هم توی تابستون بسیار گرم و خشک وتوی زمستون بسیار سرد و خشکه . بنابراین بهترین ماه اعزام همین اردیبهشته . خاک هم اونجا زیاده (قابل توجه کسانی که مثل خودم آلرژی دارن)
راستی اردوش هم نسبت به بقیه ی جاها آسونتره ، چون محل اردوگاه و میدون تیر درست روبروی در وروودی پادگان (یعنی اون دست اوتوبان) هست .
اگه سوالی هست در خدمتم .

تو دله بچه های مردمو خالی نکن حاجی !!! منم شرایطه شما رو دارم !!!! خدمت ادمو کلافه نمیکنه این مسولیته که خستگی میاره که تو مالک اشتر ازش خبری نیست ! درضمن بوفه گردان اندازه فروشگاه زنجیره ای جنس داره ! بار خودتونو برا رفتن سنگین نکنید !

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
آقا تو برگه اعزام بند 6 نوشته این مدارک رو داشته باشید:الف-برگ واکسیناسیون ب-.....................
منظورش از برگه واکسیناسیون چیه؟
منظورش همون دفترچه اعزام به خدمته که دکتر قلابیه پر کرده؟
چون غیر از اون به من برگ دیگه ای ندادن و دکتر همون دفترچه رو مهر زد و هیچ.

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
تو دله بچه های مردمو خالی نکن حاجی !!! منم شرایطه شما رو دارم !!!! خدمت ادمو کلافه نمیکنه این مسولیته که خستگی میاره که تو مالک اشتر ازش خبری نیست ! درضمن بوفه گردان اندازه فروشگاه زنجیره ای جنس داره ! بار خودتونو برا رفتن سنگین نکنید !
من تو دل کسی رو خالی نمیکنم . واقعیت رو گفتم که اونجا یه وقت مثل خودم جا نخورن .
همه ی حرفای شما رو هم قبول دارم . در مجموع آسونترین و بهترین مرکز آموزشی نیروی انتظامی به خصوص برای تهرانیها (به خاطر نزدیکی به تهران) مالک اشتره . ولی تا هتل فاصله ی زیادی داره .

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0
آقا تو برگه اعزام بند 6 نوشته این مدارک رو داشته باشید:الف-برگ واکسیناسیون ب-.....................
منظورش از برگه واکسیناسیون چیه؟
منظورش همون دفترچه اعزام به خدمته که دکتر قلابیه پر کرده؟
چون غیر از اون به من برگ دیگه ای ندادن و دکتر همون دفترچه رو مهر زد و هیچ.

همون برگه ی تو دفترچه که وقتی واکسن زدی مهر و امضا کردنش.. پایینش هم موارد معایته رو نوشته که دکتر پر کرده واست

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
همون برگه ی تو دفترچه که وقتی واکسن زدی مهر و امضا کردنش.. پایینش هم موارد معایته رو نوشته که دکتر پر کرده واست

آها مرسی.
آقایون کسی اگه اطلاع داره در مورد پادگان ولیعصر تبریز بگه چجوریاس؟
تقسیماتش چطوره؟

faramarz_kiss1

Registered User
لایک‌ها
0
عملا تو اموزشی که مصادف هست با تابستان و ماه رمضان روزه گرفتن امکان پذیر نیست.زیاد اذیت نمیکنن بیشتر کلاسه ولی بازم همین فعالیت تو گرما اذیت میکنه بیشتر مراجع گفتن در حالتی که اونقدر فشار بیاد که نشه تحمل کرد باید به اندازه رفع عطش اب خورد و قضاشو گرفت.نگران نباش
مرسی بابت پاسخت آقا وحید ولی متوجه نشدم به اندازه رفع عطش آب بخوری بعد تازه قضاشم بگیری ؟
وقتی روزت شکسته میشه دیگه میری دل سیر آب و غذا میخوری دیگه :D

faramarz_kiss1

Registered User
لایک‌ها
0
ببین تمام سرباز معلم ها باید توی ****(معمولا هاشمی نژاد نیشابور) باید آموزش ببینن!
اگر شما اردیبهشت بری نیروی انتظامی دیگه جز نیروهای اونا به حساب میای و تقسیمت می کنن و نمی تونی بری آموزش و پرورش!
از طرفی اگر هم الان نری غیبت می خوری!!

بهترین کار اینه که شما بری همون آموزش پرورشی که در خواست سرباز معلمی دادی و براشون شرایط رو توضیح بدی که اگر قطعی قبولت کردند اردیبهشت نری!
تا قبل از اعزام حتما برو آموزش و پرورش و تکلیفت رو روشن کن!

ولی من یه چیزی شنیدم از یکی از کارکنان **** وظیفه در مورد صحبتتون البته نمیدونم تا چه حد درست باشه و یارو تا چه حد مطمئن بوده ولی گفتن اگه شما آموزشی رو یه ارگان دیگه رفته باشی و اواسطش تکلیف امریت مشخص بشه و شما نامشو بهشون بدی موقع تقسیم میندازنت همون ارگانی که امریه گرفتی ازش. خودم بعید میدونم یه ارگانی که شما آموزشی رفتی بعدا نیروشو از دست بده ولی شاید چنین چیزی امکانپذیر باشه.

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
ولی من یه چیزی شنیدم از یکی از کارکنان **** وظیفه در مورد صحبتتون البته نمیدونم تا چه حد درست باشه و یارو تا چه حد مطمئن بوده ولی گفتن اگه شما آموزشی رو یه ارگان دیگه رفته باشی و اواسطش تکلیف امریت مشخص بشه و شما نامشو بهشون بدی موقع تقسیم میندازنت همون ارگانی که امریه گرفتی ازش. خودم بعید میدونم یه ارگانی که شما آموزشی رفتی بعدا نیروشو از دست بده ولی شاید چنین چیزی امکانپذیر باشه.

محاله!
دوست من تو قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا **** پارتی درست حسابی داشت که امریه واسش گرفته بود چون قبلش کد مازاد خورده بود با یه بدبختی تونست جور کنه بره نیرو دریایی **** ولی اونجا بهش گفتن باید نیرو زمینی باشی تا بتونی امریه بشی و نیرو دریایی **** زیر بار نرفت که این دوستم بره نیروزمینی!(با اینکه هر دو نیروی **** بود)
امریه اش هم سوخت!!!

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
من شنیدم که باید با خودمون یه قفل کمد ببریم کسی اطلاعی داره؟
اصلا اونجا کمد داره که بشه وسایل گذاشت داخلش؟
بعد میشه با خودمون ملافه ببریم که از ما اونجا که معلوم نیست مال چه دورانیه استفاده نکنیم؟

keyvan_ironi

Registered User
لایک‌ها
0
بالا