• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
كسي اينجا سرباز معلم هست؟ امريه اموزش پرورش باشه؟سرباز معلم ها رو همه يه جا ميفرستن اموزشي .حالا ميشه هماهنگ مرد كه همين اعزامي كه تو برگت هست خودت جدا از اونا بري بعد اموزشي بري اموزش پرورش؟

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
يكي از دوستان ميگفت برگه تعيين محل اعزام اگه كادر ابي باشه نشونه خاصيه؟واسه شما ها چه رنگيه؟مرسي

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

mrnet

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یک تهرانی ام با مدرک فوق لیسانس کامپیوتر و بواسطه کسری و طبق قانون جدید 13 ماه خدمت دارم
تاریخ اعزامم 1 تیر 91
کدوم رو برای من پیشنهاد می کنین؟

1- منتظر باشم تا هرچی قسمتم هست اتفاق بیوفته و 13 ماه خدمت کنم (البته اگه راهنمایی رانندگی بیوفتم میشه 16 ماه و ممکنه تهرانم نیوفتم)
2- پذیرش **** بگیرم (بسیج ندارم اما گفته اگه از دبیرستان مدرک رفتن به میدون تیر رو بیارم پذیرش می کنن. آره؟ و اگه پذیرش کنن همین تهران میوفتم؟)
3- امریه بگیرم و به جای 13 ماه ، 24 ماه خدمت کنم اما مطمئنم دیگه تو شهر خودمم و تو نیرو انتظامی و اینا هم نمی افتم.

مرسی از راهنمایی دوستان

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوستان
من یک تهرانی ام با مدرک فوق لیسانس کامپیوتر و بواسطه کسری و طبق قانون جدید 13 ماه خدمت دارم
تاریخ اعزامم 1 تیر 91
کدوم رو برای من پیشنهاد می کنین؟

1- منتظر باشم تا هرچی قسمتم هست اتفاق بیوفته و 13 ماه خدمت کنم (البته اگه راهنمایی رانندگی بیوفتم میشه 16 ماه و ممکنه تهرانم نیوفتم)
2- پذیرش **** بگیرم (بسیج ندارم اما گفته اگه از دبیرستان مدرک رفتن به میدون تیر رو بیارم پذیرش می کنن. آره؟ و اگه پذیرش کنن همین تهران میوفتم؟)
3- امریه بگیرم و به جای 13 ماه ، 24 ماه خدمت کنم اما مطمئنم دیگه تو شهر خودمم و تو نیرو انتظامی و اینا هم نمی افتم.

مرسی از راهنمایی دوستان

به نظر من اول تلاشت رو بکن که امریه بگیری درسته مدت خدمتش بیشتره اما میارزه!
این جوری به احتمال بسیار بالا تو شهر خودتی و هم اینکه مجبور نیستی لباس نظامی بپوشی و محیط خشک و یکنواخت نظامی رو تحمل کنی و همین طور این مدت به عنوان یه سابقه کار واست میمونه و شاید بتونی همونجا استخدام بشی(این مورد رو خودم دیدم) حقوقش هم بالاتره!

gazijoon

Registered User
لایک‌ها
0
کسی از استحقاقی ارتش(لوازمی که خودشون تو آموزشی میدن )خبری داره؟

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز دژبانی ها با هم متفاوتن . نمیشه چیز خاصی گفت . ولی اکثرا کسانی که سیگار رو خودشون میبرن داخل ، توی شیشه نوشابه پودر رختشویی میریزن و سیگارها رو هم داخل پودر یه جوری محوش میکنن .
البته اگه light نباشه ، چون فیلترش قرمزه تابلو میشه . بعضی ها هم با ظرافت خاصی یک از انواع بیسکوییت های ساقه طلایی رو باز میکنن و قسمت وسطش رو پر از سیگار میکنن . ولی خوب اون هم کار تابلویی هست .
یکی از راه ها هم اینه که روز اول که جمعیت زیاده و خرتوخره ، خودتو بزنی به اون راه و با یه جاسازی کوچیک سیگار رو ببری داخل .
ولی در نهایت پیشنهاد من (کاری که دفعه ی قبل هم انجام می دادم) اینه که به بهمن دو....بوق... اکتفاکنی و همراه فندک با چهاربرابر قیمت از داخل پادگان بخری . همه جا با این قیمت پیدا میشه و به نظر من می ارزه .

حالا شما کجا افتادی آموزشی رو ؟

من نمیدونم چرا توی این شرایط بحرانی p30world سرورش خراب شده . اونجا هم نصف بچه ها سرباز و در شرف سربازی رفتن بودن و میتونستن کمکهای زیادی بکنن .

سلام ممنون
**** خاتمی یزد

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
آقا یه سوال بالاخره خدمت تو راهنمایی رانندگی 24 ماهه یا 21 ماه؟
آخه مگه تو راهنمایی رانندگی خیلی خوش میگذره؟

mrnet

Registered User
لایک‌ها
0
آیا پذیرش **** هم مثل پذیرش امریه است یا نه؟ یعنی از هر مرکز سپاهی که پذیرش می گیرین همونجا می افتین یا ممکنه مثلاً بندازن یه شهرستان دیگه؟
(بدون داشتن کارت بسیج)

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من اول تلاشت رو بکن که امریه بگیری درسته مدت خدمتش بیشتره اما میارزه!
این جوری به احتمال بسیار بالا تو شهر خودتی و هم اینکه مجبور نیستی لباس نظامی بپوشی و محیط خشک و یکنواخت نظامی رو تحمل کنی و همین طور این مدت به عنوان یه سابقه کار واست میمونه و شاید بتونی همونجا استخدام بشی(این مورد رو خودم دیدم) حقوقش هم بالاتره!

کسری ها که حذف شده

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
آقا یه سوال بالاخره خدمت تو راهنمایی رانندگی 24 ماهه یا 21 ماه؟
آخه مگه تو راهنمایی رانندگی خیلی خوش میگذره؟

خدمت در نیروهای مسلح21ماهه و راهنمایی هم جزء نیروهای مسلحه داداش.اراجیف بقیه رو گوش نکن.

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
کسی از استحقاقی ارتش(لوازمی که خودشون تو آموزشی میدن )خبری داره؟

اینقدر اشغال بهت میدن که روز ی که خواستی برگردی کوله انفرادیت برات میشه یه داستانی.از تاید و شامپو بگیر تا دمپایی و....

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
رفتیم ا.پدافند سمنان کسی نبود.یا کسی از ش اطلاعی داره؟

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
كسي اينجا سرباز معلم هست؟ امريه اموزش پرورش باشه؟سرباز معلم ها رو همه يه جا ميفرستن اموزشي .حالا ميشه هماهنگ مرد كه همين اعزامي كه تو برگت هست خودت جدا از اونا بري بعد اموزشي بري اموزش پرورش؟

تا جایی که من از آموزش پرورش پرسیده بودم آموزشی سرباز معلم ها اول تیر هست و توی **** (معمولا هاشمی نژاد) آموزش می بینن
اون موقع گفتن اگه 100% سرباز معلم بودنت قطعی بشه خود آموزش پروزش با **** وظیفه هماهنگ می کنه که اعزام منتقل بشه اول تیر!

بالا