tit@n
Registered User
بجای اینکه خدمت رو کم کنن 3 ماهم بهش اضافه میکنن.
بجای اینکه خدمت رو کم کنن 3 ماهم بهش اضافه میکنن.
برگ سفید مگه جز دور آبی رنگ دیگه ای هم داره؟يكي از دوستان ميگفت برگه تعيين محل اعزام اگه كادر ابي باشه نشونه خاصيه؟واسه شما ها چه رنگيه؟مرسي
ان شاالله هرچی خدا بخواد همون میشه.منم این هفته میرم مدارکمو بفرستم. منم فکر میکنم تیر اعزام بشیم به امید خدا
سلام دوستان
من یک تهرانی ام با مدرک فوق لیسانس کامپیوتر و بواسطه کسری و طبق قانون جدید 13 ماه خدمت دارم
تاریخ اعزامم 1 تیر 91
کدوم رو برای من پیشنهاد می کنین؟
1- منتظر باشم تا هرچی قسمتم هست اتفاق بیوفته و 13 ماه خدمت کنم (البته اگه راهنمایی رانندگی بیوفتم میشه 16 ماه و ممکنه تهرانم نیوفتم)
2- پذیرش **** بگیرم (بسیج ندارم اما گفته اگه از دبیرستان مدرک رفتن به میدون تیر رو بیارم پذیرش می کنن. آره؟ و اگه پذیرش کنن همین تهران میوفتم؟)
3- امریه بگیرم و به جای 13 ماه ، 24 ماه خدمت کنم اما مطمئنم دیگه تو شهر خودمم و تو نیرو انتظامی و اینا هم نمی افتم.
مرسی از راهنمایی دوستان
دوست عزیز دژبانی ها با هم متفاوتن . نمیشه چیز خاصی گفت . ولی اکثرا کسانی که سیگار رو خودشون میبرن داخل ، توی شیشه نوشابه پودر رختشویی میریزن و سیگارها رو هم داخل پودر یه جوری محوش میکنن .
البته اگه light نباشه ، چون فیلترش قرمزه تابلو میشه . بعضی ها هم با ظرافت خاصی یک از انواع بیسکوییت های ساقه طلایی رو باز میکنن و قسمت وسطش رو پر از سیگار میکنن . ولی خوب اون هم کار تابلویی هست .
یکی از راه ها هم اینه که روز اول که جمعیت زیاده و خرتوخره ، خودتو بزنی به اون راه و با یه جاسازی کوچیک سیگار رو ببری داخل .
ولی در نهایت پیشنهاد من (کاری که دفعه ی قبل هم انجام می دادم) اینه که به بهمن دو....بوق... اکتفاکنی و همراه فندک با چهاربرابر قیمت از داخل پادگان بخری . همه جا با این قیمت پیدا میشه و به نظر من می ارزه .
حالا شما کجا افتادی آموزشی رو ؟
من نمیدونم چرا توی این شرایط بحرانی p30world سرورش خراب شده . اونجا هم نصف بچه ها سرباز و در شرف سربازی رفتن بودن و میتونستن کمکهای زیادی بکنن .
به نظر من اول تلاشت رو بکن که امریه بگیری درسته مدت خدمتش بیشتره اما میارزه!
این جوری به احتمال بسیار بالا تو شهر خودتی و هم اینکه مجبور نیستی لباس نظامی بپوشی و محیط خشک و یکنواخت نظامی رو تحمل کنی و همین طور این مدت به عنوان یه سابقه کار واست میمونه و شاید بتونی همونجا استخدام بشی(این مورد رو خودم دیدم) حقوقش هم بالاتره!
آقا یه سوال بالاخره خدمت تو راهنمایی رانندگی 24 ماهه یا 21 ماه؟
آخه مگه تو راهنمایی رانندگی خیلی خوش میگذره؟
کسی از استحقاقی ارتش(لوازمی که خودشون تو آموزشی میدن )خبری داره؟
كسي اينجا سرباز معلم هست؟ امريه اموزش پرورش باشه؟سرباز معلم ها رو همه يه جا ميفرستن اموزشي .حالا ميشه هماهنگ مرد كه همين اعزامي كه تو برگت هست خودت جدا از اونا بري بعد اموزشي بري اموزش پرورش؟
کسری ها که حذف شده