amirmahdi222
Registered User
- نوشتهها
- 37
- لایکها
- 0
دوستان با تغییرات در موضوع میتوانید متن را برای خبر ۲۰:۳۰ ایمیل کنید:
۲۰۳۰@IRIBNEWS.IR
به امید موفقیت
۲۰۳۰@IRIBNEWS.IR
به امید موفقیت
دوستان با تغییرات در موضوع میتوانید متن را برای خبر ۲۰:۳۰ ایمیل کنید:
۲۰۳۰@IRIBNEWS.IR
به امید موفقیت
داداش اگه ظرفیتشون پر باشه میفرستنت یه شهر دگهمعمولاً ؟
یعنی لزوماً همونجا نمی افته؟
من شنیدم که باید با خودمون یه قفل کمد ببریم کسی اطلاعی داره؟
اصلا اونجا کمد داره که بشه وسایل گذاشت داخلش؟
بعد میشه با خودمون ملافه ببریم که از ما اونجا که معلوم نیست مال چه دورانیه استفاده نکنیم؟
اره باید قفل همرات باشه چون همه مراکز اموزشی که تحصیل کرده میپذیرن کمد دارن ! اگه نبری ممکنه تعداد کمدا کم باشه گیره شما نیاد !!!
در مورد ملحفه دو پتو رو بالشتی و دو ملحفه جز استحقاقی شماست که روز اول با لباساتون میدن!
بعد میشه با خودمون ملافه ببریم که از ما اونجا که معلوم نیست مال چه دورانیه استفاده نکنیم؟
منظورت اینه دیگه:
مشاهده پیوست 133252
دمت گرم!تمیز بودن ملافه که تمیزه چون 2 تا می دن و اگه موقع بازدید ببینن که کثیف شده و عوض نکردی یا نشستی گیر میدن.. برا همین خوبه که یه تیکه ملافه ببریم که پهن کنیم رو تخت تا ملافه اصلیه کثیف نشه و هیچ وقت مجبور به شستشو نشیم ( که البته اینم اگه ببینن گیر میدن )
منبع اطلاعات : یکی از دوستام که تازه از آموزشی **** یزد اومده
فکر خوبیه ولی اگه غذاش داغ باشه احتمالا ذوب بشه!!!یه بسته کیسه فریزر هم میگن خوبه ببریم که بکشیم رو بشقاب و غذا رو اون بریزیم، غذا تموم شد کیسه رو میندازیم بره که دردسر شستن نداشته باشیم..
شما کجا افتادی؟
من که 05 کرمان
دیگه یه حداقل بهداشت رو که باید رعایت کنیم...دوست عزیز مجبورم کردی بعد عمری تو پی تی پست بدم:دی
1نصیحت کلی بهت میکنم کلا بیخیال تمیزی و بهداشت شو! الان ممکنه شما یا مابقی دوستان در نهی پست من چیزی بگن اما میری میبینی
اما در مورد خاص ملافه حتما 1زیر انداز با خودت ببر که موقع خواب بندازی ملافت کثیف نشه شستشوش عذابه
حتی جوراب هم چندتا باخودت ببر اونجا حتما باید جورابت تمیز باشه ولی وقت شستشو بینهایت کمه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
فکر خوبیه ولی اگه غذاش داغ باشه احتمالا ذوب بشه!!!
(یکی از بچه ها قاشق چنگال یکبار مصرف هم برده بود!)
من 02 تهران
فکر خوبیه ولی اگه غذاش داغ باشه احتمالا ذوب بشه!!!
(یکی از بچه ها قاشق چنگال یکبار مصرف هم برده بود!)
من 02 تهران
دوستان من 05 کرمان افتادم ، لیسانس الکترونیک ، کسی میدونه دوره کد کجا ممکنه بیفتم؟
++++++++++++++++++++++++++++++
آره اصلا فکر ذوب شدنش نبودم، (بدم نیس شاید یه طعمی به غذا بده ) ولی از چند نفر شنیده بودم این کارو، شنیدن کی بود مانند دیدن :دی
ولی خدایی قاشق چنگال یه بار مصرف ، 60 تا دو وعده حساب کن ! :دی میشورم آقا میشورم!
++++++++++++++++++++++++++++++
من فکر می کردم دیپلم ها میرن 05!!!
من چند از دوستام که مکانیک بودن کد خوردن توپخانه اصفهان! الکترونیک رو نمی دونم!
۱- ریاست جمهوری
یادداشت های شخصی محمود احمدی نژاد
2- *****
The Office of the Supreme Leader, Sayyid Ali Khamenei - پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم ***** حضرت آیت الله سید علی ***** ای
3- رئیس مجلس
دکتر علی لاریجانی
ایمیل بدین دوستان توکل بخدا...
کاش برنامه ی نود فردوسی پور یه بخش آزاد داشت اینجوری سایت نود هم ایمیل میزدیم..برنامش رو کل ایران میبینن راحت تاثیر میذاشت و مسئولین مجبور میشدن که کاری بکنن.حیف که مشکل ما ربطی به این برنامه نداره.