• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

masoud_k4chal

Registered User
لایک‌ها
0
من شنیدم که باید با خودمون یه قفل کمد ببریم کسی اطلاعی داره؟
اصلا اونجا کمد داره که بشه وسایل گذاشت داخلش؟
بعد میشه با خودمون ملافه ببریم که از ما اونجا که معلوم نیست مال چه دورانیه استفاده نکنیم؟

اره باید قفل همرات باشه چون همه مراکز اموزشی که تحصیل کرده میپذیرن کمد دارن ! اگه نبری ممکنه تعداد کمدا کم باشه گیره شما نیاد !!!
در مورد ملحفه دو پتو رو بالشتی و دو ملحفه جز استحقاقی شماست که روز اول با لباساتون میدن!

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
اره باید قفل همرات باشه چون همه مراکز اموزشی که تحصیل کرده میپذیرن کمد دارن ! اگه نبری ممکنه تعداد کمدا کم باشه گیره شما نیاد !!!
در مورد ملحفه دو پتو رو بالشتی و دو ملحفه جز استحقاقی شماست که روز اول با لباساتون میدن!

منظورم از این قفل های 808 مخصوص کمده هااا!!!(پیچ گوشتی هم ببرم)
این که جز استحقاقی هست رو شما مطمئنی؟تمیز و نو هستند؟
اگه این طوریه پس با خودم نبرم الکی!

Space_boy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من از چندتا از دوستام که رفته بودن شنیدم از این قفل های معمولی می خواد ، که تو 2 تا حلقه در و شاسی کمد میفته، ( حالا چه سخت شد این قفل توصیف کردن! )
از اون 808 ها که باید پیچش کنی نمیخواد..

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
من از چندتا از دوستام که رفته بودن شنیدم از این قفل های معمولی می خواد ، که تو 2 تا حلقه در و شاسی کمد میفته، ( حالا چه سخت شد این قفل توصیف کردن! )
از اون 808 ها که باید پیچش کنی نمیخواد..

منظورت اینه دیگه:
8small_1205342015.jpg
عجب قضیه ای شد این قفل!!!
احیانا احتیاج به زنجیر نیست که؟!!!

Space_boy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بعد میشه با خودمون ملافه ببریم که از ما اونجا که معلوم نیست مال چه دورانیه استفاده نکنیم؟

تمیز بودن ملافه که تمیزه چون 2 تا می دن و اگه موقع بازدید ببینن که کثیف شده و عوض نکردی یا نشستی گیر میدن.. برا همین خوبه که یه تیکه ملافه ببریم که پهن کنیم رو تخت تا ملافه اصلیه کثیف نشه و هیچ وقت مجبور به شستشو نشیم ( که البته اینم اگه ببینن گیر میدن )
منبع اطلاعات : یکی از دوستام که تازه از آموزشی **** یزد اومده

Space_boy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
تمیز بودن ملافه که تمیزه چون 2 تا می دن و اگه موقع بازدید ببینن که کثیف شده و عوض نکردی یا نشستی گیر میدن.. برا همین خوبه که یه تیکه ملافه ببریم که پهن کنیم رو تخت تا ملافه اصلیه کثیف نشه و هیچ وقت مجبور به شستشو نشیم ( که البته اینم اگه ببینن گیر میدن )
منبع اطلاعات : یکی از دوستام که تازه از آموزشی **** یزد اومده
دمت گرم!
اطلاعات خوبی بود!
پس با خودم می برم ضرری نداره نهایتش استفاده نمی کنم!

Space_boy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یه بسته کیسه فریزر هم میگن خوبه ببریم که بکشیم رو بشقاب و غذا رو اون بریزیم، غذا تموم شد کیسه رو میندازیم بره که دردسر شستن نداشته باشیم..
شما کجا افتادی؟

من که 05 کرمان :(

vahid_ppc

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز مجبورم کردی بعد عمری تو پی تی پست بدم:دی
1نصیحت کلی بهت میکنم کلا بیخیال تمیزی و بهداشت شو! الان ممکنه شما یا مابقی دوستان در نهی پست من چیزی بگن اما میری میبینی;)
اما در مورد خاص ملافه حتما 1زیر انداز با خودت ببر که موقع خواب بندازی ملافت کثیف نشه شستشوش عذابه
حتی جوراب هم چندتا باخودت ببر اونجا حتما باید جورابت تمیز باشه ولی وقت شستشو بینهایت کمه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
یه بسته کیسه فریزر هم میگن خوبه ببریم که بکشیم رو بشقاب و غذا رو اون بریزیم، غذا تموم شد کیسه رو میندازیم بره که دردسر شستن نداشته باشیم..
شما کجا افتادی؟

من که 05 کرمان :(
فکر خوبیه ولی اگه غذاش داغ باشه احتمالا ذوب بشه!!!
(یکی از بچه ها قاشق چنگال یکبار مصرف هم برده بود!)
من 02 تهران

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
دوست عزیز مجبورم کردی بعد عمری تو پی تی پست بدم:دی
1نصیحت کلی بهت میکنم کلا بیخیال تمیزی و بهداشت شو! الان ممکنه شما یا مابقی دوستان در نهی پست من چیزی بگن اما میری میبینی;)
اما در مورد خاص ملافه حتما 1زیر انداز با خودت ببر که موقع خواب بندازی ملافت کثیف نشه شستشوش عذابه
حتی جوراب هم چندتا باخودت ببر اونجا حتما باید جورابت تمیز باشه ولی وقت شستشو بینهایت کمه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
دیگه یه حداقل بهداشت رو که باید رعایت کنیم...
اونجا خودش همین جوری مستعد همه جور مریضی و ... هست! قبول دارم که همه چیز نمیتونه دلخواه باشه مخصوصا بخاطر کمبود وقت و خستگی ولی اگه تو آموزشی مریض بشیم پدرمون درمیاد!
ممنون بابت تجربه های ارزشمندت

Space_boy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان من 05 کرمان افتادم ، لیسانس الکترونیک ، کسی میدونه دوره کد کجا ممکنه بیفتم؟

++++++++++++++++++++++++++++++

من 02 تهران

آره اصلا فکر ذوب شدنش نبودم، (بدم نیس شاید یه طعمی به غذا بده ) ولی از چند نفر شنیده بودم این کارو، شنیدن کی بود مانند دیدن :دی

ولی خدایی قاشق چنگال یه بار مصرف ، 60 تا دو وعده حساب کن ! :دی میشورم آقا میشورم!

Last edited:

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
من 02 تهران

یکی از دوستام تازه خدمتو تمومیده. اونم پیشنهاد بردن کیسه فریزر رو بهم داد!

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان من 05 کرمان افتادم ، لیسانس الکترونیک ، کسی میدونه دوره کد کجا ممکنه بیفتم؟

آره اصلا فکر ذوب شدنش نبودم، (بدم نیس شاید یه طعمی به غذا بده ) ولی از چند نفر شنیده بودم این کارو، شنیدن کی بود مانند دیدن :دی

ولی خدایی قاشق چنگال یه بار مصرف ، 60 تا دو وعده حساب کن ! :دی میشورم آقا میشورم!

من فکر می کردم دیپلم ها میرن 05!!!
من چند از دوستام که مکانیک بودن کد خوردن توپخانه اصفهان! الکترونیک رو نمی دونم!

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
۱- ریاست جمهوری
یادداشت های شخصی محمود احمدی نژاد

2- *****
The Office of the Supreme Leader, Sayyid Ali Khamenei - پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم ***** حضرت آیت الله سید علی ***** ای

3- رئیس مجلس
دکتر علی لاریجانی

ایمیل بدین دوستان توکل بخدا...

کاش برنامه ی نود فردوسی پور یه بخش آزاد داشت اینجوری سایت نود هم ایمیل میزدیم..برنامش رو کل ایران میبینن راحت تاثیر میذاشت و مسئولین مجبور میشدن که کاری بکنن.حیف که مشکل ما ربطی به این برنامه نداره.

Space_boy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من فکر می کردم دیپلم ها میرن 05!!!
من چند از دوستام که مکانیک بودن کد خوردن توپخانه اصفهان! الکترونیک رو نمی دونم!

همینطور بوده ولی انگار دوره دوم یا سومه که لیسانس و فوق لیسانس میگیره..

باز اصفهان یا شیراز بد نیست ، جای پرت و پلا نیفتیم..
این چهارو نیم صبح پاشدنه نمیگنجه ، حالا این بدن ما هم شده که عین دوره امتحانای دانشگاه تا ظهر خودشو می زنه به خواب.. همین 10 روزه اینجوری شده ولم نمیکنه!

یه نکته دیگه اینکه بچه ها اگه شهر دور افتادین هر جوری هست حداقل یه نفر رو تو اون شهر پیدا کنید که بیاد ملاقاتی ، یه مرخصی یه روزه هم که شده بگیرید.. بد نیست هر چند وقت یه بار بیاد ملاقات چند ساعتی بزنید بیرون .. من که خودم به شخصه هنگ میکنم یه ماه اون تو باشم..

Space_boy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
۱- ریاست جمهوری
یادداشت های شخصی محمود احمدی نژاد

2- *****
The Office of the Supreme Leader, Sayyid Ali Khamenei - پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم ***** حضرت آیت الله سید علی ***** ای

3- رئیس مجلس
دکتر علی لاریجانی

ایمیل بدین دوستان توکل بخدا...

کاش برنامه ی نود فردوسی پور یه بخش آزاد داشت اینجوری سایت نود هم ایمیل میزدیم..برنامش رو کل ایران میبینن راحت تاثیر میذاشت و مسئولین مجبور میشدن که کاری بکنن.حیف که مشکل ما ربطی به این برنامه نداره.

دستت درد نکنه حالا ما تیری در تاریکی می زنیم، هنوزم قانونشون ابلاغ نشده به دفاتر +10 ..

فکر میکنم محض اطمینان پ.یلتر بشگن رو خاموش کنیم و بریم تو این سایتها بهتره ، آره ؟ (شرمنده همینجوری اومده تو مخم )

بالا