• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
همینطور بوده ولی انگار دوره دوم یا سومه که لیسانس و فوق لیسانس میگیره..

باز اصفهان یا شیراز بد نیست ، جای پرت و پلا نیفتیم..
این چهارو نیم صبح پاشدنه نمیگنجه ، حالا این بدن ما هم شده که عین دوره امتحانای دانشگاه تا ظهر خودشو می زنه به خواب.. همین 10 روزه اینجوری شده ولم نمیکنه!

یه نکته دیگه اینکه بچه ها اگه شهر دور افتادین هر جوری هست حداقل یه نفر رو تو اون شهر پیدا کنید که بیاد ملاقاتی ، یه مرخصی یه روزه هم که شده بگیرید.. بد نیست هر چند وقت یه بار بیاد ملاقات چند ساعتی بزنید بیرون .. من که خودم به شخصه هنگ میکنم یه ماه اون تو باشم..

ملاقاتی از کجا گیر بیاریم دوست عزیز :)
شیراز ملاقاتیم کجا بود :)

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
دستت درد نکنه حالا ما تیری در تاریکی می زنیم، هنوزم قانونشون ابلاغ نشده به دفاتر +10 ..

فکر میکنم محض اطمینان پ.یلتر بشگن رو خاموش کنیم و بریم تو این سایتها بهتره ، آره ؟ (شرمنده همینجوری اومده تو مخم )

آره خوب از رو آی پی ها ببینن همه از خود ایرانه شاید بهتر باشه....

Space_boy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بچه ها من نصفه شبی هنگ کردم،

من از تهران دفترچه فرستادم، افتادم 05 کرمان ، نوشته زمان مراجعه 6 صبح 2/2
باید برم میدون **** دیگه ؟
یا نکنه باید کرمان باشم؟!!!:blink:

meysam3040

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها تورو خدا بهم بگین چطوری میتونم چند تا دونه قرص غیر مجاز رو ببرم تو پادگان که حتی یک درصد هم دژبان نفهمه.
چون اگه این قرص هارو نداشته باشم باید فرار کنم.
تورو خدا کمکم کنید.

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
ولی من یه چیزی شنیدم از یکی از کارکنان **** وظیفه در مورد صحبتتون البته نمیدونم تا چه حد درست باشه و یارو تا چه حد مطمئن بوده ولی گفتن اگه شما آموزشی رو یه ارگان دیگه رفته باشی و اواسطش تکلیف امریت مشخص بشه و شما نامشو بهشون بدی موقع تقسیم میندازنت همون ارگانی که امریه گرفتی ازش. خودم بعید میدونم یه ارگانی که شما آموزشی رفتی بعدا نیروشو از دست بده ولی شاید چنین چیزی امکانپذیر باشه.
مرسي از شما و از همه دوستان---اين چقدر ميتونه درست باشه . من از **** وظيفه ميپرسم ميگه برو اموزش پرورش ميرم اونجا ميگه دست ما نيس **** وظيفه مشخص ميكنه... اكه خبر دقيقتري داري يا منبعي اگه تونستي بهم معرفي كن مرسي

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
ببین تمام سرباز معلم ها باید توی ****(معمولا هاشمی نژاد نیشابور) باید آموزش ببینن!
اگر شما اردیبهشت بری نیروی انتظامی دیگه جز نیروهای اونا به حساب میای و تقسیمت می کنن و نمی تونی بری آموزش و پرورش!
از طرفی اگر هم الان نری غیبت می خوری!!
بهترین کار اینه که شما بری همون آموزش پرورشی که در خواست سرباز معلمی دادی و براشون شرایط رو توضیح بدی که اگر قطعی قبولت کردند اردیبهشت نری!
تا قبل از اعزام حتما برو آموزش و پرورش و تکلیفت رو روشن کن!

مالک اشتر یکی از هتل ترین مراکز آموزشی نیروی انتظامی هست (اگه نگیم هتل ترین)

مرسي از توجه دوستان

bh.azizi

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها من نصفه شبی هنگ کردم،

من از تهران دفترچه فرستادم، افتادم 05 کرمان ، نوشته زمان مراجعه 6 صبح 2/2
باید برم میدون **** دیگه ؟
یا نکنه باید کرمان باشم؟!!!:blink:

باید میدون **** باشی

بچه ها تورو خدا بهم بگین چطوری میتونم چند تا دونه قرص غیر مجاز رو ببرم تو پادگان که حتی یک درصد هم دژبان نفهمه.
چون اگه این قرص هارو نداشته باشم باید فرار کنم.
تورو خدا کمکم کنید.

قبلا راجع بهش توضیح داده بودم:

دارویی:
مسئله مهمیه که قبل از اعزام به خدمت واکسن آنفولانزا بزنید. یک سری از موارد دیگه رو هم در زیر میارم:
قرص سرماخوردگی(مهم نیست که تابستون میرید یا زمستون ، حتما ببرید. راجع به نوعش هم از این هایی که شب و روز داره ببرید)، قرص اسهال (خصوصا دوستانی که توی فصل گرما اعزام میشن)، قرص معده ( رانیتیدین)، قرص جوشان ویتامین C و یا MultiVitamin (حداقل یک بسته)، آنتی بیوتیک ( نوعش رو هر جوری که بهش حساسیت ندارید ببرید)، کرم چرب و مرطوب( پوستتون رو بعد از چند هفته دیگه نمیشناسید!)، پودر ORS (مایی که زمستون رفتیم احتیاجی نداشتیم اما از تجربیات دیگران متوجه شدم از اونجایی که آب آشامیدنی معمولا غیر بهداشتیه توی فصل گرما شیوع بیماری های گوارشی خیلی زیاده و یکی از پیامد هاش هم اسهاله که در نتیجه آب و املاح بسیار زیادی از دست میده بدن. هر بسته پودر ORS رو با 1.5 لیتر آب میتونید توی یک ظرف نوشابه مخلوط کنید و در طول روز بنوشید هرچند که بد مزست)، مسکن بسیار قوی(البته به خودتون بستگی داره که مسکن قوی برای شما چی باشه یکی استامینوفن کدئین براش قویه یکی هم ترامادول. البته راجع به چیزهایی مثل ترامادول یه نکته ای که هست اینه که ممنوعه و جرمه داشتنش، اما از اونجایی که شما خیلی بهش احتیاج پیدا میکنید میتونید توی بسته دارو های تخصصی دیگه مثل قلب و تنفسی و ... بریزید واونجا اگه گفتن این چیه بگید که بیماری دارید و این هم مثلا قرص قلبتونه یا برای آسمه یا... هرچند که اونجا این چیزها به راحتی پیدا میشه)، قرص ژلوفن (درسته که این هم مسکنه اما موارد استفادش متفاوته و چون کمتر خواب آوره توی طول روز هم میتونید استفاده کنید. توجه کنید که مارک تجاری ژلوفن باشه چون با اسم های دیگه هم توی بازار ست که من به شخصه پس از استفادشون معده درد گرفتم.)

1000 تا راه دیگه هم هست.
البته دوستان من نمیخوام مروج چیز خاصی باشم اما من هم احساس ایشون رو داشتم

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
سلام نصفه شب همگی به خیر . این کپی پست خودم توی p30world هست . خبر دسته اوله :
خبر جدید :
موضوع برنامه ی نوبت شمای BBC در روز دوشنبه 28 فروردین به همین قانون جدید سربازی (افزایش از 18 به 21 ماه و حذف کسری ها) اختصاص پیدا کرده .
برای بار صدم میگم متاسفم . اونقدر رسانه های داخلی آدم حسابمون نکردن که بالاخره سوژه دست بیگانه افتاد . نمیدونم شاید هم حتما باید صدای مردم دور کره ی زمین بچرخه بعد به مسئولین برسه .

vahid_ppc

Registered User
لایک‌ها
0
همینطور بوده ولی انگار دوره دوم یا سومه که لیسانس و فوق لیسانس میگیره..

باز اصفهان یا شیراز بد نیست ، جای پرت و پلا نیفتیم..
این چهارو نیم صبح پاشدنه نمیگنجه ، حالا این بدن ما هم شده که عین دوره امتحانای دانشگاه تا ظهر خودشو می زنه به خواب.. همین 10 روزه اینجوری شده ولم نمیکنه!

یه نکته دیگه اینکه بچه ها اگه شهر دور افتادین هر جوری هست حداقل یه نفر رو تو اون شهر پیدا کنید که بیاد ملاقاتی ، یه مرخصی یه روزه هم که شده بگیرید.. بد نیست هر چند وقت یه بار بیاد ملاقات چند ساعتی بزنید بیرون .. من که خودم به شخصه هنگ میکنم یه ماه اون تو باشم..

1چسزس بهت میگن آخر تجربس اگه هیچکسو پیدا نکردی زنگ بزن آژانس بیاد بهش بگو وقتی اومد بگه فامیلاه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

emechkei

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی
من افتادم مرکز آموزش 01 تهران 2/2 اعزامم، کسی میدونه چجور جاییه ؟ کسی افتاده اینجا ؟
میگن پنجشنبه و جمعه ها ولمون میکنن بریم خونه، راسته ؟

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
سلام به همگی
من افتادم مرکز آموزش 01 تهران 2/2 اعزامم، کسی میدونه چجور جاییه ؟ کسی افتاده اینجا ؟

هرچی باشه اینش عالیه که شهر خودت افتادی..

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی
نسبت به بقیه جاها خیلی بهتره!
در مورد 5 شنبه و جمعه شنیدم ول میکنن(البته بعیدم نیست چون اینچوری کمتر هزینه می کنن!)

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
آقا یه سوال : آدامس میشه برد ؟

خیلی مفیده اونجا. استرس رو کم میکنه

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
۱- ریاست جمهوری
یادداشت های شخصی محمود احمدی نژاد

2- *****
The Office of the Supreme Leader, Sayyid Ali Khamenei - پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم ***** حضرت آیت الله سید علی ***** ای

3- رئیس مجلس
دکتر علی لاریجانی

ایمیل بدین دوستان توکل بخدا...

کاش برنامه ی نود فردوسی پور یه بخش آزاد داشت اینجوری سایت نود هم ایمیل میزدیم..برنامش رو کل ایران میبینن راحت تاثیر میذاشت و مسئولین مجبور میشدن که کاری بکنن.حیف که مشکل ما ربطی به این برنامه نداره.

فردا شب برنامه ی نوده.همه پیام بدیم این عادل دنبال شر میگرده همینجوری .مطمئن باشید یه چیزی میگه

Space_boy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
باید میدون **** باشی

ممنون آقای عزیزی ، خیالم راحت شد

1چسزس بهت میگن آخر تجربس اگه هیچکسو پیدا نکردی زنگ بزن آژانس بیاد بهش بگو وقتی اومد بگه فامیلاه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

خیلی عالی بود دمت گرم.. فقط یادمون باشه بپرسیم تیپ و قیافش چجوریه تا دیدمش بپریم حال و احوال کنیم تابلو نشه

Space_boy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بچه ها این تیتر تازه اومد رو سایت سازمان **** وظیفه ، هنوز متنش نیست ولی فک کنم کسری مدرک و این حرفا باشه

اطلاعيه سازمان وظيفه عمومي ناجا در خصوص اعزام بخدمت مشمولان فارغ‌التحصيل دانشگاهها در ارديبهشت ماه سال 1391
MHCIP Portal - دسترسي سريع

ادیت : نه فکر نمیکنم برا کسری باشه و فقط اطلاعیه اعزامه ، چون الان دیدم بازم از این تیتر برا دیپلم و فوق دیپلم سالهای قبل بوده..:hmm:
شرمنده اولش خودم ذوق کردم یهو

Onlytest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان از این واچ فون ها می شه برد؟

ساعت های مچی موبایلی.

می فهمن نمی فهمن؟ چجوریه؟

کلن موبایل ببریم نهایت اونجا تحویل بدیم؟

faramarz_kiss1

Registered User
لایک‌ها
0
مرسي از شما و از همه دوستان---اين چقدر ميتونه درست باشه . من از **** وظيفه ميپرسم ميگه برو اموزش پرورش ميرم اونجا ميگه دست ما نيس **** وظيفه مشخص ميكنه... اكه خبر دقيقتري داري يا منبعي اگه تونستي بهم معرفي كن مرسي

بهترین راهش اینه که از طریق لینک زیر که مربوط به سوال از **** وظیفس سوالت رو مطرح کنی و منتظر جواب بمونی. گویا زود جواب میدن

* مشاوره خدمت وظيفه عمومي

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان از این واچ فون ها می شه برد؟

ساعت های مچی موبایلی.

می فهمن نمی فهمن؟ چجوریه؟

کلن موبایل ببریم نهایت اونجا تحویل بدیم؟

کلا نبریم بهترخ فکر کنم..چون اونجا هم تحویل بدی امانتدارا هم معلوم نیست که چجور آدمین هی میخوان انگولک کنن گوشیو!!! من خودم بدون آهنگ نمیتونم بگذرونم موندم چیکار کنم اینهمه راه تا شیرازو!

بالا