• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

aminmecheng

Registered User
لایک‌ها
0
توی برگه سبز اعزام من 2/1 خورده و توی برگه سفید 2/2 و محل آموزشی رو هم 01 تهران زده. شنبه 2/2 6 صبح باید کجا باشم؟ میدون **** یا 01؟
اگه بخوام با درخواست معافیت پزشکی یک دوره عقب بندازم و تیر برم باید چیکار کنم؟ اول باید برم پلیس+10 یا اول باید برم یه دکتر پیدا کنم؟

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
توی برگه سبز اعزام من 2/1 خورده و توی برگه سفید 2/2 و محل آموزشی رو هم 01 تهران زده. شنبه 2/2 6 صبح باید کجا باشم؟ میدون **** یا 01؟
اگه بخوام با درخواست معافیت پزشکی یک دوره عقب بندازم و تیر برم باید چیکار کنم؟ اول باید برم پلیس+10 یا اول باید برم یه دکتر پیدا کنم؟

2/2 باید 01 باشی (اگه از تهران اعزامی)

برای لغو اعزام باید بری پلیس +10 درخواست معافیت پزشکی بدی

Last edited:

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان یه سوال مهم !!
من با توجه به اینکه غیبتم زیاده شنیدم اگه تا خرداد 91 اقدام کنم غیبت هام بخشیده میشه !!
حالا من میخوام اواخر اردیبهشت تازه برم پلیس +10 اقدام کنم و کارهای اعزام هم انجام بدم !! اگر اردیبهشت برم این بخشودگی ها به من تعلق میگیره ؟؟ خواهشا کمکم کنید ؟؟

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
2/2 6 صبح باید میدون **** باشی (اگه از تهران اعزامی)

برای لغو اعزام باید بری پلیس +10 درخواست معافیت پزشکی بدی

آقا اطلاعات صحیح بدید .. اگه اعزامی از تهران هستی مستقیم باید بری پادگان 01

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
اگه اعزامی از تهران هستی مستقیم باید بری پادگان 01

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
ما ها کوچکتر از اونیم که به خوایم قانونی رو تغییر بدیم ... ما ها باید اجرا کنیم ... لحن پیام دعوت به خدمت رو با دعوت اسفند مقایسه کنید ... این لحن یعنی حرف نزنین شما باید اجرا کنین ...

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان یه سوال مهم ؟؟
من الان غیبت دام و با توجه به اینکه فرصت دادن که تا خرداد 91 غیبت ها بخشیده میشه ، اگر من اواخر اردیبهشت تازه برم پلیس +10 دفترچه بگیرم و بقیه کارها آیا این بخشودگی شامل من میشه ؟؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان یه سوال مهم ؟؟
من الان غیبت دام و با توجه به اینکه فرصت دادن که تا خرداد 91 غیبت ها بخشیده میشه ، اگر من اواخر اردیبهشت تازه برم پلیس +10 دفترچه بگیرم و بقیه کارها آیا این بخشودگی شامل من میشه ؟؟

سعی کن زودتر بری حالا چرا میخوای بزاری برای اواخر اردیبهشت زودتر بری بهتره.
ولی قاعدتا باید بخشیده بشه مگه اینکه دوباره قانون رو عوض کنن.
روزی که رفتی دفترچه رو بفرستی از پلیس +10 سوال کن و مطمئن شو که بخشیده میشه.

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
سلام نصفه شب همگی به خیر . این کپی پست خودم توی p30world هست . خبر دسته اوله :
خبر جدید :
موضوع برنامه ی نوبت شمای BBC در روز دوشنبه 28 فروردین به همین قانون جدید سربازی (افزایش از 18 به 21 ماه و حذف کسری ها) اختصاص پیدا کرده .
برای بار صدم میگم متاسفم . اونقدر رسانه های داخلی آدم حسابمون نکردن که بالاخره سوژه دست بیگانه افتاد . نمیدونم شاید هم حتما باید صدای مردم دور کره ی زمین بچرخه بعد به مسئولین برسه .
خوب دوستان به خاطر انفجارهای افغانستان بررسی به این موضوع به روز سه شنبه 29 فروردین موکول شد .

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
آقا ما باید چه کنیم؟
تو یه نامه اومده(برگه سبز رنگ) که تاریخ اعزام به خدمت 1 اردیبهشت و
تو یه نامه دیگه(برگه آبی رنگ) تاریخ اعزام 2 اردیبهشت و محل آموزش ولیعصر تبریز و ساعت حضور 6 صبح و آدرس محل اعزام میدون ****.
حال کدوم ملاکه؟برگه آبی؟

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
آقا ما باید چه کنیم؟
تو یه نامه دیگه(برگه آبی رنگ) تاریخ اعزام 2 اردیبهشت و محل آموزش ولیعصر تبریز و ساعت حضور 6 صبح و آدرس محل اعزام میدون ****.
حال کدوم ملاکه؟برگه آبی؟
همون برگه آبیه که محل آموزشت رو هم توش نوشته ملاکه . (قدیما برگه سفید بهش میگفتن.)
یعنی باید روز 2 اردیبهشت اونجایی باشی که تو برگه آبیه نوشته . (احتمالا **** وظیفه ی شهر یا استانتون)
من لیسانس کامپیوترم، مثل اینکه خیلی شانس آوردیم !!! البته ارشدا اکثرا میوفتن همینجا

بیشتر به فکر تقسیمت باش . آموزشی که دو ماهه ، سریع تموم میشه .

emechkei

Registered User
لایک‌ها
0
آقا ما باید چه کنیم؟
حال کدوم ملاکه؟برگه آبی؟

سلام
من از **** وظیفه پرسیدم، ملاک برگه سفید با حاشیه آبی هستش و 2 اردیبهشت باید 6 صبح **** وظیفه باشی !

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
آقا ما باید چه کنیم؟
حال کدوم ملاکه؟برگه آبی؟
ملاک برگ دوم هست
چون اول اردیبهشت میشه روز جمعه و تعطیله واسه همین تو برگ سفید نوشته دوم اردیبهشت!

emechkei

Registered User
لایک‌ها
0
بیشتر به فکر تقسیمت باش . آموزشی که دو ماهه ، سریع تموم میشه .[/QUOTE]

آره اتفاقا شنیدم کسایی که آموزشیشون تهرانه احتمال داره بیفتن شهرستان ولی بیشتر واسه دیپلمه ها میگن این قضیه صدق میکنه
البته خودم امریه گرفتم

بالا