• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
مگه با برنامه نوبت شما BB قانون 21 ماه عوض میشه که به این جور برنامه ها دل ببندیم
دل نمیخواد ببندین ولی از هیچی که بهتره . بهتر نیست ؟ من خودمو پاره کردم اونقدر برای رسانه های داخلی ایمیل زدم ولی انگار نه انگار .

emechkei

Registered User
لایک‌ها
0
دل نمیخواد ببندین ولی از هیچی که بهتره . بهتر نیست ؟ من خودمو پاره کردم اونقدر برای رسانه های داخلی ایمیل زدم ولی انگار نه انگار .

این قانون رو **** وظیفه خودش تصویب نکرده، ابلاغ ستاد كل نيروهاي مسلح بوده یعنی دستور از بالا بوده و احتمال زیاد کاریش نمیشه کرد !!

keyvan_ironi

Registered User
لایک‌ها
0
داداش چرا ناراحتی منم سه شنبه بعد خبر ورزشی نگاهش میکنم ولی فقط میخوام بگم تاثیری نداره قانون به قوت خودش باقیه آقایون یه شبه چیزشون بلند شده حالا حالا هم نمیخوابه

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
این قانون رو **** وظیفه خودش تصویب نکرده، ابلاغ ستاد كل نيروهاي مسلح بوده یعنی دستور از بالا بوده و احتمال زیاد کاریش نمیشه کرد !!
برای کسانی که تازه دارن مدارک ارسال میکنن شاید نشه کاریش کرد ولی ما قبل از عید پست کردیم (من خودم سابقه ی خدمت قبلی هم دارم) و باید ماها رو از این قانون مستثنی کنند ،
چون در غیر این صورت یعنی گولمون زدن و بهمون دروغ گفتن (طبق صحبتهای دی ماه 90 سردار کمالی)

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0

آقا ایمان مرسی از اطلاع رسانیت در اینجا و فروم p30world .

در هر صورت بازم میشه امید به تغییر قانون داشت

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
بیشتر به فکر تقسیمت باش . آموزشی که دو ماهه ، سریع تموم میشه .

آره اتفاقا شنیدم کسایی که آموزشیشون تهرانه احتمال داره بیفتن شهرستان ولی بیشتر واسه دیپلمه ها میگن این قضیه صدق میکنه
البته خودم امریه گرفتم[/QUOTE]

داداش امریه برا کجا گرفتی؟ میشه یه توضیحی بدی ممنون میشم داداش

emechkei

Registered User
لایک‌ها
0
آره اتفاقا شنیدم کسایی که آموزشیشون تهرانه احتمال داره بیفتن شهرستان ولی بیشتر واسه دیپلمه ها میگن این قضیه صدق میکنه
البته خودم امریه گرفتم

داداش امریه برا کجا گرفتی؟ میشه یه توضیحی بدی ممنون میشم داداش[/QUOTE]

از دانشگاه علوم پزشکی آجا گرفتم، مادرم اونجاس خودش. کلا واسه کسایی که پدر یا مادرشون نظامی باشن خیلی راحت امریه میدن

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
آقا ایمان مرسی از اطلاع رسانیت در اینجا و فروم p30world .

در هر صورت بازم میشه امید به تغییر قانون داشت
چاکریم .
من چون یه دور رفتم و میدونم چه خبره (البته شانسم نسبتا بد بود) بیشتر از همتون تحت فشار روانی ام . چون هر یه روزش اندازه 10 روز معمولی طول میکشه بگذره ، چه برسه به اینکه 5 الی 6 ماه یهویی بره تو پاچمون . چند روز دیگه هم که اعزام شیم مثل برده میمونیم و دستمون از اینترنت و ... کوتاهه . بنابراین باید سریعا یه کاری بکنیم ، اگرم نشد به شخممون ، دیگه در حد توان کارمون رو کردیم .
از روزی که این خبرو شنیدم انگار با پتک زدن تو فرق سرم .
دروغ 20:30 رو که دیدم دیگه مثل اژدها شده بودم اونقد داغ کردم .
خدا کنه قانونش عوض شه .

keyvan_ironi

Registered User
لایک‌ها
0
منم 25 بهمن دوره کارشناسی رو تموم کردم و دفترچه رو هم بلافاصله پست کردم برگه تاریخ اعزام هم سال 90 به دستم رسید ولی چون دوم اردیبهشت اعزام میشم این قانون شامل من نمیشه این نهایت نامردیه کلی هم اعتراض به سایت ها و مراجع قانونی و وب سایت های خبری زدم اما دریق از یک گوشه چشم و توجه مسئولین باید باهاش کنار بیایم چون بیشترین کسی که اذیت میشه خودم هستم هیچ کسری هم ندارم که بهش دل ببندم

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
همون برگه آبیه که محل آموزشت رو هم توش نوشته ملاکه . (قدیما برگه سفید بهش میگفتن.)
یعنی باید روز 2 اردیبهشت اونجایی باشی که تو برگه آبیه نوشته . (احتمالا **** وظیفه ی شهر یا استانتون)

بیشتر به فکر تقسیمت باش . آموزشی که دو ماهه ، سریع تموم میشه .

ممنون ولی من از تهران واسه تبریز اعزامم پس باید 2 اردیبهشت میدون **** باشم دیگه درسته؟
در ضمن من چه کار میتونم واسه تقسیمم بکنم؟مگه دست ماست؟
من که میخوام برا بعد آموزشی ماشین بگیرم میدونم ماشین مکافاته ولی بهتر از اینه که صبح تا شب تو دود و دم لب 4راه وایستم.
در ضمن لیسانسم.

keyvan_ironi

Registered User
لایک‌ها
0
بالاخره یه روز خوب میاد نگران نباش شب خوش ما رفتیم بخوابیم

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
داداش امریه برا کجا گرفتی؟ میشه یه توضیحی بدی ممنون میشم داداش

از دانشگاه علوم پزشکی آجا گرفتم، مادرم اونجاس خودش. کلا واسه کسایی که پدر یا مادرشون نظامی باشن خیلی راحت امریه میدن

من میخواستم برم آموزش پرورش امریه بگیرم. اگه پارتی نباشه بنظرت میشه امریه گرفت یا میپیچونن؟

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون ولی من از تهران واسه تبریز اعزامم پس باید 2 اردیبهشت میدون **** باشم دیگه درسته؟
در ضمن من چه کار میتونم واسه تقسیمم بکنم؟مگه دست ماست؟
من که میخوام برا بعد آموزشی ماشین بگیرم میدونم ماشین مکافاته ولی بهتر از اینه که صبح تا شب تو دود و دم لب 4راه وایستی.
آره 2 اردیبهشت میای میدون **** و به احتمال 90 درصد بهت یه برگه میدن میگن عصر همون روز یا فرداش برو ترمینال جنوب یا غرب ، تعاونی فلان ...
بعد از اونجا اعزام میشی .
قدیما گویا از خود میدون **** هم اعزام میکردن . ولی الان چون مرکزه شهره و جا نداره ، این کار رو نمیکنن.
برا تقسم کاری نمیشه کرد . هر جا تقسیم شی باید بری .
در مورد ماشین هم حالا زوده تصمیم بگیری ، شاید جای اداری بیوفتی ، شاید توی یکی از همین پادگانها یا ... که احتیاجی به ماشین ندارن بیوفتی .
ولی من خودم شخصا ماشین قبول نمیکنم . همون گشت پیاده رو ترجیح میدم . چون مسئولیتش کمتره . ماشین هاشون هم خیلی داغونه . مثل ماشین خودت نیست که باهاش راحت باشی .
در مورد ماشین گرفتن یا نگرفتن بعد از تقسیمت تصمیم بگیر .
جدیدا پذیرش راهور و پلیس راه کمتر از یگان امداد و پلیس پیشگیری و... شده .

ببینم شما آموزشی ولیعصر تبریز - ناجا افتادی ؟

already110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقا وحید هست......!2/2 از تهران امیدوارم اونجا بهمون خوش بگذره....کسی اطلاعی از اونجا داره؟

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
آره 2 اردیبهشت میای میدون **** و به احتمال 90 درصد بهت یه برگه میدن میگن عصر همون روز یا فرداش برو ترمینال جنوب یا غرب ، تعاونی فلان ...
بعد از اونجا اعزام میشی .
قدیما گویا از خود میدون **** هم اعزام میکردن . ولی الان چون مرکزه شهره و جا نداره ، این کار رو نمیکنن.
برا تقسم کاری نمیشه کرد . هر جا تقسیم شی باید بری .
در مورد ماشین هم حالا زوده تصمیم بگیری ، شاید جای اداری بیوفتی ، شاید توی یکی از همین پادگانها یا ... که احتیاجی به ماشین ندارن بیوفتی .
ولی من خودم شخصا ماشین قبول نمیکنم . همون گشت پیاده رو ترجیح میدم . چون مسئولیتش کمتره . ماشین هاشون هم خیلی داغونه . مثل ماشین خودت نیست که باهاش راحت باشی .
در مورد ماشین گرفتن یا نگرفتن بعد از تقسیمت تصمیم بگیر .
جدیدا پذیرش راهور و پلیس راه کمتر از یگان امداد و پلیس پیشگیری و... شده .

ببینم شما آموزشی ولیعصر تبریز - ناجا افتادی ؟

یگان امداد و پلیس پیشگیری راحتتره؟
آره عزیز آموزشی همونجام-ناجا

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
یگان امداد و پلیس پیشگیری راحتتره؟
آره عزیز آموزشی همونجام-ناجا
اگه تهران بیوفتی (به طور کلی منظورم شهر خودته) به ترتیب از خوب به بد : ستاد (اداری) ، پلیس گذرنامه ، راهور ، پلیس دیپلماتیک ، یگان امداد ، کلانتری . بقیه جاها رو اطلاع ندارم .
اگه شهرستان های کوچیک بیوفتی راهور از همشون سخت تره . یگان امداد و کار اداری توی شهرستان آسونتره .

Space_boy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
05 کرمان ، اعزام 2/2 ( هی وای 5 روز دیگه!) از تهران کسی هست ؟

این جور که بوش میاد تک افتادم ،ها؟:blink:
اعلام وجود کنید ببینیم چند نفریم اینجا :f34r:

نبود ؟ 05؟ از تهران 2/2

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
اگه تهران بیوفتی (به طور کلی منظورم شهر خودته) به ترتیب از خوب به بد : ستاد (اداری) ، پلیس گذرنامه ، راهور ، پلیس دیپلماتیک ، یگان امداد ، کلانتری . بقیه جاها رو اطلاع ندارم .
اگه شهرستان های کوچیک بیوفتی راهور از همشون سخت تره . یگان امداد و کار اداری توی شهرستان آسونتره .

دمت گرم ولی کلا ما زیاد شانس خوبی نداریم.ولی هرچی خدا بخواد.ایشالا وضع هممون ختم به خیر میشه.

masoud_k4chal

Registered User
لایک‌ها
0
سلام !
امروز صبح بار دیگه زنگ زدم 09680 گفت قبلا خدمت رفته ها هم باید متاسفانه 21 ماه خدمت کنن !!!! تو اینم شانس نیوردیم !
همگی موفق باشید !

بالا