دل نمیخواد ببندین ولی از هیچی که بهتره . بهتر نیست ؟ من خودمو پاره کردم اونقدر برای رسانه های داخلی ایمیل زدم ولی انگار نه انگار .مگه با برنامه نوبت شما BB قانون 21 ماه عوض میشه که به این جور برنامه ها دل ببندیم
دل نمیخواد ببندین ولی از هیچی که بهتره . بهتر نیست ؟ من خودمو پاره کردم اونقدر برای رسانه های داخلی ایمیل زدم ولی انگار نه انگار .مگه با برنامه نوبت شما BB قانون 21 ماه عوض میشه که به این جور برنامه ها دل ببندیم
دل نمیخواد ببندین ولی از هیچی که بهتره . بهتر نیست ؟ من خودمو پاره کردم اونقدر برای رسانه های داخلی ایمیل زدم ولی انگار نه انگار .
برای کسانی که تازه دارن مدارک ارسال میکنن شاید نشه کاریش کرد ولی ما قبل از عید پست کردیم (من خودم سابقه ی خدمت قبلی هم دارم) و باید ماها رو از این قانون مستثنی کنند ،این قانون رو **** وظیفه خودش تصویب نکرده، ابلاغ ستاد كل نيروهاي مسلح بوده یعنی دستور از بالا بوده و احتمال زیاد کاریش نمیشه کرد !!
دل نمیخواد ببندین ولی از هیچی که بهتره . بهتر نیست ؟ من خودمو پاره کردم اونقدر برای رسانه های داخلی ایمیل زدم ولی انگار نه انگار .
بیشتر به فکر تقسیمت باش . آموزشی که دو ماهه ، سریع تموم میشه .
آره اتفاقا شنیدم کسایی که آموزشیشون تهرانه احتمال داره بیفتن شهرستان ولی بیشتر واسه دیپلمه ها میگن این قضیه صدق میکنه
البته خودم امریه گرفتم
چاکریم .آقا ایمان مرسی از اطلاع رسانیت در اینجا و فروم p30world .
در هر صورت بازم میشه امید به تغییر قانون داشت
همون برگه آبیه که محل آموزشت رو هم توش نوشته ملاکه . (قدیما برگه سفید بهش میگفتن.)
یعنی باید روز 2 اردیبهشت اونجایی باشی که تو برگه آبیه نوشته . (احتمالا **** وظیفه ی شهر یا استانتون)
بیشتر به فکر تقسیمت باش . آموزشی که دو ماهه ، سریع تموم میشه .
داداش امریه برا کجا گرفتی؟ میشه یه توضیحی بدی ممنون میشم داداش
از دانشگاه علوم پزشکی آجا گرفتم، مادرم اونجاس خودش. کلا واسه کسایی که پدر یا مادرشون نظامی باشن خیلی راحت امریه میدن
آره 2 اردیبهشت میای میدون **** و به احتمال 90 درصد بهت یه برگه میدن میگن عصر همون روز یا فرداش برو ترمینال جنوب یا غرب ، تعاونی فلان ...ممنون ولی من از تهران واسه تبریز اعزامم پس باید 2 اردیبهشت میدون **** باشم دیگه درسته؟
در ضمن من چه کار میتونم واسه تقسیمم بکنم؟مگه دست ماست؟
من که میخوام برا بعد آموزشی ماشین بگیرم میدونم ماشین مکافاته ولی بهتر از اینه که صبح تا شب تو دود و دم لب 4راه وایستی.
آره 2 اردیبهشت میای میدون **** و به احتمال 90 درصد بهت یه برگه میدن میگن عصر همون روز یا فرداش برو ترمینال جنوب یا غرب ، تعاونی فلان ...
بعد از اونجا اعزام میشی .
قدیما گویا از خود میدون **** هم اعزام میکردن . ولی الان چون مرکزه شهره و جا نداره ، این کار رو نمیکنن.
برا تقسم کاری نمیشه کرد . هر جا تقسیم شی باید بری .
در مورد ماشین هم حالا زوده تصمیم بگیری ، شاید جای اداری بیوفتی ، شاید توی یکی از همین پادگانها یا ... که احتیاجی به ماشین ندارن بیوفتی .
ولی من خودم شخصا ماشین قبول نمیکنم . همون گشت پیاده رو ترجیح میدم . چون مسئولیتش کمتره . ماشین هاشون هم خیلی داغونه . مثل ماشین خودت نیست که باهاش راحت باشی .
در مورد ماشین گرفتن یا نگرفتن بعد از تقسیمت تصمیم بگیر .
جدیدا پذیرش راهور و پلیس راه کمتر از یگان امداد و پلیس پیشگیری و... شده .
ببینم شما آموزشی ولیعصر تبریز - ناجا افتادی ؟
اگه تهران بیوفتی (به طور کلی منظورم شهر خودته) به ترتیب از خوب به بد : ستاد (اداری) ، پلیس گذرنامه ، راهور ، پلیس دیپلماتیک ، یگان امداد ، کلانتری . بقیه جاها رو اطلاع ندارم .یگان امداد و پلیس پیشگیری راحتتره؟
آره عزیز آموزشی همونجام-ناجا
05 کرمان ، اعزام 2/2 ( هی وای 5 روز دیگه!) از تهران کسی هست ؟
این جور که بوش میاد تک افتادم ،ها؟:blink:
اعلام وجود کنید ببینیم چند نفریم اینجا :f34r:
اگه تهران بیوفتی (به طور کلی منظورم شهر خودته) به ترتیب از خوب به بد : ستاد (اداری) ، پلیس گذرنامه ، راهور ، پلیس دیپلماتیک ، یگان امداد ، کلانتری . بقیه جاها رو اطلاع ندارم .
اگه شهرستان های کوچیک بیوفتی راهور از همشون سخت تره . یگان امداد و کار اداری توی شهرستان آسونتره .
بچه ها 01 تهران نبود ؟؟ :f34r:
من هم 01 تهرانم