• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
گوگل فیلتر نیست دوست عزیز!!
چند دقیقه ای قیلتر بود دوست عزیز ، رفع قیلتر شد . احتمالا پست منو خوندن :)
دروغ که نمیگم .
ولی p30world همچنان قیلتره .
راستی بهتره به جای ف ، ق بذاری . چون برا همین کلمه ممکنه اینجام قیلتر شه .

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یه سوال:
من ممکنه اگه تاریخ اعزامم بیوفته برج 4 امریه م جور بشه (تا امروز یا فردا مطمئن میشم) حالا سوالم اینه من تاریخ اعزامم 2/2 هست راهی هست برای اینکه یه دوره تعویق بندازم بدون اینکه غیبت بخورم؟
اگه بیام میدون **** پیش سردار میشه رفت؟ (و اگه بگم که برادرم خدمته و مشکلاتمو بگم قبول میکنه 1 دوره تعویق بندازه که برج 4 اعزام بشم)؟ (اصلا میتونه به فاصله 3 روز مونده به اعزام چنین کاری کنه)؟

منتظرم خواهشا هر کی میدونه یا براش اتفاق افتاده بگه.

کسی نمیدونه چیکار میشه کرد؟
با گواهی پزشکی هم غیبت رد میشه یا نه؟

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان مراحل گرفتن معافیت از رزم چیه؟ برای معافیت از رزم فقط نظر پرشک اولیه که معاینه میکنه شرط هست؟

من یک بار در بعد از لیسانس مراحلش رو تا ته رفتم ولی ارشد قبول شدم...

اول درخواست رو توی دفترچه می نویسی (معافیت پزشکی) و موردش رو هم می نویسی... مثلا مغز و اعصاب یا هر چیز دیگه که می خوای براش معافی بگیری
بعدش یک نامه میاد برات که در اون روز و ساعت مشخص شده و بیمارستانی که خودشون میگن... مثلا می گن ساعت 2 فلان روز بیمارستان امام ***** باش و خودت رو نشون بده
بعد که رفتی اونجا پزشک معاینه می کنه و اگه لازم به آزمایش و عکس باشه برات می نویسه و دوباره بهت وقت میده
بعد در نهایت نظر خودش رو می نویسه و میذاره توی پاکت و تحویلت میده
این نامه رو می بری **** وظیفه تا برات وقت کمیسیون پزشکی تعیین بشه.
بعد در روز و تاریخی که معین می کنن میری کمیسیون و نظر پزشک رو می خونن و خودشون دوباره معاینه می کنن
بعد هم می گن برین بیرون (اون موقع این طوری بود) از پشت پنجره اسم معافی ها رو اول می خونن. بعد معاف از رزم ها رو. بعد هم اونا که اصلا هیچیشون نبوده...
بعد هم دیگه برگه سفیدت میاد و میری خدمت

Boyloti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من برج 4 اعزام میشم .جاش رو نمیدونم هنوز. اما کلا تو تابستان چه جوریه ؟ ماه رمضان هم هست.سخت میگیرن ؟ صبح تا غروب چیکار میکنن؟ روزه واجبه یا نه ؟ چیزی پیدا میشه خورد یا نه ؟ هر کسی تجربه داره راهنمایی کنه لطفا .

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
مرگ بر بی بی سی ....:D

به هیچ وجه بنده این اعتقادی که شما فکر می کنید ندارم.
فقط میگم بی بی سی رسانه دولتیه.
حافظ منافع من و شما هم نیست.
کاری هم ندارم کی کار میکنه کی کار نمیکنه.
میگم اگه بخواد بی بی سی بررسی کنه جلوه سیاسی میده به جریان و .... در صورتی که این یه موضوع اجتماعیه به خودمون و مسئولین ربط داره نه به کسی دیگه.

مرگ بر بی بی سی

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
تشکر از جوابتتون
این که خیلی دردسر داره! :| حالا به دردسرش می ارزه؟ خیلی طول میکشه این پروسه؟

اول درخواست رو توی دفترچه می نویسی (معافیت پزشکی) و موردش رو هم می نویسی... مثلا مغز و اعصاب یا هر چیز دیگه که می خوای براش معافی بگیری
بعدش یک نامه میاد برات که در اون روز و ساعت مشخص شده و بیمارستانی که خودشون میگن... مثلا می گن ساعت 2 فلان روز بیمارستان امام ***** باش و خودت رو نشون بده
بعد که رفتی اونجا پزشک معاینه می کنه و اگه لازم به آزمایش و عکس باشه برات می نویسه و دوباره بهت وقت میده
بعد در روز و تاریخی که معین می کنن میری کمیسیون و نظر پزشک رو می خونن و خودشون دوباره معاینه می کنن
بعد هم می گن برین بیرون (اون موقع این طوری بود) از پشت پنجره اسم معافی ها رو اول می خونن. بعد معاف از رزم ها رو. بعد هم اونا که اصلا هیچیشون نبوده...

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
تشکر از جوابتتون
این که خیلی دردسر داره! :| حالا به دردسرش می ارزه؟ خیلی طول میکشه این پروسه؟

فکر کنم سر جمع یکی دو ماه...

خودش که زیاد طول نمی کشه... 2 بار میری بیمارستان
یک بار هم کمیسیون دیگه...
طول کشیدنش بخاطر فاصله زمانی بین این هاست...
یکی از دوستان می گفت بگیرین بهتره... اما دلیلش رو نگفت.
من خودم می خوام توی خرداد دفترچه بفرستم و دوباره برای معاف از رزم اقدام می کنم... کمترین فایده اش اینه که موقع جنگ خط مقدم نمیری!!!

emechkei

Registered User
لایک‌ها
0
من میخواستم برم آموزش پرورش امریه بگیرم. اگه پارتی نباشه بنظرت میشه امریه گرفت یا میپیچونن؟

پارتی داشته باشی کارت سریعتر انجام میشه ینی اگه آشنا نداشته باشی باید بری مصاحبه و گزینش و اینا بعدشم یسری کارای اداری داره
البته بیشتر جاها وقتی کارت سبز بیاد باید اقدام کنی (ینی قبل از تقسیم آموزشی) چون معمولا خودشون تعیین میکنن که کجا باید آموزشی بری !
یکی از دوستام رفته بود یکی از سرهنگای **** وظیفرو تو میدون **** پیدا کرده بود (البته نمیدونم چجوری چون آشنا نداشت!) ازش لیست همه ارگان هایی که امریه میدنو گرفته بود، دونه دونه رفت مصاحبه و اینا یکیش قبولش کردن رفت اونجا

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
5- من ارتش افتادم و به گفته دوستان این فروم کد میخورم.بعد دو ماه اول آموزشی میفرستنم جای دیگه ای برای آموزشی؟ برای چه مدت ؟و با توجه به این مسئله بعد از دوره کد خوردن میشه در شهر خودم بیوفتم؟

فقط نیروی زمینی ارتش دوره کد داره!
دوره کد 2 ماهه
اینکه شهر خودت باشی یا نه مشخص نیست ولی معمولا سعی میشه بیشتر افراد برای کاهش هزینه شهر خودشون باشند!

a741852

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

این رو یکی جواب بده لطفا :

1.تک پسرم.باید شناسنامه خودم و پدرم با اصل برابر بشه درست؟ آیا غیر از این مدرک دیگه ای لازمه؟ و برای برابر اصل کردن باید کجا برم؟
دفتر ثبت اسناد رسمی یا ثبت احوال؟

الان که هنوز نرفتم باید این مدارک رو همراه خودم ببرم؟یا اواسط آموزشی مرخصی میدن و باید دنبال مدارک باشم؟
توی یکی از صفحات این فروم یکی از عزیزان گفته :

وقتي که شما براي آموزشي اعزام ميشيد بعد اونجا سوال ميکنند که کدام افراد واجب شرايط هستند شما هم مييگيد من تک فرزند پسر هستم بعدش به شما يک برگه ميدهند برگه را ميبريد ثبت احوال براي شما تاييد ميکند و بعد برگه شناسنامه فکر کنم خودت و پدر و مادرتون را ميبريد دادگستري که اونجا هم بايد براي شما برابر با اصل بکنند.

بدین ترتیب من الان باید دنبال مدرک باشم و 2 اردیبهشت که اعزامم همراهم باشه؟ یا .... ؟

اگه باید دنبال خودم ببرم بگین من کجا برم فردا؟ 3 روز دیگه فرصت هست!

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0

توی بیمارستان اول شناسایی هویتی از روی چهره میشید..به ازای هر بیماری 2 تا دکتر باید ویزیت کنه.. هر دکتر 10 تومن هر بیماری بدون آزمایش میشه 20 تومان در صورت نیاز به عکس و آزمایش پول جدا می گیرن.. برای مثال دکتر قلب حدود 80 تومان درمیاد چون اکو هم می کنن.. در ضمن نظر دکتر کاملن محرمانست و هیج پرونده ای دست شما داده نمیشه .حتی بین طبقات بیمارستان. در نهایت خود بیمارستان پرونده رو به کمیسیون میفرسته.. برای کمیسیون هم باید مبلغی به حساب خزانه داری بریزید وگرنه شرکت داده نمیشید.. کمیسیون هم به هیج چیزی جز نظر پزشک که تو پرونده نوشته توجه نمی کنه..طبق کتابی که جلوشونه وضعیت زندگی شما رو در 1 ثانیه مشخص میکنه..بقیه موارد هم دوستمون گفت..

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
البته اون سالی که من رفتم (87) پیش یک دکتر بیشتر نرفتم. بعد هم نظرش رو داد دست خودم که بردم **** وظیفه... ولی این پول خزانه رو فکر کنم داده بودم... به هر حال انقدر دودره بازی در آوردن ملت که همین جوری سخت ترش می کنن/

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0
البته اون سالی که من رفتم (87) پیش یک دکتر بیشتر نرفتم. بعد هم نظرش رو داد دست خودم که بردم **** وظیفه... ولی این پول خزانه رو فکر کنم داده بودم... به هر حال انقدر دودره بازی در آوردن ملت که همین جوری سخت ترش می کنن/

من بهمن و اسفند سال 90 دنبال این کار بودم.. الان اینجوری شده..

amirmahdi222

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان خیلی زود ناامید میشن یه کار به این کچیکی رو انجام نمیدن بعدم انتظارات عجیبی دارن.اصلا به نظر من ناامیدی معنی نداره .شما اگه الانم به فرض شکست بخوری بری اموزشی یه موقعیت بهتر اونجا داری که چکار کنی.تو پادگان به تمام بچه هایی که اعتراض دارن بگی نامه بنویسن از همونجا ارسال کنن به ادرس پستی دفتر اقای ***** ای .حداقل کاری که انجام دادیم اینه که متوجه بشن اعتراض زیاده مجبور بشن یه امتیازاتی قائل بشن.
من از تمامی بچه هایی که افتادن پادگانهای دور و نزدیک مثل 05 کرمان شهید هاشمی نژاد اسپاه و ...... خواهشی که دارم اینه که اونجا بچه ها رو قانع کنن یه نامه مختصر بنویسن و اعتراضشون رو به ادرس پستی دفتر اقای ***** ای یا مجلس بفرستن به خدا هزینه چندانی هم نداره شاید سرجمع 10000 بشه ولی بااون حجم نامه ای که از کل پادگانهای کشور سرازیر میشه به دفتر ***** نمیتونه بی تفاوت بشه خیلی ممنون میشم این کار کوچیک رو تو پادگانهاتون انجام بدید.
تمام کسایی که تو ایران می خوان به نتیجه دلخواهشون برسن خیلی بیشتر از اینها تلاش میکنن برای خواستشون مثالشم کانون وکلا بوده ما اگه با دو تا ایمیل زدن بیخیال بشیم حقیقتش همون بهتر که 21 ماه بریم سربازی.
خواهشا ناامید نشین به امید پیروزی
up................

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یکی نیست جواب ما رو بده :( خیلی حیاتیه.
میخوام اعزامم از برج 2 بره 4 بدون غیبت چیکار میتونم بکنم؟ خیلی حیاتیه.
با گواهی استراحت پزشکی چی میشه؟ بازم غیبت میخورم؟ آخه میخوام امریه بگیرم هیچ راهی نیست؟

Onlytest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
یکی نیست جواب ما رو بده :( خیلی حیاتیه.
میخوام اعزامم از برج 2 بره 4 بدون غیبت چیکار میتونم بکنم؟ خیلی حیاتیه.
با گواهی استراحت پزشکی چی میشه؟ بازم غیبت میخورم؟ آخه میخوام امریه بگیرم هیچ راهی نیست؟

محسن جان آخه الان؟

-- دو تا راه داری:

1- پات و بزنی بشکنی یه همچین کاری کنی که معافیت موقت بدن

2- یه آشنا تو پلیس +10 پیدا کن. دستشون خیلیییییییییییی بازه.

بالا