چند دقیقه ای قیلتر بود دوست عزیز ، رفع قیلتر شد . احتمالا پست منو خوندنگوگل فیلتر نیست دوست عزیز!!
دروغ که نمیگم .
ولی p30world همچنان قیلتره .
راستی بهتره به جای ف ، ق بذاری . چون برا همین کلمه ممکنه اینجام قیلتر شه .
چند دقیقه ای قیلتر بود دوست عزیز ، رفع قیلتر شد . احتمالا پست منو خوندنگوگل فیلتر نیست دوست عزیز!!
یه سوال:
من ممکنه اگه تاریخ اعزامم بیوفته برج 4 امریه م جور بشه (تا امروز یا فردا مطمئن میشم) حالا سوالم اینه من تاریخ اعزامم 2/2 هست راهی هست برای اینکه یه دوره تعویق بندازم بدون اینکه غیبت بخورم؟
اگه بیام میدون **** پیش سردار میشه رفت؟ (و اگه بگم که برادرم خدمته و مشکلاتمو بگم قبول میکنه 1 دوره تعویق بندازه که برج 4 اعزام بشم)؟ (اصلا میتونه به فاصله 3 روز مونده به اعزام چنین کاری کنه)؟
منتظرم خواهشا هر کی میدونه یا براش اتفاق افتاده بگه.
سلام
دوستان مراحل گرفتن معافیت از رزم چیه؟ برای معافیت از رزم فقط نظر پرشک اولیه که معاینه میکنه شرط هست؟
مرگ بر بی بی سی ....
به هیچ وجه بنده این اعتقادی که شما فکر می کنید ندارم.
فقط میگم بی بی سی رسانه دولتیه.
حافظ منافع من و شما هم نیست.
کاری هم ندارم کی کار میکنه کی کار نمیکنه.
میگم اگه بخواد بی بی سی بررسی کنه جلوه سیاسی میده به جریان و .... در صورتی که این یه موضوع اجتماعیه به خودمون و مسئولین ربط داره نه به کسی دیگه.
زنده باد بی بی سی فارسی.
من یک بار در بعد از لیسانس مراحلش رو تا ته رفتم ولی ارشد قبول شدم...
اول درخواست رو توی دفترچه می نویسی (معافیت پزشکی) و موردش رو هم می نویسی... مثلا مغز و اعصاب یا هر چیز دیگه که می خوای براش معافی بگیری
بعدش یک نامه میاد برات که در اون روز و ساعت مشخص شده و بیمارستانی که خودشون میگن... مثلا می گن ساعت 2 فلان روز بیمارستان امام ***** باش و خودت رو نشون بده
بعد که رفتی اونجا پزشک معاینه می کنه و اگه لازم به آزمایش و عکس باشه برات می نویسه و دوباره بهت وقت میده
بعد در نهایت نظر خودش رو می نویسه و میذاره توی پاکت و تحویلت میده
این نامه رو می بری **** وظیفه تا برات وقت کمیسیون پزشکی تعیین بشه.
بعد در روز و تاریخی که معین می کنن میری کمیسیون و نظر پزشک رو می خونن و خودشون دوباره معاینه می کنن
بعد هم می گن برین بیرون (اون موقع این طوری بود) از پشت پنجره اسم معافی ها رو اول می خونن. بعد معاف از رزم ها رو. بعد هم اونا که اصلا هیچیشون نبوده...
بعد هم دیگه برگه سفیدت میاد و میری خدمت
تشکر از جوابتتون
این که خیلی دردسر داره! :| حالا به دردسرش می ارزه؟ خیلی طول میکشه این پروسه؟
من میخواستم برم آموزش پرورش امریه بگیرم. اگه پارتی نباشه بنظرت میشه امریه گرفت یا میپیچونن؟
5- من ارتش افتادم و به گفته دوستان این فروم کد میخورم.بعد دو ماه اول آموزشی میفرستنم جای دیگه ای برای آموزشی؟ برای چه مدت ؟و با توجه به این مسئله بعد از دوره کد خوردن میشه در شهر خودم بیوفتم؟
توی بیمارستان اول شناسایی هویتی از روی چهره میشید..به ازای هر بیماری 2 تا دکتر باید ویزیت کنه.. هر دکتر 10 تومن هر بیماری بدون آزمایش میشه 20 تومان در صورت نیاز به عکس و آزمایش پول جدا می گیرن.. برای مثال دکتر قلب حدود 80 تومان درمیاد چون اکو هم می کنن.. در ضمن نظر دکتر کاملن محرمانست و هیج پرونده ای دست شما داده نمیشه .حتی بین طبقات بیمارستان. در نهایت خود بیمارستان پرونده رو به کمیسیون میفرسته.. برای کمیسیون هم باید مبلغی به حساب خزانه داری بریزید وگرنه شرکت داده نمیشید.. کمیسیون هم به هیج چیزی جز نظر پزشک که تو پرونده نوشته توجه نمی کنه..طبق کتابی که جلوشونه وضعیت زندگی شما رو در 1 ثانیه مشخص میکنه..بقیه موارد هم دوستمون گفت..من یک بار در بعد از لیسانس مراحلش رو تا ته رفتم ولی ارشد قبول شدم...
اول درخواست رو توی دفترچه می نویسی (معافیت پزشکی) و موردش رو هم می نویسی... مثلا مغز و اعصاب یا هر چیز دیگه که می خوای براش معافی بگیری
بعدش یک نامه میاد برات که در اون روز و ساعت مشخص شده و بیمارستانی که خودشون میگن... مثلا می گن ساعت 2 فلان روز بیمارستان امام ***** باش و خودت رو نشون بده
بعد که رفتی اونجا پزشک معاینه می کنه و اگه لازم به آزمایش و عکس باشه برات می نویسه و دوباره بهت وقت میده
بعد در نهایت نظر خودش رو می نویسه و میذاره توی پاکت و تحویلت میده
این نامه رو می بری **** وظیفه تا برات وقت کمیسیون پزشکی تعیین بشه.
بعد در روز و تاریخی که معین می کنن میری کمیسیون و نظر پزشک رو می خونن و خودشون دوباره معاینه می کنن
بعد هم می گن برین بیرون (اون موقع این طوری بود) از پشت پنجره اسم معافی ها رو اول می خونن. بعد معاف از رزم ها رو. بعد هم اونا که اصلا هیچیشون نبوده...
بعد هم دیگه برگه سفیدت میاد و میری خدمت
البته اون سالی که من رفتم (87) پیش یک دکتر بیشتر نرفتم. بعد هم نظرش رو داد دست خودم که بردم **** وظیفه... ولی این پول خزانه رو فکر کنم داده بودم... به هر حال انقدر دودره بازی در آوردن ملت که همین جوری سخت ترش می کنن/
up................دوستان خیلی زود ناامید میشن یه کار به این کچیکی رو انجام نمیدن بعدم انتظارات عجیبی دارن.اصلا به نظر من ناامیدی معنی نداره .شما اگه الانم به فرض شکست بخوری بری اموزشی یه موقعیت بهتر اونجا داری که چکار کنی.تو پادگان به تمام بچه هایی که اعتراض دارن بگی نامه بنویسن از همونجا ارسال کنن به ادرس پستی دفتر اقای ***** ای .حداقل کاری که انجام دادیم اینه که متوجه بشن اعتراض زیاده مجبور بشن یه امتیازاتی قائل بشن.
من از تمامی بچه هایی که افتادن پادگانهای دور و نزدیک مثل 05 کرمان شهید هاشمی نژاد اسپاه و ...... خواهشی که دارم اینه که اونجا بچه ها رو قانع کنن یه نامه مختصر بنویسن و اعتراضشون رو به ادرس پستی دفتر اقای ***** ای یا مجلس بفرستن به خدا هزینه چندانی هم نداره شاید سرجمع 10000 بشه ولی بااون حجم نامه ای که از کل پادگانهای کشور سرازیر میشه به دفتر ***** نمیتونه بی تفاوت بشه خیلی ممنون میشم این کار کوچیک رو تو پادگانهاتون انجام بدید.
تمام کسایی که تو ایران می خوان به نتیجه دلخواهشون برسن خیلی بیشتر از اینها تلاش میکنن برای خواستشون مثالشم کانون وکلا بوده ما اگه با دو تا ایمیل زدن بیخیال بشیم حقیقتش همون بهتر که 21 ماه بریم سربازی.
خواهشا ناامید نشین به امید پیروزی
یکی نیست جواب ما رو بده خیلی حیاتیه.
میخوام اعزامم از برج 2 بره 4 بدون غیبت چیکار میتونم بکنم؟ خیلی حیاتیه.
با گواهی استراحت پزشکی چی میشه؟ بازم غیبت میخورم؟ آخه میخوام امریه بگیرم هیچ راهی نیست؟