amirmahdi222
Registered User
- نوشتهها
- 37
- لایکها
- 0
دل نمیخواد ببندین ولی از هیچی که بهتره . بهتر نیست ؟ من خودمو پاره کردم اونقدر برای رسانه های داخلی ایمیل زدم ولی انگار نه انگار .
دوستان خیلی زود ناامید میشن یه کار به این کچیکی رو انجام نمیدن بعدم انتظارات عجیبی دارن.اصلا به نظر من ناامیدی معنی نداره .شما اگه الانم به فرض شکست بخوری بری اموزشی یه موقعیت بهتر اونجا داری که چکار کنی.تو پادگان به تمام بچه هایی که اعتراض دارن بگی نامه بنویسن از همونجا ارسال کنن به ادرس پستی دفتر اقای ***** ای .حداقل کاری که انجام دادیم اینه که متوجه بشن اعتراض زیاده مجبور بشن یه امتیازاتی قائل بشن.
من از تمامی بچه هایی که افتادن پادگانهای دور و نزدیک مثل 05 کرمان شهید هاشمی نژاد اسپاه و ...... خواهشی که دارم اینه که اونجا بچه ها رو قانع کنن یه نامه مختصر بنویسن و اعتراضشون رو به ادرس پستی دفتر اقای ***** ای یا مجلس بفرستن به خدا هزینه چندانی هم نداره شاید سرجمع 10000 بشه ولی بااون حجم نامه ای که از کل پادگانهای کشور سرازیر میشه به دفتر ***** نمیتونه بی تفاوت بشه خیلی ممنون میشم این کار کوچیک رو تو پادگانهاتون انجام بدید.
تمام کسایی که تو ایران می خوان به نتیجه دلخواهشون برسن خیلی بیشتر از اینها تلاش میکنن برای خواستشون مثالشم کانون وکلا بوده ما اگه با دو تا ایمیل زدن بیخیال بشیم حقیقتش همون بهتر که 21 ماه بریم سربازی.
خواهشا ناامید نشین به امید پیروزی