• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

amirmahdi222

Registered User
لایک‌ها
0
دل نمیخواد ببندین ولی از هیچی که بهتره . بهتر نیست ؟ من خودمو پاره کردم اونقدر برای رسانه های داخلی ایمیل زدم ولی انگار نه انگار .

دوستان خیلی زود ناامید میشن یه کار به این کچیکی رو انجام نمیدن بعدم انتظارات عجیبی دارن.اصلا به نظر من ناامیدی معنی نداره .شما اگه الانم به فرض شکست بخوری بری اموزشی یه موقعیت بهتر اونجا داری که چکار کنی.تو پادگان به تمام بچه هایی که اعتراض دارن بگی نامه بنویسن از همونجا ارسال کنن به ادرس پستی دفتر اقای ***** ای .حداقل کاری که انجام دادیم اینه که متوجه بشن اعتراض زیاده مجبور بشن یه امتیازاتی قائل بشن.
من از تمامی بچه هایی که افتادن پادگانهای دور و نزدیک مثل 05 کرمان شهید هاشمی نژاد اسپاه و ...... خواهشی که دارم اینه که اونجا بچه ها رو قانع کنن یه نامه مختصر بنویسن و اعتراضشون رو به ادرس پستی دفتر اقای ***** ای یا مجلس بفرستن به خدا هزینه چندانی هم نداره شاید سرجمع 10000 بشه ولی بااون حجم نامه ای که از کل پادگانهای کشور سرازیر میشه به دفتر ***** نمیتونه بی تفاوت بشه خیلی ممنون میشم این کار کوچیک رو تو پادگانهاتون انجام بدید.
تمام کسایی که تو ایران می خوان به نتیجه دلخواهشون برسن خیلی بیشتر از اینها تلاش میکنن برای خواستشون مثالشم کانون وکلا بوده ما اگه با دو تا ایمیل زدن بیخیال بشیم حقیقتش همون بهتر که 21 ماه بریم سربازی.
خواهشا ناامید نشین به امید پیروزی

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
مگه با برنامه نوبت شما BBC قانون 21 ماه عوض میشه که به این جور برنامه ها دل ببندیم

اتفاقا اگه تو اون برنامه بحث شه عمرا دست به قانون نمیزنن یه جورایی لج میکنن که فکر نکنند که بی بی سی باعث تغییر شده

REZA3ZAR

Registered User
لایک‌ها
1
داداش چرا ناراحتی منم سه شنبه بعد خبر ورزشی نگاهش میکنم ولی فقط میخوام بگم تاثیری نداره قانون به قوت خودش باقیه آقایون یه شبه چیزشون بلند شده حالا حالا هم نمیخوابه

من هم پایه ام. بازم دست بچه های بی بی سی فارسی درد نکنه ، مخصوصا سیاوش اردلان عزیز.

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
بابا بی خیال ، این چه حرفیه که می زنید!!!

یچی مشخصه دوست عزیز....واقعا دولت ما میخواد بخاطر حرفای بی بی سی نظرشو عوض کنه!!؟ برعکس حتی اگه بخوادم کاری کنه دیگه نمیکنه.....من خودم دوست دارم که بی بی سی یه برنامه در این موضوع داشته باشه..حداقل همه حرفاشونو میزنن...فقط باید کسایی که صحبت میکنن مراقب یاشن الکی این قضیه رو به سمت سیاسی و این حرفا نکشونن که سوء استفاده شه از قضیه...

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
بی بی سی چکار است.
یه رسانه دولتیه که دنبال منافع خودشه.
امیدوارم که بحث خدمت به اونجا نکشه وگرنه به هیچ وجه دیگه فکر جل شدن موضوع یا مشکلی رو که دارید نکنید.
مرگ بر بی بی سی

REZA3ZAR

Registered User
لایک‌ها
1
بی بی سی چکار است.
یه رسانه دولتیه که دنبال منافع خودشه.
امیدوارم که بحث خدمت به اونجا نکشه وگرنه به هیچ وجه دیگه فکر جل شدن موضوع یا مشکلی رو که دارید نکنید.
مرگ بر بی بی سی

زنده باد بی بی سی فارسی.

REZA3ZAR

Registered User
لایک‌ها
1
زنده باد بی بی سی فارسی.

فکر کردی صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران به فکرمون بوده ببخشید ها خودمون رو جــــــر دادیم (من به شخصه برای خبرنگاران جوان و آقای لاریجانی رئیس مجلس پیام فرستادم ) نتیجه اش چی بود و ... همین اقای لاریجانی معافیت پزشکی گرفته !!!!! میاد به درد من و تو فکر کنه ...از ذهن پاک کن رسانه دولتیه انگلیس و روباه مکار و ...

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یه سوال:
من ممکنه اگه تاریخ اعزامم بیوفته برج 4 امریه م جور بشه (تا امروز یا فردا مطمئن میشم) حالا سوالم اینه من تاریخ اعزامم 2/2 هست راهی هست برای اینکه یه دوره تعویق بندازم بدون اینکه غیبت بخورم؟
اگه بیام میدون **** پیش سردار میشه رفت؟ (و اگه بگم که برادرم خدمته و مشکلاتمو بگم قبول میکنه 1 دوره تعویق بندازه که برج 4 اعزام بشم)؟ (اصلا میتونه به فاصله 3 روز مونده به اعزام چنین کاری کنه)؟

منتظرم خواهشا هر کی میدونه یا براش اتفاق افتاده بگه.

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
من یک بار که رفتم تمدید کنم، می گفت باید 2 هفته مونده باشه به اعزام و امضا نمی کرد

hhagh11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من 2/2 اعزامم به **** شهدای کرمانشاه. در ضمن امریه سازمان تحقیقات و خودکفائی نیروی زمینی **** هستم. **** کرمانشاه رو کسی تجربه داره چطوره؟

Space_boy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بچه ها یه مدت تو سایت **** وظیفه نوشته بود کسری مدرک تحصیلی برا کسایی که تو سال 90 دفترچه ثبت کردن سر جاش هست و منظور میشه

ولی الان که همون تیترو باز میکنی سر و ته خبر هست اما این قسمت که گفتمو حذف کردن از توش.. :hmm:

آهان پیدا کردم ، ببینم کسی میتونه اینو به زبون ساده ترجمه کنه؟
یعنی ما باید بریم جایی چیزیو ثبت کنیم؟

"اين سازمان در خصوص نحوه اعمال كسرخدمت براي مشمولاني كه در سال 1390 خود را معرفي و برگ آماده به خدمت براي آنان صادر و تاريخ اعزام آنان سال 1391 تعيين شده خبرداد : گواهي كسرخدمت آنان مي بايست در سال1390 صادر شده و حداكثر تا تاريخ 15/2/ 91 توسط يگان مربوط در سامانه وظيفه عمومي به ثبت برسد. همچنين اين دسته از مشمولان بايد در موعد تعيين شده در برگ آماده بخدمت ، به خدمت اعزام شوند درغير اين صورت از اين امتياز بهره مند نخواهند شد درضمن از تاريخ 16/2/91 ثبت كسرخدمت در سامانه وظيفه عمومي براي اين دسته از مشمولان امكان پذير نبوده و اين مورد از سامانه حذف خواهد شد."

پ.ن.
05 کرمان اعزام 2/2 از تهران نبووووووود؟؟؟ انگار فقط من یه نفرو انداختن اونجا:blink:

Boyloti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان کسی اگه میخواد برای اضافه شدن خدمت به 21 ماه به **** نامه بزنه به این لینک بره. اگه تعداد زیاد باشه بی تاثیر نیست.من خودم زدم. سعی کنید با مدرک و استدلال نامه بزنید. ارسال نامه

من خودم تازه امروز برگه اول اومد که زده 1 تیر اعزام. فوق دیپلم الکتروتکنیک . جاش هنو معلوم نیست

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
زنده باد بی بی سی فارسی.
مرگ بر بی بی سی ....:D
فکر کردی صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران به فکرمون بوده ببخشید ها خودمون رو جــــــر دادیم (من به شخصه برای خبرنگاران جوان و آقای لاریجانی رئیس مجلس پیام فرستادم ) نتیجه اش چی بود و ... همین اقای لاریجانی معافیت پزشکی گرفته !!!!! میاد به درد من و تو فکر کنه ...از ذهن پاک کن رسانه دولتیه انگلیس و روباه مکار و ...

به هیچ وجه بنده این اعتقادی که شما فکر می کنید ندارم.
فقط میگم بی بی سی رسانه دولتیه.
حافظ منافع من و شما هم نیست.
کاری هم ندارم کی کار میکنه کی کار نمیکنه.
میگم اگه بخواد بی بی سی بررسی کنه جلوه سیاسی میده به جریان و .... در صورتی که این یه موضوع اجتماعیه به خودمون و مسئولین ربط داره نه به کسی دیگه.

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان الان اومدم یه سری به تاپیک سربازی p30world بزنم ، دیدم قیلتر شده .
واقعا ابعاد قضیه کاملا داره مشخص میشه . سایت بعدی هم احتمالا persian tools هست .
قیلترینگشون دوباره اسگل شده ، google هم قیلتر شد .

mrnet

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من 2/2 اعزامم به **** شهدای کرمانشاه. در ضمن امریه سازمان تحقیقات و خودکفائی نیروی زمینی **** هستم. **** کرمانشاه رو کسی تجربه داره چطوره؟

اینن امریه رو یکم توضیح می دی؟ امریه است یا پذیرش سپاهه؟ کار اداریه؟ بسیج داشتی؟ مطمئناً همین جا میوفتی یا ممکنه اگه جا نباشه یه جای دیگه بفرستنت؟ مرسی

a741852

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

چند تا سوال دارم لطفا راهنمایی کنید دوستان

1.تک پسرم.باید شناسنامه خودم و پدرم با اصل برابر بشه درست؟ آیا غیر از این مدرک دیگه ای لازمه؟ و برای برابر اصل کردن باید کجا برم؟
دفتر ثبت اسناد رسمی یا ثبت احوال؟

الان که هنوز نرفتم باید این مدارک رو همراه خودم ببرم؟یا اواسط آموزشی مرخصی میدن و باید دنبال مدارک باشم؟
توی یکی از صفحات این فروم یکی از عزیزان گفته :

وقتي که شما براي آموزشي اعزام ميشيد بعد اونجا سوال ميکنند که کدام افراد واجب شرايط هستند شما هم مييگيد من تک فرزند پسر هستم بعدش به شما يک برگه ميدهند برگه را ميبريد ثبت احوال براي شما تاييد ميکند و بعد برگه شناسنامه فکر کنم خودت و پدر و مادرتون را ميبريد دادگستري که اونجا هم بايد براي شما برابر با اصل بکنند.

بدین ترتیب من الان باید دنبال مدرک باشم و 2 اردیبهشت که اعزامم همراهم باشه؟ یا .... ؟

2- دو اردیبهشت اعزامم...و توی برگه آدرسی رو نوشته برای ساعت 7 صبح. من قبل از اون جایی نباید برم؟ بعضی ها تو فروم میگن برت میگردونن و میگن عصر بیا یا فردا بیا...
موقع رفتن با همین لباسای معمولی باید بریم؟

3-چه چیزهایی با خودم ببرم؟ شکل و رنگ و اندازه ساک مهم نیست؟

4-یه سری دارو دارم که برای ریزش مو هستن که یکیش محلول هست و حداقل دو روز یکبار هم بزنم اثر گذار هست و یه سری قرص مثل :
کپسول زینک - فیناستراید - شامپوی تخصصی

این داروها رو میتونم ببرم یا ازم میگیرن؟(خیلی واسم مهم هستن اینا)

5- من ارتش افتادم و به گفته دوستان این فروم کد میخورم.بعد دو ماه اول آموزشی میفرستنم جای دیگه ای برای آموزشی؟ برای چه مدت ؟و با توجه به این مسئله بعد از دوره کد خوردن میشه در شهر خودم بیوفتم؟

سوال هام شاید تازگی داشته باشه ولی .... بیخیال

ممنون

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان الان اومدم یه سری به تاپیک سربازی p30world بزنم ، دیدم قیلتر شده .
واقعا ابعاد قضیه کاملا داره مشخص میشه . سایت بعدی هم احتمالا persian tools هست .
قیلترینگشون دوباره اسگل شده ، google هم قیلتر شد .
گوگل فیلتر نیست دوست عزیز!!

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

چند تا سوال دارم لطفا راهنمایی کنید دوستان

1.تک پسرم.باید شناسنامه خودم و پدرم با اصل برابر بشه درست؟ آیا غیر از این مدرک دیگه ای لازمه؟ و برای برابر اصل کردن باید کجا برم؟
دفتر ثبت اسناد رسمی یا ثبت احوال؟

الان که هنوز نرفتم باید این مدارک رو همراه خودم ببرم؟یا اواسط آموزشی مرخصی میدن و باید دنبال مدارک باشم؟
توی یکی از صفحات این فروم یکی از عزیزان گفته :

وقتي که شما براي آموزشي اعزام ميشيد بعد اونجا سوال ميکنند که کدام افراد واجب شرايط هستند شما هم مييگيد من تک فرزند پسر هستم بعدش به شما يک برگه ميدهند برگه را ميبريد ثبت احوال براي شما تاييد ميکند و بعد برگه شناسنامه فکر کنم خودت و پدر و مادرتون را ميبريد دادگستري که اونجا هم بايد براي شما برابر با اصل بکنند.

بدین ترتیب من الان باید دنبال مدرک باشم و 2 اردیبهشت که اعزامم همراهم باشه؟ یا .... ؟

2- دو اردیبهشت اعزامم...و توی برگه آدرسی رو نوشته برای ساعت 7 صبح. من قبل از اون جایی نباید برم؟ بعضی ها تو فروم میگن برت میگردونن و میگن عصر بیا یا فردا بیا...
موقع رفتن با همین لباسای معمولی باید بریم؟

3-چه چیزهایی با خودم ببرم؟ شکل و رنگ و اندازه ساک مهم نیست؟

4-یه سری دارو دارم که برای ریزش مو هستن که یکیش محلول هست و حداقل دو روز یکبار هم بزنم اثر گذار هست و یه سری قرص مثل :
کپسول زینک - فیناستراید - شامپوی تخصصی

این داروها رو میتونم ببرم یا ازم میگیرن؟(خیلی واسم مهم هستن اینا)

5- من ارتش افتادم و به گفته دوستان این فروم کد میخورم.بعد دو ماه اول آموزشی میفرستنم جای دیگه ای برای آموزشی؟ برای چه مدت ؟و با توجه به این مسئله بعد از دوره کد خوردن میشه در شهر خودم بیوفتم؟

سوال هام شاید تازگی داشته باشه ولی .... بیخیال

ممنون

در مورد این که به شما ظلم کردن که مدت سربازی رو از 18 به 21 ماه افزایش دادن حق باشماست. درمورد این هم که بدون اطلاع قبلی این کار رو کردن هم همین طور. و درمورد این که کسر خدمت مربوط به مدرک تحصیلی رو حذف کردن هم واقعا متاسفم.
اما این که توی تلویزیون و ... میگن خدمت سربازی کاهش یافت استدلالشون اینه که مدت خدمت زیر پرچم توی قانون 24 ماهه که سه ماه اون آموزشیه. چیزی که مدام توی سر ماه هم میکوبیدن! (و این که دوران ما 18 ماه بود لطف کرده بودن و کم کرده بودن دوره رو و الآن هم لابد همچنان درحال لطلف کردنن که خدمت رو از 24 ماه به 21 ماه کاهش دادن!)

در مورد این که اگر برگه سفیدتون اومد و به هر دلیلی نخواستید برید 3 تا راه دارید:
1- برید پلیس +10 یا ملاقات مردمی و درخواست بدید که تاخیر توی اعزامتون بندازن. (که به احتمال بسیار زیاد و در اکثر موارد قبول نمیکنن)
2- غیبت کنید. (در این صورت نه تنها با اضافه خدمت مواجه میشید، بلکه به عنوان سرباز فراری هم محسوب میشید)
3- درخواست معافیت پزشکی بدید.(در این صورت تنها در حالتی که از زمان خدمت قانونی شما بگذره فقط غیبت میخورید که اون هم فقط شامل اضافه خدمت میشه، نه فرار از خدمت)
در مورد سوم این رو بگم که مهم نیست که واقعا شما بیماری دارید یا نه همین که وارد این پروسه بشید یه چند ماهی طول میکشه تا اعزام بعدیتون ( برای خود من تقریبا 5 ماه طول کشید) تازه این عمل رو میتونید چند بار هم انجام بدید ( با بیماری های مختلف)

در مورد این که بعضی از دوستان میفرمایند که من اگر پارسال(مثلا اسفند) میرفتم سربازی به خاطر قانون کسر خدمت چند ماه بیشتر نبود خدمتم، هم این رو بگم که از اردیبهشت 90 حد اکثر کسر خدمت 9 ماه منظور میشد (یعنی اگر پدر شما 29 ماه هم توی مناطق عملیاتی خدمت کرده بودن بیشتر از 9 ماه از سربازی شما کسر نمیشد. درمورد بسیج و ... هم همین طور) و یه نکته دیگه این که تا قبل از اردیبهشت 90 به ازای هر ماه خدمت پدر توی مناطق عملیاتی 18 روز از خدمت فرزندش کم میشد اما بعد از اون تاریخ شد 5 روز.
یعنی پدر من که توی زمان سربازیش توی مناطق عملیاتی بوده و 21 ماه هم سابقه داره، تا قبل از اردیبهشت پارسال میشد که از خدمت من تقریبا 12.5 ماه کسر بشه اما با قانونی که بعد گذاشتن میشد حدود3.5 ماه!(البته من کلا از این قانون استفاده نکردم)
حالا که این قانون رو کلان برداشتن. اما چیزی که میخواستم بگم اینه که:
1- خیلی هم نگران این نباشید چون اون قدر هاهم کسر خدمتی شامل حالتون میشد زیاد نبود. (شاید الآن دارید میگید که یک ماه هم کلیه! اما توی خدمت، البته بعد از آموزشی مسئله ای که بیشتر شما رو آزار میده گذشتن سریع روزاست و اصلا چند هفته براتون بسیار سریع تر از حالت عادی میگذره، که شاید دلیلش یکنواختی زندگی باشه)
2- اگر مطمئن بودید که کسر خدمت شامل حالتون میشه و مدارک هم داشتید چرا زمانی که دفترچه پست کردید مدارک کسر خدمت رو همراهش نفرستادید تا توی برگه سفیدتون هم بیاد؟
* یه نکته دیگه برای اونهایی که پدرشون به دلیل خدمت توی مناطق عملیاتی و... کارت ایثار داره:
اگر چه دیگه از این نمیتونید برای کسر خدمت استفاده کنید اما قانونی هست که میتونید با این شرایط شهر خودتون بیفتید برای یگان (چیزی که معمولا کسی خبر نداره ازش)

در مورد این که چه وسایلی با خودتون ببرید هم اگر همین تاپیک رو مطالعه بفرمایید خیلی خوبه اما چیزهایی که تجربه شخصی من هست رو هم در پایین میارم:

پوشاک:
با توجه به فصلی که میرید و با توجه به منطقه ای که میرید پوشاک مناسب رو به میزان زیاد بردارید. به طور مثال من توی فصل زمستون رفتم، از ملزوماتی که این فصل داره لباس گرم ( گرم کن و پلیور و تیشرت و جوراب پشمی)
الآن که فصل گرماست حتما به تعداد بسیار زیاد (یک جین) زیر پیراهن نخی مرغوب و شرت نخی مرغوب ببرید.
کلا توی آموزشی خیلی راجع به جوراب سازمانی و شرت سازمانی و... گیرنمیدن (البته گویا ارتش گیر میدن) به همین خاطر من که زمستون رفته بودم کلا جوراب پشمی پام بود و زیر فرنجم هم پلیور پوشیده بودم که یه مقدار از زیر برگ سینه هم معلوم بود. (البته بعدا توی یگان خیلی گیر میدادن)
*نکته مهمی که راجع به پوشاک هست اینه که توی آموزشی، خیلی زمان و امکانات شستشو ندارید. (برای ما که اصلا نبود، یعنی اگر میخواستیم لباس بشوریم باید با سرمای زیر صفر آب توی فضای باز با صابون و... لباس میشستیم. تازه خشک کردنش هم مسئله دیگه ای بود!) به همین خاطر لباس های زیرتون رو حداقل دو روز یک بار (مخصوصا الآن که تابستونه) عوض کنید.

خوراک:
هرقدر که میتونید خوراکی بردارید! (که باز هم کم میاد)
البته راجع به خوراکی دقت کنید چیزهایی مثل بیسکوئیت و نون خشک و... که معمولا میگن ببرید، برندارید چون اولا جای زیادی میگیره، دوما زود تموم میشه (ده تا بسته بیسکوئیت نصف کیسه شما رو میگیره در صورتی که به دوروز هم دووم نمیاره) سوما این که همه جاپیدا میشه و میتونید از بوفه هم (البته با درد سر بسیار زیاد) تهیه کنید.
سعی کنید چیز های کم حجم و مفید مثل آجیل و شکلات و آبنبات و از این دست هرچی سراغ دارید ببرید.
اما در مورد غذا ، اگر نصف وسایلتون روهم اختصاص به کنسرو بدید کار مناسبی کردید. وضعیت غذا بسیار فاجعست! (برای ما و خیلیای دیگه که میشناسم که این طور بود) من به شخصه آدم بد غذایی نیستم و همه چیز میخورم اما واقعا غذای اون جا قابل خوردن نبود. این شد که تقریبا توی طول دوره آموزشی حداکثر 10-15 بار (به اجبار) غذای اونجا رو خوردیم. و بقیه مواقع از کنسور هایی که داشتیم به صورت اشتراکی استفاده میکردیم.

بهداشتی:
مهمترین مسئله اینه که در راه حفظ بهداشتتون از هیچ کاری دریغ نکنید!
صابون (البته صابون مایع نبرید چون میزان تمیز کنندگیش خیلی کم تر از صابون جامده و صابون جامد قالبی هم نبرید چون کثافت کاریه و جایی برای گذاشتنش ندارید. کاری که من کردم این بود که صابون جامد رو رنده کردم و ریختم توی یه ظرف نوشابه کوچیک و هر وقت احتیاج داشتم یه مقدارش رو روی دستم میریختم و استفاده میکردم. پیشنهادم اینه که از صابون های ضد عفونی کننده مثل دتول استفاده کنید.)
پودر رخت شویی (با توجه به توضیحاتی که در بالا دادم لازمتون نمیشه اما اگر میبینید میتونید لباس بشورید ببرید). مایع ظرفشویی ( بسیار مهمه و حتما یه ظرف کوچیک ببرید!)، گوش پاک کن( تعدادی)، دستمال کاغدی جیبی( چندیدن بسته!)، دستمال پارچه ای(چند عدد)، مسواک( سعی کنید نوعی ببرید که روکش داشته باشه تا آلوده نشه یا ای که توی نایلون نگهدارید)، خمیر دندان، ژیلت (البته صورتتون رو اجازه نمیدن بزنید که به نظر من اگر نزنید بهتر هم هست چون محیط آلودست. اما برای بدن میتونید استفاده کنید، خصوصا توی فصل گرما).

دارویی:
مسئله مهمیه که قبل از اعزام به خدمت واکسن آنفولانزا بزنید. یک سری از موارد دیگه رو هم در زیر میارم:
قرص سرماخوردگی(مهم نیست که تابستون میرید یا زمستون ، حتما ببرید. راجع به نوعش هم از این هایی که شب و روز داره ببرید)، قرص اسهال (خصوصا دوستانی که توی فصل گرما اعزام میشن)، قرص معده ( رانیتیدین)، قرص جوشان ویتامین C و یا MultiVitamin (حداقل یک بسته)، آنتی بیوتیک ( نوعش رو هر جوری که بهش حساسیت ندارید ببرید)، کرم چرب و مرطوب( پوستتون رو بعد از چند هفته دیگه نمیشناسید!)، پودر ORS (مایی که زمستون رفتیم احتیاجی نداشتیم اما از تجربیات دیگران متوجه شدم از اونجایی که آب آشامیدنی معمولا غیر بهداشتیه توی فصل گرما شیوع بیماری های گوارشی خیلی زیاده و یکی از پیامد هاش هم اسهاله که در نتیجه آب و املاح بسیار زیادی از دست میده بدن. هر بسته پودر ORS رو با 1.5 لیتر آب میتونید توی یک ظرف نوشابه مخلوط کنید و در طول روز بنوشید هرچند که بد مزست)، مسکن بسیار قوی(البته به خودتون بستگی داره که مسکن قوی برای شما چی باشه یکی استامینوفن کدئین براش قویه یکی هم ترامادول. البته راجع به چیزهایی مثل ترامادول یه نکته ای که هست اینه که ممنوعه و جرمه داشتنش، اما از اونجایی که شما خیلی بهش احتیاج پیدا میکنید میتونید توی بسته دارو های تخصصی دیگه مثل قلب و تنفسی و ... بریزید واونجا اگه گفتن این چیه بگید که بیماری دارید و این هم مثلا قرص قلبتونه یا برای آسمه یا... هرچند که اونجا این چیزها به راحتی پیدا میشه)، قرص ژلوفن (درسته که این هم مسکنه اما موارد استفادش متفاوته و چون کمتر خواب آوره توی طول روز هم میتونید استفاده کنید. توجه کنید که مارک تجاری ژلوفن باشه چون با اسم های دیگه هم توی بازار ست که من به شخصه پس از استفادشون معده درد گرفتم.)

وسایل دیگر:
خرده ریزهایی که من واقعا استفاده کردم و لازم بود توی این دوره شامل موارد زیر میشن:
سنجاق قفلی( به تعدادزیاد)، دفتر با جلد محکم ( یک عدد)، خودکار ( 2عدد)، پاکت دکمه دار تلقی (یک عدد)، شناسنامه، کارت ملی، گواهی نامه، کارت عابر بانک پر پول، پول نقد در اسکناس های درشت (حدود 60 - 70 هزار تومن. (البته با توجه به فاصله شما با شهر خودتون به خاطر رفت و آمدو... بیشتر هم لازم میشه اما بیشتر نبرید) کیسه مشمع بزرگ (تعدادی)، کیسه نایلون فریزر( یک بسته)، عطر و دئودورانت ( حداقل یکی!)، واکس براق کننده و با قابلیت استفاده سریع (توی وسایل استحقاقیتون واکس و فرچه هست اما از روز دوم متوجه میشید که اگر قرارباشه از اون استفاده کنید مقدار بسیار زیادی از وقت ارزشمند استراحتتون رو باید به واکس زدن اختصاص بدید. هر چند که فقط با اون واکس ها است که پوتینتون سالم میمونه اما چون چاره ای نیست به همین خاطر واکس براق کننده کوچک که توی بازار فراوونه رو حتماببرید البته مواظب باشید به خاطر گرمای هوا ذوب نشه گند بزنه به وسایلتون) .

نکته های پایانی:
1- یکی از مواردی که شایعات بیخود راجع بهش هست اینه که میگن معاف از رزم فایده نداره و اگه بگید معاف از رزمم باهاتون لج میکنن. توصیه من اینه که از هر طریقی که میتونید و از هر بیماری که میتونید حتما! معاف از رزم بگیرید( راجع به فایده هاش بعد تر براتون میگم)
2- روز اول که میرید ***** وظیفه* با وسایل نرید چون اون روز اعزام نمیشید (البته گویا توی شهرستان ها همون روز اعزام میشن) اون روز (توی تهران البته) یه برگه بهتون میدن که روز و ساعت و ترمینال و تعاونی که باید اونجا باشید رو روش نوشته. (کل زمانی که من توی روز اول توی حیاط **** وظیفه بودم زیر 5 دقیقه بود، از این در وارد شدم، خیلی سریع محل اعزام من رو خوند، برگه رو گرفتم و از در دیگه خارج شدم. بنا بر این استرساتون رو بزارید برای بعد!)
3- روزی که اعزام میشید (وارد پادگاه میشید) به احتمال زیاد تا بعد از ظهر مثل گوشت سلاخی از این ور به اون ور میکشوننتون و ساعت های زیادی رو زیر آفتاب میمونید. ( و به مقدار متنابهی آزارتون میدن و ارعاب میکنن) و به احتمال زیاد یا بهتون ناهار نمیدن یا اگه بدن هم... (نگم بهتره) برای اون روز توی ساکتون چند عدد بیسکوئیت همراه داشته باشید.
4- به احتمال بسیار زیاد همون روز اول لباس میگیرید و برمیگردید. اما خیلی هم روش حساب نکنید! (دوره ما و چند دوره دیگه که باهاشون آشنا شدم از همون روز اون نگهمون داشتن تا مرخصی میان دوره!)

باز هم اگر نکته این یادم اومد مینویسم.

اینا وسایله لازمه...
اگه آدرس نوشته شده شهر خودته دیگه لازم نیست بری جای دیگه یه ضرب برو پادگانت
در ضمن اگه بالباس معمولی نری با چی می خوای بری؟!اونجا تازه بهت لباس سربازی رو می دن...
داروهای موهات بردار نمی گیرن.

بالا