• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hhagh11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینن امریه رو یکم توضیح می دی؟ امریه است یا پذیرش سپاهه؟ کار اداریه؟ بسیج داشتی؟ مطمئناً همین جا میوفتی یا ممکنه اگه جا نباشه یه جای دیگه بفرستنت؟ مرسی
سلام. من برای ارگان نام برده شده امریه گرفتم و این سازمان یک سازمان تحقیقات نظامی می باشد. من هیچ گونه سابق بسیج نداشتم و فقط از طریق برادرم که در این سازمان از طریق بنیاد نخبگان در انجا مشغول انجام پروژه بود توانستم امریه بگیرم. و ان شاءالله بعد از دوره به انجا منتقل می شوم.

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها یواش یواش آماده بشین باید بریم تا 21 ماه دیگه برگردیم.
دیگه وقت کچل کردن رسید.
به امید روزی که کارت پایان خدمت بگیریم تا باهاش پاسپورت بگیریم.
هی روزگار

meysam3040

Registered User
لایک‌ها
0
یکی نیست جواب ما رو بده :( خیلی حیاتیه.
میخوام اعزامم از برج 2 بره 4 بدون غیبت چیکار میتونم بکنم؟ خیلی حیاتیه.
با گواهی استراحت پزشکی چی میشه؟ بازم غیبت میخورم؟ آخه میخوام امریه بگیرم هیچ راهی نیست؟

داداش شما که قرار بود اصلا نری پس چی شد؟
پسر خاله من 4 بود یکی از اقواممون تو پلیس +10 بود به راحتی دیروز واسش انداخت برج 2.
فقط پارتی یا خدای نکرده اون چند تا شرایطی که همه میدونن(شکستن پا و درخواست معافیت پزشکی و زبونم لال فوت فامیل درجه 1)

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
دیگه وقت کچل کردن رسید.
هی روزگار

کچل که زوده هنوز بذار دقیقه 90

راستی میشه مدل داد؟ مثلا دورش رو بیشتر کوتاه کنیم یا با تیغ خط های ریز بندازیم ؟

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
راستی میشه مدل داد؟ مثلا دورش رو بیشتر کوتاه کنیم یا با تیغ خط های ریز بندازیم ؟
اکثرا گیر میدن . میتونی مدلهایی که زیاد تابلو نیست (نه اینکه مثلا حزوف انگلیسی و عدد و 3 تا خط و ...) بزنی ، اگه گیر ندادن که هیچی ، اگه گیر دادن ، اومدی مرخصی یا میان دوره باید درستش کنی .
البته تو آموزشی که کسی نمیبینتت .
شما کجا افتادی ؟

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
اکثرا گیر میدن . میتونی مدلهایی که زیاد تابلو نیست (نه اینکه مثلا حزوف انگلیسی و عدد و 3 تا خط و ...) بزنی ، اگه گیر ندادن که هیچی ، اگه گیر دادن ، اومدی مرخصی یا میان دوره باید درستش کنی .
البته تو آموزشی که کسی نمیبینتت .
شما کجا افتادی ؟

من مازادم

این مازاد رو باید اسمش رو بذارند تو خماری نگه داشتن سرباز تا آخرین لحظه !

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0
با گواهی استراحت پزشکی چی میشه؟ بازم غیبت میخورم؟ آخه میخوام امریه بگیرم هیچ راهی نیست؟

الان خیلی دیره .هیج راه قانونی جز بیماری یا پارتی تو **** وظیفه نداره..پلیس+10هم فقط میتونه درخواست رو ثبت کنه.. موافقتش با اونا نیست..ولی به نظرم هم +10برو بپرس هم **** وظیفه شاید مصلن با التماس جواب داد.. ولی از اینا گذشته.پاشو بیا بریم تو هم دیگه..هرچی این پا اون پا کنی بد تره..همین استرس الانتو نگاه کن.. می ارزه؟

meysam3040

Registered User
لایک‌ها
0
برنامه نوبت شما بی بی سی دقیقا ساعت چند میذاره؟بعد از کدوم خبر ورزشی منظورتونه؟سه شنبه؟؟؟؟

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0
دیگه وقت کچل کردن رسید.
هی روزگار
کچل کنیم یه کم به هم بخندیم از این جو دپرسی بیایم بیرون..!

vinca

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
خب چرا سعی نمی کنی تو آموزشی که هستی امریه رو بگیری
اینو به اینخاطر میگم که شاید قانون 21 ماه رو برای کسایی که قبل از سال دفترچه شون فرستادند اجرا نشه
و اگر شما غیبت بکنی 21 ماه برات بشه

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
من مازادم

یعنی ارتش ، **** ، نیرو افتضاحی ، معلوم نیست کجا بیوفتی ؟

برنامه نوبت شما بی بی سی دقیقا ساعت چند میذاره؟بعد از کدوم خبر ورزشی منظورتونه؟سه شنبه؟؟؟؟
فک کنم ساعت 7:15 به وقت تهران شروع بشه(فردا) تا ساعت 8 هم تموم میشه (اگه رو سیگنالش کرم نریزن . البته اگر هم ریختن از اینترنت دانلودش میکنیم میبینیم) .

نکته : منم مثل خیلی از دوستای دیگه از BBC و کلا از رسانه های انگلیسی متنفرم . ولی موقعی که هیچ کس صدامون رو نمیشنوه ، حداقل این برنامه میتونه باعث بیدار شدن مسئولین از خواب زمستونی بشه .
یکی از دوستان گفته بود اگه این برنامه پخش بشه ، مسئولا لج میکنن ، مگه بچه ی 5 ساله هستن که لج کنن .
راستی این لینک زیر هم مطاب خوبی داشت :
http://alef.ir/vdcg7y9qyak9t74.rpra.html?149889
دوستان به سایت کاظم جلالی ( نماینده ی مجلس ) حتما پیغام بدید . برای من ایمیل جوابش اومده نوشته هنوز خونده نشده ، ولی خوب این خودش نشون دهنده ی اینه که همه ی پیام ها رو پیگیری میکنه . اینم لینک :
http://www.kazemjalali.com/index.aspx?siteid=1&pageid=159

faramarz_kiss1

Registered User
لایک‌ها
0
کسی نمیدونه چیکار میشه کرد؟
با گواهی پزشکی هم غیبت رد میشه یا نه؟
بسیار بعیده که با گواهی پزشکی به تنهایی غیبتت موجه شه! اینا خیلی سخت گیری میکنن. حتما باید پزشکای خودشون تایید کنن و شما بری توی کمیسیون. اگه اونا تشخیص بدن که حله وگرنه غیبتتون پابرجاس. اینو که گفتم حدس میزنم به این صورت باشه چون خودم دنبال معافیت پزشکی رفتم میدونم چقدر سخت گیری میکنن. توی دفترچه هم نوشته که اگه روال معافیت پزشکی طولانی شد و وارد غیبت شدید در صورتیکه معاف از رزم محسوب بشید غیبتتون موجهه ولی در غیر اینصورت شامل غیبت و اضاف خدمت خواهید شد!
سلام
دوستان مراحل گرفتن معافیت از رزم چیه؟ برای معافیت از رزم فقط نظر پرشک اولیه که معاینه میکنه شرط هست؟
والا دردسرش زیاده. اولا باید روزی که میری پیش پزشک واسه معاینات اولیه و پر کردن برگ مربوطه بهش بگی مشکلت چیه تا اونم توی برگه بنویسه که شما درخواست معافیت پزشکی دارید بعدش وقتی که خواستی دفترچه رو از طریق پلیس +10 بفرستی باید بگی واسه معافیت پزشکی میخوای اقدام کنی تا اونا مدارکت رو بفرستن **** وظیفه مرکزی استانتون. چند روز بعد شما تشریف میبری اونجا بهت میگن 10 تومن پول بریز به حساب شماره فلان! و یه نامه بهتون میدن که ببری بیمارستان معتمدشون. توی بیمارستان معرفی نامه بهتون میده که بری پیش دکتر معتمدشون. بعد که دکتر معاینت کرد توی برگت مشکلتو مینویسه و میفرستن **** وظیفه. **** وظیفه معمولا 1 روز تو هفته کمیسیون برگزار میکنه که شما میری تو نوبت تا نوبتت بشه. توی کمیسیون 3 تا دکتر نشسته که هر سه تا باید مشکلتو بدونن و ببینن و نظرشون رو بدن. گاهی دکترای کمیسیون هم شک میکنن و دوباره نامه بهت میدن که بری پیش یه دکتر دیگه ! (گاهی این روند باید 3 4 بار تکرار شه تا راضی شن!!!) بعدش همونجا منتظر میمونی تا نتیجه رو بهت بگن. اگه معاف از رزم شی میری خونه و منتظر میمونی تا برگ سبز بیاد در خونتون. اگه معاف شی که همون موقه باید بری فیش 500000 تومانی ( دقیق قیمتش رو مطمئن نیستم) پرداخت کنی تا کارت پایان خدمتت صادر شه!

faramarz_kiss1

Registered User
لایک‌ها
0

الان واسه ملاقات با سردار دیره که. ولی من شنیدم که 4 شنبه های هر هفته ملاقات مردمی داره و اکه بری پیشش میتونی تاریخ اعزامت رو عوض کنی. البته حتما باید یه مدرکی ببری که واسه امریه اقدام کردی.

faramarz_kiss1

Registered User
لایک‌ها
0
کچل که زوده هنوز بذار دقیقه 90

نکن بابا یهو دیدی به جرم شیطان پرستی زندانیت کردنا! :)) اینا که نمیدونن چیه فک میکنن تو شیطان پرستی :ِ

faramarz_kiss1

Registered User
لایک‌ها
0
من مازادم

کد مازاد با کد پادگان شهید مدرس کرج ( **** نیرو زمینی ) یکیه . بهش میگن هتل مدرس. شایدم اونجا باشی بری حال کنی ;)

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
کد مازاد با کد پادگان شهید مدرس کرج ( **** نیرو زمینی ) یکیه . بهش میگن هتل مدرس. شایدم اونجا باشی بری حال کنی ;)

جای خوبیه ولی **** احتمالا ظرفیت هاش پره مازادها رو بیشتر ناجا می فرستند

a741852

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

این رو یکی جواب بده لطفا :

1.تک پسرم.باید شناسنامه خودم و پدرم با اصل برابر بشه درست؟ آیا غیر از این مدرک دیگه ای لازمه؟ و برای برابر اصل کردن باید کجا برم؟
دفتر ثبت اسناد رسمی یا ثبت احوال و یا داگستری؟

الان که هنوز نرفتم باید این مدارک رو همراه خودم ببرم؟یا اواسط آموزشی مرخصی میدن و باید دنبال مدارک باشم؟
توی یکی از صفحات این فروم یکی از عزیزان گفته :

وقتي که شما براي آموزشي اعزام ميشيد بعد اونجا سوال ميکنند که کدام افراد واجب شرايط هستند شما هم مييگيد من تک فرزند پسر هستم بعدش به شما يک برگه ميدهند برگه را ميبريد ثبت احوال براي شما تاييد ميکند و بعد برگه شناسنامه فکر کنم خودت و پدر و مادرتون را ميبريد دادگستري که اونجا هم بايد براي شما برابر با اصل بکنند.

بدین ترتیب من الان باید دنبال مدرک باشم و 2 اردیبهشت که اعزامم همراهم باشه؟ یا .... ؟

اگه باید دنبال خودم ببرم بگین من کجا برم فردا؟ 3 روز دیگه فرصت هست!

دفتر ثبت اسناد رسمی یا ثبت احوال و یا داگستری؟ کجا؟

-----------------------------------------------------

کچل کردن رو ول کنید...همه مشکل کچل کردنه؟ هیشکی نیست جواب منو بده دوستان؟

masoud_k4chal

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

این رو یکی جواب بده لطفا :

1.تک پسرم.باید شناسنامه خودم و پدرم با اصل برابر بشه درست؟ آیا غیر از این مدرک دیگه ای لازمه؟ و برای برابر اصل کردن باید کجا برم؟
دفتر ثبت اسناد رسمی یا ثبت احوال و یا داگستری؟

الان که هنوز نرفتم باید این مدارک رو همراه خودم ببرم؟یا اواسط آموزشی مرخصی میدن و باید دنبال مدارک باشم؟
توی یکی از صفحات این فروم یکی از عزیزان گفته :

وقتي که شما براي آموزشي اعزام ميشيد بعد اونجا سوال ميکنند که کدام افراد واجب شرايط هستند شما هم مييگيد من تک فرزند پسر هستم بعدش به شما يک برگه ميدهند برگه را ميبريد ثبت احوال براي شما تاييد ميکند و بعد برگه شناسنامه فکر کنم خودت و پدر و مادرتون را ميبريد دادگستري که اونجا هم بايد براي شما برابر با اصل بکنند.

بدین ترتیب من الان باید دنبال مدرک باشم و 2 اردیبهشت که اعزامم همراهم باشه؟ یا .... ؟

اگه باید دنبال خودم ببرم بگین من کجا برم فردا؟ 3 روز دیگه فرصت هست!

دفتر ثبت اسناد رسمی یا ثبت احوال و یا داگستری؟ کجا؟

-----------------------------------------------------

کچل کردن رو ول کنید...همه مشکل کچل کردنه؟ هیشکی نیست جواب منو بده دوستان؟

دوست عزیز شما اگه الان بری ثبت احوال به شما جوابی نمیدن چون یه معرفی نامه از پادگان اموزشیت باید بیاری ! ما تو اراک از همون پادگان پست کردیم واسه خونه که برن دنبال کاراش ! کارش 20 دقیقه بیشتر طول نمیکشه بعدم دوباره پست میکنن همون پادگان !شناسنامه خودت لازم نیت فقط شناسنامه پدرتون لازمه !

بالا