• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
1- کسی از دوستان دوره پیش تو 01 ارتش بوده یکم توضیح بده اوضاع اونجا چجوریه ؟ به بچه های تهران مرخصی می دن شبا بیان خونه چون دوره های قبل می دونم می دادن ؟
2- با توجه به تغییرات این قانون وظیفه کسی می دونه به فوق لیسانس کد می خوره یا نه ؟

Glad Man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- کسی از دوستان دوره پیش تو 01 ارتش بوده یکم توضیح بده اوضاع اونجا چجوریه ؟ به بچه های تهران مرخصی می دن شبا بیان خونه چون دوره های قبل می دونم می دادن ؟
2- با توجه به تغییرات این قانون وظیفه کسی می دونه به فوق لیسانس کد می خوره یا نه ؟

سوال 1 رو هر کی جواب بده به منم لطف کرده... فقط من در همین حد فهمیدم که به نسبت جاهای دیگه خیلی بهتره... منم 2/2 اعزام اون جا هستم.

سوال 2 هم نه فوق لیسانس کد نمی خوره

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان یه سوال مهم ؟؟
1-من متولد 1368 و بچه تهران هستم و دیپلمه رشته کامپیوتر !! البته دانشگاه آزاد در رشته کاردانی کامپیوتر در بهمن سال 85 رفتم 2 ترم اما بقیش رو تا الان نرفتم !! حتی نرفتم ببینم وضعیتم چجوریه !! البته فکر کنم اخراجی هستم !! حالا یه سوال اگر من با همین مدرک دیپلم دفترچه رو پست کنم به مشکل میخورم ؟؟ یعنی می فهمن من دانشجوی اخراجی یا انصرافی بودم ؟؟ اون موقع چی میشه ؟؟ آخه میگم انصرافی یک تا دو ماه زمان میبره و بازن گفتن اگه تا برج 3 اعزام بشم غیبت هام بخشیده میشه !! چیکار کنم ؟؟ راستی یه سوال مهم دیگه اگه حالا من اواخر اردیبهشت مثلا 20 اردیبهشت دفترچه رو بفرستم چه زمانی اعزام میشم حدودا ؟؟ تیرماه ؟؟؟ خردادماه ؟؟ مراد ماه ؟؟ کدوم ماه ؟؟
2- دوستان دامادمون گفته برگ سبزت اومد بده بهم میندازمت **** !! منظورش همون امریه گرفتنه ؟؟ من با مدرک دیپلم کاردانش کامپیوتر می تونم امریه بگیرم ؟؟ دامادمون سرهنگ تمام بوده !! البته الان بازنشست شده میگه واست ردیفش میکنم !! می خواد چیکار کنه ؟؟ آیا آموزشی هم می تونه بندازه تهران ؟؟؟ تورو خدا بچه ها کمکم کنید ؟؟ من بلاتکلیف موندم !! نمیخوام آموزشی بیفتم تابستون از یه طرفی هم چون چند وقته دانشگاه هم نرفتم و مطمئنا غیبت دارم اگه تا برج 3 دفترچه نفرستم غیبت هام بخشیده نمیشه !! تورو خدا بچه ها !!

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام .

من لیسانس دارم و میتونم بخاطر بیماری چشمم معافیت پزشکی بگیرم . حالا مرددم که اینکارو بکنم یا نه ؟ چون با معافیت پزشکی هیچ جا کاری بهت نمیدن . ممنون میشم راهنماییم کنید . :(

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
آقا کسایی که سربازی رفتن میدونن حقوق لیسانسا چنده در ماه؟
30 تا؟

حقوق شما در ماههای اول کمه حدود 45 تومن ولی با بالا رفتن پایه خدمت و تموم شدن بدهی ها (پول استحقاقی که از حقوق کم میشه) کم کم زیاد میشه و بالا 55 میره که آخرای خدمت به 70 نزدیک میشه...

این توصیه رو به همه درس خونده ها میکنم اگر رفتید جایی که مربوط به مدرکتان ازتون کار میخواستن به هیچ وجهی حتی کوچکترین کار هم بگید بلد نیستید اگر کاری انجام دادید و گفتید بلدید و جوگیر شدید از توانایی های خودتون حرف زدید تا اخر خدمت مثل برده باید کار کنید و به خودتون فحش بدید که جلوی زبونتون رو نگرفتید :دی

اره این توصیه رو خیلی ها بهم گفتن[/QUOTE]

در همه موارد صدق نمیکنه ...اصولاً در یگانهای رزمی داشتن توانایی هایی مثل تسلط به کامپیوتر یه نعمته! چون کاری که شما میکنید در برابر کارهایی که به عنوان فرمانده رسد ..مسئول آموزش سربازا... یا دیده بان و هر کار رزمی دیگه خیلی راحت تر خواهد بود.

ما که هنگ 2 بودیم از هفته دوم دو سه روز در میون و پنج شنبه جمعه رو اگه نگهبان نبودن میدادن... هنگ یک بیشتر بود مرخصی هاش

خیر فوق لیانس کد نمیخوره

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان یه سوال مهم ؟؟

1-من متولد 1368 و بچه تهران هستم و دیپلمه رشته کامپیوتر !! البته دانشگاه آزاد در رشته کاردانی کامپیوتر در بهمن سال 85 رفتم 2 ترم اما بقیش رو تا الان نرفتم !! حتی نرفتم ببینم وضعیتم چجوریه !! البته فکر کنم اخراجی هستم !! حالا یه سوال اگر من با همین مدرک دیپلم دفترچه رو پست کنم به مشکل میخورم ؟؟ یعنی می فهمن من دانشجوی اخراجی یا انصرافی بودم ؟؟ اون موقع چی میشه ؟؟ آخه میگم انصرافی یک تا دو ماه زمان میبره و بازن گفتن اگه تا برج 3 اعزام بشم غیبت هام بخشیده میشه !! چیکار کنم ؟؟ راستی یه سوال مهم دیگه اگه حالا من اواخر اردیبهشت مثلا 20 اردیبهشت دفترچه رو بفرستم چه زمانی اعزام میشم حدودا ؟؟ تیرماه ؟؟؟ خردادماه ؟؟ مراد ماه ؟؟ کدوم ماه ؟؟

2- دوستان دامادمون گفته برگ سبزت اومد بده بهم میندازمت **** !! منظورش همون امریه گرفتنه ؟؟ من با مدرک دیپلم کاردانش کامپیوتر می تونم امریه بگیرم ؟؟ دامادمون سرهنگ تمام بوده !! البته الان بازنشست شده میگه واست ردیفش میکنم !! می خواد چیکار کنه ؟؟ آیا آموزشی هم می تونه بندازه تهران ؟؟؟ تورو خدا بچه ها کمکم کنید ؟؟ من بلاتکلیف موندم !! نمیخوام آموزشی بیفتم تابستون از یه طرفی هم چون چند وقته دانشگاه هم نرفتم و مطمئنا غیبت دارم اگه تا برج 3 دفترچه نفرستم غیبت هام بخشیده نمیشه !! تورو خدا بچه ها !!

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
حقوق شما در ماههای اول کمه حدود 45 تومن ولی با بالا رفتن پایه خدمت و تموم شدن بدهی ها (پول استحقاقی که از حقوق کم میشه) کم کم زیاد میشه و بالا 55 میره که آخرای خدمت به 70 نزدیک میشه...

این توصیه رو به همه درس خونده ها میکنم اگر رفتید جایی که مربوط به مدرکتان ازتون کار میخواستن به هیچ وجهی حتی کوچکترین کار هم بگید بلد نیستید اگر کاری انجام دادید و گفتید بلدید و جوگیر شدید از توانایی های خودتون حرف زدید تا اخر خدمت مثل برده باید کار کنید و به خودتون فحش بدید که جلوی زبونتون رو نگرفتید :دی

اره این توصیه رو خیلی ها بهم گفتن

در همه موارد صدق نمیکنه ...اصولاً در یگانهای رزمی داشتن توانایی هایی مثل تسلط به کامپیوتر یه نعمته! چون کاری که شما میکنید در برابر کارهایی که به عنوان فرمانده رسد ..مسئول آموزش سربازا... یا دیده بان و هر کار رزمی دیگه خیلی راحت تر خواهد بود.

ما که هنگ 2 بودیم از هفته دوم دو سه روز در میون و پنج شنبه جمعه رو اگه نگهبان نبودن میدادن... هنگ یک بیشتر بود مرخصی هاش

خیر فوق لیانس کد نمیخوره
آقا شرمنده این سوال و می پرسم ، اکه بخوایم هر شب مرخصی بگیریم راهی هست ؟ با پول ؟ رفاقتی ؟ کی باید موافقت کنده برای مرخصی؟

a741852

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان من برای برابر اصل کردن شناسنامه پدرم و خودم کجا باید برم؟

دادگستری یا دفتر ثبت اسناد رسمی یا فرقی نداره؟

در مورد رزم هم یکی بگه چه کارایی میکنن کسانی که معاف از رزم نیستند!

دویدن زیاد داره؟(زیاد بدوم قفسه سینم درد شدید میگیره)

و رزم مختص به دوره ی اموزشی هست یا در کل دوران سربازی؟

اینطوری که دوستان میگن کد میخورم.این دوره کد در همون پادگان اولیه هست یا میفرستنم جای دیگه؟

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان یه سوال مهم ؟؟

2- دوستان دامادمون گفته برگ سبزت اومد بده بهم میندازمت **** !! منظورش همون امریه گرفتنه ؟؟ من با مدرک دیپلم کاردانش کامپیوتر می تونم امریه بگیرم ؟؟ دامادمون سرهنگ تمام بوده !! البته الان بازنشست شده میگه واست ردیفش میکنم !! می خواد چیکار کنه ؟؟ آیا آموزشی هم می تونه بندازه تهران ؟؟؟ تورو خدا بچه ها کمکم کنید ؟؟ من بلاتکلیف موندم !! نمیخوام آموزشی بیفتم تابستون از یه طرفی هم چون چند وقته دانشگاه هم نرفتم و مطمئنا غیبت دارم اگه تا برج 3 دفترچه نفرستم غیبت هام بخشیده نمیشه !! تورو خدا بچه ها !!​

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0

اره این توصیه رو خیلی ها بهم گفتن

خیر فوق لیانس کد نمیخوره

آقا شرمنده این سوال و می پرسم ، اکه بخوایم هر شب مرخصی بگیریم راهی هست ؟ با پول ؟ رفاقتی ؟ کی باید موافقت کنده برای مرخصی؟ با کی باید دوست شد ؟ :D

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
آقا شرمنده این سوال و می پرسم ، اکه بخوایم هر شب مرخصی بگیریم راهی هست ؟ با پول ؟ رفاقتی ؟ کی باید موافقت کنده برای مرخصی؟ با کی باید دوست شد ؟ :D

مگه هتله؟ سربازیه ها! اگه قرار باشه هر شب بریم خونه که این همه به خاطرش ملت فرار نمی کردن و غیبت نمی خوردن که

8617196308

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من اعزام 4.1 هستم از بعد از تعطیلات عید تا الان هر روز از صبح تا ظهر پا میشم میرم اینور انور دنبال یه جای برای امریه میگردم
باورتون میشه اگه بگم تو شهر خودمون (اصفهان) هیچ سازمان ، اداره ، پادگان ، دانشگاهی و هر جای دیگه که فکرشو بکنید نیست که من به اونجا سر نزده باشم برا امریه
ولی هیچ جای نتونستم گیر بیارم

الان یه جا گفته اگه کد وزارت دفاع بخوری میتونم یه کاری برات بکنم ، ولی از چند جا پرسیدم گفتن اگه اشنا نداری نمیتونی کاری بکنی ، از بین دوستان کسی هست که بدونه کاری میشه کرد که کد وزارت دفاعو بخورم یا نه؟

رشته ت چیه؟ من وزرات دفاعم. اگه کمکی از دستم ساخته باشه!

a741852

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها این سوالات من رو هم جواب بدین.دسستون درد نکنه
دوستان من برای برابر اصل کردن شناسنامه پدرم و خودم کجا باید برم؟

دادگستری یا دفتر ثبت اسناد رسمی یا فرقی نداره؟

در مورد رزم هم یکی بگه چه کارایی میکنن کسانی که معاف از رزم نیستند!

دویدن زیاد داره؟(زیاد بدوم قفسه سینم درد شدید میگیره)

و رزم مختص به دوره ی اموزشی هست یا در کل دوران سربازی؟

اینطوری که دوستان میگن کد میخورم.این دوره کد در همون پادگان اولیه هست یا میفرستنم جای دیگه؟

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
رشته ت چیه؟ من وزرات دفاعم. اگه کمکی از دستم ساخته باشه!

ایول به تو میگن مرد که میخوای کار یه بنده خدارو بدون چشمداشت حل کنی.ایشالا همه گره های زندگیت وابشه.

REZA3ZAR

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان این مطلب را در یک وبلاگ خوندم ، امیدوارم براتون مفید باشه :

لوازم مورد نیاز اولیه ای که باید ببرید !

- قاشق،بشقاب،چنگال،لیوان پلاستیکی
- شلوار کردی مشکی(حتما کردی و حتما مشکی.. من 10 تومن خریدم ولی به ما گفتند میدیم بهتون)
- نایلون مشکی(پوتین بره توش)
- دفتر 60 برگ و خودکار آبی و قرمز
- 20 برگه A4
- کپی شناسنامه 4 برگ
- 2 تا کپی از شماره حساب بانک سپه ت
- ملحفه سفید که روتون بکشید و دست به ملحفه آنکادر نزنید.
- نخ و سوزن مشکی و آبی.
- ناخن گیر
- چشم بند خواب (اگر به نور حساسیت دارید)
- ماسک صورت (اگر به گرد و خاک و پتوهای پشمی حساسیت دارید )
- دارو : استامینوفن - آدولت کولد (یا کولد استاپ) - شربت سینه.
- مام و اسپری.
- ژیلت می تونید ببرید ولی تیغ نه.
- دستمال کاغذی برای مصرف شخصی
- کیسه زباله
- خمیر دندان و مسواک
- دستمال پارچه ای برای نظافت
- کیسه فریزر (یک بسته)
- دستکش یک بار مصرف
- اسکاچ (2 عدد )
- پودر لباس شویی
- مایع دستشویی
- حوله کوچک شخصی
- کرم ضد آفتاب
- چای لیپتون (یک بسته)
- نسکافه و پودر کاکائو
- یک بسته قند
- نمک و نمکدان
- لیف و شامپو
- چاقوی کوچک میوه خوری ( وسایل برنده و چاقوی ضامن دار نه!)
- عابر بانک
- صابون جیبی
- چسب قطره ای و چسب نواری خیلی مورد نیاز است .
- قفل 808 + پیچ و پیچ گوشتی(یه چسب قطره ای رازی هم ببرید چون رزوه های کمدش داغونه
- قفل ساک
و بعضا نمی تونید قفل رو با پیچ نگه دارید )
- واکس براق کننده (واکس و فرچه بهتون میدن ولی هم واکسش ماته هم کلی وسایل و
پر و بالتونو کثیف می کنه.بهتون دادن باز نکرده کمپلت بیارین خونه)
- تنقلات برای تو جیب.نخود کشمش و گردو و پسته توصیه میشه.
- یه کم خوراکی ترش برای کار کردن بهتر شکم.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
*** به ما گفتند دارو و تنقلات نیارید ... فکر می کنید دلیلش چی باشه؟!
چون میخوان از بوفه و بهداری خودشون خرید بشه ولی شما توجهی بهش نکنید!

Boyloti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
الان مدت اموزشی چقدره ؟ 3 ماه ؟

بالا