• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان یه سوال مهم ؟؟

1-من متولد 1368 و بچه تهران هستم و دیپلمه رشته کامپیوتر !! البته دانشگاه آزاد در رشته کاردانی کامپیوتر در بهمن سال 85 رفتم 2 ترم اما بقیش رو تا الان نرفتم !!

البته من پارسال شهریودر ماه رفتم سر زدم دانشگاه دانشجوی اخراجی بودم و مشمول **** وظیفه حتی سعی کردم زمان بگیرم واسه پاس کردن بقیه واحدهای باقیمانده اما بازم نامه از مرکز اومده بود که مشمول **** وظیفه هستم !!
حالا یه سوال اگر من با همین مدرک دیپلم دفترچه رو پست کنم به مشکل میخورم ؟؟ یعنی می فهمن من دانشجوی اخراجی یا انصرافی بودم ؟؟ اون موقع چی میشه ؟؟ آخه میگم انصرافی یک تا دو ماه زمان میبره و بازن گفتن اگه تا برج 3 اعزام بشم غیبت هام بخشیده میشه !! چیکار کنم ؟؟ راستی یه سوال مهم دیگه اگه حالا من اواخر اردیبهشت مثلا 20 اردیبهشت دفترچه رو بفرستم چه زمانی اعزام میشم حدودا ؟؟ تیرماه ؟؟؟ خردادماه ؟؟ مراد ماه ؟؟ کدوم ماه ؟؟

REZA3ZAR

Registered User
لایک‌ها
1
تقریبا دیگه جایی نموند که درباره قانون جدید بهش ایمیل نزده باشم... نماینده های مجلس و خبرگزاری ها و ... اما هیچ کس حتی یک اظهار نظر کوچیک هم نمی کنه... یعنی ما انقدر ریزیم؟

باز ملت برن رای بدن

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یه سوال مهم ؟؟

1-من متولد 1368 و بچه تهران هستم و دیپلمه رشته کامپیوتر !! البته دانشگاه آزاد در رشته کاردانی کامپیوتر در بهمن سال 85 رفتم 2 ترم اما بقیش رو تا الان نرفتم !!

البته من پارسال شهریودر ماه رفتم سر زدم دانشگاه دانشجوی اخراجی بودم و مشمول **** وظیفه حتی سعی کردم زمان بگیرم واسه پاس کردن بقیه واحدهای باقیمانده اما بازم نامه از مرکز اومده بود که مشمول **** وظیفه هستم !!
حالا یه سوال اگر من با همین مدرک دیپلم دفترچه رو پست کنم به مشکل میخورم ؟؟ یعنی می فهمن من دانشجوی اخراجی یا انصرافی بودم ؟؟ اون موقع چی میشه ؟؟ آخه میگم انصرافی یک تا دو ماه زمان میبره و بازن گفتن اگه تا برج 3 اعزام بشم غیبت هام بخشیده میشه !! چیکار کنم ؟؟ راستی یه سوال مهم دیگه اگه حالا من اواخر اردیبهشت مثلا 20 اردیبهشت دفترچه رو بفرستم چه زمانی اعزام میشم حدودا ؟؟ تیرماه ؟؟؟ خردادماه ؟؟ مراد ماه ؟؟ کدوم ماه ؟؟

داداش تو غائبی تو سیستم تمام دانشگاه ها ملزم هستند حداکثر 2 ماه بعد از وضعیت دانشجو اعم از (عدم ثبت نام- انصراف-اخراج) به **** وظیفه نامه بزنند الان تو سیستم **** وظیفه تو کاردانی اخراج هستی یعنی دیپلم الان تو دیپلم با 3 ماه اضافه خدمتی داداش قتل که انجام ندادی هیچ فرقی جز اضافه خدمت با بقیه نداری تقریباً 18 خرداد احتمالاً یا 18 تیر به نظرم زودتر بفرست 10 اردیبهشتم بفرستی به 18 اردیبهشت نمیرسی همون خردادی

REZA3ZAR

Registered User
لایک‌ها
1
خاتمی یزد خاتمی یزد اعزام 3 روز دیگه نبوووووووووووووووووووووووود؟
بارو بندیلتونو ببندید که داریم میریم یادتون نره فردا موهارو با 4 بزنید آجیلی قرصی سنجاقی داریدم بخرید پس فردا تعطیله بریم ببینیم چه به سرمون میخوان بیارن اونجا شربت مربت دادن نخورید که امسال گویا جنگه و دست به شربتشون خوب خلاصه از ما گفتن میگن خطر داره:D

من هم اردکان یزد **** نیرو هوایی ام اما انگار از تهران تنها من دارم اعزام میشم !!! ما که شربت نمی خوریم

REZA3ZAR

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
دوستان من 2 اردیبهشت اعزام به پادگان 01 ارتش
البته ادرس مراجعه رو زده میدان **** ساعت 6 صبح

سوال من اینه که باید به کجا مراجعه کنم میدان **** یا پادگان 01
سوال دومم اینه که باید وسیله هام و جمع کنم و با خودم ببرم یا نیازی نیست میام خونه و بعد میتونم وسایل جمع کنم

باید بری میدون ****

من هم مثل شما سوال دوم دارم مردی نیست جواب بده ؟؟؟

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
داداش تو غائبی تو سیستم تمام دانشگاه ها ملزم هستند حداکثر 2 ماه بعد از وضعیت دانشجو اعم از (عدم ثبت نام- انصراف-اخراج) به **** وظیفه نامه بزنند الان تو سیستم **** وظیفه تو کاردانی اخراج هستی یعنی دیپلم الان تو دیپلم با 3 ماه اضافه خدمتی داداش قتل که انجام ندادی هیچ فرقی جز اضافه خدمت با بقیه نداری تقریباً 18 خرداد احتمالاً یا 18 تیر به نظرم زودتر بفرست 10 اردیبهشتم بفرستی به 18 اردیبهشت نمیرسی همون خردادی

دوست عزیز به نظرت من چیکار کنم ؟؟ از استرس زیاد دارم داغون میشم !! تورو خدا کمکم کنید !! من الان اگه دقیقا 20 اردیبهشت دفترچه رو بفرستم بدون اینکه برم دانشگاه دنبال کار انصراف از تحصیل یعنی با همون مدرک دیپلمی که دارم به چه مشکلی برمیخورم ؟؟ آیا نامه خاصی از **** وظیفه میاد میگن باید برم اول انصراف بدم ؟؟
پس این بخشودگی غیبت ها تا سوم خرداد شامل حال من نمیشه ؟؟ این سوال خیلی مهمی هستش ؟؟

REZA3ZAR

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز به نظرت من چیکار کنم ؟؟ از استرس زیاد دارم داغون میشم !! تورو خدا کمکم کنید !! من الان اگه دقیقا 20 اردیبهشت دفترچه رو بفرستم بدون اینکه برم دانشگاه دنبال کار انصراف از تحصیل یعنی با همون مدرک دیپلمی که دارم به چه مشکلی برمیخورم ؟؟ آیا نامه خاصی از **** وظیفه میاد میگن باید برم اول انصراف بدم ؟؟
پس این بخشودگی غیبت ها تا سوم خرداد شامل حال من نمیشه ؟؟ این سوال خیلی مهمی هستش ؟؟

دوست عزیز زیاد استرس نداشته باش.

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0

یه راهی بهت میگم که شاملت بشه اولاً من نمیدونم این قانون 3 خرداد برای اونایی هم هست که دفترچه میفرستن یا فقط برای اونایی هست که اعزام میشن تا 3 خرداد چون دانشگاه نامه زده به شما که مشمولی دیگه لازم نیست از دانشگاه نامه بگیری فردا یا شنبه برو دفترچت رو بفرست اعزام 18 اردیبهشت برو میدون **** به صورت داوطلب اعزام شو چون غیبت داری اولویت داری و اعزامت میکنند شما مثل اونایی هستی که به صورت مازاد هستن و چون اونروز غائب زیاد هست که دفترچه فرستادن ولی باز نرفتن خودشونو معرفی کنند شمارو جای اونا میفرستن این برای اینکه مشمول این قانون بشی البته اگر این قانون برای کسایی هست که تا 3 خرداد باید اعزام بشن

mansoormin

Registered User
لایک‌ها
4
آقا مازادی های 2/2 خودشون رو معرفی کنن.
پ.ن : خدا کنه قبل رفتن یه خبر خوشی از **** وظیفه بشنویم.

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
یه راهی بهت میگم که شاملت بشه اولاً من نمیدونم این قانون 3 خرداد برای اونایی هم هست که دفترچه میفرستن یا فقط برای اونایی هست که اعزام میشن تا 3 خرداد چون دانشگاه نامه زده به شما که مشمولی دیگه لازم نیست از دانشگاه نامه بگیری فردا یا شنبه برو دفترچت رو بفرست اعزام 18 اردیبهشت برو میدون **** به صورت داوطلب اعزام شو چون غیبت داری اولویت داری و اعزامت میکنند شما مثل اونایی هستی که به صورت مازاد هستن و چون اونروز غائب زیاد هست که دفترچه فرستادن ولی باز نرفتن خودشونو معرفی کنند شمارو جای اونا میفرستن این برای اینکه مشمول این قانون بشی البته اگر این قانون برای کسایی هست که تا 3 خرداد باید اعزام بشن

دوست عزیز نمی خوام مازاد بیفتم آخه میگن مازاد معلوم نیست کدوم ارگان **** یا ارتش یا نیروی انتظامی می افتم !!
دامادمون سرهنگ **** بوده و الان بازنشست شده و یه جورایی می خواد یه کاری کنه بعد آموزشی بیام تهران بقیه خدمت رو بگذرونم و ساعت 2 بعدازظهر بیام خونه ! با این مقوله باید چیکار کنم ؟؟ نمی خوام انقدر زود یعنی به گفته شما 18 اردیبشهت برم خدمت استرس دارم اصلا نمی تونم به این زودیا برم . فقط نمی دونم اگه قبلش دامادمون بخواد اونجوری تو **** برام ردیف کنه آموزشی هم میافتم **** حتما ؟؟ خواهشا یه راه دیگه بهم نشون بدین ؟؟ با این مقوله دانشگاه چیکار کنم ؟؟؟

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستان اگه کسی تجربه داشته به ما هم بگه...
من 2/2 ,01 تهران اعزامم روز اول لازمه که:
1)کچل کنم؟
2)وسائل ببرم؟

mahdi.b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رشته ت چیه؟ من وزرات دفاعم. اگه کمکی از دستم ساخته باشه!

رشتم کامپیوتره ، مدارک بین المللی تو زمینه شبکه هم دارم ، فقط تو رو خدا اگه کاری از دست بر میاد یا میدونی از چه راهی میشه این کارو کرد بهم بگو
خدا خیرت بده
من کد وزارت دفاع بخورم امریم جور شده

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من 2 اردیبهشت اعزام به پادگان 01 ارتش
البته ادرس مراجعه رو زده میدان **** ساعت 6 صبح

سوال من اینه که باید به کجا مراجعه کنم میدان **** یا پادگان 01
سوال دومم اینه که باید وسیله هام و جمع کنم و با خودم ببرم یا نیازی نیست میام خونه و بعد میتونم وسایل جمع کنم

شما بچه کجایی ؟ تهرانی ؟ اگه تهرانی که باید مستقیم بری 01 ...

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
بازگشت معافیت و کسر خدمت برای فرزندان ایثارگران از سربازی

شامل ما که نمیشه خوش به حال اونایی که استفاده می کنن!

اینم تکذیب شد
خبرآنلاین - بازگشت کسرخدمت ایثارگران رد شد/تمام کسرخدمت های سربازی
ولی ظاهرا خبرآنلاین پیگیر قضیه است. من می گم حالا که یکی پیگیره بریم برای این پست خبر آنلاین کامنت بذاریم. شاید به یه جایی رسید

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من که شنبه اعزامم دیگه حوصله ی زنگ زدن و ایمیل زدن به جایی رو ندارم . هر جایی تا الان به عقلم رسیده ایمیل زدم ولی گویا هزینه ی سیاست های اشتباه کشور رو که همه ی دنیا (به جز چین و تا حدودی روسیه) با ما دشمن شدن ، باید ما بدبختها بپردازیم .
ولی دوستان اونایی که اعزامشون برا ی یکی دوماه دیگس سعی کنن پیگیر قضیه ی افزایش خدمت و حذف کسری تحصیلی و ایثارگری و ... باشن ، که الکی 21 ماه بردگی نکنن .
شاید قانونش عوض شد ما هم وسط خدمت یه حالی کردیم .
اگرم عوض نشد من شخصا شب و روز قبل از نماز و بعد از نماز خودشون و زن و بچه شون رو لعنت و نفرین میکنم که با این قانون هاشون زندگی جوونها رو یه شبه به هم میریزن .

amirmahdi222

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من که شنبه اعزامم دیگه حوصله ی زنگ زدن و ایمیل زدن به جایی رو ندارم . هر جایی تا الان به عقلم رسیده ایمیل زدم ولی گویا هزینه ی سیاست های اشتباه کشور رو که همه ی دنیا (به جز چین و تا حدودی روسیه) با ما دشمن شدن ، باید ما بدبختها بپردازیم .
ولی دوستان اونایی که اعزامشون برا ی یکی دوماه دیگس سعی کنن پیگیر قضیه ی افزایش خدمت و حذف کسری تحصیلی و ایثارگری و ... باشن ، که الکی 21 ماه بردگی نکنن .
شاید قانونش عوض شد ما هم وسط خدمت یه حالی کردیم .
اگرم عوض نشد من شخصا شب و روز قبل از نماز و بعد از نماز خودشون و زن و بچه شون رو لعنت و نفرین میکنم که با این قانون هاشون زندگی جوونها رو یه شبه به هم میریزن .
اصلا ناامید نباش به هیچ وجه.نشون دادی غیرتی هستی.البته هنوزتموم نشده رفتی اموزشی همه رو انجا قانع کن نامه بنویسن بفرستن دفتر ***** و ریاست جمهوری و مجلس .خیلی هزینه نداره منم حتما این کار رو میکنم.
۶۶۴۱۰۰۰۵اینجا قسمت نظامی دفتر رهبریهبچه ها تماس بگیرید بگید که نباید برای ماکه با شرایط ۹۰ پست کردیم قانون ۹۱ اجرا بشه . نترسید . حرف بزنید . من تماس گرفتم گفتم .

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
اصلا ناامید نباش به هیچ وجه.نشون دادی غیرتی هستی.البته هنوزتموم نشده رفتی اموزشی همه رو انجا قانع کن نامه بنویسن بفرستن دفتر ***** و ریاست جمهوری و مجلس .خیلی هزینه نداره منم حتما این کار رو میکنم.
۶۶۴۱۰۰۰۵اینجا قسمت نظامی دفتر رهبریهبچه ها تماس بگیرید بگید که نباید برای ماکه با شرایط ۹۰ پست کردیم قانون ۹۱ اجرا بشه . نترسید . حرف بزنید . من تماس گرفتم گفتم .

بابا خب چرا هر کی به فکر خودشه... ما که می خوایم 91 اعزام شیم چی؟ ما چه گناهی کردیم که باید چند ماه بیشتر بریم؟ اگه زیاد شدن خوب نیست برای همه خوب نیست دیگه... همه می خوان فقط گلیم خودشون رو بکشن بیرون...

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
بابا خب چرا هر کی به فکر خودشه... ما که می خوایم 91 اعزام شیم چی؟ ما چه گناهی کردیم که باید چند ماه بیشتر بریم؟ اگه زیاد شدن خوب نیست برای همه خوب نیست دیگه... همه می خوان فقط گلیم خودشون رو بکشن بیرون...
آره دوست عزیز حرفت درسته ، این زیاد شدن سربازی و قانون جدید به ضرر همس ولی کسی که اطلاعات دفترچه ی سال 90 رو خونده و مدارک پست کرده و کسی مثل من که سابقه ی خدمت داریم (الان اکثر هم خدمتی هام خدمتشون تموم شده) و میخوایم ادامش رو بریم ، ظلمی که در حقمون شده مظاعفه . وگرنه من از خدام بود مدت سربازی از 18 به 12 ماه یا کمتر کاهش پیدا کنه .
ببین مثل این میمونه که شما الان با قانون مثلا 21 ماه میری خدمت ، بعد مقطع بالاتر دانشگاه قبول میشی ، بعد که مدرکت رو گرفتی و میخوای ادامش رو بری ، میگن قانون جدید سربازی مثلا شده 30 ماه . این اصلا عادلانه نیست .

آخه از تو پادگان چجوری نامه بفرستم . مرخصی های شهری هم بیشتر برای سربازهایی که پارتی دارن داده میشه . البته خبرآنلاین نوشته بود پیگیر قضیه هست و هفته ی بعد میخواد مصاحبه کنه ولی من هفته ی بعد نیستم دیگه . خدا کنه یه سنگی پاره سنگی ، تیکه آسفالتی چیزی بخوره تو سرشون ، شاید قانون رو به قبل برگردونن .

Last edited:
بالا