• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

mrnet

Registered User
لایک‌ها
0
بازگشت معافیت و کسر خدمت برای فرزندان ایثارگران از سربازی

شامل ما که نمیشه خوش به حال اونایی که استفاده می کنن!

به نظرمن خبر آنلاین تفسیر خودش رو گفته ! طبق حرف سردار، کسری ها بر نگشته! بلکه قانون تجمیع که قبلا هم بود و برای معافیت بود رو گفته که هنوز هم هست ! "کسری" نداریم فک کنم! خبر گذاری های دیگه هم خبری از برگشتن کسری ندادن ! این خبر آنلاین می خواسته فقط ما رو خوشال کنه ! البته ما که بخیل نیستیم ! ایشالا که بربگرده !
:)

amirmahdi222

Registered User
لایک‌ها
0
:۶۶۴۱۰۰۰۵اینجا قسمت نظامی دفتر رهبریهبچه ها تماس بگیرید بگید که نباید برای ماکه با شرایط ۹۰ پست کردیم قانون ۹۱ اجرا بشه . نترسید . حرف بزنید . من تماس گرفتم گفتم .

evil_hackerz200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید من دوره تکمیلی **** رو دیدم ، کد آمورشی افتاد **** ، شهدای کرمانشاه ، لیسانس هم دارم ، یگانم هم تهران هست ، من وقتی رفتم شهدای کرمانشاه که لباس تحویل بگیرم موهام باید نمره 4 باشه؟یا نه ، آخه من آموزشی رو دیدم دیگه نیازی نیست فقط باید لباس بگیرم برگردم تهران

trance

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
دوستان من 2 اردیبهشت اعزام به پادگان 01 ارتش
البته ادرس مراجعه رو زده میدان **** ساعت 6 صبح

سوال من اینه که باید به کجا مراجعه کنم میدان **** یا پادگان 01
سوال دومم اینه که باید وسیله هام و جمع کنم و با خودم ببرم یا نیازی نیست میام خونه و بعد میتونم وسایل جمع کنم

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام .

من لیسانس دارم و میتونم بخاطر بیماری چشمم معافیت پزشکی بگیرم . حالا مرددم که اینکارو بکنم یا نه ؟ چون با معافیت پزشکی هیچ جا کاری بهت نمیدن . ممنون میشم راهنماییم کنید . :(

سلام داداش نمره چشم من رو هم 14 هست معاف میشم ولی دارم میرم بستگی به جاش داره رشته من اگر معافیت داشته باشی نمیشه کار کرد الان 2/2 اعزام ولی خدا برام ساخته افتادم پادگان خاتمی یزد میگن هتله دنبال معاف از رزمم نرفتم خیلیا سرزنشم کردم ولی خودمو سپردم به خدا

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها تقریباً 95 صفحه از این تاپیک برای اعزام 2/2/91 هست نسبت میگیریم از اون موقع که شروع به کار کرده با این همه اعزامی ولی اندازه ما صفحه پر نکردن واقعاً ما کوپنمون تموم شده معلوم دوره ما پر چالش ترین دوره بوده خدا بقیشو ختم به خیر کنه

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان یه سوال مهم ؟؟

1-من متولد 1368 و بچه تهران هستم و دیپلمه رشته کامپیوتر !! البته دانشگاه آزاد در رشته کاردانی کامپیوتر در بهمن سال 85 رفتم 2 ترم اما بقیش رو تا الان نرفتم !! حتی نرفتم ببینم وضعیتم چجوریه !! البته فکر کنم اخراجی هستم !! حالا یه سوال اگر من با همین مدرک دیپلم دفترچه رو پست کنم به مشکل میخورم ؟؟ یعنی می فهمن من دانشجوی اخراجی یا انصرافی بودم ؟؟ اون موقع چی میشه ؟؟ آخه میگم انصرافی یک تا دو ماه زمان میبره و بازن گفتن اگه تا برج 3 اعزام بشم غیبت هام بخشیده میشه !! چیکار کنم ؟؟ راستی یه سوال مهم دیگه اگه حالا من اواخر اردیبهشت مثلا 20 اردیبهشت دفترچه رو بفرستم چه زمانی اعزام میشم حدودا ؟؟ تیرماه ؟؟؟ خردادماه ؟؟ مراد ماه ؟؟ کدوم ماه ؟؟

2- دوستان دامادمون گفته برگ سبزت اومد بده بهم میندازمت **** !! منظورش همون امریه گرفتنه ؟؟ من با مدرک دیپلم کاردانش کامپیوتر می تونم امریه بگیرم ؟؟ دامادمون سرهنگ تمام بوده !! البته الان بازنشست شده میگه واست ردیفش میکنم !! می خواد چیکار کنه ؟؟ آیا آموزشی هم می تونه بندازه تهران ؟؟؟ تورو خدا بچه ها کمکم کنید ؟؟ من بلاتکلیف موندم !! نمیخوام آموزشی بیفتم تابستون از یه طرفی هم چون چند وقته دانشگاه هم نرفتم و مطمئنا غیبت دارم اگه تا برج 3 دفترچه نفرستم غیبت هام بخشیده نمیشه !! تورو خدا بچه ها !!​

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یه سوال مهم ؟؟

1-من متولد 1368 و بچه تهران هستم و دیپلمه رشته کامپیوتر !! البته دانشگاه آزاد در رشته کاردانی کامپیوتر در بهمن سال 85 رفتم 2 ترم اما بقیش رو تا الان نرفتم !! حتی نرفتم ببینم وضعیتم چجوریه !! البته فکر کنم اخراجی هستم !! حالا یه سوال اگر من با همین مدرک دیپلم دفترچه رو پست کنم به مشکل میخورم ؟؟ یعنی می فهمن من دانشجوی اخراجی یا انصرافی بودم ؟؟ اون موقع چی میشه ؟؟ آخه میگم انصرافی یک تا دو ماه زمان میبره و بازن گفتن اگه تا برج 3 اعزام بشم غیبت هام بخشیده میشه !! چیکار کنم ؟؟ راستی یه سوال مهم دیگه اگه حالا من اواخر اردیبهشت مثلا 20 اردیبهشت دفترچه رو بفرستم چه زمانی اعزام میشم حدودا ؟؟ تیرماه ؟؟؟ خردادماه ؟؟ مراد ماه ؟؟ کدوم ماه ؟؟

2- دوستان دامادمون گفته برگ سبزت اومد بده بهم میندازمت **** !! منظورش همون امریه گرفتنه ؟؟ من با مدرک دیپلم کاردانش کامپیوتر می تونم امریه بگیرم ؟؟ دامادمون سرهنگ تمام بوده !! البته الان بازنشست شده میگه واست ردیفش میکنم !! می خواد چیکار کنه ؟؟ آیا آموزشی هم می تونه بندازه تهران ؟؟؟ تورو خدا بچه ها کمکم کنید ؟؟ من بلاتکلیف موندم !! نمیخوام آموزشی بیفتم تابستون از یه طرفی هم چون چند وقته دانشگاه هم نرفتم و مطمئنا غیبت دارم اگه تا برج 3 دفترچه نفرستم غیبت هام بخشیده نمیشه !! تورو خدا بچه ها !!​

داداش تو یه بدبختی اولاً که اضاف میخوری ثانیاً اعزامت با توجه به اینه که دیپلمتو کی گرفتی تیر شهریور یا دی مشخص میشه ضمناً خدا برات ساخته دامادتون خرش میره یک بازنشسته **** اونم سرهنگ همیشه یه پاسدار و سرهنگ میمونه **** که بازنشستگی نداره و میندازت **** یعنی پذیرش میگیره یه چیزی تو مایه امریه ولی باید خرش زیاد بره چون توجه داشته باش اونایی که اضاف خوردن **** نمیگیره بستگی داره قبلاً چقدر برش داشته برا کسی کار کرده یا نه آموزشی تهران نمیوفتی اونایی که پذیرش از تهران میگیرن میفتن یزد حالا یا اردکان یا خاتمی ولی بعدش میفتی تهران دانشگاهم تا سربازی نری نمیتونی بری چون تو فراری هستی در ضمن 2 ماه بعد از عدم ثبت نام در ترم جدید دانشگاه نامه میزنه برای **** وظیفه تو سیستم تو یه غائبی بابا همه چیز شده سیستمی برارم چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی

masoud_k4chal

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید من دوره تکمیلی **** رو دیدم ، کد آمورشی افتاد **** ، شهدای کرمانشاه ، لیسانس هم دارم ، یگانم هم تهران هست ، من وقتی رفتم شهدای کرمانشاه که لباس تحویل بگیرم موهام باید نمره 4 باشه؟یا نه ، آخه من آموزشی رو دیدم دیگه نیازی نیست فقط باید لباس بگیرم برگردم تهران

دوست عزیز شما رو حداقل یه هفته اونجا نگه میدارن پس بهتره بزنیو بری.

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
خاتمی یزد خاتمی یزد اعزام 3 روز دیگه نبوووووووووووووووووووووووود؟
بارو بندیلتونو ببندید که داریم میریم یادتون نره فردا موهارو با 4 بزنید آجیلی قرصی سنجاقی داریدم بخرید پس فردا تعطیله بریم ببینیم چه به سرمون میخوان بیارن اونجا شربت مربت دادن نخورید که امسال گویا جنگه و دست به شربتشون خوب خلاصه از ما گفتن میگن خطر داره:D

faramarz_kiss1

Registered User
لایک‌ها
0
مشکل منم اینه من میتونم از یه دکتر متخصص برگه بگیرم که مثلا امروز عمل کیست (کیست مویی!) انجام دادم و نیاز به مراقبت 10 روزه و دارم و اونجوری اون برگه رو ببرن **** وظیفه اونوقت اونا که نمیتونن بگن برو از تو بیمارستان درش بیار بیارش اینجا (در واقع یه چیزی مثل همون شکستن دست و پاست) فقط نمیدونم اینکارو انجام بدم بازم غیبت رد میشه برام یا نه.
اگه صحت موضوع براشون اثبات نشه غیبت میخورید . ولی در صورتیکه بتونید ثابت کنید مشکلی نیست. اینم حدس میزنم اینجوری باشه چون روند معافیت پزشکی دقیقا همینه. در صورتیکه بدونن دروغ گفتی و از وقت اعزامت هم گذشته باشه غیبت و اضافه خدمت میخوری. باید یجوری ثابت کنی براشون. شاید بخوان جای عمل رو ببینن!!!! یه چیزی بگو که بتونی ثابتش کنی!
سلام .

من لیسانس دارم و میتونم بخاطر بیماری چشمم معافیت پزشکی بگیرم . حالا مرددم که اینکارو بکنم یا نه ؟ چون با معافیت پزشکی هیچ جا کاری بهت نمیدن . ممنون میشم راهنماییم کنید . :(
این مسئله که بخاطر معافیت پزشکی کار نمیدنن بهت ، واسه بعضی جاها صادقه و البته بستگی به شرکتی داره که قراره اونجا استخدام شی. بر فرض مثال اگه قرار باشه وارد صنعت نفت بشی خودشون طب صنعتی دارن و در صورتیکه از آزمایشهای اونا موفق بیرون بیای میذارن کار کنی اونجا. مثلا شخصی که بیماری خونی یا قلبی داره مسلما نمیتونه توی اون آب و هوای آلوده ی عسلویه مشغول به کار شه پس نمیذارن بره. ولی بر فرض مثال کسی اگه بخاطر صافی کف پا معاف شده باشه هیچ ربطی به عسلویه نداره و دخالتی توی کارش ایجاد نمیکنه و میتونه کار کنه اونجا. بازم بستگی به پستی داره که قراره اونجا بهت بدن. هر شرکتی چنین شرایطی رو داره. واسه چشمت هم میتونی بعدا عمل کنی و مشکلی نداشته باشی و هر جا رفتی بگی دیگه مشکلی ندارم

p_e_d_r_a_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا پس فردا بریم؟
شنبه 6 صبح مگه نباید اونجا باشیم؟
منم خاتمی یزد :D

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از [B :
evil_hackerz200[/B];4760696]سلام خسته نباشید من دوره تکمیلی **** رو دیدم ، کد آمورشی افتاد **** ، شهدای کرمانشاه ، لیسانس هم دارم ، یگانم هم تهران هست ، من وقتی رفتم شهدای کرمانشاه که لباس تحویل بگیرم موهام باید نمره 4 باشه؟یا نه ، آخه من آموزشی رو دیدم دیگه نیازی نیست فقط باید لباس بگیرم برگردم تهران.
ای بابا شما تکمیلیا کجا آموزشی دیدید هروز 2 ساعت میرفتید اونجا میخندیدید برمیگشتید هیچکدمتون **** جمع بلد نیستید احترام که حرفشو نزن اصلاً بلد نیستید نمیدونید کجا باید کلاه سرتون باشه کجا نه اگر قرار به لباس دادن بود که همون تهران میدادن برادرم اونجا تا دلت بخوتد **** ساتر داره کچل کن برو چکشم نکن حداقل 5 روز مهمونی کاری نکن اونجا با اون ماشین کثیفشون موهاتو بزنن

faramarz_kiss1

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یه سوال مهم ؟؟

1- اول برو دانشگاه وضعیتت رو مشخص کن شاید اخراجی یا انصرافی برات نزده باشن و بتونی هنوز از سهمیه دانشجوییت استفاده کنی و خودت هر وقت خواستی بری انصراف بدی و بعدش دفترچه بفرستی که به تابستون هم نخوری. البته از زمان انصراف یا اخراج 4 ماه فرصت داری تا دفترچه بفرستی. ضمنا برای ارسال دفترچه حتما باید یه برگه معرفی به **** وظیفه از طرف دانشگاه دانشگاه باشی که مسلما توی اون وضعیت شما ( اخراج یا انصراف ) مشخصه.
شما اردیبهشت هم دفترچه بفرستی اعزامیت برج 3 نمیشه.چون 2-3 هفته طول میکشه برگ سبز بیاد بعدش دوباره همین مدت طول میکشه برگ سفیدت بیاد.شما اگه اعزام برجهای فرد هستید احتمال زیاد مرداد اعزام میشید.
2- **** با امریه فرق میکنه. امریه ینی بعنوان کار مرتبط با رشتتون وارد یکی از شرکت های مرتبط میشید. گاهی حقوقش هم از سرباز معمولی بیشتره و واستون سابقه کار هم محسوب میشه . امریه این روزها به فوق لیسانس و بالاتر میدن. البته اگه پارتی باشه شاید به لیسانس هم بدن ( بستگی به رشته تحصیلیش هم داره) . ولی اگه میگه میفتی **** ینی همون نظامی محسوب میشی و باید با لباس نظامی صب بری تا آخر وقت اداری بعدشم برگردی خونتون ( اگه شهر خودتون باشی ) و این مورد هم برای لیسانسها شنیدم اینجوریه . زیر لیسانس مطمئن نیستم. معمولا اونایی که بسیجی فعال دارن میتونن از **** پذیرش بگیرن مگر اینکه پارتی داشته باشن مث شما. باید اول کاری کنه که آموزشیتون بیفته **** و در ادامه بعد از تقسیمات بیفتی **** شهر خودتون. اگه آموزشی نتونی **** بیفتی دیگه پذیرش هیچ فایده ای نداره

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
تقریبا دیگه جایی نموند که درباره قانون جدید بهش ایمیل نزده باشم... نماینده های مجلس و خبرگزاری ها و ... اما هیچ کس حتی یک اظهار نظر کوچیک هم نمی کنه... یعنی ما انقدر ریزیم؟

faramarz_kiss1

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها این سوالات من رو هم جواب بدین.دسستون درد نکنه
دوستان من برای برابر اصل کردن شناسنامه پدرم و خودم کجا باید برم؟

دادگستری یا دفتر ثبت اسناد رسمی یا فرقی نداره؟

در مورد رزم هم یکی بگه چه کارایی میکنن کسانی که معاف از رزم نیستند!

دویدن زیاد داره؟(زیاد بدوم قفسه سینم درد شدید میگیره)

و رزم مختص به دوره ی اموزشی هست یا در کل دوران سربازی؟

اینطوری که دوستان میگن کد میخورم.این دوره کد در همون پادگان اولیه هست یا میفرستنم جای دیگه؟
معمولا کاغذ کپی رو بخوای برابر اصل کنی باید بری دفتر ثبت اسناد رسمی
فقط واسه دوره آموزشی رزم و اینجور کارها رو دارید البته بستگی به رشته ، مدرک تحصیلیتون و ارگان خدمتی داره. فوق به بالا باشید مطمئنید که بعد از آموزشی اقلا کار دفتری دارید ( توی هر ارگانی که باشید) ولی مثلا دیپلمه ها جاهای زیاد جالبی تقسیم نمیشن.
در مورد درد قفسه سینت خوب میتونی بری معاف از رزم بگیری اگه واقعا مشکل داری

faramarz_kiss1

Registered User
لایک‌ها
0
بالا