بازگشت معافیت و کسر خدمت برای فرزندان ایثارگران از سربازی
شامل ما که نمیشه خوش به حال اونایی که استفاده می کنن!
کسری تحصیلی چی؟
جناب سردار یادش افتاد یکی از عمه زاده هاش! از قانون کسری ایثارگر هنوز استفاده نکرده!کسری تحصیلی چی؟
سلام .
من لیسانس دارم و میتونم بخاطر بیماری چشمم معافیت پزشکی بگیرم . حالا مرددم که اینکارو بکنم یا نه ؟ چون با معافیت پزشکی هیچ جا کاری بهت نمیدن . ممنون میشم راهنماییم کنید .
دوستان یه سوال مهم ؟؟
1-من متولد 1368 و بچه تهران هستم و دیپلمه رشته کامپیوتر !! البته دانشگاه آزاد در رشته کاردانی کامپیوتر در بهمن سال 85 رفتم 2 ترم اما بقیش رو تا الان نرفتم !! حتی نرفتم ببینم وضعیتم چجوریه !! البته فکر کنم اخراجی هستم !! حالا یه سوال اگر من با همین مدرک دیپلم دفترچه رو پست کنم به مشکل میخورم ؟؟ یعنی می فهمن من دانشجوی اخراجی یا انصرافی بودم ؟؟ اون موقع چی میشه ؟؟ آخه میگم انصرافی یک تا دو ماه زمان میبره و بازن گفتن اگه تا برج 3 اعزام بشم غیبت هام بخشیده میشه !! چیکار کنم ؟؟ راستی یه سوال مهم دیگه اگه حالا من اواخر اردیبهشت مثلا 20 اردیبهشت دفترچه رو بفرستم چه زمانی اعزام میشم حدودا ؟؟ تیرماه ؟؟؟ خردادماه ؟؟ مراد ماه ؟؟ کدوم ماه ؟؟
2- دوستان دامادمون گفته برگ سبزت اومد بده بهم میندازمت **** !! منظورش همون امریه گرفتنه ؟؟ من با مدرک دیپلم کاردانش کامپیوتر می تونم امریه بگیرم ؟؟ دامادمون سرهنگ تمام بوده !! البته الان بازنشست شده میگه واست ردیفش میکنم !! می خواد چیکار کنه ؟؟ آیا آموزشی هم می تونه بندازه تهران ؟؟؟ تورو خدا بچه ها کمکم کنید ؟؟ من بلاتکلیف موندم !! نمیخوام آموزشی بیفتم تابستون از یه طرفی هم چون چند وقته دانشگاه هم نرفتم و مطمئنا غیبت دارم اگه تا برج 3 دفترچه نفرستم غیبت هام بخشیده نمیشه !! تورو خدا بچه ها !!
سلام خسته نباشید من دوره تکمیلی **** رو دیدم ، کد آمورشی افتاد **** ، شهدای کرمانشاه ، لیسانس هم دارم ، یگانم هم تهران هست ، من وقتی رفتم شهدای کرمانشاه که لباس تحویل بگیرم موهام باید نمره 4 باشه؟یا نه ، آخه من آموزشی رو دیدم دیگه نیازی نیست فقط باید لباس بگیرم برگردم تهران
اگه صحت موضوع براشون اثبات نشه غیبت میخورید . ولی در صورتیکه بتونید ثابت کنید مشکلی نیست. اینم حدس میزنم اینجوری باشه چون روند معافیت پزشکی دقیقا همینه. در صورتیکه بدونن دروغ گفتی و از وقت اعزامت هم گذشته باشه غیبت و اضافه خدمت میخوری. باید یجوری ثابت کنی براشون. شاید بخوان جای عمل رو ببینن!!!! یه چیزی بگو که بتونی ثابتش کنی!مشکل منم اینه من میتونم از یه دکتر متخصص برگه بگیرم که مثلا امروز عمل کیست (کیست مویی!) انجام دادم و نیاز به مراقبت 10 روزه و دارم و اونجوری اون برگه رو ببرن **** وظیفه اونوقت اونا که نمیتونن بگن برو از تو بیمارستان درش بیار بیارش اینجا (در واقع یه چیزی مثل همون شکستن دست و پاست) فقط نمیدونم اینکارو انجام بدم بازم غیبت رد میشه برام یا نه.
این مسئله که بخاطر معافیت پزشکی کار نمیدنن بهت ، واسه بعضی جاها صادقه و البته بستگی به شرکتی داره که قراره اونجا استخدام شی. بر فرض مثال اگه قرار باشه وارد صنعت نفت بشی خودشون طب صنعتی دارن و در صورتیکه از آزمایشهای اونا موفق بیرون بیای میذارن کار کنی اونجا. مثلا شخصی که بیماری خونی یا قلبی داره مسلما نمیتونه توی اون آب و هوای آلوده ی عسلویه مشغول به کار شه پس نمیذارن بره. ولی بر فرض مثال کسی اگه بخاطر صافی کف پا معاف شده باشه هیچ ربطی به عسلویه نداره و دخالتی توی کارش ایجاد نمیکنه و میتونه کار کنه اونجا. بازم بستگی به پستی داره که قراره اونجا بهت بدن. هر شرکتی چنین شرایطی رو داره. واسه چشمت هم میتونی بعدا عمل کنی و مشکلی نداشته باشی و هر جا رفتی بگی دیگه مشکلی ندارمسلام .
من لیسانس دارم و میتونم بخاطر بیماری چشمم معافیت پزشکی بگیرم . حالا مرددم که اینکارو بکنم یا نه ؟ چون با معافیت پزشکی هیچ جا کاری بهت نمیدن . ممنون میشم راهنماییم کنید .
ای بابا شما تکمیلیا کجا آموزشی دیدید هروز 2 ساعت میرفتید اونجا میخندیدید برمیگشتید هیچکدمتون **** جمع بلد نیستید احترام که حرفشو نزن اصلاً بلد نیستید نمیدونید کجا باید کلاه سرتون باشه کجا نه اگر قرار به لباس دادن بود که همون تهران میدادن برادرم اونجا تا دلت بخوتد **** ساتر داره کچل کن برو چکشم نکن حداقل 5 روز مهمونی کاری نکن اونجا با اون ماشین کثیفشون موهاتو بزننبه نقل از [B :evil_hackerz200[/B];4760696]سلام خسته نباشید من دوره تکمیلی **** رو دیدم ، کد آمورشی افتاد **** ، شهدای کرمانشاه ، لیسانس هم دارم ، یگانم هم تهران هست ، من وقتی رفتم شهدای کرمانشاه که لباس تحویل بگیرم موهام باید نمره 4 باشه؟یا نه ، آخه من آموزشی رو دیدم دیگه نیازی نیست فقط باید لباس بگیرم برگردم تهران.
چرا پس فردا بریم؟
شنبه 6 صبح مگه نباید اونجا باشیم؟
منم خاتمی یزد
دوستان یه سوال مهم ؟؟
1-من متولد 1368 و بچه تهران هستم و دیپلمه رشته کامپیوتر !! البته دانشگاه آزاد در رشته کاردانی کامپیوتر در بهمن سال 85 رفتم 2 ترم اما بقیش رو تا الان نرفتم !! حتی نرفتم ببینم وضعیتم چجوریه !! البته فکر کنم اخراجی هستم !! حالا یه سوال اگر من با همین مدرک دیپلم دفترچه رو پست کنم به مشکل میخورم ؟؟ یعنی می فهمن من دانشجوی اخراجی یا انصرافی بودم ؟؟ اون موقع چی میشه ؟؟ آخه میگم انصرافی یک تا دو ماه زمان میبره و بازن گفتن اگه تا برج 3 اعزام بشم غیبت هام بخشیده میشه !! چیکار کنم ؟؟ راستی یه سوال مهم دیگه اگه حالا من اواخر اردیبهشت مثلا 20 اردیبهشت دفترچه رو بفرستم چه زمانی اعزام میشم حدودا ؟؟ تیرماه ؟؟؟ خردادماه ؟؟ مراد ماه ؟؟ کدوم ماه ؟؟
2- دوستان دامادمون گفته برگ سبزت اومد بده بهم میندازمت **** !! منظورش همون امریه گرفتنه ؟؟ من با مدرک دیپلم کاردانش کامپیوتر می تونم امریه بگیرم ؟؟ دامادمون سرهنگ تمام بوده !! البته الان بازنشست شده میگه واست ردیفش میکنم !! می خواد چیکار کنه ؟؟ آیا آموزشی هم می تونه بندازه تهران ؟؟؟ تورو خدا بچه ها کمکم کنید ؟؟ من بلاتکلیف موندم !! نمیخوام آموزشی بیفتم تابستون از یه طرفی هم چون چند وقته دانشگاه هم نرفتم و مطمئنا غیبت دارم اگه تا برج 3 دفترچه نفرستم غیبت هام بخشیده نمیشه !! تورو خدا بچه ها !!
معمولا کاغذ کپی رو بخوای برابر اصل کنی باید بری دفتر ثبت اسناد رسمیبچه ها این سوالات من رو هم جواب بدین.دسستون درد نکنه
دوستان من برای برابر اصل کردن شناسنامه پدرم و خودم کجا باید برم؟
دادگستری یا دفتر ثبت اسناد رسمی یا فرقی نداره؟
در مورد رزم هم یکی بگه چه کارایی میکنن کسانی که معاف از رزم نیستند!
دویدن زیاد داره؟(زیاد بدوم قفسه سینم درد شدید میگیره)
و رزم مختص به دوره ی اموزشی هست یا در کل دوران سربازی؟
اینطوری که دوستان میگن کد میخورم.این دوره کد در همون پادگان اولیه هست یا میفرستنم جای دیگه؟