دوستان خواهشا منو راهنمایی کنید !! از غصه و استرس دارم تلف میشم !! یا امام رضا کمکم کن.
دوستان من متولد 1368 هستم !! من در سال 85 در رشته کاردانی کامپیوتر در دانشگاه ازاد شدم و متاسفانه 2 ترم رفتم و دیگه نرفتم تا پارسال که رفتم دیدم اخراجی هستم و مشمول **** وظیفه و دیگه نرفتم دنبالش تا الان. مطمئنا غیبت خوردم !! میخواستم ببینم اگه من تا 20 اردیبهشت دفترچه رو پست کنم به من بخشودگی غیبت میخوره (با توجه به بخشودگی تا 3 خرداد) ؟؟؟ اگر 20 اردیبهشت بدون اینکه حرفی از دانشگاهم بزنم و فقط مدارکم رو با مدرک دیپلم بفرستم مشکلی پیش میاد ؟؟ دوستان اگر 20 اردیبهشت دفترچه رو بفرستم کی اعزام میشم ؟؟؟ تیر ماه ؟؟ مرداد ماه ؟؟
دوستان من دیپلم کامپیوتر دارم و آشنامون میخواد واسم تو **** ردیف کنه که تا ساعت 2 بیام خونه !! آیا این کار امکانپذیره ؟؟ ببخشید من آموزشی کجا میافتم با این وضعیتی که آشنامون برام ردیف کنه ؟؟؟
دوستان چیکار کنم که استرسم کم بشه یا کلا از بین بره !! دارم دیوونه میشم !! همش تو این فکرم بهم سخت میگذره تو آموزشی ؟؟ آخه تو تابستون میافتم ؟؟ دوستان ماه رمضون چجوریه آموزشی ؟؟ چه کارهایی تو ماه رمضون دیگه ازمون نمی خوان ؟؟ دوستان هنوزم خشم شب هست حتی واسه دیپلمه هایی که آموزشی **** هستن ؟؟
بیخودی داری شرایط برای خودت سخت میکنی دوستان جواب سوالات رو دادند
یعنی از الان که هنوز دفترچه نفرستادی نگران خشم شب و فعالیت فیزیکی تو ماه رمضونی ؟!!!
سخت نگیر همه چی درست میشه همیشه سعی کن بدترین حالت رو در نظر بگیری
در بدترین حالت با دیپلم میری آشناتم برات کاری نمیکنه (بازم خیالی نیست) اضافه خدمت هم اگر بخوری بعدا با عفو ***** بخشیده میشه
زودتر دفترچه رو بفرست که واسه خرداد بری تو این آشفته بازار هرچه سریعتر بری به نفعته