• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
آره دوست عزیز حرفت درسته ، این زیاد شدن سربازی و قانون جدید به ضرر همس ولی کسی که اطلاعات دفترچه ی سال 90 رو خونده و مدارک پست کرده و کسی مثل من که سابقه ی خدمت داریم (الان اکثر هم خدمتی هام خدمتشون تموم شده) و میخوایم ادامش رو بریم ، ظلمی که در حقمون شده مظاعفه . وگرنه من از خدام بود مدت سربازی از 18 به 12 ماه یا کمتر کاهش پیدا کنه .

من دست کمی از شما ندارم، با قانون قبلی خدمتم نزدیک 10 ماه بود (با کسری ها) الان شده 21 ماه. یعنی 11 ماه اضافه خدمت خوردم... اما آدم در این شرایط به هر جا هم که دستش می رسه باید درد همه رو بگه... اگه هر کس ساز خودش رو بزنه هیچ کس به نتیجه نمیرسه... نظرم بود فقط البته. هر کس مختاره

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
یه راهی بهت میگم که شاملت بشه اولاً من نمیدونم این قانون 3 خرداد برای اونایی هم هست که دفترچه میفرستن یا فقط برای اونایی هست که اعزام میشن تا 3 خرداد چون دانشگاه نامه زده به شما که مشمولی دیگه لازم نیست از دانشگاه نامه بگیری فردا یا شنبه برو دفترچت رو بفرست اعزام 18 اردیبهشت برو میدون **** به صورت داوطلب اعزام شو چون غیبت داری اولویت داری و اعزامت میکنند شما مثل اونایی هستی که به صورت مازاد هستن و چون اونروز غائب زیاد هست که دفترچه فرستادن ولی باز نرفتن خودشونو معرفی کنند شمارو جای اونا میفرستن این برای اینکه مشمول این قانون بشی البته اگر این قانون برای کسایی هست که تا 3 خرداد باید اعزام بشن
دوست عزیز نمی خوام مازاد بیفتم آخه میگن مازاد معلوم نیست کدوم ارگان **** یا ارتش یا نیروی انتظامی می افتم !!
دامادمون سرهنگ **** بوده و الان بازنشست شده و یه جورایی می خواد یه کاری کنه بعد آموزشی بیام تهران بقیه خدمت رو بگذرونم و ساعت 2 بعدازظهر بیام خونه ! با این مقوله باید چیکار کنم ؟؟ نمی خوام انقدر زود یعنی به گفته شما 18 اردیبشهت برم خدمت استرس دارم اصلا نمی تونم به این زودیا برم . فقط نمی دونم اگه قبلش دامادمون بخواد اونجوری تو **** برام ردیف کنه آموزشی هم میافتم **** حتما ؟؟ خواهشا یه راه دیگه بهم نشون بدین ؟؟ با این مقوله دانشگاه چیکار کنم ؟؟؟

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
من دست کمی از شما ندارم، با قانون قبلی خدمتم نزدیک 10 ماه بود (با کسری ها) الان شده 21 ماه. یعنی 11 ماه اضافه خدمت خوردم... اما آدم در این شرایط به هر جا هم که دستش می رسه باید درد همه رو بگه... اگه هر کس ساز خودش رو بزنه هیچ کس به نتیجه نمیرسه... نظرم بود فقط البته. هر کس مختاره
دوست عزیز من تو سایتهایی که کامنت زدم و ایمیلهایی که فرستادم مشکل شما رو هم گوشزد کردم . منم قبول دارم کسی که خونوادش برا مملکت کاری کردن باید یه تخفیفی بهش داده بشه . من پدر خودمم جبه رفته ، ولی چون مدت زمان کسری که میدادن حدود 2 ماه میشد ، نرفتم پیگیری کنم (تازه بابای مریضم رو هم باید تا دزفول میبردم که امکان پذیر نبود.)
من به شخصه فک میکنم اینها برای جانبازا و شهدا هم ارزشی قائل نیستن و حرفهایی که میزنن فقط ظاهر قضیه هست .

Space_boy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
این همه کلنجار رفتیم با خودمون که بریم سربازی 17 ماه دیگه بیایم.. رو حرف خودشون حساب کردیم.. واقعا باید تاسف خورد که رو هیچ حرف خودشون هم نمیشه حساب کرد..
فک میکنم تقریبا همه با اعصاب داغون میریم خدمت..

فقط خودمون تو خدمت باید هوای همدیگرو داشته باشیم که بهتر بگذره..

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان خواهشا منو راهنمایی کنید !! از غصه و استرس دارم تلف میشم !! یا امام رضا کمکم کن.
دوستان من متولد 1368 هستم !! من در سال 85 در رشته کاردانی کامپیوتر در دانشگاه ازاد شدم و متاسفانه 2 ترم رفتم و دیگه نرفتم تا پارسال که رفتم دیدم اخراجی هستم و مشمول **** وظیفه و دیگه نرفتم دنبالش تا الان. مطمئنا غیبت خوردم !! میخواستم ببینم اگه من تا 20 اردیبهشت دفترچه رو پست کنم به من بخشودگی غیبت میخوره (با توجه به بخشودگی تا 3 خرداد) ؟؟؟ اگر 20 اردیبهشت بدون اینکه حرفی از دانشگاهم بزنم و فقط مدارکم رو با مدرک دیپلم بفرستم مشکلی پیش میاد ؟؟ دوستان اگر 20 اردیبهشت دفترچه رو بفرستم کی اعزام میشم ؟؟؟ تیر ماه ؟؟ مرداد ماه ؟؟
دوستان من دیپلم کامپیوتر دارم و آشنامون میخواد واسم تو **** ردیف کنه که تا ساعت 2 بیام خونه !! آیا این کار امکانپذیره ؟؟ ببخشید من آموزشی کجا میافتم با این وضعیتی که آشنامون برام ردیف کنه ؟؟؟
دوستان چیکار کنم که استرسم کم بشه یا کلا از بین بره !! دارم دیوونه میشم !! همش تو این فکرم بهم سخت میگذره تو آموزشی ؟؟ آخه تو تابستون میافتم ؟؟ دوستان ماه رمضون چجوریه آموزشی ؟؟ چه کارهایی تو ماه رمضون دیگه ازمون نمی خوان ؟؟ دوستان هنوزم خشم شب هست حتی واسه دیپلمه هایی که آموزشی **** هستن ؟؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
تاریخ اعزامم 2/2 هست فردا برم فایده داره یا اینکه دیگه دیر شده؟

اینجا انقدر شلوغ شده که خر با صاحبش گم میشه :دی
شما یک روز مونده به اعزامت هم میتونی بری یعنی پنجشنبه ، شنبه برو سریع پیگیری کن که اعزامت رو بندازن دوره بعد ، تمام سعیت رو بکن که قبول کنن دلیل عقب انداختن اعزامت رو ...
اگر قبول کنن با توجه به اینکه برج 4 و 6 همیشه ظرفیتش پر هست ! اگر لیسانس هستی برج 4 بعید میدونم بیوفتی یا 6 یا 8 جا داره ... البته اگر دوست داری عقب بندازی این وضعیت به سودت هست ولی بیخودی عقب ننداز اگر رفتنی هستی زودتر برو که زودتر تموم کنی ...

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان خواهشا منو راهنمایی کنید !! از غصه و استرس دارم تلف میشم !! یا امام رضا کمکم کن.
دوستان من متولد 1368 هستم !! من در سال 85 در رشته کاردانی کامپیوتر در دانشگاه ازاد شدم و متاسفانه 2 ترم رفتم و دیگه نرفتم تا پارسال که رفتم دیدم اخراجی هستم و مشمول **** وظیفه و دیگه نرفتم دنبالش تا الان. مطمئنا غیبت خوردم !! میخواستم ببینم اگه من تا 20 اردیبهشت دفترچه رو پست کنم به من بخشودگی غیبت میخوره (با توجه به بخشودگی تا 3 خرداد) ؟؟؟ اگر 20 اردیبهشت بدون اینکه حرفی از دانشگاهم بزنم و فقط مدارکم رو با مدرک دیپلم بفرستم مشکلی پیش میاد ؟؟ دوستان اگر 20 اردیبهشت دفترچه رو بفرستم کی اعزام میشم ؟؟؟ تیر ماه ؟؟ مرداد ماه ؟؟
دوستان من دیپلم کامپیوتر دارم و آشنامون میخواد واسم تو **** ردیف کنه که تا ساعت 2 بیام خونه !! آیا این کار امکانپذیره ؟؟ ببخشید من آموزشی کجا میافتم با این وضعیتی که آشنامون برام ردیف کنه ؟؟؟
دوستان چیکار کنم که استرسم کم بشه یا کلا از بین بره !! دارم دیوونه میشم !! همش تو این فکرم بهم سخت میگذره تو آموزشی ؟؟ آخه تو تابستون میافتم ؟؟ دوستان ماه رمضون چجوریه آموزشی ؟؟ چه کارهایی تو ماه رمضون دیگه ازمون نمی خوان ؟؟ دوستان هنوزم خشم شب هست حتی واسه دیپلمه هایی که آموزشی **** هستن ؟؟

شما با این پشت کاری که در پست زدن داری اگه دانشگاهت رو ادامه می دادی تا الان دکترا رو هم گرفته بودی... هی میای همین پست رو می زنی به حرف های دوستان هم توجهی نمی کنی اصلا... یک بار برگردین و 20 -30 صفحه آخر رو بخونین به جواب خیلی از سوالاتون می رسین.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
برو بچ لیسانس تهران ، بچه زرنگای تهران :)

این مطلب رو بخون که کل این 947 صفحه تاپیک رو بخونی همچین تجربه هایی توش گیرت نمیاد ،

اول برج 2 اعزامت هست تو برگه ات هم زدن 01 ارتش

1- برو حال کن 01 ارتش هتلی هست که هر لیسانسی ارزوشه اموزشی انجا باشه (محل 01 شرق تهران سمت پیروزی و افسریه هست)

2- 2/2 اول میرید میدون **** برگه ها رو میدید و فرداش میرید 01 پس وسایل و کچل کردن نمیخواد فعلا شروع نشده

3- روز 3/2 میرید پادگان 01 بازم در این روز خبری نیست نه وسایل میخواد ببری نه موهاتو بزنی برو فقط یه نصفه روز انجا وسایل و لباس بهت میدن و بر میگردی خونه تا یکی دو روز دیگه هم خونه هستی

4- بعد از این مرحله دیگه باید با وسایل تکمیل + موهای کوتاه بری (موهاتو نمیخواد تیغ بندازی یا صفر و این داستان ها بده یه ماشین بکنه برو)

اولش رو که استرس داشتی برات با جزئیات گفتم بقیش دیگه نکات مهم

5- اول از همه یه رفیق شهرستانی پیدا کن بچه باحال با مرام معرفت ؟ گرفتی چی گفتم ؟ هفته ای یکی دو تا نگهبانی داری که رفیقت رو میزاری جات واسته و خودت میری خونه میخوابی حالا یا رفاقتی یا پولی دیگه هرجور خودت دیدی بلدی ، نترسی انجا جو بگیرت بگی نمیشه و ... میشه گلم ما کردیم شد ، حالا میپرسی یکی و دوشب نگهبانی رو خودم واستم دیگه چرا این کارو بکنم ؟ عزیزم از هفته دوم مرخصی بهت میدن ساعت 4 میتونی بری خونه میشه مثل دبیرستان یا محل کار صبح میری و بعد از ظهر هم بر میگردی اگر این کارو بکنی همان یکی دو شب هم تو پادگان نمی مونی دیگه ...

6- صفر یک ارتش یه بوفه داره همه چی توش میفرشه پول نقد در حد 50 تا 70 تومن برای هفته اولت ببر چون هفته اول نگه میدارنت نمیزارن بری خونه از هفته بعدی دیگه میتونی بری خلاصه غذای پادگان رو نخور ! حتی اگر فکر میکنی سوسول نیستی و هر غذایی رو میتونی بخوری بازم نخور بعدا میفهمی چرا خلاصه از بوفه کاملا لذت ببر تا بتونی این دوماه رو بگذرونی

7- حواست رو جمع کن اول دوره اموزشی کارهای پادگان رو تقسیم میکنن مثلا یکی میره اشپزخانه دیگ بشوره ، یکی میره دستشویی بشوره ، یکی پنجره دستمال میکشه ... اگر اول کار یکی از این کارها بهت بیوفته دیگه تا اخر دو ماه هر روز کارت همینه ، پس بچه زرنگ باشی بهترین کار نظافت عمومی محوطه هست که عملا هیچ کاری نداره صبح همه دارن طی میکشن میزنن تو سرشون تو با چندتا از رفیقات میری تو محوطه قدم میزنی ...

8- همان هفته اول امار همه رو دربیار (کی سیگاریه سیگار میکشه ، کی معاون یگان هست ، فوق لیسانس ها ، پارتی دار ها) چون دو ماه قرار توی این جمع زندگی کنی بهتره همه رو بشناسی و باهمه یه دوستی و سلام احوالپرسی داشته باشی تا کارت بهتر انجام بشه ، راحت تر باشی هرکدام از این چهار دسته که گفتی یه جایی بدردت میخورن پس بهتره بشناسیشون و دیگه زرنگ باشی میدونی از هرکدوم چجوری استفاده کنی توضیح دادنش اینجا دیوان حافظ میشه ...

9- اگر میخوای تو تمرین رژه دائم بپیچونی با حتی پوتینت کفش سابیده نشه برخلاف کن یگان باید زمانیکه جات رو تو صف رژه مشخص میکنن ردیف 7 یا 8 باشی و دقیقا نفر اول یا دوم سمت راست اگر اینجا باشی 1- چون ردیف 7-8 هستی از جلو کسی نمی بینه رژه نمیری 2- چون سمت راست هستی و طبق قانون ارتش فرمانده و بقیه درجه دارها باید همیشه سمت چپ صف رژه باشن باز هم دید به نفر اخر سمت راست ندارن و راحت رژه نرو ! 3- از ردیف 7-8 عقب تر نرو چون کلا 9-10 تا ردیف هست که دو ردیف اخر 9 و 10 مخصوص تنبیه کردنه و اگر اونجا باشه مرتب دهنت سرویسه ... این نکته انقدر مهم هست که همه باید رعایت کنید چون خدمت سربازی اموزشی کلا رژه رفتنه ! همین !

10- هیچ مسئولیتی رو قبول نکن حتی اگر پرسیدن فلان کارو بلدی یا ... اصلا ! هرجا گفتن داوطلب سریع میری لای جمعیت پنهان میشی ! هرجا دیدی حمل بار و اساسیه و خرحمالی هست باید بپیچونی دیگه

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0

بیخودی داری شرایط برای خودت سخت میکنی دوستان جواب سوالات رو دادند
یعنی از الان که هنوز دفترچه نفرستادی نگران خشم شب و فعالیت فیزیکی تو ماه رمضونی ؟!!!
سخت نگیر همه چی درست میشه همیشه سعی کن بدترین حالت رو در نظر بگیری
در بدترین حالت با دیپلم میری آشناتم برات کاری نمیکنه (بازم خیالی نیست) اضافه خدمت هم اگر بخوری بعدا با عفو ***** بخشیده میشه
زودتر دفترچه رو بفرست که واسه خرداد بری تو این آشفته بازار هرچه سریعتر بری به نفعته

Onlytest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بکس گوشی ببریم یا نه؟

بگیرن چی کار می کنن>؟

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
برو بچ لیسانس تهران ، بچه زرنگای تهران :)

این مطلب رو بخون که کل این 947 صفحه تاپیک رو بخونی همچین تجربه هایی توش گیرت نمیاد ،

اول برج 2 اعزامت هست تو برگه ات هم زدن 01 ارتش

1- برو حال کن 01 ارتش هتلی هست که هر لیسانسی ارزوشه اموزشی انجا باشه (محل 01 شرق تهران سمت پیروزی و افسریه هست)

2- 2/2 اول میرید میدون **** برگه ها رو میدید و فرداش میرید 01 پس وسایل و کچل کردن نمیخواد فعلا شروع نشده

3- روز 3/2 میرید پادگان 01 بازم در این روز خبری نیست نه وسایل میخواد ببری نه موهاتو بزنی برو فقط یه نصفه روز انجا وسایل و لباس بهت میدن و بر میگردی خونه تا یکی دو روز دیگه هم خونه هستی

4- بعد از این مرحله دیگه باید با وسایل تکمیل + موهای کوتاه بری (موهاتو نمیخواد تیغ بندازی یا صفر و این داستان ها بده یه ماشین بکنه برو)

اولش رو که استرس داشتی برات با جزئیات گفتم بقیش دیگه نکات مهم

5- اول از همه یه رفیق شهرستانی پیدا کن بچه باحال با مرام معرفت ؟ گرفتی چی گفتم ؟ هفته ای یکی دو تا نگهبانی داری که رفیقت رو میزاری جات واسته و خودت میری خونه میخوابی حالا یا رفاقتی یا پولی دیگه هرجور خودت دیدی بلدی ، نترسی انجا جو بگیرت بگی نمیشه و ... میشه گلم ما کردیم شد ، حالا میپرسی یکی و دوشب نگهبانی رو خودم واستم دیگه چرا این کارو بکنم ؟ عزیزم از هفته دوم مرخصی بهت میدن ساعت 4 میتونی بری خونه میشه مثل دبیرستان یا محل کار صبح میری و بعد از ظهر هم بر میگردی اگر این کارو بکنی همان یکی دو شب هم تو پادگان نمی مونی دیگه ...

6- صفر یک ارتش یه بوفه داره همه چی توش میفرشه پول نقد در حد 50 تا 70 تومن برای هفته اولت ببر چون هفته اول نگه میدارنت نمیزارن بری خونه از هفته بعدی دیگه میتونی بری خلاصه غذای پادگان رو نخور ! حتی اگر فکر میکنی سوسول نیستی و هر غذایی رو میتونی بخوری بازم نخور بعدا میفهمی چرا خلاصه از بوفه کاملا لذت ببر تا بتونی این دوماه رو بگذرونی

7- حواست رو جمع کن اول دوره اموزشی کارهای پادگان رو تقسیم میکنن مثلا یکی میره اشپزخانه دیگ بشوره ، یکی میره دستشویی بشوره ، یکی پنجره دستمال میکشه ... اگر اول کار یکی از این کارها بهت بیوفته دیگه تا اخر دو ماه هر روز کارت همینه ، پس بچه زرنگ باشی بهترین کار نظافت عمومی محوطه هست که عملا هیچ کاری نداره صبح همه دارن طی میکشن میزنن تو سرشون تو با چندتا از رفیقات میری تو محوطه قدم میزنی ...

8- همان هفته اول امار همه رو دربیار (کی سیگاریه سیگار میکشه ، کی معاون یگان هست ، فوق لیسانس ها ، پارتی دار ها) چون دو ماه قرار توی این جمع زندگی کنی بهتره همه رو بشناسی و باهمه یه دوستی و سلام احوالپرسی داشته باشی تا کارت بهتر انجام بشه ، راحت تر باشی هرکدام از این چهار دسته که گفتی یه جایی بدردت میخورن پس بهتره بشناسیشون و دیگه زرنگ باشی میدونی از هرکدوم چجوری استفاده کنی توضیح دادنش اینجا دیوان حافظ میشه ...

9- اگر میخوای تو تمرین رژه دائم بپیچونی با حتی پوتینت کفش سابیده نشه برخلاف کن یگان باید زمانیکه جات رو تو صف رژه مشخص میکنن ردیف 7 یا 8 باشی و دقیقا نفر اول یا دوم سمت راست اگر اینجا باشی 1- چون ردیف 7-8 هستی از جلو کسی نمی بینه رژه نمیری 2- چون سمت راست هستی و طبق قانون ارتش فرمانده و بقیه درجه دارها باید همیشه سمت چپ صف رژه باشن باز هم دید به نفر اخر سمت راست ندارن و راحت رژه نرو ! 3- از ردیف 7-8 عقب تر نرو چون کلا 9-10 تا ردیف هست که دو ردیف اخر 9 و 10 مخصوص تنبیه کردنه و اگر اونجا باشه مرتب دهنت سرویسه ... این نکته انقدر مهم هست که همه باید رعایت کنید چون خدمت سربازی اموزشی کلا رژه رفتنه ! همین !

10- هیچ مسئولیتی رو قبول نکن حتی اگر پرسیدن فلان کارو بلدی یا ... اصلا ! هرجا گفتن داوطلب سریع میری لای جمعیت پنهان میشی ! هرجا دیدی حمل بار و اساسیه و خرحمالی هست باید بپیچونی دیگه

دستت درد نکنه دمت گرم فقط یه نکته شما گفتی 2/2 باید اول بریم میدون **** ولی تو برگه سفید من نوشته محل مراجعه پادگان 01 ارتش یعنی مستقیم باید برم اونجا ....

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
بکس گوشی ببریم یا نه؟

بگیرن چی کار می کنن>؟
آموزشی به هیچ وجه گوشی نبر . اگه دوربین دار باشه که خیلی دردسر داره (دادگاه و ...) . اصلا تو آموزشی به گوشی فک نکن .
برا یگان گوشی ممنوعه (ولی تقریبا زر مفتی بیش نیست) . بستگی داره کجا تقسیم شی . از الان نمیشه حرفی زد . ولی گوشی بدون دوربین رو معمولا همه توی یگان دارند .
گوش اگه دست دژبان بره دل و رودش در میاد . بنابراین یه گوشی ارزون بی ریخت به درد نخور ، فقط برای sms و مکالمه ببر .

gazijoon

Registered User
لایک‌ها
0
از آقایون کسی اعزامی عجب شیر نیست2/2 ما چطور بریم کچل کنیم یا نه(روز اول)

8617196308

Registered User
لایک‌ها
0
رشتم کامپیوتره ، مدارک بین المللی تو زمینه شبکه هم دارم ، فقط تو رو خدا اگه کاری از دست بر میاد یا میدونی از چه راهی میشه این کارو کرد بهم بگو
خدا خیرت بده
من کد وزارت دفاع بخورم امریم جور شده

از دست خود من کاری بر نمیاد اما هرچی اعزامت دیرتر باشه احتمال جور شدن پذیرش برات بیشتره. تقریبا همه جای وزارت به رشته شما نیاز هست. از جاهایی که میتونی بری برای پذیرش بیمارستان چمران - تامین اجتماعی نیروهای مسلح و کلی تر بخوام بگم آخرای خیابان پاسداران از سازمان صنایع دفاع (ساصد) بگیر تا اون وره نوبنیاد تا نزدیکیه اراج زیرمجموعه های وزارت دفاعه که میتونی پیگیر بشی. اما بنظرم اول بیمارستان چمرانو امتحان کن. خواستی بری اول برو قسمت طرح و برنامه ش.

hamid_diablo

Registered User
لایک‌ها
113
بازگشت کسرخدمت ایثارگران رد شد/تمام کسرخدمت های سربازی
پلیس - رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا، بازگشت کسرخدمت های ایثارگران را رد کرد.

امروز خبری مبنی بر کسر خدمت ایثارگران منتشر شد مبنی بر اینکه کسر خدمت سربازی برای ایثارگران همچنان برقرار است. اما سردار سید حمید صدرالسادات، رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا، در گفتگو با خبرآنلاین این خبر را رد کرد.

او گفت: کسر خدمت ها کلا حذف شده است. تنها معافیت های فرزندان ایثارگران از سربازی وجود دارد.

به گفته او همه مشمولان باید 21 ماه خدمت بروند.

معافیت های فرزندان ایثارگران به این شرح است: به ازای هر 24 ماه آزادگی، 25 درصد جانبازی و 30 ماه ســابقه حضور درجبهه هر یک از والدین نیز یکی از فرزندان ذکور آنان معاف می‌شوند و در مورد معافیت کسانی که مدت حضور در جبهه یا مدت آزادگی و اسارت آنان به تنهایی در حد معافیت یک فرزند ذکور آنها نیست، درصد جانبازی و مدت حضور در جبهه و مدت اسارت آنان تجمیع و محاسبه می‌شود.

البته سردار صدرالسادات گفت که، در قانون جدید سربازی، شرایطی برای کسر و اضافه خدمت وجود دارد؛
- گذراندن تمام دوره سربازی در مناطق محروم، بد آب و هوا و عملیاتی غیردرگیر، 2 ماه از خدمت کم می کند؛ 19 ماه.
- گذراندن تمام دوره سربازی در مناطق عملیاتی درگیر، 3 ماه از خدمت کم می کند؛ 18 ماه.
- گرفتن امریه و گذراندن سربازی در نهادهای دولتی 3 ماه به طول سربازی اضافه می کند؛ 24 ماه.
- امریه در یگان های حفاظت، 21 ماه است.

نکته اینکه مطابق قانون، طول دوره سربازی در ایران 24 ماه است که ستاد کل نیروهای مسلح، ابتدای هرسال، با توجه به شرایط، می تواند طول آن را کم یا زیاد کند. تا ابتدای سال 91، سربازی 18 ماه بود که همراه با کسرخدمت هایی تا 14 ماه هم می رسید.

اما چندی پیش، رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا اعلام کرد: با توجه به اینکه برخی مصوبات مربوط به ایثارگران از قبیل کسرخدمت به سبب سابقه جبهه و جانبازی والدین و همچنین کسرخدمت مربوط به مدارک تحصیلی دانشگاهی مشمولان، در قانون جدید وظیفه عمومی ذکر نشده است لذا در سال جاری، این نوع کسرخدمت‌ها اجرایی نخواهند شد و صرفاً افرادی می‌توانند از امتیازات مذکور بهره‌مند شوند که در شمول مصوبه سال 1390 قرار داشته باشند.

گفتنی است؛ خبرآنلاین پیگیر پاسخ سوالات و ابهام های کاربران خود از درباره سربازی است. نکته اینکه سردار صدرالسادات، وعده داده است هفته آینده (هفته نخست اردیبهشت) در گفتگویی با خبرآنلاین به سوالات کاربران پاسخ دهد. زمان این گفتگو یک روز پیش از انجام به اطلاع مخاطبان می رسد.

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان دیگه باید رفت.ولی خداییش 01چه ظرفیته بالایی داره.یکی اگه از شرایط پدافند هوایی سمنان بگه برامون ما هم خداحافظی میکنیم و میریم.ممنون

azad.sh

Registered User
لایک‌ها
0
هه هه الکی الکی شد ۲۱ ماه....هیچکس هم حرفامون رو نمیشنوه....خنده داره
سرباز...خدمت...باید خندید کلشو...مسخره تر از این نمیشه

trance

Registered User
لایک‌ها
33
دستت درد نکنه دمت گرم فقط یه نکته شما گفتی 2/2 باید اول بریم میدون **** ولی تو برگه سفید من نوشته محل مراجعه پادگان 01 ارتش یعنی مستقیم باید برم اونجا ....

عزیز توی برگه من زده محل مراجله در دوم اردیبهشت و زده میدان **** احتمالا اشتباه میکنید یکبار دیگه برگه سفیدتون و ببینید

hhagh11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی 2/2 اعزام به **** شهدای کرمانشاه هست؟

بالا