• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
سلام . من چطور میتونم معاف از رزم بگیرم ؟ چون اگه واسه معافیت اقدام کنم صد در صد معاف میشم (کامل) . حالا میخام فقط معاف از رزم بشم . چه کنم ؟ :blush:

تو داری بدترین کار رو میکنی.
برو معافیت بگیر ؛چرا؟
چون:
1-دلتو به شغل دولتی خوش نکن که هیچ ارزشی نداره
2-حتی اگه هدفت شغل دولتیه ، نوع کارت سربازی هرچی باشه تنها در صورت وجود پارتیه که میتونی ماهی 400 حقوق داشته باشی یک نمونش خود داداش من که معافیت پزشکی داره الانم تو ایران خودرو داره کار میکنه.
3-دو سال از عمر خیلی خیلی با ارزشه
من اگه شرایط تو رو داشتم تو معافیت گرفتن حتی شک هم نمیکردم.

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
برو معافیت بگیر ؛چرا؟
چون:
2-حتی اگه هدفت شغل دولتیه ، نوع کارت سربازی هرچی باشه تنها در صورت وجود پارتیه که میتونی ماهی 400 حقوق داشته باشی یک نمونش خود داداش من که معافیت پزشکی داره الانم تو ایران خودرو داره کار میکنه.

واللله خودم هم خیلی مرددم . یک روز میگم میرم دنبال معافی فرداش میگن کار هیج جا بهت نمیدن . چون مدرک من طوریه که اگه کارت پایان خدمت نداشته باشم باید بندازمش دور و برم کار آزاد . لیسانس کامپیوتر دارم . این معافیت هم معضلی شده واسه ما .... :(

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
واللله خودم هم خیلی مرددم . یک روز میگم میرم دنبال معافی فرداش میگن کار هیج جا بهت نمیدن . چون مدرک من طوریه که اگه کارت پایان خدمت نداشته باشم باید بندازمش دور و برم کار آزاد . لیسانس کامپیوتر دارم . این معافیت هم معضلی شده واسه ما .... :(

من فکر کردم مدرک فنی از فنی حرفه ای داری!!!!
بابا داداش من مهندس صنایع بود با معافیت پزشکی رفت سرکار(البته با پارتی)!الانم بیش از 1 میلیون حقوق میگیره تو ایران خودرو البته 7 سال سابقه کار داره.

platform 2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برو بچ لیسانس تهران ، بچه زرنگای تهران :)

این مطلب رو بخون که کل این 947 صفحه تاپیک رو بخونی همچین تجربه هایی توش گیرت نمیاد ،

اول برج 2 اعزامت هست تو برگه ات هم زدن 01 ارتش

1- برو حال کن 01 ارتش هتلی هست که هر لیسانسی ارزوشه اموزشی انجا باشه (محل 01 شرق تهران سمت پیروزی و افسریه هست)

2- 2/2 اول میرید میدون **** برگه ها رو میدید و فرداش میرید 01 پس وسایل و کچل کردن نمیخواد فعلا شروع نشده

3- روز 3/2 میرید پادگان 01 بازم در این روز خبری نیست نه وسایل میخواد ببری نه موهاتو بزنی برو فقط یه نصفه روز انجا وسایل و لباس بهت میدن و بر میگردی خونه تا یکی دو روز دیگه هم خونه هستی

4- بعد از این مرحله دیگه باید با وسایل تکمیل + موهای کوتاه بری (موهاتو نمیخواد تیغ بندازی یا صفر و این داستان ها بده یه ماشین بکنه برو)

اولش رو که استرس داشتی برات با جزئیات گفتم بقیش دیگه نکات مهم

5- اول از همه یه رفیق شهرستانی پیدا کن بچه باحال با مرام معرفت ؟ گرفتی چی گفتم ؟ هفته ای یکی دو تا نگهبانی داری که رفیقت رو میزاری جات واسته و خودت میری خونه میخوابی حالا یا رفاقتی یا پولی دیگه هرجور خودت دیدی بلدی ، نترسی انجا جو بگیرت بگی نمیشه و ... میشه گلم ما کردیم شد ، حالا میپرسی یکی و دوشب نگهبانی رو خودم واستم دیگه چرا این کارو بکنم ؟ عزیزم از هفته دوم مرخصی بهت میدن ساعت 4 میتونی بری خونه میشه مثل دبیرستان یا محل کار صبح میری و بعد از ظهر هم بر میگردی اگر این کارو بکنی همان یکی دو شب هم تو پادگان نمی مونی دیگه ...

6- صفر یک ارتش یه بوفه داره همه چی توش میفرشه پول نقد در حد 50 تا 70 تومن برای هفته اولت ببر چون هفته اول نگه میدارنت نمیزارن بری خونه از هفته بعدی دیگه میتونی بری خلاصه غذای پادگان رو نخور ! حتی اگر فکر میکنی سوسول نیستی و هر غذایی رو میتونی بخوری بازم نخور بعدا میفهمی چرا خلاصه از بوفه کاملا لذت ببر تا بتونی این دوماه رو بگذرونی

7- حواست رو جمع کن اول دوره اموزشی کارهای پادگان رو تقسیم میکنن مثلا یکی میره اشپزخانه دیگ بشوره ، یکی میره دستشویی بشوره ، یکی پنجره دستمال میکشه ... اگر اول کار یکی از این کارها بهت بیوفته دیگه تا اخر دو ماه هر روز کارت همینه ، پس بچه زرنگ باشی بهترین کار نظافت عمومی محوطه هست که عملا هیچ کاری نداره صبح همه دارن طی میکشن میزنن تو سرشون تو با چندتا از رفیقات میری تو محوطه قدم میزنی ...

8- همان هفته اول امار همه رو دربیار (کی سیگاریه سیگار میکشه ، کی معاون یگان هست ، فوق لیسانس ها ، پارتی دار ها) چون دو ماه قرار توی این جمع زندگی کنی بهتره همه رو بشناسی و باهمه یه دوستی و سلام احوالپرسی داشته باشی تا کارت بهتر انجام بشه ، راحت تر باشی هرکدام از این چهار دسته که گفتی یه جایی بدردت میخورن پس بهتره بشناسیشون و دیگه زرنگ باشی میدونی از هرکدوم چجوری استفاده کنی توضیح دادنش اینجا دیوان حافظ میشه ...

9- اگر میخوای تو تمرین رژه دائم بپیچونی با حتی پوتینت کفش سابیده نشه برخلاف کن یگان باید زمانیکه جات رو تو صف رژه مشخص میکنن ردیف 7 یا 8 باشی و دقیقا نفر اول یا دوم سمت راست اگر اینجا باشی 1- چون ردیف 7-8 هستی از جلو کسی نمی بینه رژه نمیری 2- چون سمت راست هستی و طبق قانون ارتش فرمانده و بقیه درجه دارها باید همیشه سمت چپ صف رژه باشن باز هم دید به نفر اخر سمت راست ندارن و راحت رژه نرو ! 3- از ردیف 7-8 عقب تر نرو چون کلا 9-10 تا ردیف هست که دو ردیف اخر 9 و 10 مخصوص تنبیه کردنه و اگر اونجا باشه مرتب دهنت سرویسه ... این نکته انقدر مهم هست که همه باید رعایت کنید چون خدمت سربازی اموزشی کلا رژه رفتنه ! همین !

10- هیچ مسئولیتی رو قبول نکن حتی اگر پرسیدن فلان کارو بلدی یا ... اصلا ! هرجا گفتن داوطلب سریع میری لای جمعیت پنهان میشی ! هرجا دیدی حمل بار و اساسیه و خرحمالی هست باید بپیچونی دیگه

ممنون دوست عزیز از راهنماییت
فقط هرکی بچه تهران باشه می افته 01؟ من محل تولدن تهران نیست ولی 20 ساله تو تهرانیم
جدیدا لیسانسهای تهران را می اندازند تو تهران؟ آخه من همه دوستام که لیسانس داشتن و تهران بودن افتادن شهرستان

Space_boy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
فقط هرکی بچه تهران باشه می افته 01؟ من محل تولدن تهران نیست ولی 20 ساله تو تهرانیم
جدیدا لیسانسهای تهران را می اندازند تو تهران؟ آخه من همه دوستام که لیسانس داشتن و تهران بودن افتادن شهرستان

سلام
من لیسانسم، بچه تهران ، آموزشی افتادم 05 کرمان ، اعزام همین پس فردا 2/2
فک نمیکنم حساب خاصی روش باشه

Space_boy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بچه ها پوتین هایی که خودشون میدن اوضاعش چطوره؟ خودمون یه جفت پوتین سبک و اندازه پا بگیریم بریم بهتره؟ یا زیاد فرقی نمیکنه؟

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0

اتفاقا مدركت طوريه كه اگه با سواد باشي اصلن نبأيد دنبال كار دولتي باشي چون وقت تلف كنيه..ولي اگه فقط مدرك داري و از سواد خبري نيست يه جوري بايد خودتو ببندي به دولت تا پول مدركتو بدن بهت،البته پارتي هم لازمه.
من معاف از رزمم دنبال معاف دائم بودم نشد..كاش ميشد جاي هم بريم..اي خدا چرا جيره هامونو جا به جا دادي آخه..

Last edited:

arvin_666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آروین،
منم الکترونبک از تهران، خوشحالم از آشناییت
این که لباس میدن و 3 روز مرخصی فکر نمی کنم همه جا اینطور باشه.. تو برگه مث اینکه نوشته با 4 بزنین بیاین آره ؟ ( میپرسم چون برگمو هنوز ندیدم)
خدا از دهنت بشنوه که کل هفته پیچ بخوره..

ممنون همچنبن

والله پست هایه بعد ما رو بخونی بیشتر دوستان همین حرفه من و زدن
میریم اونجا سک سک می کنیم بعد میریم دنباله اوکی کردن لباسا
چون 4 شنبه هم تعطیله احتمالا 5 شنبه هم بپیچه

با توجه به صحبت هایه دوستان دیگه مو رو نمی زنم تا بریم همون کرمان بزنم

دوستان این سوال منم پاسخ بدید

اول اینکه من که ارتشم و رشتم عمرانه
می تونم از وزارت مسکن امریه بگیرم؟؟
یا فقط اونایی که تو **** هستن می تونن امریه این مدلی بگیرن؟؟؟

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0

نه من ليسانسم..افتادم تبريز..تو ليسانس اصلن مشخص نيست كجا بيوفتي.. اگه ارشد باشي شهر محل زندگيت ميوفتي احتمال زياد

bh.azizi

Registered User
لایک‌ها
0
برو معافیت بگیر ؛چرا؟
چون:

کاملا تایید میشه!

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز خسته نباشید ! من هم دو ماه اونجا خدمت کردم ! به علت قبولی در دانشگاه دوباره2/2 باید برم اونجا !! چند سوال داشتم !
خدمت کرده ها رو چه تاریخی مرخص کردن ؟؟؟
هنوز سرهنگ قجری فرمانده پادگانه ؟؟
اوله دوره واسه اتیکت فرستادن برین خونه ؟؟؟
با تشکر !
منم 2 ماه مالک اشتر بودم . دوباره هم همونجام . اعزامی از تهرانم . (اگه از تهران ، شابدالعظیم و دور و ور تهران اعزام میشی pm بده . ردیف کن با هم بریم .)
این بنده خدا فک نمیکنم تاریخ ترخیص خدمت کرده ها رو بدونه ولی پیارسال رفیق منم این شرایط رو داشت ، 30 روز کامل اونجا بود . روز آخر معمولا تقسیم ها نمیاد و خودمون باید بریم حوزه ی اعزام کنندمون بگیریم . شایدم بعد 30 روز بهمون ماموریتی چیزی بخوره .
آره بابا ، هنوز قجر فرماندس .
برا اتیکت ، من تیر 90 اونجا بودم ، از ما نفری 3 تومن گرفتن ، خودشون همونجا دوختن .
معمولا هم کسایی که قبلا خدمت کردن رو گردان عاشورا میبرن (یعنی من و شما توی یه گردان و یه گروهان میوفتیم ، مگر اینکه تعداد خدمت کرده ها زیاد باشه .) . من سری قبلی توی آشغال ترین جای گردان کربلا بودم . دیگه هر جا بفرستن بدتر از سری قبل فک نمیکنم بشه .

Mr.Aras

Registered User
لایک‌ها
1
یک سال گذشت، پارسال همین موقع بود که بدون هیچ تصوری از سربازی رفتم خدمت. یک سال با فراز و نشیب فراون گذشت و اگر خدا بخواد 5 ماه دیگه باقی مونده، ولی سربازی رو تنها کسی میفهمه که سربازی رفته باشه. سربازی تجربه ای که به هیچ وجه قابل انتقال نیست! فقط یه خدمت رفته معنی "دیگه نمیکشم" و خیلی چیزای دیگه رو میفهمه!!

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
یک سال گذشت، پارسال همین موقع بود که بدون هیچ تصوری از سربازی رفتم خدمت. یک سال با فراز و نشیب فراون گذشت و اگر خدا بخواد 5 ماه دیگه باقی مونده، ولی سربازی رو تنها کسی میفهمه که سربازی رفته باشه. سربازی تجربه ای که به هیچ وجه قابل انتقال نیست! فقط یه خدمت رفته معنی "دیگه نمیکشم" و خیلی چیزای دیگه رو میفهمه!!

آره یه سال گذشت....

باید اعتزاف کنم تو سربازی چیزایی رو یاد گرفتم که تو زندگی معمولی یاد نگرفته بودم.... (شاید به خاطر محیط زندگی یا فشرده تر بودن روابط اجتماعی در سربازی )

یکی از این مواد این بود که هیچ وقت چیزی به نام "دوست تهرانی" وجود نداره ... از 01 تا مراتو اصفهان ووو تا همینجا که خدمت میکنم....
زیراب زن تین جماعت برای کمترین چیزا.... زیرکار در رو و به قول خودشون زرنگ! (وقتی کاری بین دو نفره و یکی انجام نمیده میشه زرنگی؟!! ) و البته غیر قابل اعتماد ()به شدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت! رو هیچ قول و قرار تهرانی نمیشه حساب کرد)

و البته اینا در نمنه های خفیف تر برای همه هست... چیزای زیادی از این دست آدم تو سربازی یاد میگیره..... حداقل من خودم خیلی بچه ساده ای بودم حتی زمان دانشگاه هم سرم تو کتابام بود و کاری به کار کسی نداشتم خیلی چیزا رو در روابط انسانی که لازمه زندگی در جنگل ایرانه بلد نبودم.... الان با غرور میگم منم یاد گرفتم بد بودن رو!

aminmecheng

Registered User
لایک‌ها
0
لطفا یه نفر که اطلاع دقیق داره جواب من رو شفاف بگه. من 2/2 (پس فردا) اعزامم. ساکن تهرانم و توی برگه سبز نوشته بود 2/1 میدون **** ولی توی برگه سفید نوشته 2/2 01 ارتش.
بین حرفهای بچه ها تناقض داره، یکی میگه 2/2 باید میدون **** باشی 2/3 بری 01 ، یکی دیگه میگه همون 2/2 باید 01 باشی. من که نمیتونم ساعت 6 صبح هم میدون **** باشم هم 01 افسریه!!
در ضمن، این وسایلی که بچه ها گفتن رو تهیه کردم، شنبه با خودم ببرم یا نه؟ اگه نمیزارن برگردیم خونه بگید ببرم.

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
لطفا یه نفر که اطلاع دقیق داره جواب من رو شفاف بگه. من 2/2 (پس فردا) اعزامم. ساکن تهرانم و توی برگه سبز نوشته بود 2/1 میدون **** ولی توی برگه سفید نوشته 2/2 01 ارتش.
بین حرفهای بچه ها تناقض داره، یکی میگه 2/2 باید میدون **** باشی 2/3 بری 01 ، یکی دیگه میگه همون 2/2 باید 01 باشی. من که نمیتونم ساعت 6 صبح هم میدون **** باشم هم 01 افسریه!!
در ضمن، این وسایلی که بچه ها گفتن رو تهیه کردم، شنبه با خودم ببرم یا نه؟ اگه نمیزارن برگردیم خونه بگید ببرم.
شما چون ساکن تهران هستی و محل آموزشیت هم تهرانه احتیاجی نیست میدون **** بری ، شما شنبه صبح با خیال راحت برو 01 . اگه یه روز هم دیر بری مشکلی نیست .
این قضیه ی میدون **** رفتن برای کسانی هست که به شهرهای دیگه اعزام میشن . اونجا یه نامه بهشون میدن میگن عصر همون روز یا فرداش برین ترمینال جنوب یا ....
ولی شما صاف برو همون افسریه . شفاف شدی ؟

یه سوال از دوستانی که دو بار (یعنی یه بار ترخیص شدن بعد ادامش رو رفتن) آموزشی رفتن : لباس و پوتین و ... ببرم ؟ یا دوباره استحقاقی میدن ؟

masoud_k4chal

Registered User
لایک‌ها
0
شما چون ساکن تهران هستی و محل آموزشیت هم تهرانه احتیاجی نیست میدون **** بری ، شما شنبه صبح با خیال راحت برو 01 . اگه یه روز هم دیر بری مشکلی نیست .
این قضیه ی میدون **** رفتن برای کسانی هست که به شهرهای دیگه اعزام میشن . اونجا یه نامه بهشون میدن میگن عصر همون روز یا فرداش برین ترمینال جنوب یا ....

یه سوال از دوستانی که دو بار (یعنی یه بار ترخیص شدن بعد ادامش رو رفتن) آموزشی رفتن : لباس و پوتین و ... ببرم ؟ یا دوباره استحقاقی میدن ؟
سلام دوست عزیز من از خوزستان اعزام میشم ! امیدوارم اونجا همدیگه رو ببینیم ! و به گفته شما تو کردان عاشورا باشیم من سری قبل اونجا بودم واقعا بهترو تمیزتر از گردان هایه دیگه س ! فقط تنها مشکلش اینه که از مهدیه دوره ! و اما در رابطه با سوالت من زنگ زدم اراک گفتن دوباره استحقاقی بهتون میدن !!!

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز من از خوزستان اعزام میشم ! امیدوارم اونجا همدیگه رو ببینیم ! و به گفته شما تو کردان عاشورا باشیم من سری قبل اونجا بودم واقعا بهترو تمیزتر از گردان هایه دیگه س ! فقط تنها مشکلش اینه که از مهدیه دوره ! و اما در رابطه با سوالت من زنگ زدم اراک گفتن دوباره استحقاقی بهتون میدن !!!
دمت گرم . سری قبل هم یه رفیق اهوازی داشتم خیلی بچه ردیفی بود . دزفولی ها هم مشتی بودن . خوزستانی ها تنها قومی بودن که پاچه خواری نمیکردن و فرمانده به شخمشون بود .
اگه دوست داشتی اسم و فامیلت رو pm کن .
پس بارم رو سبک کنم . الکی پوتین ، موتین نیارم . مرسی .

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0

بستگی داره کدوم نیرو باشی.اگه نیرو ی گدا گشنه زمینی باشی باید بخری ولی من که نیرو هوایی بودم میدادن

Space_boy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آره یه سال گذشت....

باید اعتزاف کنم تو سربازی چیزایی رو یاد گرفتم که تو زندگی معمولی یاد نگرفته بودم.... (شاید به خاطر محیط زندگی یا فشرده تر بودن روابط اجتماعی در سربازی )

یکی از این مواد این بود که هیچ وقت چیزی به نام "دوست تهرانی" وجود نداره ... از 01 تا مراتو اصفهان ووو تا همینجا که خدمت میکنم....
زیراب زن تین جماعت برای کمترین چیزا.... زیرکار در رو و به قول خودشون زرنگ! (وقتی کاری بین دو نفره و یکی انجام نمیده میشه زرنگی؟!! ) و البته غیر قابل اعتماد ()به شدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت! رو هیچ قول و قرار تهرانی نمیشه حساب کرد)

و البته اینا در نمنه های خفیف تر برای همه هست... چیزای زیادی از این دست آدم تو سربازی یاد میگیره..... حداقل من خودم خیلی بچه ساده ای بودم حتی زمان دانشگاه هم سرم تو کتابام بود و کاری به کار کسی نداشتم خیلی چیزا رو در روابط انسانی که لازمه زندگی در جنگل ایرانه بلد نبودم.... الان با غرور میگم منم یاد گرفتم بد بودن رو!

دوست عزیز این درست نیست که ذهنیت بچه ها رو راجع عده ای خراب کنی ، خوب و بد همه جا هست و تجربه ای که شما داشتی رو نباید تعمیم بدی به همه..
ایشالا در آینده 2 تا رفیق جینگ بچه تهران پیدا کنی و به این نتیجه برسی که نباید آدما رو به محل زندگیشون ربط داد..

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
بستگی داره کدوم نیرو باشی.اگه نیرو ی گدا گشنه زمینی باشی باید بخری ولی من که نیرو هوایی بودم میدادن
نه بابا . ما نیروی بسیار ثروتمند انتظامی هستیم .
حقوق کادری هاش رو هم به زور میده .

بالا