• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
دو عدد قفل
چند تا کافی میکس برا روزایی که صبحانه لوبیا میدن !
یه دست لباس زیر اضافه کمه ! هوا داره گرم میشه !
ابنبات سرد واسه خدایی نکرده گلو درد !
لیوانو بشقاب استیل !

سیم کارت ایرانسل نبر . دردسر میشه . خودکار هم ببر . عابر بانک همون سپه رو به مقداری که لازمه توش پول بریز ببر . بقیه رو نمیخواد ببری .
کنسرو ماهی فکر کنم بشه برد ولی کجا میخوای بجوشونیش . چون اگه نجوشونی خطرناکه . به نظر من به جاش آجیل ، خرما ، کاکائو و نون خشک شده ببر .
وسایل اصلاحو بعضی جاها گیر میدن . بعضی جاها کاری ندارن . ولی تیغ اگه بردی ازاین چندتایی ارزونا ببر . البته ریش رو نمیذارن از ته اصلاح کنی .
کش برا گتر ، ناخنگیر ، در باز کن ، بشقاب ، قاشق و لیوان استیل (حتما فلزی ببر که نشکنه) ، نمک و شکر ، اینارو هم ببر .
پیروکسیکام رو هم شاید این دژبان های بیسواد نذارن ببری تو .
آدامس ، اگه موقع دویدن دهنت خشک میشه .

ژیلت فکر کنم میشه برد من ژیلت یکبار مصرف گرفتم
از برگ سبز و سفید حتما کپی بگیر
اینها رو هم میتونی به لیستت اضافه کنی :

برگA4
چسب زخم
کرم مرطوب کننده دست
پودر بوگیر برای پوتین
وازلین
ناخن گیر
کیسه فریزر
قفل برای بستن ساک و کمد
سنجاق قفلی برای آنکادر
ماژیک واتر پروف برای نوشتن رو وسایل
خرما خشک و آجیل
ساعت مچی زنگ دار
آدامس - قرص خوشبوکننده دهان

دم همتون گرم حال دادین
فقط یه نکته گفتین که
دو قفل واسه ساک و کمد
ساک من قفل خور نیست اخه.یعنی برم ساکی بخرم که قفل خور باشه؟اینقدر مهم هست؟

آقا اینجا کسی هست که شنبه 2/2 از تهران اعزام بشه مالک اشتر؟ اعزام از میدون سپاهه یا جای دیگه؟؟ چه ساعتی باید سر قرار باشیم؟؟

خوش به حالت.بهت حسودیم میشه
اراک خیلی جای خوبیه

تا همین دیروز هر چی پارتی مارتی داشتم رو ،ازشون کمک گرفتم که بتونم کاری کنم نرم بیرجند...همه چی داشت درست میشد ، که اون اون درخواست اولیه برای تمدیدم همه چی رو خراب کرد!
داشت درست میشد برم ****
خیلی حیف شد:(

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
دم همتون گرم حال دادین
فقط یه نکته گفتین که
دو قفل واسه ساک و کمد

قفل واسه کمد که فکر کنم لازمه - برای ساکی که استحقاقی رو باش میدن هم یه قفل داشته باشی بد نیست

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
دم همتون گرم حال دادین
فقط یه نکته گفتین که
دو قفل واسه ساک و کمد

خوش به حالت.بهت حسودیم میشه
اراک خیلی جای خوبیه

تا همین دیروز هر چی پارتی مارتی داشتم رو ،ازشون کمک گرفتم که بتونم کاری کنم نرم بیرجند...همه چی داشت درست میشد ، که اون اون درخواست اولیه برای تمدیدم همه چی رو خراب کرد!
داشت درست میشد برم ****
خیلی حیف شد:(
بستگی داره توی ساکت چه چیزایی بذاری . اگه بهت کمد برسه ، قفل ساک ضروری نیست . ولی اگه بهت کمد ندن ، اونوقت قفل ساک اوجب واجباته .
مخصوصا که بیرجند دوره و ممکنه زیاد مرخصی ندن .
در مورد مالک اشتر هم باید بگم اونقدری که بقیه میگن خوبه ، اونجوریام نیست و همچین تحفه ای نیست این مالک اشتر اراک .
ولی خوب نسبت به بیرجند راحت تره .

Space_boy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
این که کمد برسه یا نه شانسیه؟ به مدرکه؟ یا داستان قانون جنگله؟

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
این که کمد برسه یا نه شانسیه؟ به مدرکه؟ یا داستان قانون جنگله؟
شانسیه . حدود 80-90 درصد مواقع هم به همه میرسه . یه کمد فلزی کثیف آشغاله دیگه . چیزی نیست که .
بعضی وقتها که تعداد نفرات یه گروهان زیاد میشه ، اونهایی که دیر میرسن ، بهشون کمد نمیرسه .

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان کسی که اعزامش 1 اسفند بوده الان براش 3 ماه اضافه اومده و 2.2 هم نره میشه 6 ماه!منتظر جواب امریه اموزش و پرورش هست که 2شنبه میدن!
قضیه این چی میشه؟
2.2 بره؟یا منتظر باشه؟اضافه خدمتش حذف میشه؟یا نمیشه؟تا 3 خرداد اخه ؟کامل توضیح بدید ممنون میشم
امريه اموزش پرورش تا وقتي جواب بهت ندن با **** وظيفه خودشون درست ميكنن كه غيبت رد نشه واست- بعضي از دوستاي من كه برج 12 اعزامشون بود غيبت واسشون رد نشده بود كه اونايي كه رد شدن به هر دليلي يا ميخواستن برن سربازي افتادن برج 2 ---اگه بعد از 2/2 بهتون جواب بدن كه اگه قبول باشي ميوفتي برج4 . و اگه ردم بشي تو اولين تاريخ اعزانم ميفرستنت --بازم سوال كن اگه اعزامي برج 2 نباشي كه حتما ميفتي 4 ---حالا بازم سوال كن چون تو استان ما اينجوريه بقيه جا ها رو نميدونم

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
امريه اموزش پرورش تا وقتي جواب بهت ندن با **** وظيفه خودشون درست ميكنن كه غيبت رد نشه واست- بعضي از دوستاي من كه برج 12 اعزامشون بود غيبت واسشون رد نشده بود كه اونايي كه رد شدن به هر دليلي يا ميخواستن برن سربازي افتادن برج 2 ---اگه بعد از 2/2 بهتون جواب بدن كه اگه قبول باشي ميوفتي برج4 . و اگه ردم بشي تو اولين تاريخ اعزانم ميفرستنت --بازم سوال كن اگه اعزامي برج 2 نباشي كه حتما ميفتي 4 ---حالا بازم سوال كن چون تو استان ما اينجوريه بقيه جا ها رو نميدونم
ممنون داداش گلم
مسله اینه که اموزش و پرورش این اعزام 1 اسفند بوده 1بار رد کرده بعد طرف اعتراض داده و جوابش رو هنوز ندادن!
طبق قانون اینا باید خودشون با **** وظیفه حل کنن !اما این ا نفهم هستن و کلا میگن اگه بعد 2/2 قبول شی که هیجی ما اعزامت رو واسه 4.1 میگیریم و سرباز معلم شدی
اگه نه که به خودت مربوطه!و تا تاریخ 3 خرداد غایبا بخشوده شدن!
با این اوضا فقط طرف میتونه 1 انتخاب کنه!ممکنه قبولش نکنن و اضافه خدمتم بیاد پاش و میشه 6 ماه!21 ماه هم خودش بیچاره میشه دیگه طرف
بره هم پس فرداش بگن قبولی که 21 ماه باید بسوزه و سربازی کنه!!!
نطر شما چیه
کدوم راه درسته بره یا منتظر بمونه؟
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید
چون نطام وظیفه و اینا اصلا جوابگو نیستن و اموزش و پرورش هم که هیچی ادم حساب نمیکنه

عمو میلاد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
67
اموزشی تموم شد.:lol:
هتل ۰۲ بودم
۰۱ و ۰۲ بهترین مرکزای اموزشی هستن

trance

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
عزیز من فردا 01 اعزامم اما توی برگ سفید و سبز ام زده محل مراجعه میدان **** سازمان **** وظیفه ساکن تهران هم هستم.

دوستان یک نفر تو همین انجمن میگه باید برید پادگان خوب جریان چیه ؟؟

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
آره یه سال گذشت....

باید اعتزاف کنم تو سربازی چیزایی رو یاد گرفتم که تو زندگی معمولی یاد نگرفته بودم.... (شاید به خاطر محیط زندگی یا فشرده تر بودن روابط اجتماعی در سربازی )

یکی از این مواد این بود که هیچ وقت چیزی به نام "دوست تهرانی" وجود نداره ... از 01 تا مراتو اصفهان ووو تا همینجا که خدمت میکنم....
زیراب زن تین جماعت برای کمترین چیزا.... زیرکار در رو و به قول خودشون زرنگ! (وقتی کاری بین دو نفره و یکی انجام نمیده میشه زرنگی؟!! ) و البته غیر قابل اعتماد ()به شدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت! رو هیچ قول و قرار تهرانی نمیشه حساب کرد)

و البته اینا در نمنه های خفیف تر برای همه هست... چیزای زیادی از این دست آدم تو سربازی یاد میگیره..... حداقل من خودم خیلی بچه ساده ای بودم حتی زمان دانشگاه هم سرم تو کتابام بود و کاری به کار کسی نداشتم خیلی چیزا رو در روابط انسانی که لازمه زندگی در جنگل ایرانه بلد نبودم.... الان با غرور میگم منم یاد گرفتم بد بودن رو!
سلام دوسته عزیز
من کاملاً حرفت رو تائید می کنم ! تمام حرفات عینه واقعیت هستش و منم بد بودن رو یاد گرفتن.پیچوندن رو یاد گرفتن سره مردم رو کلاه گذاشتن ، در رفتن ! کلاه برداری کردن ، اینکه مرامو معرفت هیچ جایگاهی نداره متاسفانه ! اینکه به من و یکی دیگه یه کاری رو میدن انجام بدیم طرف میزاره میره و بهش میگن زرنگ ! خیلی چیزا یاد گرفتم .... من اعزمی 89/10/1 هستم پدافند هوایی ارتش فوق دیپلم

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
من خودم 2 اردیبهشت خوردم....یکی از دوستام 1 اردیبهشت خورده بود که امروز باهاش رفتم!!!!خیلی جالب بود اونهمه آدم جمع شده بودیم گفتن برین فردا بیاین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
نیرو دریایی ****...شیراز... کسی نیست فردا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
من خودم 2 اردیبهشت خوردم....یکی از دوستام 1 اردیبهشت خورده بود که امروز باهاش رفتم!!!!خیلی جالب بود اونهمه آدم جمع شده بودیم گفتن برین فردا بیاین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اون همه آدمی که قبلا روزی حداقل 1 ساعت به موهاشون میرسیدن.
الان با سری کجل کرده اومده بودن.
من خودم فعلا واسم برگ سبز نیومده ولی با دوستم رفتم.
عجب فضای خنده داری بود.
سر کجل ..همه مثل اینکه باباشون مرده بود. :D

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0
اااا... جدي فردا بايد برم؟ كچل نكردم كه هنوز!!

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
اااا... جدي فردا بايد برم؟ كچل نكردم كه هنوز!!
کچل کن بابا.
راهیه که باید بری.
ولی اگه کچل نکنی اونجا با ماشین که حداقل از سال 1300 شروع به کار کرده و بیش از 1 میلیون نفر باهاش مو زدن کچلت میکنن.:D

trance

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
عزیز من فردا 01 اعزامم اما توی برگ سفید و سبز ام زده محل مراجعه میدان **** سازمان **** وظیفه ساکن تهران هم هستم.

دوستان یک نفر تو همین انجمن میگه باید برید پادگان خوب جریان چیه ؟؟

بالا