سلام
عزیز من فردا 01 اعزامم اما توی برگ سفید و سبز ام زده محل مراجعه میدان **** سازمان **** وظیفه ساکن تهران هم هستم.
دوستان یک نفر تو همین انجمن میگه باید برید پادگان خوب جریان چیه ؟؟
سلام من که باید برم تبریز
فردا بهم میگن کی برم ترمینال
روز بعدش
یا همون بعدازظهرش
یا همون صبح شنبه
من گذاشتم فردا کچل کنم
من امروز که به خاطر دوستم رفته بودم گفت همه فردا باید میدون **** باشن.چه مازاد چه غیرمازاد چه کسایی که محل اعزام رو هرجایی بجز میدون **** خورده رو برگشون...درکل همه میدون ****...(به نقل از اون ماموره که اومد جلو در )
تو برگه سفید من محل مراجعه را زده 01 ارتش و آدرس اونجا رو نوشته ...من امروز که به خاطر دوستم رفته بودم گفت همه فردا باید میدون **** باشن.چه مازاد چه غیرمازاد چه کسایی که محل اعزام رو هرجایی بجز میدون **** خورده رو برگشون...درکل همه میدون ****...(به نقل از اون ماموره که اومد جلو در )
ادرسش و میشه بگینتو برگه سفید من محل مراجعه را زده 01 ارتش و آدرس اونجا رو نوشته ...
18ساعت دیگر تا پایان آزادی زمان باقی است لطفا در صندلی سلمانی نشسته و کمربندهای خود را محکم ببندید و اصلا به آینه نگاه نکنید.
ادرسش و میشه بگین
الان واسه اون دوستمامون که خورد محل مراجعه : پادگان اموزشی با محل مراجعه مطابقت دارد جریان اینا چیشه ؟؟؟
و اینکه ایا امکان داره بریم میدون **** بندازنمون شهر دیگه بجز 01 ؟؟؟
مدیرجون موندم بدون پایان خدمت چطوری مدیر شدی؟فکر نمی کنم اندازه من گرفتاری داشته باشی ، من مدیر داخلی یه کارخانه با حدود 2500 نفر پرسنل هستم که فردا دارم می رم سربازی ... اگه از الان انقدر کم طاقت باشی و اینجوری فکر کنی پس اطمینان داشته باش زندگی برات ساده نمی گیره و شکستت می ده ... این دوره هر جوری که فکر کنی می گذره پس سعی کن زمان رو جوری بگذرونی که لاقل بهت خوش بگذره ...
مدیرجون موندم بدون پایان خدمت چطوری مدیر شدی؟
ناامیدم نباشید بابا اینم میگذره
به من مربوط نمیشه ها.....امال جدتم باشه لازمه!!!اگه کارخانه مال پدرت باشه بازم پایان خدمت می خواد...؟
اگه کارخانه مال پدرت باشه بازم پایان خدمت می خواد...؟
تو وضعت اینقد خوب بوده و رفتی سربازی؟؟؟؟؟؟؟؟
شرمنده ها یا داری بلوف میزنی یا عقلت خوب کار نمیکرده که رفتی سربازی.
در برگه من دقیقا این رو نوشته :
تاریخ اعزام : 02/02/1391 نام مرکز آموزش : مرکز آموزش 01 ساعت حضور : 6 صبح
نیرو یا سازمان به کار گیرنده : نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران
آدرس محل اعزام : استان تهران- شهرستان تهران- تهران اتوبان بسیج سه راه تختی مرکز آموزشی 01 انفرادی
جان من یه مرد پیدا بشه از نیرو هوایی **** اردکان یزد یه اطلاعاتی به ما بده .:weird: