• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
الان خیلی دیره .هیج راه قانونی جز بیماری یا پارتی تو **** وظیفه نداره..پلیس+10هم فقط میتونه درخواست رو ثبت کنه.. موافقتش با اونا نیست..ولی به نظرم هم +10برو بپرس هم **** وظیفه شاید مصلن با التماس جواب داد.. ولی از اینا گذشته.پاشو بیا بریم تو هم دیگه..هرچی این پا اون پا کنی بد تره..همین استرس الانتو نگاه کن.. می ارزه؟

اگه گواهی استراحت پزشکی رو بدم یکی از اعضای خانواده ببره **** وظیفه فایده داره (روز اعزام) اونجوری هم غیبت میخورم؟
شهرستان هستم و میتونم تو بهداری شهرستان هم تاییدش کنم گواهی رو بعد بدم روز اعزام ببرن **** وظیفه استان

mahdi.b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من اعزام 4.1 هستم از بعد از تعطیلات عید تا الان هر روز از صبح تا ظهر پا میشم میرم اینور انور دنبال یه جای برای امریه میگردم
باورتون میشه اگه بگم تو شهر خودمون (اصفهان) هیچ سازمان ، اداره ، پادگان ، دانشگاهی و هر جای دیگه که فکرشو بکنید نیست که من به اونجا سر نزده باشم برا امریه
ولی هیچ جای نتونستم گیر بیارم

الان یه جا گفته اگه کد وزارت دفاع بخوری میتونم یه کاری برات بکنم ، ولی از چند جا پرسیدم گفتن اگه اشنا نداری نمیتونی کاری بکنی ، از بین دوستان کسی هست که بدونه کاری میشه کرد که کد وزارت دفاعو بخورم یا نه؟

بعد از دوستانی که خدمت رفتن هم یه خواهشی داشتم : من برم پذیرش سپاهه شهره خودمونو بگیرم بهتره یا صبر کنم ببینم شانس مارو کجا میندازه؟
میگن پذیرش **** مزیتش اینه که از ساعت 2 به بعد میری خونه ولی عوضش اونجا اصلا برا مدرکت ارزش قائل نیستن و همه کاری باید بکنی از جمله منطقه نظافت و پاسداری

Onlytest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اگه گواهی استراحت پزشکی رو بدم یکی از اعضای خانواده ببره **** وظیفه فایده داره (روز اعزام) اونجوری هم غیبت میخورم؟
شهرستان هستم و میتونم تو بهداری شهرستان هم تاییدش کنم گواهی رو بعد بدم روز اعزام ببرن **** وظیفه استان

اونجوری که من حدس می زنم و وقتی برای معافیت پزشکی مراحل و طی می کردم دیدم، خیلیا اومده بودن معافیت موقت بگیرن.... پس با طی مراحل مشابه مراحل معافیت پزشکی تازه 4-6 ماه مینداختن عقب.

گمون نمی کنم مدرسه ای باشه که یه گواهی ببری بگن اشکال نداره استراحت کنه تا خوب بشه.

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0

من اطلاع دقيقي راجع به اين موضوع ندارم،فقط چون روند معافيت پزشكي رو طي كردم ميتونم بگم كه هيچ مدرك و گواهي رو جز پرونده ها و گواهي هاي نوشته شده در بيمارستان هاي نظامي و بدست پزشك ناجا قبول نمي كنن.. مدارك ديگه هم اگه پزشكاي خودشون تاييد كنن روشون ميشه حساب كرد.. حالا اينكه چه جوري تو اين پروسه بأيد بيوفتي رو نميدونم، از +١٠ بپرسي حتما راهنماييت مي كنن

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من اعزام 4.1 هستم از بعد از تعطیلات عید تا الان هر روز از صبح تا ظهر پا میشم میرم اینور انور دنبال یه جای برای امریه میگردم
باورتون میشه اگه بگم تو شهر خودمون (اصفهان) هیچ سازمان ، اداره ، پادگان ، دانشگاهی و هر جای دیگه که فکرشو بکنید نیست که من به اونجا سر نزده باشم برا امریه

الان یه جا گفته اگه کد وزارت دفاع بخوری میتونم یه کاری برات بکنم ، ولی از چند جا پرسیدم گفتن اگه اشنا نداری نمیتونی کاری بکنی ، از بین دوستان کسی هست که بدونه کاری میشه کرد که کد وزارت دفاعو بخورم یا نه؟

بعد از دوستانی که خدمت رفتن هم یه خواهشی داشتم : من برم پذیرش سپاهه شهره خودمونو بگیرم بهتره یا صبر کنم ببینم شانس مارو کجا میندازه؟
میگن پذیرش **** مزیتش اینه که از ساعت 2 به بعد میری خونه ولی عوضش اونجا اصلا برا مدرکت ارزش قائل نیستن و همه کاری باید بکنی از جمله منطقه نظافت و پاسداری
اصولن بايد امريه مرتبط با وزارات دفاع داشته باشي تا كد وزارت دفاع بخوري...والبته ديدم كسايي رو كه اونجا خدمت كردن و بعدا براي خروج از كشور به مشكل بر خوردن

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
سلام دوستان

امریه را تا 40 روز قبل از اعزام باید گرفته باشی پس سریعتر بگرد تا پیدا کنی دیر میشه :)
اگر مدرک داری ستوان میشی که خب هرجا بیوفتی وضعیتت متفاوت با سربازهای دیگه هست تقریبا بالاترین درجه بین سربازها میشی دیگه خر حمالی و کارهای مزخرف رو دیپلم ها انجام میدن ولی خب هرجا بیوفتی نهایت تا 2 هستی ممکنه روزهای اول یا یه ماه اول تا 4 نگه دارنت ولی بعدا شل میکنن 2 ولت میکنن بری ... حتی اگر یکمی سعی کنی 12 برای نهار و نماز هم می تونی بری کافیه یکمی از خدمتت بگذره قدیمی بشی دیگه کاریت ندارن ...

تنها چیزی که دنبالش اینه که تو شهر خودت بیوفتی بعد از اموزشی همین ... اگر امریه جور نکردی نگران نباش توی اموزشی از برخی سازمان ها میان دنبال سرباز که امریه بگیرن که ان زمان باید حواست باشه و بری فرمش رو پرکنی و اگر مسئولش ازت چیزی پرسید (و مطمئن شدی جای خوبیه) هرچی میتونی خودت رو نشون بده تا قبولت کنن بعد که رفتی انجا دیگه بزن خودت رو به خنگی هیچ بلد نباش ... (یادت نره گفتم هیچی بلد نباش ...)

این توصیه رو به همه درس خونده ها میکنم اگر رفتید جایی که مربوط به مدرکتان ازتون کار میخواستن به هیچ وجهی حتی کوچکترین کار هم بگید بلد نیستید اگر کاری انجام دادید و گفتید بلدید و جوگیر شدید از توانایی های خودتون حرف زدید تا اخر خدمت مثل برده باید کار کنید و به خودتون فحش بدید که جلوی زبونتون رو نگرفتید :دی

تقریبا دوسالی میشه خدمتم تمام شده صبح ساعت 8 یا 9 میرفتم خدمت ساعت 12 برمیگشتم خونه :) اگر بچه زرنگی هستید در هرمرحله خدمت مشاوره خواستید جهت پیچوندن خدمت بگید راهنماییتان کنم ...

درضمن هرچی کم رو و مظلوم تر هستید خدمت بهتون سخت میگذره

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232

شما باید بری هرچه سریعتر قبل از نزدیک شدن به تاریخ اعزامت **** وظیفه مربوطه و درخواست عقب انداختن تاریخ اعزام رو بکنی و مدارک و این داستان ها رو هم ببر بگو به این دلیل میخوام عقب بندازم این کار امکان پذیر هست فقط مراجعه حضوری میخواد و دلیل قانع کننده و نباید دیر شده باشه ...

faramarz_kiss1

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من کد وزارت دفاع خوردم واسه 2 اردیبهشت. ولی نمیخوام برم چون امریم جور شده واسه تابستون. اگه اردیبهشت بودین شاید میتونستین امیدوار باشین که یه جای خالی پیدا شده توی وزارت دفاع :d البته ایشالا که واسه برج 4 هم میفتین وزارت دفاع

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
شما باید بری هرچه سریعتر قبل از نزدیک شدن به تاریخ اعزامت **** وظیفه مربوطه و درخواست عقب انداختن تاریخ اعزام رو بکنی و مدارک و این داستان ها رو هم ببر بگو به این دلیل میخوام عقب بندازم این کار امکان پذیر هست فقط مراجعه حضوری میخواد و دلیل قانع کننده و نباید دیر شده باشه ...

تاریخ اعزامم 2/2 هست فردا برم فایده داره یا اینکه دیگه دیر شده؟

faramarz_kiss1

Registered User
لایک‌ها
0
تاریخ اعزامم 2/2 هست فردا برم فایده داره یا اینکه دیگه دیر شده؟

آقا محسن شما تا قبل از زمان معرفیت فرصت داری. بالاخره حادثه هیچگاه خبر نمیکنه!! هر لحظه ممکنه خدایی نکرده دست یا پات بشکنه!

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
1- کسی از دوستان دوره پیش تو 01 ارتش بوده یکم توضیح بده اوضاع اونجا چجوریه ؟ به بچه های تهران مرخصی می دن شبا بیان خونه چون دوره های قبل می دونم می دادن ؟
2- با توجه به تغییرات این قانون وظیفه کسی می دونه به فوق لیسانس کد می خوره یا نه ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آقا محسن شما تا قبل از زمان معرفیت فرصت داری. بالاخره حادثه هیچگاه خبر نمیکنه!! هر لحظه ممکنه خدایی نکرده دست یا پات بشکنه!

مشکل منم اینه من میتونم از یه دکتر متخصص برگه بگیرم که مثلا امروز عمل کیست (کیست مویی!) انجام دادم و نیاز به مراقبت 10 روزه و دارم و اونجوری اون برگه رو ببرن **** وظیفه اونوقت اونا که نمیتونن بگن برو از تو بیمارستان درش بیار بیارش اینجا (در واقع یه چیزی مثل همون شکستن دست و پاست) فقط نمیدونم اینکارو انجام بدم بازم غیبت رد میشه برام یا نه.

Boyloti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
الان که سربازی شده 21 ماه اموزشی چقدر شده ؟ 3 ماه ؟

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
آقا کسایی که سربازی رفتن میدونن حقوق لیسانسا چنده در ماه؟
30 تا؟

mahdi.b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امریه را تا 40 روز قبل از اعزام باید گرفته باشی پس سریعتر بگرد تا پیدا کنی دیر میشه :)

بله همه جا همی قانونی که شما میگیدو دارن
ولی اینجا میگن ما یه سازمان زیر دست وزارت دفاعیم و حتما باید کد اونجارو خورده باشید:(

اگر مدرک داری ستوان میشی که خب هرجا بیوفتی وضعیتت متفاوت با سربازهای دیگه هست تقریبا بالاترین درجه بین سربازها میشی دیگه خر حمالی و کارهای مزخرف رو دیپلم ها انجام میدن

نه دوست من این چیزا برا شما بوده الان لیسانسه پست میده ، منطقه نظافت داره ، پاسداری داره و ...

این توصیه رو به همه درس خونده ها میکنم اگر رفتید جایی که مربوط به مدرکتان ازتون کار میخواستن به هیچ وجهی حتی کوچکترین کار هم بگید بلد نیستید اگر کاری انجام دادید و گفتید بلدید و جوگیر شدید از توانایی های خودتون حرف زدید تا اخر خدمت مثل برده باید کار کنید و به خودتون فحش بدید که جلوی زبونتون رو نگرفتید :دی

اره این توصیه رو خیلی ها بهم گفتن

Glad Man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کسایی که سربازی رفتن میدونن حقوق لیسانسا چنده در ماه؟
30 تا؟
بستگی داره کجا خدمت کنی... منطقه های محروم حقوقش بیشتره... البته بیشتر که می گم نهایت 30 تومن فرقشه.

کلا با لیسانس تو شهرای بزرگ به 50 فکر کن و اصلا هم روش حساب باز نکن... البته من تازه شنبه آش خور میشم دقیق ترشو

دوستان می تونن بگن

mahdi.b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من کد وزارت دفاع خوردم واسه 2 اردیبهشت. ولی نمیخوام برم چون امریم جور شده واسه تابستون. اگه اردیبهشت بودین شاید میتونستین امیدوار باشین که یه جای خالی پیدا شده توی وزارت دفاع :d البته ایشالا که واسه برج 4 هم میفتین وزارت دفاع

اشنا داشتی؟ یا شایدم شرایط دار بودی؟
این چه سوالیه میپرسم خوب معلومه دیگه واگرنه امریه نمیتونستید بگیرید

منم اشنا میخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
خدایا من چه گناهی کردم که نباید یه اشنا تو یه خراب شده ای داشته باشم:(

دوستان کسی اگه اشنای جای داره بگه ماهم استفاده کنیم ، ثواب داره

mahdi.b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

بله همه جا همی قانونی که شما میگیدو دارن
ولی اینجا میگن ما یه سازمان زیر دست وزارت دفاعیم و حتما باید کد اونجارو خورده باشید:(

نه دوست من این چیزا برا شما بوده الان لیسانسه پست میده ، منطقه نظافت داره ، پاسداری داره و ...

این توصیه رو به همه درس خونده ها میکنم اگر رفتید جایی که مربوط به مدرکتان ازتون کار میخواستن به هیچ وجهی حتی کوچکترین کار هم بگید بلد نیستید اگر کاری انجام دادید و گفتید بلدید و جوگیر شدید از توانایی های خودتون حرف زدید تا اخر خدمت مثل برده باید کار کنید و به خودتون فحش بدید که جلوی زبونتون رو نگرفتید :دی[/B]

اره این توصیه رو خیلی ها بهم گفتن

بالا