• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mrnet

Registered User
لایک‌ها
0
یک سال از اون موقعی که اومدم اینجا و اطلاعاتی برای آموزشی می خواستم گذشت. یادش بخیر چقدر اضطراب داشتم . چقدر تو این یکسال اتفاقات جورواجور افتاد
آموزشیم رو 01 تهران بودم که به جرات میتونم بگم که بهترین پادگان آموزشی تو کل ایران هستش .2 ماه 01 تهران، 2 ماه مراپش تهران (دوره کد) ، 10 روز لشکر 92 زرهی خوزستان و 6 ماه هم گردان 221 سوار زرهی خوزستان که در مرز مستقر هستش به عنوان منطقه عملیاتی بحساب میاد . اونجا تنها افسر وظیفه گردان هستم حسابی درجه ام اونجا برش داره طوری که بهترین امکانات رو در اختیارم قرار دادند و خدمتم داخل یه اتاق اختصاصی و زیر کولر گازی در حال طی کردن هستش مرخصی هم خیلی تپل بهم میدند 40 روز اونجا میمونم 20 روز مرخصی میام خونه .اونجا 2 ماه هم کسری منطقه عملیاتی به همه وظیفه ها تعلق می گیره
دیگه کم کم داره با آخراش میرسه :cool:

آقا شما اهل کجایی ؟ کلاً اگه 01 تهران بیوفتیم، بعد کجاها تقسیم می کنن ؟ من که مثلاً تهرانیم اگه 01 تهران بیوفتم بعد از آموزشی ممکنه کجا بفرستنم ؟
تحصیلاتت چیه ؟ همه رو می فرستن دوره کد؟

Last edited:

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
به احتمال خیلی زیاد 18 تیر

اومدن برگه سبز 1 هفته تا 10 روز طول میکشه - برگه سفید هم 2 هفته قبل اعزام میاد

اگه زودتر بفرستی 18 خرداد میتونی بری

پس با توجه به گفته شما اگر 30 اردیبهشت دفترچه رو ببرم پلیس +10 ثبت کنن من به احتمال زیاد 18 تیر اعزام میشم درسته ؟؟ نمی خوام 18 خرداد باشم !!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
پس با توجه به گفته شما اگر 30 اردیبهشت دفترچه رو ببرم پلیس +10 ثبت کنن من به احتمال زیاد 18 تیر اعزام میشم درسته ؟؟ نمی خوام 18 خرداد باشم !!

قطعی نیست دوست من. حواست باشه.
من 23 اسفند فرستادم 10 روز نشد که برگ آماده به خدمتم اومد.

a741852

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من نهاجا افتادم روز اول گفت لباس باید تو باشه

گفتی کوله -- فقط باید از ساکی که دادند استفاده کنیم (همون کیسه استحقاقی) ؟

گفتن فقط از کیسه استحقاقی استفاده کنید و ساک نیارید.

لباس تو باشه؟! کسی هست ارتش باشه ؟ پائین این پیراهن ارتش دو تا جیب داره که اگه لباس رو توی شلوار بزاریم جیب ها هم میره داخل شلوار!
یکی هم شنیدم میگفت جیب های پائین رو باید بکنی...کسی دقیق میدونه؟

دوستان من برای کیسه استحقاقی چکار کنم؟ جریان کارتن و مقوا ...

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
قطعی نیست دوست من. حواست باشه.
من 23 اسفند فرستادم 10 روز نشد که برگ آماده به خدمتم اومد.

ببخشید به چی بستگی داره که دیر یا زود بشه ؟؟ از کجا میشه تقریبا آمار گرفت ؟؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ببخشید به چی بستگی داره که دیر یا زود بشه ؟؟ از کجا میشه تقریبا آمار گرفت ؟؟

به کم یا زیاد بودن سرباز. هر وقت سرباز کم دارن زود اعزام میکنن.
نمیشه به اون صورت آمار گرفت و مطمئن شد چون شانسیه مثلا من روزی که میخواستم دفترچه پست کنم یکی اومد تاریخ اعزامش رو پرسید که بهش گفت برج 4 افتادی (یعنی قبل از من پست کرده بود الان فقط اومده بود برا تاریخ) بعد من که اون روز فرستادم افتادم برج 2
نمیشه آمار مطمئنی گرفت بستگی داره به شانست

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
کسی از دوستان هست که تو همین چند روزه دفترچه رو به پلیس +10 برده و ثبت شده باشه ؟؟
کی اعزام میشن این دوستان ؟؟ آخه بچه ها من می خوام برای زمان باقیمانده برنامه ریزی کنم ممنون میشم یه جوری راهنماییم کنید که تقریبا بدونم کی اعزامی هستم !! من می خوام 30 اردیبهشت دفترچه بفرستم!!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کسی از دوستان هست که تو همین چند روزه دفترچه رو به پلیس +10 برده و ثبت شده باشه ؟؟
کی اعزام میشن این دوستان ؟؟ آخه بچه ها من می خوام برای زمان باقیمانده برنامه ریزی کنم ممنون میشم یه جوری راهنماییم کنید که تقریبا بدونم کی اعزامی هستم !! من می خوام 30 اردیبهشت دفترچه بفرستم!!

اگه 30 اردیبهشت بفرستی احتمالش خیلی کمه که بیوفتی خرداد.
فکر کنم تا 3 خرداد بفرستی اضافه ها بخشیده میشه. میخوای قبلش برو پلیس +10 دقیق بپرس اگه گفتن وقت هست، بزار 2 خرداد بفرست که خیالت راحت باشه خرداد اهزام نمیشی.

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
اگه 30 اردیبهشت بفرستی احتمالش خیلی کمه که بیوفتی خرداد.
فکر کنم تا 3 خرداد بفرستی اضافه ها بخشیده میشه. میخوای قبلش برو پلیس +10 دقیق بپرس اگه گفتن وقت هست، بزار 2 خرداد بفرست که خیالت راحت باشه خرداد اهزام نمیشی.

ممنون از پیشنهادت !! حالا یه سوال : من سال 85 وارد دانشگاه شدم کاردانی کامپیوتر دانشگاه آزاد !! من متولد تیر 68 هستم . من 2 ترم رفتم یعنی تا نیمه اول سال 86 اما دیگه نرفتم دانشگاه تا سال قبل یعنی شهریور 89 رفتم سر زدم گفتن اخراجی هستم و مشمول **** وظیفه !! از اون موقع تا الان دنبالش نرفتم !! به نظرت من غیبت خوردم ؟؟ به خاطر همینه که می خوام تا 3 خرداد دفترچه رو بفرستم تا مشکل غیبتم حل بشه !! دانشگاه رو که از دست دادم اقلا غیبت الکی نخورم !! آیا این غیبت من باعث نمیشه منو زودتر اعزام کنن یا ربطی به غیبت نداره ؟؟ حتی نرفتم دانشگاه انصراف بدم چون 1 تا 2 ماه طول میکشه کارهای انصراف. می خوام با همین دیپلمی که دارم دفترچه رو بفرستم اگه گیر دادن برو انصراف بده میرم میدم وگرنه میرم خدمت !!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ممنون از پیشنهادت !! حالا یه سوال : من سال 85 وارد دانشگاه شدم کاردانی کامپیوتر دانشگاه آزاد !! من متولد تیر 68 هستم . من 2 ترم رفتم یعنی تا نیمه اول سال 86 اما دیگه نرفتم دانشگاه تا سال قبل یعنی شهریور 89 رفتم سر زدم گفتن اخراجی هستم و مشمول **** وظیفه !! از اون موقع تا الان دنبالش نرفتم !! به نظرت من غیبت خوردم ؟؟ به خاطر همینه که می خوام تا 3 خرداد دفترچه رو بفرستم تا مشکل غیبتم حل بشه !! دانشگاه رو که از دست دادم اقلا غیبت الکی نخورم !! آیا این غیبت من باعث نمیشه منو زودتر اعزام کنن یا ربطی به غیبت نداره ؟؟ حتی نرفتم دانشگاه انصراف بدم چون 1 تا 2 ماه طول میکشه کارهای انصراف. می خوام با همین دیپلمی که دارم دفترچه رو بفرستم اگه گیر دادن برو انصراف بده میرم میدم وگرنه میرم خدمت !!

حتما غیبت خوردی.
کاری ندارن غیبت داری یا نه، همینجوری یه تاریخ میزنن برای اعزام.
اگه گیر ندادن دفترچه رو بفرست بعدش تو فرصتی که هست برو دنبال کارهای دانشگاه که تکلیفت اونجا هم مشخص بشه.

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
حتما غیبت خوردی.
کاری ندارن غیبت داری یا نه، همینجوری یه تاریخ میزنن برای اعزام.
اگه گیر ندادن دفترچه رو بفرست بعدش تو فرصتی که هست برو دنبال کارهای دانشگاه که تکلیفت اونجا هم مشخص بشه.

واقعا ممنون . شما خودت خدمت رفتی تموم شده ؟؟ این همه اطلاعات از کجا داری ؟؟
واقعیت من میخوام بعد از آموزشی برم دنبال کارهای دانشگاه !! البته بگم یه آشنا دارم تو **** البته بازنشست شده سرهنگ بوده !! می خواد ردیف کنه بعد از آموزشی بیفتم تهران بقیه خدمت رو و ساعت 2 یا 3 بیام خونه !! به نظرت می تونه ؟؟ می خواد واسم کار کامپیوتری جور کنه تو حین خدمت !! چون رشته ام کامپیوتره !!
یه سوال دیگه مهم مهم که داشتم من با این تفاصیری که آشنامون میخواد منو بندازه تهران آموزشی کجا میافتم ؟؟ اینو چحوری متوجه بشم ؟؟ **** کجاهای ایران پادگان آموزشی داره و اینکه آیا هنوزم خشم شب هست ؟؟

a741852

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان من امشب از اصفهان باید بیام تهران برم پادگان شهید انشایی...

یه نفر بگه من باید چه ترمینالی توی تهران پیاده بشم که نزدیک پادگان باشه...من اینجا که میرم ترمینال نمیدونم سوار چه اتوبوسی بشم..چون میگن ترمینال جنوب ترمینال فلان...

یه نفر راهنمایی کنه لطفا.

این کیسه استحقاقی رو هم بگین چکارش کنم.قضیه کارت و مقوا و این حرفا

پیراهن ارتش رو که میپوشم و میخوام داخل پادگان بشم باید روی شلوار باشه یا داخل شلوار؟

یک نفر لطفا راهنمایی کنه.سوالهام مبتدیانه هستن ولی برای کسی مثل من که 5 ساعت کلا توی پادگان بوده...

امشب ساعت 10 باید برما...یکی کمک بده

آدرس دقیق پادگان شهید انشایی رو هم بگین... ممنون

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
واقعا ممنون . شما خودت خدمت رفتی تموم شده ؟؟ این همه اطلاعات از کجا داری ؟؟
واقعیت من میخوام بعد از آموزشی برم دنبال کارهای دانشگاه !! البته بگم یه آشنا دارم تو **** البته بازنشست شده سرهنگ بوده !! می خواد ردیف کنه بعد از آموزشی بیفتم تهران بقیه خدمت رو و ساعت 2 یا 3 بیام خونه !! به نظرت می تونه ؟؟ می خواد واسم کار کامپیوتری جور کنه تو حین خدمت !! چون رشته ام کامپیوتره !!
یه سوال دیگه مهم مهم که داشتم من با این تفاصیری که آشنامون میخواد منو بندازه تهران آموزشی کجا میافتم ؟؟ اینو چحوری متوجه بشم ؟؟ **** کجاهای ایران پادگان آموزشی داره و اینکه آیا هنوزم خشم شب هست ؟؟

کاش رفته بودم و تموم شده بود :rolleyes: ، هنوز نرفتم 2 ماه دیگه میرم. اینقدر دنبالش بودم که این اطلاعاتو بدست آوردم.
اگه پارتیت کلفت باشه میتونه برات پذیرش **** بگیره، قبل از ارسال دفترچه برو پیشش همین الان وقتشه نزار دیر بشه. ببین اگه میتونه کمکت کنه پذیرش **** بگیری. اگه یکم کله گنده باشه میتونه تایم اداریت هم کنه که ساعت 2 بیای خونه.
اتفاقا منم رشته م کامپیوتره ولی کسی رو ندارم که برام پذیرش بگیره تا دیر نشده برو دنبالش که پشیمون میشی.
اگه پذیرش بگیره برات آموزشیت خاتمی یزد میوفته، جای خوبیه. خشم شب قبلا داشت الان فکر نکنم داشته باشه.

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
کاش رفته بودم و تموم شده بود :rolleyes: ، هنوز نرفتم 2 ماه دیگه میرم. اینقدر دنبالش بودم که این اطلاعاتو بدست آوردم.
اگه پارتیت کلفت باشه میتونه برات پذیرش **** بگیره، قبل از ارسال دفترچه برو پیشش همین الان وقتشه نزار دیر بشه. ببین اگه میتونه کمکت کنه پذیرش **** بگیری. اگه یکم کله گنده باشه میتونه تایم اداریت هم کنه که ساعت 2 بیای خونه.
اتفاقا منم رشته م کامپیوتره ولی کسی رو ندارم که برام پذیرش بگیره تا دیر نشده برو دنبالش که پشیمون میشی.
اگه پذیرش بگیره برات آموزشیت خاتمی یزد میوفته، جای خوبیه. خشم شب قبلا داشت الان فکر نکنم داشته باشه.

برادر عزیز من شنیدم پادگان شهید خاتمی یزد مال فوق دیپلمه و لیسانسه ها ست ؟؟ چطور من دیپلم دارم اونجا میافتم ؟؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
برادر عزیز من شنیدم پادگان شهید خاتمی یزد مال فوق دیپلمه و لیسانسه ها ست ؟؟ چطور من دیپلم دارم اونجا میافتم ؟؟

من شنیدم کلا کسانی که امریه بگیرن یا پذیرش **** بشن رو میفرستن اونجا.

crazy heart

Registered User
لایک‌ها
40
سلام کسی میدونه وقتی امریه شی مثلا براآموزش و پرورش یا فرمانداری یا مثلا قوه قضاییه کسری قبول میکنن یانه یا اگه قبول میکنن چقدر قبول میکنن؟

a741852

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یکی جواب بچه ها...

این پیراهن ارتش رو باید روی شلوار بزارم یا داخل شلوار؟ طریقه درست پوشیدنش چیه؟

این کیسه استحقاقی رو هم بگید چکارش کنم

a654321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان

ممنون می شم به سوالاتم جواب بدین.راستش من قبلا سال 88 یه 4 ماهی خدمت کردم.دانشگاه بعد قبول شدمو و بعد برگشتم.الانم از 1/2/91 شروع خدمتمه.مارو فرستادن مرکز آموزش 04 ارتش بیرجند.بیرجد هم گفته برین 01 تهران اونا باید تقسیم کنند که آیا دوره کد می خوری یا نه! (لیسانس کامپیوترم الان).
سوالام حالا:
1-آدرس 01 تهران کجایه؟
2-به نظرتون ممکنه منم دوره کد بخورم با این که رشته کامپیوترم؟
3-اینجا شهرمون تو ارتش یه آشنای سروان دارم به نظرتون می تونه برام کاری بکه که زنگ بزنه 01 بعد باهاشون بحرفه بعد منو بفرستن شهر خودمون؟
4-لباسا و پتهامو با خودم ببرم تهران یا خودشون همه چی اونجا می دن؟راستش داداشم تو **** بود با بار دوم مجبور شد لباساشو دوباره ببره و بهش لباش ندادن!ولی بچه های تجدید دوره سربازی این سری هیچی با خودشو بر نداشته بودن و فقط من با لباس و وسایل بودم.

مرسی
:blush:

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
یکی جواب بچه ها...

این پیراهن ارتش رو باید روی شلوار بزارم یا داخل شلوار؟ طریقه درست پوشیدنش چیه؟

این کیسه استحقاقی رو هم بگید چکارش کنم

روی شلوار ....طریقه نمیخواد.. اول شلوار رو میپ.شی بعد فرنچ(پیراهن نظامی) رو مثل کت روش میپوشی

کیسه استحقاقم وسایلت رو میریزی توش و باید تو پادگان همرات باشه.

بالا