• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام کسی میدونه وقتی امریه شی مثلا براآموزش و پرورش یا فرمانداری یا مثلا قوه قضاییه کسری قبول میکنن یانه یا اگه قبول میکنن چقدر قبول میکنن؟

قبول نمیکنن. تازه 3 ماه هم بیشتر باید خدمت کنی (24 ماه)

fariddelaram

Registered User
لایک‌ها
6
این بستتگی به جایی داره که شما را امریه می کنه ولی معمولا اینه که کسری قبول نمیکنن اگه دنبال کسری هستی برو خدمتت را بکن و بی خیال امریه شو

fariddelaram

Registered User
لایک‌ها
6
من که دقیقا 4 روزه خدمتم تموم شده و در حال تسویه هستم . از این به بعد فقط دوس دارم یکی جلوم بگه خدمت همش خاطره است تا یکی بخوابونم زیر گوشش. با وجود اینکه تو ستاد خدمت کردم ولی به گاج رفتم

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
من که دقیقا 4 روزه خدمتم تموم شده و در حال تسویه هستم . از این به بعد فقط دوس دارم یکی جلوم بگه خدمت همش خاطره است تا یکی بخوابونم زیر گوشش. با وجود اینکه تو ستاد خدمت کردم ولی به گاج رفتم

مبارک باشه خلاص شدنت
میگم این سردارمردارا حی می گن خدمت خوبه...نظرت چیه در موردشون؟!

a654321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ممنون می شم به سوالاتم جواب بدین.
راستش من قبلا سال 88 یه 4 ماهی خدمت کردم.دانشگاه بعد قبول شدمو و بعد برگشتم.الانم از 1/2/91 شروع خدمتمه.مارو فرستادن مرکز آموزش 04 ارتش بیرجند.بیرجد هم گفته برین 01 تهران اونا باید تقسیم کنند که آیا دوره کد می خوری یا نه! (لیسانس کامپیوترم الان).
سوالام حالا:

1-اینجا شهرمون تو ارتش یه آشنای سروان دارم به نظرتون می تونه برام کاری بکه که زنگ بزنه 01 بعد باهاشون بحرفه بعد منو بفرستن شهر خودمون؟
2-لباسا و پتهامو با خودم ببرم تهران یا خودشون همه چی اونجا می دن؟راستش داداشم تو **** بود با بار دوم مجبور شد لباساشو دوباره ببره و بهش لباش ندادن!ولی بچه های تجدید دوره سربازی این سری هیچی با خودشو بر نداشته بودن و فقط من با لباس و وسایل بودم.
3- و یه سوال خیلی مهم اینه که اگه کسی تو 01 هستش . شماره تلفن نیرو انسانی 01 رو داره یا مسئولشو می شناسه اسمشو یا شماره تلفن قسمت نیرو انسانی 01 بهم بده یه دنیا ممنونش می شم.یه بنده خدایی (اینجا تو ارتشه) گفته شماره قسمت نیرو انسانی 01 رو بهش بدم تا با طرف صحبت کنیم شاید فرجی شد.
دوستان منتظرم.خیلی مهمه جواب سوالام مخصوصا 3

SILENCEmzs

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان الآن که ما میخوایم بریم یگان (با لیسانس) ارتش، نیازه هر دو تا پتویی که تو آموزشی دادن ببریم؟ دوباره آنکادر و مسخره بازی داره آسایشگاهاش؟؟؟ اگه تا یه مدت بخوایم بمونیم اونجا چیا ببریم بهتره؟ گوشی اینا!!!
در ضمن یگانم زده منطقه شمال تهران (پدافند ارتش). بچه ها گفتن تهرانسره پادگانش. حالا چه ربطی به شمال داره نمی دونم!!!

fariddelaram

Registered User
لایک‌ها
6
مبارک باشه خلاص شدنت
میگم این سردارمردارا حی می گن خدمت خوبه...نظرت چیه در موردشون؟!
خدمت خوبه و ضروری ولی به شرطی که بدونن از نیروهایی که بهشون میدن چطوری استفاده کنن و ثانیا وقتی یک سال و خورده ای آدمو از محیط کار دور میکنن یک کاری چیزی یادش بدن لا اقل. من به عنوان فوق لیسانس مملکت(که کلی هم سابقه کار داشتم و اینا) میدونین کارم چی بود؟ صبح فلاسک چایی را پر میکردم و سفره صبحانه روسا را پهن میکردم تا کوفت کنن بعدشم جمع میکردم و میرفتم می نشستم یک گوشه تا اگه یکیشون خواست براش چایی بریزم:(
یعنی شخصیت آدم را از بین میبرن این نکبتا حالا من بیرون از ستاد اینا را آدم هم حساب نمیکنما ولی اونجا مجبور بودم دیگه

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من01 بودم امروز بهمون مرخصی دادن تا شنبه ... اخه کی میگه هتل دهنمون و سرویس کردن تو این 2 روزی که اونجا بودیم یعنی همش همینجوریه ؟

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
ما رفتیم پدافند سمنان.بر پدر مادر کسی لعنت که اونجا رو تاسیس کرد.وسط بیابون.مرخصی دادن تا پنج شنبه صبح ولی ما میخایم شنبه صبح اونجا باشیم.نهایتش اعدام میشیم دیگههههههههه

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من01 بودم امروز بهمون مرخصی دادن تا شنبه ... اخه کی میگه هتل دهنمون و سرویس کردن تو این 2 روزی که اونجا بودیم یعنی همش همینجوریه ؟

هتل بودنش نسبت به پادگانهای دیگس... به نسبت امکانات بیشتر ... رفتار خیلی محترمانه تر... سختی آموزشی کمتر....

هفته اول خوبه...کمکم فشار بیشتر میشه تا هفته سوم...بعد میفتین رو دور کلاس دیگه خوبه تا تلو

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
هتل بودنش نسبت به پادگانهای دیگس... به نسبت امکانات بیشتر ... رفتار خیلی محترمانه تر... سختی آموزشی کمتر....

هفته اول خوبه...کمکم فشار بیشتر میشه تا هفته سوم...بعد میفتین رو دور کلاس دیگه خوبه تا تلو
ما از شنبه کلاس هامون شروع میشه ، یعنی هفته دوم هم بیچارمون می کنن بازم ؟از کی روز برگ میشیم ؟

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
ما از شنبه کلاس هامون شروع میشه ، یعنی هفته دوم هم بیچارمون می کنن بازم ؟از کی روز برگ میشیم ؟

هفته اول و دوم تاکید روی آمادگی جسمانی و مشق صف جمع و رژه و ایناس برای همین سختیش بیشتره....

روز برگ دست فرماندته ...مکنه از فردا بده ممکنه نخواد تا آخر نده

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
هفته اول و دوم تاکید روی آمادگی جسمانی و مشق صف جمع و رژه و ایناس برای همین سختیش بیشتره....

روز برگ دست فرماندته ...مکنه از فردا بده ممکنه نخواد تا آخر نده
بله میدونم دسته فرماندست ولی یه روالی داره تو 01 معمولا میدن همه از هفته دوم یعنی این یه سیاست کلی هست تو 01 نمیشه یه فرمانده نده و یه فرمانده هر روز بده ...

aminmecheng

Registered User
لایک‌ها
0

سلام
حاجی منم 01 بودم، امروز مرخصی دادن ولی زیاد هم سخت نبودا !!!
فقط صبح توی میدون یه خورده سخت گیری کردن که به نسبت چیزایی که من از جاهای دیگه شنیدم زیاد بد نبود. مگه بخوان هفته دیگه سختترش کنن که اصولا باید همینطور باشه.
گروهان ما رو 3 بار فرستادن بدوییم پرچم رو دور بزنیم برگردیم. دفعه سوم داشتم بالا میاوردم!!! خدا رحم کنه هفته بعد بتونیم تحمل کنیم!!!
صبح فکر کنم چون فرمانده هنگ اومده بود (همون که مایوش از دوره دانشجوییش مونده (-; ) جلوش سختگیری کردن تا خودی نشون بدن!!!!

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
حاجی منم 01 بودم، امروز مرخصی دادن ولی زیاد هم سخت نبودا !!!
فقط صبح توی میدون یه خورده سخت گیری کردن که به نسبت چیزایی که من از جاهای دیگه شنیدم زیاد بد نبود. مگه بخوان هفته دیگه سختترش کنن که اصولا باید همینطور باشه.
گروهان ما رو 3 بار فرستادن بدوییم پرچم رو دور بزنیم برگردیم. دفعه سوم داشتم بالا میاوردم!!! خدا رحم کنه هفته بعد بتونیم تحمل کنیم!!!
صبح فکر کنم چون فرمانده هنگ اومده بود (همون که مایوش از دوره دانشجوییش مونده (-; ) جلوش سختگیری کردن تا خودی نشون بدن!!!!

شما هنگ 1 هستی اگه اشتباه نکنم و من هنگ 2 هستم .. این 2 روز همش حمالی کردیم ...
می دونی از کی روز برگ میشیم ؟

aminmecheng

Registered User
لایک‌ها
0
شما هنگ 1 هستی اگه اشتباه نکنم و من هنگ 2 هستم .. این 2 روز همش حمالی کردیم ...
می دونی از کی روز برگ میشیم ؟

بله من هنگ 1 هستم. دقیقا روبروی در مسجد.
ما که تو این 2 روز کار خاصی نکردیم. فرمانده گروهان ما گفت هفته بعد از شنبه تا 5شنبه شبانه روزی توی یگان هستیم ولی از هفته بعدش ساعت 4 عصر تا 6 صبح فرداش مرخص میشیم به شرطی که نگهبان نباشیم. نگهبانیها هم دوره ایه. گفت هر نفر تو این 2 ماه حدودا 10 بار نگهبان میشه.

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
بله من هنگ 1 هستم. دقیقا روبروی در مسجد.
ما که تو این 2 روز کار خاصی نکردیم. فرمانده گروهان ما گفت هفته بعد از شنبه تا 5شنبه شبانه روزی توی یگان هستیم ولی از هفته بعدش ساعت 4 عصر تا 6 صبح فرداش مرخص میشیم به شرطی که نگهبان نباشیم. نگهبانیها هم دوره ایه. گفت هر نفر تو این 2 ماه حدودا 10 بار نگهبان میشه.
خدا کنه ماله ما هم همین جوری باشه ....

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
يادش به خير
توصيه من به همه سربازان محترم اگه ميخواين زود بكشه :wacko:
1-زياد به فكر مرخصي نباشين
2- اصلا فكر ترخيصي نباشين ...
3-نماز بخونين و عبادت كنين ورزش و..
باور كنين زود ميگذره ميگين نه امتحان كنين
ايشالا زود تر خيص بشين
:D

mc-BoB

Registered User
لایک‌ها
0
کسی ک جواب مارو نداد حد اقل اینو بدین .من شنیدم آموزشی برای اونایی که راشون دوره(مثلا من که تهرانم میرم یزد) 45 روزه بقیش مرخصیه راسته یا نه؟:D

بالا