سلام کسی میدونه وقتی امریه شی مثلا براآموزش و پرورش یا فرمانداری یا مثلا قوه قضاییه کسری قبول میکنن یانه یا اگه قبول میکنن چقدر قبول میکنن؟
قبول نمیکنن. تازه 3 ماه هم بیشتر باید خدمت کنی (24 ماه)
سلام کسی میدونه وقتی امریه شی مثلا براآموزش و پرورش یا فرمانداری یا مثلا قوه قضاییه کسری قبول میکنن یانه یا اگه قبول میکنن چقدر قبول میکنن؟
من که دقیقا 4 روزه خدمتم تموم شده و در حال تسویه هستم . از این به بعد فقط دوس دارم یکی جلوم بگه خدمت همش خاطره است تا یکی بخوابونم زیر گوشش. با وجود اینکه تو ستاد خدمت کردم ولی به گاج رفتم
خدمت خوبه و ضروری ولی به شرطی که بدونن از نیروهایی که بهشون میدن چطوری استفاده کنن و ثانیا وقتی یک سال و خورده ای آدمو از محیط کار دور میکنن یک کاری چیزی یادش بدن لا اقل. من به عنوان فوق لیسانس مملکت(که کلی هم سابقه کار داشتم و اینا) میدونین کارم چی بود؟ صبح فلاسک چایی را پر میکردم و سفره صبحانه روسا را پهن میکردم تا کوفت کنن بعدشم جمع میکردم و میرفتم می نشستم یک گوشه تا اگه یکیشون خواست براش چایی بریزممبارک باشه خلاص شدنت
میگم این سردارمردارا حی می گن خدمت خوبه...نظرت چیه در موردشون؟!
آقا من01 بودم امروز بهمون مرخصی دادن تا شنبه ... اخه کی میگه هتل دهنمون و سرویس کردن تو این 2 روزی که اونجا بودیم یعنی همش همینجوریه ؟
ما از شنبه کلاس هامون شروع میشه ، یعنی هفته دوم هم بیچارمون می کنن بازم ؟از کی روز برگ میشیم ؟هتل بودنش نسبت به پادگانهای دیگس... به نسبت امکانات بیشتر ... رفتار خیلی محترمانه تر... سختی آموزشی کمتر....
هفته اول خوبه...کمکم فشار بیشتر میشه تا هفته سوم...بعد میفتین رو دور کلاس دیگه خوبه تا تلو
ما از شنبه کلاس هامون شروع میشه ، یعنی هفته دوم هم بیچارمون می کنن بازم ؟از کی روز برگ میشیم ؟
بله میدونم دسته فرماندست ولی یه روالی داره تو 01 معمولا میدن همه از هفته دوم یعنی این یه سیاست کلی هست تو 01 نمیشه یه فرمانده نده و یه فرمانده هر روز بده ...هفته اول و دوم تاکید روی آمادگی جسمانی و مشق صف جمع و رژه و ایناس برای همین سختیش بیشتره....
روز برگ دست فرماندته ...مکنه از فردا بده ممکنه نخواد تا آخر نده
آقا من01 بودم امروز بهمون مرخصی دادن تا شنبه ... اخه کی میگه هتل دهنمون و سرویس کردن تو این 2 روزی که اونجا بودیم یعنی همش همینجوریه ؟
سلام
حاجی منم 01 بودم، امروز مرخصی دادن ولی زیاد هم سخت نبودا !!!
فقط صبح توی میدون یه خورده سخت گیری کردن که به نسبت چیزایی که من از جاهای دیگه شنیدم زیاد بد نبود. مگه بخوان هفته دیگه سختترش کنن که اصولا باید همینطور باشه.
گروهان ما رو 3 بار فرستادن بدوییم پرچم رو دور بزنیم برگردیم. دفعه سوم داشتم بالا میاوردم!!! خدا رحم کنه هفته بعد بتونیم تحمل کنیم!!!
صبح فکر کنم چون فرمانده هنگ اومده بود (همون که مایوش از دوره دانشجوییش مونده (-; ) جلوش سختگیری کردن تا خودی نشون بدن!!!!
شما هنگ 1 هستی اگه اشتباه نکنم و من هنگ 2 هستم .. این 2 روز همش حمالی کردیم ...
می دونی از کی روز برگ میشیم ؟
خدا کنه ماله ما هم همین جوری باشه ....بله من هنگ 1 هستم. دقیقا روبروی در مسجد.
ما که تو این 2 روز کار خاصی نکردیم. فرمانده گروهان ما گفت هفته بعد از شنبه تا 5شنبه شبانه روزی توی یگان هستیم ولی از هفته بعدش ساعت 4 عصر تا 6 صبح فرداش مرخص میشیم به شرطی که نگهبان نباشیم. نگهبانیها هم دوره ایه. گفت هر نفر تو این 2 ماه حدودا 10 بار نگهبان میشه.