پادگان 01 دارهدوست من گمان نکنم آموزش روزبرگ داشته باشه
سلام ب همگی
من متولد 62هستم و تا ب حال هیچ اقدامی برای خدمت سربازی انجام ندادم
تا 3 متوسطه هم خوندم
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
درود
امروز برگ سفيد اومد افتادم نيرو زميني ارتش.
نام مركز آموزش: تكاور لشكرك.
آدرسش هست جاده لشكرك ابتداي جاده لواسان
كسي ميتونه راهنمايي كنه كه اينجا كلا چه جورياس ؟
همه موارد پست اول تو صفحه 1 در مورد اين پادگان صدق ميكنه ؟
(خودم بچه تهرانم، فوق ديپلم اخراجي نرم افزار).
كلا با تجربه ها يكم راهنماييم كنين دمتون گرم.
در ضمن معاف از رزمم.
+
پدرم 21 ماه خدمت داره در نتيجه 7 ماه كسري به من ميخوره.
دفترچه رو سال 90 فرستادم، كارت ايثارگري و مدارك و نامه هاش هم تا آخر 90 كاراشو انجام دادم.
حالا اين قانونو كه گذاشتن بلاتكليف شدم.
مشكلم اينه كه كسر خدمتم هنوز جايي ثبت نشده و تو قانون جديد گفتن تا 15 ارديبهشت بايد ثبت بشه و گواهيش رو بگيرم.
اصلا نگفتن كجا بايد ثبت بشه.
اگه محل خدمت بايد ثبت بشه كه اعزامم نوزدهمه و از مهلت ثبت (15ام) ميگذره.
پليس +10 ام كه ديگه اين كارو نميكنه همين امروز رفتم گفتن ديگه كار ما نيست به ما مربوط نميشه.
از طريق خود **** وظيفه بايد اقدام كنم؟ اصلا تو قانون جديد 7 ماه كسري شامل حال من ميشه؟
سلام
شما بايد از محل خدمت پدرتون اقدام کنين و تو سيستم سبت کني..
مدارک داشته باشي که۲۱ماه سابط شه...مدارکم نبايد جاييبفرستي..واسه گرفتن نامه کسري بدشم سبت تو سيستم..
سرييييييييعا اطلاعات از منابع درست مسل **** وظيفه و سايتش police.irقسمت **** وظيفه..مشاوره ..جمع کن ..
زود اقدام کن
Sent from my HD2 using Tapatalk
سلام دوستان...من یه سوال داشتم؟
شوهرم یک هفته هست واسه دوره آموزشی به پادگان شهید دستغیب جهرم رفته....هفته اول مرخصی خارج از جهرم ندادن... می خواستم بپرسم کسی اطلاع داره که هفته دوم مرخصی خارج از شهر میدن یا خیر؟ با در نظر داشتن اینکه متاهل هست....لطفا هرکسی اطلاع داره جواب بده....ممنون.
محل خدمت پدرم نواحي مرزي بوده و از طريق پادگاني در شيراز اعزام شدن به منطقه جنگي.
والا هركاري كه لازم بود تو شيراز انجام داديم. كارت ايثارگري رو گرفتيم و يه برگه كه نشون ميده پدرم 21 ماه خدمت كرده و بالاش تاريخ ثبت و تاريخ صدور خورده. يعني اين چيزا كامل اونجا ثبت شده.
2 تا برگه ديگه ام هست كه يكيش براي نوشتن مشخصاته و اون يكي تعهد. تعهد براي اينكه قبلا از امكان كسر خدمت استفاده نكرديم.
اينجا قبل از قوانين جديد بهمون گفتن همه مراحل طي شده و بايد بعد از آموزشي براي كسري اقدام كني ولي اين تاريخ ثبت كه گذاشتن (15 ارديبهشت) منو ترسوند و اصلا نميدونم منظورشون چيه.
اگه بايد نامه اي دستم باشه كه توش نوشته شده باشه من واجد 7 ماه كسر از خدمت هستم، خير همچين چيزي بهم ندادن. ولي تو تمام اين برگه ها اومده كه هدف ما گرفتن كسري از خدمته ولي مستقيما اسم من ذكر نشده.
به نظر شما الان مداركم ناقصه ؟