آقا خیلی سریع برو **** وظیفه اینجا بچه ها اونقدر از قانون جدید (که تازه 20 روزه اعمال شده) خبر ندارن و با توجه به اینکه چند روز دیگه تا 15 اردیبهشت بیشتر نمونده برو دنبالش برو که پشیمون میشی. بدطور افتادن دنبال حذف کسری ها یه ثانیه هم یه ثانیه ست دیگه نمیدونم چجوری بگم
محل خدمت پدرم نواحي مرزي بوده و از طريق پادگاني در شيراز اعزام شدن به منطقه جنگي.
والا هركاري كه لازم بود تو شيراز انجام داديم. كارت ايثارگري رو گرفتيم و يه برگه كه نشون ميده پدرم 21 ماه خدمت كرده و بالاش تاريخ ثبت و تاريخ صدور خورده. يعني اين چيزا كامل اونجا ثبت شده.
2 تا برگه ديگه ام هست كه يكيش براي نوشتن مشخصاته و اون يكي تعهد. تعهد براي اينكه قبلا از امكان كسر خدمت استفاده نكرديم.
اينجا قبل از قوانين جديد بهمون گفتن همه مراحل طي شده و بايد بعد از آموزشي براي كسري اقدام كني ولي اين تاريخ ثبت كه گذاشتن (15 ارديبهشت) منو ترسوند و اصلا نميدونم منظورشون چيه.
اگه بايد نامه اي دستم باشه كه توش نوشته شده باشه من واجد 7 ماه كسر از خدمت هستم، خير همچين چيزي بهم ندادن. ولي تو تمام اين برگه ها اومده كه هدف ما گرفتن كسري از خدمته ولي مستقيما اسم من ذكر نشده.
به نظر شما الان مداركم ناقصه ؟
فکر کنم بايد يه برگه هم داشته باشي که توش نوشته باشه ۷ماه.. جايي که محاسبه ميکنه کسريو ثبتم ميکنه..فک کنم بايد بري شيراز
فقط هرکاري ميکني بجمب! از کسايي که اينکارنو اطلاعات دارن سوال بپرس..
تو سيستم هم حتما ثبت کن..همه چي از رو اونه..بعد آموزشي مي پره..
بعد خودت از کامپيتراي ميدون **** استعلام بگير که ببيني حتما ثبت شده..
Sent from my HD2 using Tapatalk
والا هركي اينكاره ام هست اين يكيو ديگه نميدونه باور كن از 100 نفر پرسيدم. بعيد ميدونم كه بايد دوباره برم شيراز چون اگه مربوط به اونجا ميشد بهم ميگفتن. گفتن اينجا ديگه كاري نداري ما مداركو ميفرستيم تهران بايد از اونجا پي گيري كني، كه فرستادن و من رفتم گرفتم و بعد اين قانون رو گذاشتن.
منظورتون از ثبت تو سيستم، جاي خاصي تو سايت هست ؟
باور كنيد دارم رواني ميشم الان رفتم تو سايتشون، اولا سرعت اينترنت افتضاحه، بعد ميخوام از بخش مشاوره "ثبت سوال" كنم سايتشون مشكل داره و ارور ميده !
4 روزم بيشتر وقت ندارم.
فردا صبح ميرم **** وظيفه ببينم چي ميگن... با اين وضع اطلاع رساني و رسيدگي اميد زيادي هم ندارم البته.
اگه به جايي نرسيدم ميرم محلي كه قراره اعزام بشم (جاده لشكرك).
والا هركي اينكاره ام هست اين يكيو ديگه نميدونه باور كن از 100 نفر پرسيدم. بعيد ميدونم كه بايد دوباره برم شيراز چون اگه مربوط به اونجا ميشد بهم ميگفتن. گفتن اينجا ديگه كاري نداري ما مداركو ميفرستيم تهران بايد از اونجا پي گيري كني، كه فرستادن و من رفتم گرفتم و بعد اين قانون رو گذاشتن.
منظورتون از ثبت تو سيستم، جاي خاصي تو سايت هست ؟
باور كنيد دارم رواني ميشم الان رفتم تو سايتشون، اولا سرعت اينترنت افتضاحه، بعد ميخوام از بخش مشاوره "ثبت سوال" كنم سايتشون مشكل داره و ارور ميده !
4 روزم بيشتر وقت ندارم.
فردا صبح ميرم **** وظيفه ببينم چي ميگن... با اين وضع اطلاع رساني و رسيدگي اميد زيادي هم ندارم البته.
اگه به جايي نرسيدم ميرم محلي كه قراره اعزام بشم (جاده لشكرك).
انگار الان رفتی **** وظیفه. اما اگه نرفتی باید بهت بگم که اگه پدرت نیرو زمینی بوده، باید زود بری لویزان. فرماندهی نیروی زمینی ارتش. اونجا برات ثبت می کنه. واسه منو که ثبت کرد، حالا این که قبول می شه رو نمی دونم. برگه ای هم که باید داشته باشی یه برگه است که عکست روش خورده، مشخصات پدرت و خودت و مدت خدمت پدرت و مدت کسری که به تو ، که یکی از فرزندان ذکورش هستی داده شده ، هم باید روش نوشته شده باشه، نیم ساعت کلا طول می کشه کارش اگه مدارکت (که همین برگه است فقط) همراهت باشه. حالا برو لویزان با مدارکت ببین چی میگن... موفق باشی.
بله صبح رفتم **** وظيفه باجه اول كه مربوط به كسر خدمت و اينچيزاس.
برگه اي كه ثابت ميكنه پدرم 21 ماه خدمت داره رو نشون دادم، كه مربوط به نيرو زميني ميشه، يه تابلو كه به ديوار زده بودن نشونم داد گفت بايد بري مورد چهارم، كه دقيقا همين هست كه شما فرموديد: لويزان، چهارراه ميني سيتي، ستاد نزاجا.
اون برگه ام كه مشخصات خودم و پدرم و برادرم توش هست رو هم دارم ولي عكس روش نخورده؛ محل چسبوندن عكس نداره.
اصلي ترين برگي كه عكس روش خورده برگه سفيد اعزامه.
امروز كه نشد برم لويزان افتاد فردا اميدوارم ختم به خير بشه.
مال شما ثبت شده پس ديگه مشكلي نداره كسريتون بعد از آموزشي اعمال ميشه...
فردا هرچي شد ميام تعريف ميكنم كه كسايي كه مشكل منو دارن كارشون راحت تر شه.
البته اون آدرس نرو ! اول می ری اونجا با کلی بد بختی پارک می کنی بعد کلی سر بالایی رو می ری بالا می ری تو می بینی رو شیشه زدهه برای ثبت کسری به واحد فلان به آدرس فلان مراجعه کنید !!!
من یادم نیست اسم واحد چی بود. اما بعد از این که از اتوبان امام علی افتادی تو بلوار ارتش ... به سمت شرق ادامه می دی تا به خروجی مربوط به ستاد فرماندهی برسی، ولی به سمت خروجی نمی ری (به همین دلیلی که گفتم) و مستقیم ادامه می دی بلوار ارتش رو و 4 تا پل هوایی می شمری . زیر پل هوایی چهارم وای میستی و می بینی که سمت راست (جنوب) اتوبان یه واحد نیرو زمینیه. می ری اونجا. اگه ماشین داری همون تو اتوبان پارک کن. تقریبا ته اتوبان می شه. بیابون میابونه . تاکید می کنم: بعد از خروجی ستاد فرماندهی، پل هوایی عابر پیاده 4 ام. تو آدرس پشت شیشه هم همین طوری نوشته.
تو سالن هم که رفتی نترس. اول می بینی همه جا اعلامیه زده که " بفرموده از ابتدای سال 91 هیچ نوع کسر خدمت بابت جبهه داده نمی شود" رو درو دیوار این رو زده. ولی شما برو باجه ی ته سالن سمت چپ. از برگه ات هم یه کپی بگیر و جفتش رو بهش بده (همون برگه هه که اسم خودت و بابات و داداشت و اینا توش هست و نوشته 7 ماه کسری. یادم نیست، شاید واسه منم عکس نداشته.). بعد میگه برو باجه 1 کپی رو برابر اصل کن. و تمام. ایشالا که حله.
دوستان کسری برداشته شده یا نه?
من تازه میخوام دفترچه پست کنم
محل خدمت پدرمم رفتم گفتند مدارک رو خودشون میفرستند کجا باید برم بگیرم?
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
من اول تیرماه اعزاممه ... با مدرک کارشناسی ارشد .
به احتمال زیاد نیروی انتظامی میفتم ...
میخواستم ببینم کلاً پادگانهای نیروی انتظامی برای آموزشی کدوم شهرها هستند .
ممنون میشم راهنمایی کنید .