سلم دوستان
راستی راهنمایی کنین اگر کسی نبود برای جابجایی چطور می تونم انتقالی بگیرم برای کرج ممنون دوستان
انتقالی به این راحتی نمیدن مگه اینکه متاهل باشید.
بهتره بگردید کسی رو برای جابجایی پیدا کنید.
سلم دوستان
راستی راهنمایی کنین اگر کسی نبود برای جابجایی چطور می تونم انتقالی بگیرم برای کرج ممنون دوستان
دوست عزیز اونجا خیلی سرده عینه سیبری هست لباس با خودت ببر حتمی.
سلام به همه دوستان. من اعزامي 1 تير هستم با مدرك فوق ليسانس. رفتم از يكي از پادگانهاي **** تهران پذيرش گرفتم و رو حساب حرف اينا يه كار نيمه وقت هم پيدا كرده بودم و گفتم بعد آموزشي مير سر كار... اما بعد يه هفته از پادگان زنگ زدن و گفتن كنسل شده و احتمالا بيفتم ناجا مگر اينكه دوره كفايت داشته باشي كه منم نداشتم! :wacko:اي خدا! آخه اينم شانسه ما داريم!!!
من بچه قزوینم
تک پسر هستم ( یه خواهر دارم )
تو شهره خودم میوفتم ؟ آموزشی مهم نیست یگان رو میوفتم تو شهره خودم یا شانسیه ؟ این تک پسری بودن مزیت حساب نمیشه ؟ :دی
محسن جان دمت گرم شما نباشی اینجا لنگ میمونه خدایی داری جواب همرو میدی
امیدوارم تاثیر بزاره حداقال رو من
من گواهینامه ماشین و موتور دارم و به کاره کامپیوتری و اداری هم واردم ( کافی نت کار میکردم یک سالی و اکثرا نرم افزار هارو میتونم کار کنم ) طراحی دو بعدی هم بلدم خدا کنه اینا دست به دست هم بدن من تو شهره خودم باشم قسمت اداری چیزی بیوفتم لا اقل بتونم هرزگاهی یه سر به خونه بزنم
سلام به دوستان هم رزم
چند صحفه ای رو خوندم ولی در این مورد اورژانسی من مطلبی ندیدم!
من 3/19 اعزام میشم میخواستم بدونم میتونم گوشی با خودم ببرم, , و اگر جواب منفی هست یواشکی با خودم ببرم و بگیرن چه بلای سرم میارن؟:wub:
و فقط اون برگه سبز اولی اومده که تاریخ اعزام و اطلاعات درونش هست.
و سوال بعدی اینکه ایا در برج 3 مشخص هست کدوم ارگانها نیرو میگیرن؟
مرسی.
وسایل رو جمع و جور کردم. با رفقا خداحافظی کردم. منتظرم فردا شب کچل کنم و 6 صبح میدون ****.... احتمالن بعد از ظهر اعزامم از ترمینال جنوب به سمت میبد یزد.....
دوستان یه سوال، یکی گفت چایی نپتن نذاشتن ببریم. من یه سری غذا و تنقلات گذاشتم که همشون خارجی ان.... مثل عصاره میوه و بیسکوییت ها و شکلات های خارجی و هات چاکلت و این چیزا.... می ذارن ببریم یا نه؟
مرسی رفیق
لحاف یا پتو چطور؟ ببرم؟ زیاد سرمایی نیستم
اجازه میدن؟ یا باید بگم فک و فامیل دارم اونجا؟
درود
كسر خدمت ما سر يه برگه ماليد!
همون برگه اي كه جناب mrnet فرمودن كه بايد عكس خودم روش باشه رو من نداشتم، چون پدر جان محل خدمت كه تشريف بردن (شيراز) يا يادشون رفت بگيرن يا اينكه اونا چيزي بهش نداده بودن يا راهنماييش نكرده بودن.
اين چند روز انقدر اعصابم ناراحت بود كه دل نداشتم بيام اينجا بگم چي شد.
من دي ماه 90 براي معافي اقدام كردم كه كلي الاف اون شدم.
رسيد به 91، كسري رو برداشتن 21 ماهشم كردن.
نه تونستم معافي بگيرم (معاف از رزم شدم) و نه كسري.
اگه همون 90 رفته بودم با احتساب كسري 11 ماه خدمت ميكردم حالا شد 21 ماه !
درضمن پارسال به خاطر 1 واحد از دانشگاه اخراج شدم.
ترم 7 كارداني نرم افزار بودم. بايد تو 8 ترم تموم ميكردم.
براي ترم آخر (8)، يه واحد اضافي داشتم. يعني بايد 24 تا ميداشتم ولي 25 واحده شدم و سر همين 1 واحد بعد از 4 سال اخراج شدم.
حالا آموزش افتادم تهران، احتمالا براي خدمت تلافي كنن بندازنم مناطق محروم !!
شانسو ميبينيد ؟