• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام .

دوستم الان درگز داره خدمت میکنه سال 90 دفترچشو فرستاد و آخرای سال 90 هم رفت خدمت . حالا این بنده خدا باباش 9 ماه سابقه جبهه داره . الان میتونه واسه کسری اقدام کنه ؟ اگه آره کی باید اقدام کنه ؟

راستی میگفت آموزشی الان شده 3 ماه ؟ حقیقت داره یا شایعه است ؟ تشکر /

خیر، الان نمیتونه برای کسری اقدام کنه. باید همون موقع میرفت دنبالش و فکر همچین روزی رو میکرد.
جان خودتون نگید شده 3 ماه، تو ایران روش همینه میان یه چیزی رو شایعه میکنن ببینن عکس العمل مردم چیه اگه خبری نبود اجراش میکنن. هر کی گفت آموزشی شده 3 ماه بزنیدش :happy:

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز آموزشی 3 ماه که نشده ؟ هوم ؟ بدبختی بعدی هم اضافه شد ؟ :دی

عملا اموزشی نمیتونه 3ماه بشه چونکه اول ماههای زوج اعزام سرباز دارن و باید یگان و برا ورودی های جدید خالی کنند.

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
خیر، الان نمیتونه برای کسری اقدام کنه. باید همون موقع میرفت دنبالش و فکر همچین روزی رو میکرد.
جان خودتون نگید شده 3 ماه، تو ایران روش همینه میان یه چیزی رو شایعه میکنن ببینن عکس العمل مردم چیه اگه خبری نبود اجراش میکنن. هر کی گفت آموزشی شده 3 ماه بزنیدش :happy:

نگو جان ما . این دوست من همه دلخوشیش گرفتن این کسری خدمت بود . باهاش که حرف میزدم یک بغض خاصی که حکایت از دلتنگیه داشت . مطمئید نمیشه ؟ والا دو سه نفر دیگه هم گفتن داره میشه سه ماه دوره آموزشی . راست و دروغش رو نمیدونم دیگه ///

trance

Registered User
لایک‌ها
33
خیر سه ماه نشده آموزش 2 ماه شده و بعضی مدرک های تحصیلی 2 ماه دوره کد میخورند مثل من بدبخت که دو ماه دوره کد میخورم.
مدرک هایی که دوره کد نمی خورند :

عمران,حسابداری,الکترونیک,پرستاری,امور بانکی,پزشکی و دام پزشکی و مداراک دانشگاهی فوق لیسانس به بالا

بقیقه رشته ها صد در صد دوره کد میخورند و رشته هایی مثل مدیریت بعضی وقت ها دوره کد میخوره بعضی وقت ها هم دوره کد نمیخوره

که با این تفاسیر اموزشی در ارتش با دوره کد میشه 4 ماه
اما اموزشی در کل 2 ماه فیکس هست که با کم کردن میان دوره و هفته اول و این حرفا میشه حدودا 50 روز

trance

Registered User
لایک‌ها
33
خیر سه ماه نشده آموزش 2 ماه شده و بعضی مدرک های تحصیلی 2 ماه دوره کد میخورند مثل من بدبخت که دو ماه دوره کد میخورم.
مدرک هایی که دوره کد نمی خورند :

عمران,حسابداری,الکترونیک,پرستاری,امور بانکی,پزشکی و دام پزشکی و مداراک دانشگاهی فوق لیسانس به بالا

بقیقه رشته ها صد در صد دوره کد میخورند و رشته هایی مثل مدیریت بعضی وقت ها دوره کد میخوره بعضی وقت ها هم دوره کد نمیخوره

که با این تفاسیر اموزشی در ارتش با دوره کد میشه 4 ماه
اما اموزشی در کل 2 ماه فیکس هست که با کم کردن میان دوره و هفته اول و این حرفا میشه حدودا 50 روز

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
نگو جان ما . این دوست من همه دلخوشیش گرفتن این کسری خدمت بود . باهاش که حرف میزدم یک بغض خاصی که حکایت از دلتنگیه داشت . مطمئید نمیشه ؟ والا دو سه نفر دیگه هم گفتن داره میشه سه ماه دوره آموزشی . راست و دروغش رو نمیدونم دیگه ///

چرا حالا به فکر افتاده؟ اگه من جاش بودم قبل از اعزامم رفته بودم دنبالش و کسری رو گرفته بودم.
گفته بودن نهایتا باید تا پارسال گرفته میشد و تا 15 اردیبهشت امسال ثبت میشد توی یگان مربوط و بعد از 15 سایت برای ثبت بسته میشه.
طبق چیزی که گفتن دیگه نمیشه کاری کرد ولی خواستی یه سوال هم از **** وظیفه بپرس.

البته هیچی مشخص نیست ممکنه دوباره بعدا برگردونن کسری ها رو.

هر کی گفت شده 3 ماه بگو نشده!

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
دوستان تو دوراهی بدی گیر کردم . من لیسانس نرم افزارم و بخاطر چشمم میتونم معافیت پزشکی بگیرم . میتونه معافیت پزشکی تو آینده کاریم تاثیر داشته باشه ؟ صبح تصمیم میگیرم معافیت بگیرم شب باز میترسم . الان یک هفتست اوضاعم همینه . دارم دیوونه میشم . دکترم هم گفته اگه بری خدمت واسه چشمات ضرر داره چون از لنز سخت استفاده میکنم و در صورت رعایت نکردن بهداشت ممکنه چشم ها عفونت کنه ولی باز هم از نرفتنش میترسم واقعا نمیدونم با کی باید مشورت کنم . خیلی وضعیت بدییییه ...... چیکار کنم بنظرتون بهتره . از یک طرف تو همه فروم ها میگن بگیر اما تو همه استخدامی ها میزنن عدم داشتن معافیت پزشکی ... اصلا واسه رشته من که با لنز الان دیدم کامله به معافیت پزشکی گیر میدن ؟؟؟؟ ممنون .

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان تو دوراهی بدی گیر کردم . من لیسانس نرم افزارم و بخاطر چشمم میتونم معافیت پزشکی بگیرم . میتونه معافیت پزشکی تو آینده کاریم تاثیر داشته باشه ؟ صبح تصمیم میگیرم معافیت بگیرم شب باز میترسم . الان یک هفتست اوضاعم همینه . دارم دیوونه میشم . دکترم هم گفته اگه بری خدمت واسه چشمات ضرر داره چون از لنز سخت استفاده میکنم و در صورت رعایت نکردن بهداشت ممکنه چشم ها عفونت کنه ولی باز هم از نرفتنش میترسم واقعا نمیدونم با کی باید مشورت کنم . خیلی وضعیت بدییییه ...... چیکار کنم بنظرتون بهتره . از یک طرف تو همه فروم ها میگن بگیر اما تو همه استخدامی ها میزنن عدم داشتن معافیت پزشکی ... اصلا واسه رشته من که با لنز الان دیدم کامله به معافیت پزشکی گیر میدن ؟؟؟؟ ممنون .

اگه جات بودم یه لحظه تو گرفتن معافیت شک نمیکردم.
تو ایران کار پارتی میخواد اگه پارتی داشته باشی هم فرقی نمیکنه معاف باشی یا نه یا اصلا باسواد باشی یا بیسواد(!) پارتیت تو ایران میبرت سرکار.
اگر پارتی هم نداری (مثل من و خیلیای دیگه) کار بی کار (یا با سختی زیاد گیر میاد).
اگه کار بلد باشی میتونی بزنی تو کار آزاد یا توی شرکت های خصوصی میشه به استخدام امیدوار بود چون مثل کارهای دولتی پارتی بازی توش نیست (هست ولی کمتر)

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
سلام دوستان .
من دیپلمه کامپیوتر هستم البته اخراجی دانشگاه !!
اگه من دفترچه رو 30 اردیبهشت ارسال کنم اعزام من کی می افته تقریبا ؟؟
البته بگم از طریق یکی از آشناهام دارم می افتم **** خدمتم رو تو تهران !! بچه تهران هستم
لطفا کمکم کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان .
من دیپلمه کامپیوتر هستم البته اخراجی دانشگاه !!
اگه من دفترچه رو 30 اردیبهشت ارسال کنم اعزام من کی می افته تقریبا ؟؟
البته بگم از طریق یکی از آشناهام دارم می افتم **** خدمتم رو تو تهران !! بچه تهران هستم
لطفا کمکم کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟

من که هر چیزی به ذهنم میرسید رو گفتم ولی متاسفانه شما باز میپرسی. باور کن هیچکس حتی کسی که تو **** وظیفه کار بکنه هم نمیتونه بگه کی اعزام میشی. مگه اینکه یه پارتی کله گنده پیدا کنی که اگر هم افتادی خرداد برات عوضش کنه و بندازش تیر.

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
من که هر چیزی به ذهنم میرسید رو گفتم ولی متاسفانه شما باز میپرسی. باور کن هیچکس حتی کسی که تو **** وظیفه کار بکنه هم نمیتونه بگه کی اعزام میشی. مگه اینکه یه پارتی کله گنده پیدا کنی که اگر هم افتادی خرداد برات عوضش کنه و بندازش تیر.

درسته میدونم که الان نمیشه دقیق گفت !! اما می خوام بدونم کسی که اواخر اردیبهشت مثلا 30 اردیبهشت دفترچه رو ارسال کرده چه زمانی اعزام شده ؟؟
منم نمی خوام اصلا بیافتم 19 خرداد !! می خوام زود زودش بیافتم 19 تیر باشه بهتره !! حتی اگه 19 مرداد بیافته که بهتر بهتره !! فقط می خوام بدونم برگ سبز معمولا چند روز بعد از ارسال دفترچه میاد ؟؟
البته به خاطر اینکه 3 خرداد آخرین وقت فرستادن دفترچه های کسایی که غیبت دارن حتما سرباز زیاد میشه و اینطور فکر میکنم خودم که دیرتر اعزام میشم‌!!

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
من دفترچه رو 11 ام ارسال کردم موقعی که برگه اعزام اومد زمان صادر شدن برگه رو 12 ام زده بود! :دی توی 1 روز برگه رو صادر میکنند! :D البته تا برسه 9 روز طول کشید.
1/4 تاریخ اعزامم هست.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من دفترچه رو 11 ام ارسال کردم موقعی که برگه اعزام اومد زمان صادر شدن برگه رو 12 ام زده بود! :دی توی 1 روز برگه رو صادر میکنند! :D البته تا برسه 9 روز طول کشید.
1/4 تاریخ اعزامم هست.

مشخص شده کجا افتادی؟

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
درسته میدونم که الان نمیشه دقیق گفت !! اما می خوام بدونم کسی که اواخر اردیبهشت مثلا 30 اردیبهشت دفترچه رو ارسال کرده چه زمانی اعزام شده ؟؟
منم نمی خوام اصلا بیافتم 19 خرداد !! می خوام زود زودش بیافتم 19 تیر باشه بهتره !! حتی اگه 19 مرداد بیافته که بهتر بهتره !! فقط می خوام بدونم برگ سبز معمولا چند روز بعد از ارسال دفترچه میاد ؟؟
البته به خاطر اینکه 3 خرداد آخرین وقت فرستادن دفترچه های کسایی که غیبت دارن حتما سرباز زیاد میشه و اینطور فکر میکنم خودم که دیرتر اعزام میشم‌!!

mrnet

Registered User
لایک‌ها
0

به نظر من احتمالش کمه به خرداد بخوری. تازه متقاضیای دیپلم اینا بیشترم هستن. من که فوق لیسانسم و تعدادمون کمه، 28/12/90 فرستادم افتاده 1/4. یعنی چون 1 ماه مونده بوده به 1/2، 1/2 نیوفتادم. پس شما هم اگه 30 ام بفرستی چون فقط 20 روز مونده به 19/3، پس احتمالش خیلی ضعیفه. تازه من یه جایی دیده بودم یکی از شما ها که پست کرده بود دفترچه اشو، افتاده بود برج 9 ! یادم نیست چه سایتی بود و الا می گفتم بری ببینی. برگ سبز رو هم که 2 روز بعد از ارسال دفترچه می تونی بری از پلیس +10 بگیری (رسیدن دم در منزل بستگی به شرکت پست داره و ممکنه طول بکشه زیاد، واسه من 25 روز طول کشید!)
به نظرم شما چاره ای هم نداری و باید بفرستی دیگه.
به طور قطع هیچی نمی شه گفت اما به احتمال 95 درصد 19/3 نمی افتی

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
به نظر من احتمالش کمه به خرداد بخوری. تازه متقاضیای دیپلم اینا بیشترم هستن. من که فوق لیسانسم و تعدادمون کمه، 28/12/90 فرستادم افتاده 1/4. یعنی چون 1 ماه مونده بوده به 1/2، 1/2 نیوفتادم. پس شما هم اگه 30 ام بفرستی چون فقط 20 روز مونده به 19/3، پس احتمالش خیلی ضعیفه. تازه من یه جایی دیده بودم یکی از شما ها که پست کرده بود دفترچه اشو، افتاده بود برج 9 ! یادم نیست چه سایتی بود و الا می گفتم بری ببینی. برگ سبز رو هم که 2 روز بعد از ارسال دفترچه می تونی بری از پلیس +10 بگیری (رسیدن دم در منزل بستگی به شرکت پست داره و ممکنه طول بکشه زیاد، واسه من 25 روز طول کشید!)
به نظرم شما چاره ای هم نداری و باید بفرستی دیگه.
به طور قطع هیچی نمی شه گفت اما به احتمال 95 درصد 19/3 نمی افتی

واقعا ممنون از لطفتون .
ممنون میشم دوستان دیگه ای هم اگه نظری در این مورد دارن بگن !!

majid.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان
من یه مشکلی داشتم میخواستم اگر کسی میدونه کمکم کنه من الان دانشجو هستم میخوام انصراف بدم حالا قبل از اینکه انصراف بدم میتونم دفترچه رو پر کنم و بفرستم چون میزان بدهی من به دانشگاه زیاده و در حال حاضر قادر به پرداخت بدهیم نیستم حالا اگر مثلا دانشگاه من رو اخراج بکنه بازم نیاز به نامه دانشگاه برای ارسال دفترچه **** هست یا خیر ؟ و یک سوال دیگه من در دانشگاه پیام نور همزمان تحصیل میکنم دانشگاه میگه میتونی همزمان با سربازی تحصیل کنی میخواستم بدونم چه جوریه کسی تجربه ای داره در این مورد ؟
با تشکر

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
شدیم 21 روز خدمت خداییش زیاد بد نمی گذره...
انگار قراره 7 خرداد ببرن اردوگاه!بعدشم امتحان پایان دوره و خلاااااااااااااااااااص!

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
من اعزامی 2/2/91 کدم خورده بود خاتمی یزد ولی اتوبوس حرکت کرد به سمت شهدای کرمانشاه الان 20 روز هست که به گا رفتیم فرمانده پادگان عوضی تر از نادری ندیدم فرمانده گردان و گروهانمون بهترن ولی فرمانده گردان خایمال تشریف دارند فرمانده گروهانم گاهی سگ مسئول آموزشی به احتمال زیاد خایمال زاده هستند هنوز تحقیقات ادامه دارد ولی خب چه میشه کرد واقعاً چه میشه کرد تا میتونید سربازی نرید به خدا تا الانش از ارتش هم سختر بوده ما یا داریم جارو میزنیم یا توالت میشوریم یا خیابونای پادگان رو جارو و رنگ اینا همش تو وقت استراحتمونم هست یعنی کلاسا سرجاش هست کلاس تاکتیک زیر آفتاب اسلحه زیر آفتاب آمادگی جسمانی زیر آفتاب صبح الکی یک ساعت زودتر از نماز بیدار میشیم ولی نمیذارن بخوابیم آنکاردامون رو هروز نگاه میکنند اونم 2بار الکی دو سه نفر رو به گا میدن باید برند حمالی

بالا