• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
شدیم 21 روز خدمت خداییش زیاد بد نمی گذره...
انگار قراره 7 خرداد ببرن اردوگاه!بعدشم امتحان پایان دوره و خلاااااااااااااااااااص!

ما که از پدافنده سمنان خلاص شدیممممممممممممممممممممممممممم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
شدیم 21 روز خدمت خداییش زیاد بد نمی گذره...
انگار قراره 7 خرداد ببرن اردوگاه!بعدشم امتحان پایان دوره و خلاااااااااااااااااااص!

اعزامی 2 اردیبهشت بودی؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

چقدر زود میخوان تمومش کنن! اونوقت میگن آموزشی میخواد بشه سه ماه! همین دوماه هم که زیاده. میان دوره فرستادن؟ اموزشها از همون 3-4 شروع شد؟ کجا افتادی؟

majid.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان
من یه مشکلی داشتم میخواستم اگر کسی میدونه کمکم کنه من الان دانشجو هستم میخوام انصراف بدم حالا قبل از اینکه انصراف بدم میتونم دفترچه رو پر کنم و بفرستم چون میزان بدهی من به دانشگاه زیاده و در حال حاضر قادر به پرداخت بدهیم نیستم حالا اگر مثلا دانشگاه من رو اخراج بکنه بازم نیاز به نامه دانشگاه برای ارسال دفترچه **** هست یا خیر ؟ و یک سوال دیگه من در دانشگاه پیام نور همزمان تحصیل میکنم دانشگاه میگه میتونی همزمان با سربازی تحصیل کنی میخواستم بدونم چه جوریه کسی تجربه ای داره در این مورد ؟
با تشکر

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام خدمت همه دوستان
من یه مشکلی داشتم میخواستم اگر کسی میدونه کمکم کنه من الان دانشجو هستم میخوام انصراف بدم حالا قبل از اینکه انصراف بدم میتونم دفترچه رو پر کنم و بفرستم چون میزان بدهی من به دانشگاه زیاده و در حال حاضر قادر به پرداخت بدهیم نیستم حالا اگر مثلا دانشگاه من رو اخراج بکنه بازم نیاز به نامه دانشگاه برای ارسال دفترچه **** هست یا خیر ؟ و یک سوال دیگه من در دانشگاه پیام نور همزمان تحصیل میکنم دانشگاه میگه میتونی همزمان با سربازی تحصیل کنی میخواستم بدونم چه جوریه کسی تجربه ای داره در این مورد ؟
با تشکر

سلام عزیز
**** وظیفه کاری با دانشگاه نداره ولی شما باید بتونی برگه معافیت تحصیلیتو از دانشگاه بگیری همین. اگه دانشگاه برگه معافیت تحصیلی رو بهت بده میتونی دفترچه رو بفرستی.
بله، برای دانشگاه پیام نور ممکنه ولی یه کم دردسر داره فکر کنم باید از خود دانشگاه هم سوال کنی که یوقت مشکلی برات پیش نیاد.

موفق باشی

majid.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از جوابتون
من یه کپی از معافیت تحصیلیم از دانشگاه گرفتم قبلا ، البته برای خود دانشگاه هم کپی بود منظور شما همون برگه هست

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
خیلی ممنون از جوابتون
من یه کپی از معافیت تحصیلیم از دانشگاه گرفتم قبلا ، البته برای خود دانشگاه هم کپی بود منظور شما همون برگه هست

باید معافیت تحصیلی که آخر دوره دانشگاه صادر میشه رو داشته باشی که تاریخ داشته باشه و مهر و امضا شده باشه و توش مشخص باشه که فارغ التحصیل/انصراف/اخراج شدی. در اینصورت میتونی دفترچه پست کنی اگه برگه معافیتت اینا رو شامل میشه مشکلی نیست.

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
چقدر زود میخوان تمومش کنن! اونوقت میگن آموزشی میخواد بشه سه ماه! همین دوماه هم که زیاده. میان دوره فرستادن؟ اموزشها از همون 3-4 شروع شد؟ کجا افتادی؟

هنوز از میان دوره خبری نیست انگار می خوان از 10(11) ام تا 15(16) ام رو به عنوان میان دوره مرخصی بدن(چون در هر صورت 14-15 تعطیل رسمیه)
تو هفته اول فقط 1.5 روز رفتیم!خبری از آموزش نبود ولی تو هفته دوم یکم سخت گرفتن بعدش دیگه شل گردن!
01 تهران...

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
هنوز از میان دوره خبری نیست انگار می خوان از 10(11) ام تا 15(16) ام رو به عنوان میان دوره مرخصی بدن(چون در هر صورت 14-15 تعطیل رسمیه)
تو هفته اول فقط 1.5 روز رفتیم!خبری از آموزش نبود ولی تو هفته دوم یکم سخت گرفتن بعدش دیگه شل گردن!
01 تهران...

ممنون
01 تهران معروفه به هتل بودن.;)

خوش بگذره

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
:(ای خدا کی تموم شه؟تا سال سگ باید خدمت کنیم

FULL HD

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
66
دوستان یه سوال داشتم از همه رفقای خودم من لکنت زبان دارم ارثی هست یعنی پدرم داشته عمو هام هم داشتن دوستام چندتاشون میگن شدید باشه معافی از خدمت میخواستم ببینم جریانش چیه میشه توضیح بدید؟؟؟؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان یه سوال داشتم از همه رفقای خودم من لکنت زبان دارم ارثی هست یعنی پدرم داشته عمو هام هم داشتن دوستام چندتاشون میگن شدید باشه معافی از خدمت میخواستم ببینم جریانش چیه میشه توضیح بدید؟؟؟؟

بعید میدونم معافیت بدن.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کسی میدونه در صورتی که غیبت داشته باشیم هم میتونیم پذیرش **** بگیریم یا نه؟

soltann

Registered User
لایک‌ها
0
کسی میدونه در صورتی که غیبت داشته باشیم هم میتونیم پذیرش **** بگیریم یا نه؟
شما محل زندگیت و مدرک و مشخصاتتو واسم بفرست به همراه جایی که میخوای توش بیفتی تا من بندازمت ****؟
میخوای ناحیه بیفتی؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
تو تاپیک قبلی توضیح دادم.
و اشاره هم کردم بند پ فراموش نشه.
الان اومدم اینجا مثل اینکه خدا رو شکر محسن برات بند پ پیدا شده.

یه سوال از soltann من میخوام برم **** گفتن پذیرش برای 1/4 تموم شده؟راسته به نظر شما ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یه سوال از soltann من میخوام برم **** گفتن پذیرش برای 1/4 تموم شده؟راسته به نظر شما ؟

در اصل تموم شده مهلتش ولی با پارتی تموم نشده. باید یکی زنگ بزنه **** وظیفه واست درستش کنه. ولی soltann هم میاد میگه تمومه یا نه.;)

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
در اصل تموم شده مهلتش ولی با پارتی تموم نشده. باید یکی زنگ بزنه **** وظیفه واست درستش کنه. ولی soltann هم میاد میگه تمومه یا نه.;)
از اون آدم های کلفت که واسمون تماس بگیره دارم.
ولی باهاش حال نمیکنم.
نمیدونم چرا.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
از اون آدم های کلفت که واسمون تماس بگیره دارم.
ولی باهاش حال نمیکنم.
نمیدونم چرا.

منم با خیلیها حال نمیکنم ولی بخاطر خدمت به هر کسی رو میزنم.
خدمته یه بار برای همیشه و صحبت یکی دو روز نیست 21 ماهه. از من میشنوی به هر کسی که میدونی میتونه کاری بکنه رو بزن حالا هر جور خودت صلاح میدونی.

بالا