محسن جان از مسئول نیرو انسانی واست پرسیدم گفت دفترچه اعزم بخدمت بدون غیبت.
ظاهر نمیشه.
ممنون
محسن جان از مسئول نیرو انسانی واست پرسیدم گفت دفترچه اعزم بخدمت بدون غیبت.
ظاهر نمیشه.
ممنون محسن جان ، ولی مورد من یه خورده پیچیدست !
!
آره می تونی ، اشنا داشته باشی !
تهران بودی آشنا داشتم ****
حاجی میخوای واسه 1/4 پذیرش بگیری؟
اگه آره.
تا چیزی بهت بگم.
سلام دوستان
من پدرم 48 ماه سابقه جبهه داره.برادرم 9 ماه کسری گرفته میخوام ببینم منم میتونم از معافیت کسری ایثارگران استفاده کنم یا نه؟
اگه به اندازه ای سابقه جبهه داره که کلا معاف بشی میتونی بری دنبالش ولی اگه در حد معافی نباشه کسریشو برات حساب نمیکنن!
موفق باشی
اینو از کجا باید بفهمم؟
میخواستم بنویسم حاج محسن.حاجی کیه؟ منم؟ :happy: اگه منم آره.
میخواستم بنویسم حاج محسن.
من با پارت از توع کلفتش نتونستم برا 1/4 پذیرش بگیرم.
ولی اگه میتونی کد نخوردی بنداز 1/6 و راحت پذیرش بگیر.
آره پذیرش استان ما تموم شده.ولی اینجا با پارتی چند تا از دوستام گرفتن ممکنه این سپاهی که رفتی واسه پذیرش نگیره ولی بقیه شون بگیرن.
اونجوری دوباره غیبت میخورم و خیلی اوضاع داغون میشه. باید حتما 1/4 برم تا زودتر هم تمومش کنم.
آره پذیرش استان ما تموم شده.
ولی گفتن دیگه هیج جا نمیگره.
شما برو ان شاالله که درست بشه.
ولی محسن سریعتر چون واقعا ممکنه فرصتش بگذره.
امیدوارم کارت درست بشه.امشب برم پیش این طرف ببینم چی میگه
اگه فقط آموزشیم هم کد **** بخورم عالی میشه (پذیرش هم جور نشه) چون یکی دیگه قول داده که اگه افتادم **** بیارم تو شهر خودم. ولی خب خیلی کم میندازن **** مگه اینکه پارتی پیدا کنم که کد **** واسم بزنه. (که اونم کار هر کسی نیست).
امیدوارم کارت درست بشه.
**** فکر نکنم کسی بیفته چون خودشون با همین پذیرش ها نیرو میگیرن.
ان شاالله که پذیرشت اوکی بشه.
پ.ن:عنوان جدید مبارک کاربر فغعال موبایل
من اعزامی 2/2/91 کدم خورده بود خاتمی یزد ولی اتوبوس حرکت کرد به سمت شهدای کرمانشاه الان 20 روز هست که به گا رفتیم فرمانده پادگان عوضی تر از نادری ندیدم فرمانده گردان و گروهانمون بهترن ولی فرمانده گردان خایمال تشریف دارند فرمانده گروهانم گاهی سگ مسئول آموزشی به احتمال زیاد خایمال زاده هستند هنوز تحقیقات ادامه دارد ولی خب چه میشه کرد واقعاً چه میشه کرد تا میتونید سربازی نرید به خدا تا الانش از ارتش هم سختر بوده ما یا داریم جارو میزنیم یا توالت میشوریم یا خیابونای پادگان رو جارو و رنگ اینا همش تو وقت استراحتمونم هست یعنی کلاسا سرجاش هست کلاس تاکتیک زیر آفتاب اسلحه زیر آفتاب آمادگی جسمانی زیر آفتاب صبح الکی یک ساعت زودتر از نماز بیدار میشیم ولی نمیذارن بخوابیم آنکاردامون رو هروز نگاه میکنند اونم 2بار الکی دو سه نفر رو به گا میدن باید برند حمالی
بچه ها کسی میدونه اگه غیبت داشته باشیم هم میشه پذیرش **** بگیریم؟ خیلی حیاتیه.
اینها همش بهونه هست. تو جایی که من بودم از هر ۴ تن یکی غیبت داشت. تهران هم بود.
سلام
من مدارکمو دادم تاریخ اعزامم 91/03/19اومده از کد خبری نیس