• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

amerigo18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روبروی مرکز آموزش نوشته متعاقبا اعلام میشود؟ یا نوشته مازاد؟ اصلا برگ سبزت رو گرفتی؟

سلام
فرقشون چیه؟
برای من نوشته متعاقبآ, البته اگر قسمت توضیحات بند اول منظورتون هست.

ببخشید پریدم وسط بحثتون!

و یک سوال دیگر
ایا من با این برگه سبزه میتونم برای اموزش رانندگی اقدام کنم؟ (غیبت دارم)

hamidee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام محسن جان نوشته متعاقبا؟؟؟؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
فرقشون چیه؟
برای من نوشته متعاقبآ, البته اگر قسمت توضیحات بند اول منظورتون هست.

ببخشید پریدم وسط بحثتون!

و یک سوال دیگر
ایا من با این برگه سبزه میتونم برای اموزش رانندگی اقدام کنم؟ (غیبت دارم)

مازاد یعنی اضافه و دیگه کد نمیخورید و روز اعزام میرید همونجا تقسیمتون میکنن.
ولی متعاقبا یعنی هنوز کد نخوردید ولی کد میخورید تا چند روز دیگه.

برای آموزش رانندگی هم در جریان نیستم.

موفق باشی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام محسن جان نوشته متعاقبا؟؟؟؟

سلام عزیز
متعاقبا یعنی هنوز کد نخوردید ولی تا چند روز دیگه و قبل از اعزام براتون کد میزنن. چند روز دیگه باز میتونید برید پلیس+10 بپرسید.

موفق باشی

amerigo18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی این برگه دوم معمولا چند روز بعد از برگه اولی میاد؟
اگر الاآ برم پلیس+10 میگن که کجا افتادم؟ یا باید تا رسیدن برگه دوم صبر کنم؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
مرسی این برگه دوم معمولا چند روز بعد از برگه اولی میاد؟
اگر الاآ برم پلیس+10 میگن که کجا افتادم؟ یا باید تا رسیدن برگه دوم صبر کنم؟

بستگی داره بعضی وقتها چند روز بعدش میاد بعضی وقتها 1 هفته بعدش هم نمیاد.
اگه کد خورده باشی بهت میگه. ضرر نداره برو پلیس +10 بهت میگه کد خوردی یا نه. چون اونا تا پستش کنن بیاد طول میکشه شاید کد خورده باشی ولی هنوز پست نیورده باشه برگه رو.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

kia joon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان سلام
برای مشمولین فارغ التحصیل دانشگاهی که قصد اعزام دارن همراه با پرکردن برگه های 1 و 2 دفترچه و برگه لغو معافیت تحصیلی دانشگاه آیا باید مدرک موقت رو هم همراه داشته باشن در پلیس +10؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
دوستان سلام
برای مشمولین فارغ التحصیل دانشگاهی که قصد اعزام دارن همراه با پرکردن برگه های 1 و 2 دفترچه و برگه لغو معافیت تحصیلی دانشگاه آیا باید مدرک موقت رو هم همراه داشته باشن در پلیس +10؟
نخیر نیازی نیست.
فقط برگه لغو معافیت تحصیلی رو میبرید معاونت وظیفه شهرتون و ثبتش می کنید.
فرداش هم می تونید بیاید پلیس +10 و ثبت کنید.
واسه شماره نامه فارغ التحصیلی هم شماره همون نامه لغو معافیت رو واستون میزنن.

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان کسی نیست بگه من اگه 1 خرداد یا همون 31 اردیبهشت دفترچه رو ببرم پلیس +10 ثبت کنن اعزام من کی می افته زود زودش ؟؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
دوستان کسی نیست بگه من اگه 1 خرداد یا همون 31 اردیبهشت دفترچه رو ببرم پلیس +10 ثبت کنن اعزام من کی می افته زود زودش ؟؟

شما اگر همون دوستمون هستی که دیپلم داری.
خوب این رو نمیشه معلوم کرد.
ولی صدرصد 18 خرداد نمیفتی.
فرض میکنیم 18 تیر میفتی.خوب اگه اون تاریخ مد نظرت نباشه و باز بخوای میتونی تمدید کنی و دو ماه بندازی عقب.
مشکلت چیه میخوای چه تاریخی بری؟

FULL HD

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
66
اقا یعنی چه میگن غیبت دارید مگه اینا نگفتن تا چندم (نمیدونم)خرداد هر کی پست کنه اضافش بخشیده میشه پس این جریانش چیه میشه بگید؟؟؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اقا یعنی چه میگن غیبت دارید مگه اینا نگفتن تا چندم (نمیدونم)خرداد هر کی پست کنه اضافش بخشیده میشه پس این جریانش چیه میشه بگید؟؟؟

بستگی داره غیبتتون مربوط به چه تاریخی باشه، این قانون رو فکر کنم آبان ماه یا آذر ماه اعلام کردن اگر غیبتتون مربوط به قبل از اون تاریخ بوده باشه و تا 3 خرداد دفترچه بفرستید غیبتتون بخشیده میشه.

موفق باشی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
از بچه هایی که تهران هستن کسی میدونه سردار پیروز کیه و پستش چیه؟!

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
شما اگر همون دوستمون هستی که دیپلم داری.
خوب این رو نمیشه معلوم کرد.
ولی صدرصد 18 خرداد نمیفتی.
فرض میکنیم 18 تیر میفتی.خوب اگه اون تاریخ مد نظرت نباشه و باز بخوای میتونی تمدید کنی و دو ماه بندازی عقب.
مشکلت چیه میخوای چه تاریخی بری؟

منم می خوام زود زود بیافته 18 تیر . نمی خوام بیافتم 18 خرداد .
مشکل منم اینه که یه جا سرکار میرم و باید جای خودم یکی رو پیدا کنم و این کار حداقل 1 ماه زمان میبره !!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
منم می خوام زود زود بیافته 18 تیر . نمی خوام بیافتم 18 خرداد .
مشکل منم اینه که یه جا سرکار میرم و باید جای خودم یکی رو پیدا کنم و این کار حداقل 1 ماه زمان میبره !!

بازم میگم خودتو زیاد ناراحت نکن. نهایتش اینه که یه دوره به تعویق میندازی. قبل از اینکه کد بخوری میری پلیس +10 میگی نمیتونم خرداد بیام بندازین تیر.
تو فکرش نرو

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
بازم میگم خودتو زیاد ناراحت نکن. نهایتش اینه که یه دوره به تعویق میندازی. قبل از اینکه کد بخوری میری پلیس +10 میگی نمیتونم خرداد بیام بندازین تیر.
تو فکرش نرو

یعنی من 31 اردیبهشت یا همون 1 خرداد بفرستم به دلیل اینکه غیبت هام بخشیده بشه بعدش باید صبرکنم تا برگه سبز بیاد که زمان اعزام رو اعلام کرده باید بالافاصله برم پلیس +10 و به تعویق بندازم یا بعد از بعد از فرستادن دفترچه دور روز بعدش برم به پلیس +10 به تعویق بندازم ؟؟ منظورتون قبل از کد خوردن چه زمانی هستش ؟؟ خوب ببخشید آخه منم می خوام از طریق یکی از آشناهام تو **** بیافتم مشکلی تو این کارم ایجاد نمی کنه به تعویق بندازم ؟؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یعنی من 31 اردیبهشت یا همون 1 خرداد بفرستم به دلیل اینکه غیبت هام بخشیده بشه بعدش باید صبرکنم تا برگه سبز بیاد که زمان اعزام رو اعلام کرده باید بالافاصله برم پلیس +10 و به تعویق بندازم یا بعد از بعد از فرستادن دفترچه دور روز بعدش برم به پلیس +10 به تعویق بندازم ؟؟ منظورتون قبل از کد خوردن چه زمانی هستش ؟؟ خوب ببخشید آخه منم می خوام از طریق یکی از آشناهام تو **** بیافتم مشکلی تو این کارم ایجاد نمی کنه به تعویق بندازم ؟؟

بعد از اینکه دفترچه رو فرستادی چند روز بعدش برو پلیس +10 ببین تاریخ اعزامت کی هست اگه گفت خرداده بگو میخوام تعویق بندازم. (منتظر نمون که خودشون برگه بفرستن دم خونه چون طول میکشه)
نه برای پذیرش **** مشکلی پیش نمیاد.

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
بعد از اینکه دفترچه رو فرستادی چند روز بعدش برو پلیس +10 ببین تاریخ اعزامت کی هست اگه گفت خرداده بگو میخوام تعویق بندازم. (منتظر نمون که خودشون برگه بفرستن دم خونه چون طول میکشه)
نه برای پذیرش **** مشکلی پیش نمیاد.

حالا من میخوام 1 خرداد بفرستم به نظرت 3 خرداد برم ببینم پلیس +10 ببینم زمان اعزامم کی افتاده درسته ؟؟ حد معمول چند روز طول میکشه برگه اول بیاد درخونه ؟؟
حالا اگه من بعد از دو روز از فرستادن دفترچه برم بپرسم زمان اعزامم کی هستش اونا یه دفعه کاری نکنن من زودتر برم !! یعنی برعکس بشه !! واقعا دلهره دارم برم بپرسم !! حالا واقعا به تعویق میندازن یا دردسر داره ؟؟ مدرک خاصی یا چیزی می خوان ؟؟ حالا چقدر احتمال میدی شما همون 18 خرداد بیافتم ؟؟

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
حالا من میخوام 1 خرداد بفرستم به نظرت 3 خرداد برم ببینم پلیس +10 ببینم زمان اعزامم کی افتاده درسته ؟؟ حد معمول چند روز طول میکشه برگه اول بیاد درخونه ؟؟
حالا اگه من بعد از دو روز از فرستادن دفترچه برم بپرسم زمان اعزامم کی هستش اونا یه دفعه کاری نکنن من زودتر برم !! یعنی برعکس بشه !! واقعا دلهره دارم برم بپرسم !! حالا واقعا به تعویق میندازن یا دردسر داره ؟؟ مدرک خاصی یا چیزی می خوان ؟؟ حالا چقدر احتمال میدی شما همون 18 خرداد بیافتم ؟؟

در تاپیک همسایه پاسخ دادم.:rolleyes:

بالا