• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
من درسم پاییز تموم میشه می خوام ارشد شرکت کنم بعد دفترچمو پست کنم
اگه این کار رو کنم همین امسال اعزام میشم یا سال بعد

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز.
شما کدوم ارگان و کدوم شهر بودی که انقدر بهت سخت گرفتن ؟؟ دیپلمه بودی ؟؟

مرسی. چه خبر؟ چطوره؟ من نه نیومدم. 1/4 اعزامم.
خوب شد نیومدم!
خیر. ایشون هم مثل بنده افتاده بودن نیروی انتظامی، مرزبانی محمد رسول الله بیرجند. ارشد هم دارن.

محسن توضیحات کافی و وافی رو داد دیگه
برج 4 شدی؟کجا؟اما محسن برج 4 گرم هست ها...همچین جالب نیستش ها....هر چند ماه رمضون هم هست اما با این حال گرمای هوا اذیتت خواهد کرد...
کلا از جاهایی مثل اراک و مرزن اباد خیلی بدتره....اما توی مرکز...گردان ما که اسمش امام علی هست بهترینه...سرباز صفر ها به ما میگن هتل علی!ببین اونها رو دیگه چی کار میکنن!
کلا 20-25 روز اول سخت گیری ها خیلی زیاده...بعد کم میشه و کلاسهای تئوری زیاد میشه....من با پارتی تونستم 2 روز مرخصی بگیرم.اصلا مرخصی میان دوره نداده ان!با یه اشنا صحبت کردم گفت احتمال داره 14-15 خرداد که چند روز پشت سر هم تعطیله یه مرخصی میاندوره بدن...دیگه حساب کن خودت...ببین سخت گیری تا کجا...در حالیکه مثلا اراک همه سرباز هاش رو از ظهر 5 شنبه تا اول شنبه میگذاره برن مرخصی

البته من کمتر اذیت شده ام...خدا رو شکر تونستم معاف از رژه بگیرم و خیلی از فشار ها رو کم کنم....کلا این واسه من 10-15 روز اول ماه سخت بود و بعدش دیگه راحت بوده ام....
اما در کل جو روحی سنگینی اونجا حکمفرماست!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
محسن توضیحات کافی و وافی رو داد دیگه
برج 4 شدی؟کجا؟اما محسن برج 4 گرم هست ها...همچین جالب نیستش ها....هر چند ماه رمضون هم هست اما با این حال گرمای هوا اذیتت خواهد کرد...
کلا از جاهایی مثل اراک و مرزن اباد خیلی بدتره....اما توی مرکز...گردان ما که اسمش امام علی هست بهترینه...سرباز صفر ها به ما میگن هتل علی!ببین اونها رو دیگه چی کار میکنن!
کلا 20-25 روز اول سخت گیری ها خیلی زیاده...بعد کم میشه و کلاسهای تئوری زیاد میشه....من با پارتی تونستم 2 روز مرخصی بگیرم.اصلا مرخصی میان دوره نداده ان!با یه اشنا صحبت کردم گفت احتمال داره 14-15 خرداد که چند روز پشت سر هم تعطیله یه مرخصی میاندوره بدن...دیگه حساب کن خودت...ببین سخت گیری تا کجا...در حالیکه مثلا اراک همه سرباز هاش رو از ظهر 5 شنبه تا اول شنبه میگذاره برن مرخصی

البته من کمتر اذیت شده ام...خدا رو شکر تونستم معاف از رژه بگیرم و خیلی از فشار ها رو کم کنم....کلا این واسه من 10-15 روز اول ماه سخت بود و بعدش دیگه راحت بوده ام....
اما در کل جو روحی سنگینی اونجا حکمفرماست!

آره برج 4، هنوز معلوم نیست.
گرما واسه من مهم نیست (اهواز بزرگ شدم دیگه گرمای هیچ جا مثل اینجاها نیست که).

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
منم افتادم شهره خودم.خوبه صبح تا ظهره.ولی علافیه دیگه.راستی چقدر دیر تقسیم شدی؟مگه خدمت قبلی نیستی؟
والا مال ما که 24 ساعتست . روز و شب نداریم . ما 25 روز کلا آموزشی بودیم دیگه (از 3 تا 25 اردیبهشت)

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
لطفا اگه حوصله داری بخون و بلدی راهنمایی کن
لیسانسم.
1/4 افتادم.
فعلا هم تمدید نکردم.
5 سال بسجی دارم + از چند روز پیش دارم میرم دوره تکمیلی.
میخواستم پذیرش 1/4 بگیرم از **** نشد.
گفتن بنداز 1/6 .
ممکنه پذیرش درست نشه.(البته میگن صدرصد درست میشه ولی اعتباری نیست به حرفشون)
به نظر شما وایسم واسه **** یا همین نیرو انتظامی(میگم نیرو انتظامی - فعلا کد نخوردم ولی تمام دوستام براشون اومده نیرو انتظامی).
همچنین این دوره تکمیلی کسی رفته؟
به خاطر امتحانات مدارس تا 27 خرداد تعطیله.از اون طرف ماه رمضان هم میگن تعطیل میشه.ممکنه من تا پایان دوره تکمیلی نتونم بمونم.یا اون موقع که من رفتم خدمت کارت تکمیلی نیومده باشه.چی میشه؟
حالا ما چیکار کنیم؟
شما باشید چیکار میکنید؟1/4 برم یا بمونم 1/6 و به احتمالات درست شدن کارت تکمیلی برای نرفتن به آموزشی و پذیرش از **** اعتماد کنم؟
من هرچی فکرمیکنم به نتیجه نمیرسم .
هرکی در هر مورد از این صحبت ها تجربه ای داره کمک کنه.
لطفا.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
کارت سبز (همین دوره تکمیلی 45 روزه که میری) فقط برای **** کاربرد داره. (ارتش رو میدونم که قبول نمیکنن، ولی برای نیرو انتظامی مطمئن نیستم)

+ تا کارت سبزت بخواد بیاد یه کم طول میکشه.

لیسانست که برای کسری کاربردی نداره. اگه بسیجیت فعال باشه، حداکثر تا 6 ماه کسری میخوری. (البته 2 ماهش همون آموزشیه که کسر میشه. میمونه 4 ماه از خدمت)

بمون همون برج 6 برو.
یکی از دوستام 4/1 افتاده برا ارتش، داره به تاخیر میندازتش به امید **** ... (مثه اینکه برج 6 نیرو لازم دارن)

یه خبر فوق العاده برای 0.00001% مشمولین من جمله خودم :D
MHCIP Portal - اخبار
بریم پارتی پیدا کنیم عضو کمیته امام ***** شیم :D :D

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
آره برج 4، هنوز معلوم نیست.
گرما واسه من مهم نیست (اهواز بزرگ شدم دیگه گرمای هیچ جا مثل اینجاها نیست که).

یعنی چی؟یعنی دیگه نیرو انتظامی نیستی؟
به امید خدا سازمان بهتر و جای بهتری این دفعه میوفتی
نه پسر جان اینجوری فکر نکن
من خودم جوری شده بودم که بیشتر از بچه های اهواز میتونستم با گرما کنار بیام!اما سربازی فرق داره...تو اونجا 4 ساعت زیر افتاب که نمیشینی.همش چسبیدی به کولر گازی .اما سربازی مخصوصا روزهای اول زیاد زیر افتاب نگه میدارن.من خودم پشت گوشم پوست انداخت!یعنی سوخت کامل
کلا سه نوع پماد رو حتما تو لیستت بنویس
1-ضد افتاب.من خودم اردن مخصوصا اقایان رو گرفتم
2-کرم A.D چون اونجا هم پشت گوش میسوزه هم اینکه لب ها همه ترک میخوره...آ.د واسه جفتش خوبه
3-بتامتازون واسه بیماری های پوستی خیلی خوبه....یا میتونی به جاش وازلین ببری..من که همشون رو دارم اونجا و کاملا هم به کار میاد...سعی میکنم یه لیست کامل از وسایل بگذارم حتما سیوش کنید تا موقع اعزام هیچی از قلم نیوفته

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
والا مال ما که 24 ساعتست . روز و شب نداریم . ما 25 روز کلا آموزشی بودیم دیگه (از 3 تا 25 اردیبهشت)

آره نیرو انتظامی تخمیه.من پدافند هوایی ارتش هستم.1/2رفتم مرخصی دادن تا9/2بعدشم تا 13/2نگه داشتن و امریه ها رو دادن.الان 2هفتست دارم میرم یگان.سوزش من از اینه که خدمته ما هم 21ماه شد.اشتباه کردم همون سال88 تمومش نکردم.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
لطفا اگه حوصله داری بخون و بلدی راهنمایی کن
لیسانسم.
1/4 افتادم.
فعلا هم تمدید نکردم.
5 سال بسجی دارم + از چند روز پیش دارم میرم دوره تکمیلی.
میخواستم پذیرش 1/4 بگیرم از **** نشد.
گفتن بنداز 1/6 .
ممکنه پذیرش درست نشه.(البته میگن صدرصد درست میشه ولی اعتباری نیست به حرفشون)
به نظر شما وایسم واسه **** یا همین نیرو انتظامی(میگم نیرو انتظامی - فعلا کد نخوردم ولی تمام دوستام براشون اومده نیرو انتظامی).
همچنین این دوره تکمیلی کسی رفته؟
به خاطر امتحانات مدارس تا 27 خرداد تعطیله.از اون طرف ماه رمضان هم میگن تعطیل میشه.ممکنه من تا پایان دوره تکمیلی نتونم بمونم.یا اون موقع که من رفتم خدمت کارت تکمیلی نیومده باشه.چی میشه؟
حالا ما چیکار کنیم؟
شما باشید چیکار میکنید؟1/4 برم یا بمونم 1/6 و به احتمالات درست شدن کارت تکمیلی برای نرفتن به آموزشی و پذیرش از **** اعتماد کنم؟
من هرچی فکرمیکنم به نتیجه نمیرسم .
هرکی در هر مورد از این صحبت ها تجربه ای داره کمک کنه.
لطفا.

سلام
تا کارتت بیاد طول میکشه و احتمال زیاد نمیتونی ازش برای حذف آموزشیت استفاده کنی (****) چون تا اونجایی که شنیدم باید کارت دستت باشه. اگه جایی غیر از **** بیوفتی 2 ماه آموزشی رو باید بری ولی در عوض به خاطر کارت سبزت 2 ماه از خود خدمتت کم میکنن.
نظر من: برو بگرد دنبال یه پارتی کله گنده تو شهرتون تا برای همین برج 4 پذیرشت کنه.

موفق باشی

FULL HD

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
66
نظرم اینه فعلا سربازی نریم چون 21 دسامبر نزدیکه و پایان دنیا به گفته نوستراداموس یعنی اول برج 10 امسال دنیا به پایان میرسه باید صبر کنیم:hmm:

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
سلام
تا کارتت بیاد طول میکشه و احتمال زیاد نمیتونی ازش برای حذف آموزشیت استفاده کنی (****) چون تا اونجایی که شنیدم باید کارت دستت باشه. اگه جایی غیر از **** بیوفتی 2 ماه آموزشی رو باید بری ولی در عوض به خاطر کارت سبزت 2 ماه از خود خدمتت کم میکنن.
نظر من: برو بگرد دنبال یه پارتی کله گنده تو شهرتون تا برای همین برج 4 پذیرشت کنه.

موفق باشی

آخه محسن هرچی تلاش کردم نشد که همین 1/4 برم.
پارتی کله گنده هم گفت نمیشه.

نظرم اینه فعلا سربازی نریم چون 21 دسامبر نزدیکه و پایان دنیا به گفته نوستراداموس یعنی اول برج 10 امسال دنیا به پایان میرسه باید صبر کنیم:hmm:

پایان دنیا کجاست؟
بابا دلت خوشه.
اگه بذاری سال دیگه میشه 48 ماه. :D

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یعنی چی؟یعنی دیگه نیرو انتظامی نیستی؟
به امید خدا سازمان بهتر و جای بهتری این دفعه میوفتی
نه پسر جان اینجوری فکر نکن
من خودم جوری شده بودم که بیشتر از بچه های اهواز میتونستم با گرما کنار بیام!اما سربازی فرق داره...تو اونجا 4 ساعت زیر افتاب که نمیشینی.همش چسبیدی به کولر گازی .اما سربازی مخصوصا روزهای اول زیاد زیر افتاب نگه میدارن.من خودم پشت گوشم پوست انداخت!یعنی سوخت کامل
کلا سه نوع پماد رو حتما تو لیستت بنویس
1-ضد افتاب.من خودم اردن مخصوصا اقایان رو گرفتم
2-کرم A.D چون اونجا هم پشت گوش میسوزه هم اینکه لب ها همه ترک میخوره...آ.د واسه جفتش خوبه
3-بتامتازون واسه بیماری های پوستی خیلی خوبه....یا میتونی به جاش وازلین ببری..من که همشون رو دارم اونجا و کاملا هم به کار میاد...سعی میکنم یه لیست کامل از وسایل بگذارم حتما سیوش کنید تا موقع اعزام هیچی از قلم نیوفته

دنبال کارهای پذیرش **** هستم اگه جور بشه میوفتم **** شهرمون و تا اونجا با تاکسی 15 دقیقه راه کمتره. اگه خدا بخواد تایم اداری میشم.
اون که درسته ولی خب بستگی داری کجا بیوفتم شاید خدا کرد آموزشی جایی افتادم که هواش خوب باشه.
ممنون به خاطر راهنمایی حتما با خودم میبرم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

پایان دنیا کجا بود! برو خدمت و تموم کن که خیلی

حیفه. الکی میگن اگه بخوان میتونن جورش کنن.
خب اگه پارتی داری که مطمئنی 1/6 پذیرشت جوره یه دوره تعویق بنداز. فکر کنم ارزشش رو داره.
چرا نمیری دنبال امریه؟!

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
خب اگه پارتی داری که مطمئنی 1/6 پذیرشت جوره یه دوره تعویق بنداز. فکر کنم ارزشش رو داره.
چرا نمیری دنبال امریه؟!

پذیرش رو که میگن 1/6 صدرصده.
ما به زور **** راهمون میدن چه برسه به امریه.
پارتی بازیه همش.

میدونی مشکل من چیه؟
مشکل من اینه که به ارزشش نرسیدم.
فکر میکنم انقد ارزش نداره که بخوام 2 ماه دیرتر برم.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
پذیرش رو که میگن 1/6 صدرصده.
ما به زور **** راهمون میدن چه برسه به امریه.
پارتی بازیه همش.

میدونی مشکل من چیه؟
مشکل من اینه که به ارزشش نرسیدم.
فکر میکنم انقد ارزش نداره که بخوام 2 ماه دیرتر برم.

برای امریه نیازی نیست بری **** باید بری اداراتی که امریه میگیرن.
خیلی سخته انتخاب ولی بستگی به جایی که میوفتی هم داره اگه الان یه جای خوب بیوفتی بری بهتره.
منم خیلی سخت بود برام که انتخاب کنم همون 1/2 برم یا بمونم تا 1/4 که گزینه دوم رو انتخاب کردم (البته بدلیل افتضاح بودن جایی که افتاده بودم!)
فردا یه سر پلیس +10 هم بزنی بد نیست بپرس ببین کد خوردی یا نه هنوز.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
برای امریه نیازی نیست بری **** باید بری اداراتی که امریه میگیرن.
خیلی سخته انتخاب ولی بستگی به جایی که میوفتی هم داره اگه الان یه جای خوب بیوفتی بری بهتره.
منم خیلی سخت بود برام که انتخاب کنم همون 1/2 برم یا بمونم تا 1/4 که گزینه دوم رو انتخاب کردم (البته بدلیل افتضاح بودن جایی که افتاده بودم!)
فردا یه سر پلیس +10 هم بزنی بد نیست بپرس ببین کد خوردی یا نه هنوز.

میدونم باید بری ادارات میگم پارتی ندارم.امریه گرفتن هفت خوان رستمه.
یعنی اگه برم و کد خورده باشم مگه میشه تمدید کنم باز؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
میدونم باید بری ادارات میگم پارتی ندارم.امریه گرفتن هفت خوان رستمه.
یعنی اگه برم و کد خورده باشم مگه میشه تمدید کنم باز؟

تهرانی؟
بعضی وقتها میگن میشه بعضی وقتها نه! به من که گفتن نمیشه ولی فکر کنم الکی گفتن و اگه میرفتم استان دنبالش عوض میکردن (مطمئن نیستم).

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
تهرانی؟
بعضی وقتها میگن میشه بعضی وقتها نه! به من که گفتن نمیشه ولی فکر کنم الکی گفتن و اگه میرفتم استان دنبالش عوض میکردن (مطمئن نیستم).
نه لرستانم - خرم آباد.
منم شنیدم نمیشه البته تو معاونت وظیفه یه رفیق فابریک دارم اگه چیزی به اون ربط داشته باشه صدرصد واسم انجام میده.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
نه لرستانم - خرم آباد.
منم شنیدم نمیشه البته تو معاونت وظیفه یه رفیق فابریک دارم اگه چیزی به اون ربط داشته باشه صدرصد واسم انجام میده.

با پارتی میشه احتمال زیاد. فردا برو پلیس +10 ببین کد خوردی یا نه.

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
اگه بذاری سال دیگه میشه 48 ماه. :D

پارتیت اونقدری که میگی کلش گنده نیست پس!چون با پارتی کلفت هر چیزی امکانپذیره....خود دوست من دقیقا روز اعزامش به دوره اموزشی کدش رو عوض کرد و با ما نیومد بیرجند! با پارتی هر کاری میشه کرد.اگه کسی میگه نمیشه یعنی در توانش نیست

دنبال کارهای پذیرش **** هستم اگه جور بشه میوفتم **** شهرمون و تا اونجا با تاکسی 15 دقیقه راه کمتره. اگه خدا بخواد تایم اداری میشم.
اون که درسته ولی خب بستگی داری کجا بیوفتم شاید خدا کرد آموزشی جایی افتادم که هواش خوب باشه.
ممنون به خاطر راهنمایی حتما با خودم میبرم

به به اشالله اگه **** بیوفتی که عشق و حاله.احتمالا میفرستنت اردکان یزد یا همون هتل خاتمی....به امید خدا که کارت جور شه
خواهش میشه.مخلصم/.

بالا