• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ببخشید یه سوال خیلی خیلی خیلی مهم که دارم اینه که من خیلی غیبت دارم و به همین دلیله دارم 1 خرداد میفرستم تا غیبت هام بخشیده بشه !! اما می خوام بدونم برای به تعویق انداختن زمان اعزام برای من انجام میشه چون غیبت دارم !! به نظرنون غیبت هام جلوی این کار رو میگیره ؟؟ پلیس +10 وقتی این کار تعویق رو انجام بده برگه خاصی رو بهم میده یا باید صبر کنم تا برگه سبز بیاد در خونه که در اون تاریخ جدید قید شده است ؟؟‌آیا این هست ؟

پلیس +10 برگه ای بهتون نمیده و باید صبر کنید خودش برگ سبز جدید میاد در خونتون.

دوستان من متولد تیر ماه 1368 هستم و دارای یک پدر 59 سال تمام و تنها یک برادر متاهل که دارای معافیت پزشکی می باشد و دارای چهار خواهر متاهل می باشم.
به نظرتون معافیت کفالت می تونم بگیرم ؟؟ آیا معافیت خاصی می تونم با این شرایط بگیرم ؟؟

نمیتونید معافیت بگیرید.

Last edited:

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
اعزامی های 1/2/91چنانچه اومدن میان دوره تعریف کنند چه گذشت

amerigo18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دفترچه مو 27/2 ارسال کردم و جوابش اومده تو برگه اولی زده اضافه خدمت 180 روز مگر این اضافهارو نبخشیده بودن؟
متولد 67

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
من دفترچه مو 27/2 ارسال کردم و جوابش اومده تو برگه اولی زده اضافه خدمت 180 روز مگر این اضافهارو نبخشیده بودن؟
متولد 67

غیبتتون مربوط به کی بوده؟ اگه مربوط به قبل از زمانی که گفتن اضافه ها رو میبخشیم بوده بخشیده میشید اما اگه بعد از اون موقع غیبت کردید بخشیده نمیشه.

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
اینایی که گفتین شامل درجه دارا هم میشه تو اموزشی ؟
اونایی که عمری درس و مشق کردن و مدرک گرفتن؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اینایی که گفتین شامل درجه دارا هم میشه تو اموزشی ؟
اونایی که عمری درس و مشق کردن و مدرک گرفتن؟

الان تقریبا میشه گفت مدرک در خدمت یعنی کشک! قبلا از یک تا سه ماه کسری رو حداقل داشتن که اونو هم برداشتن. تازه جدیدا هر کی میره خدمت میشنوم که سرباز صفرها هم زورشون بیشتر اونجا هم راحت ترن!

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
من پادگان 01 هستم هفته اول که پذیرش بود و 2 روز نگهمون داشتن و بهمون استحقاقی هامون رو دادن و گفتن برین و شنبه اینده بیاین هفته 2 کامل پادگان بودیم تا 5 شنبه که به ما مرخصی دادن تا صبج شنبه از هفته 3 هم روز برگ شدیم هز روز اگه نگهبان نباشیم میریم خونه این هفته هم که هفته 5 هست قراره بریم اردوگاه که فقط 2 شب هست و میگن خوش می گذره ... کلا تو این پادگان به ما تحکم ممکنه بکنن ولی بی احترامی حق ندارن بکنن ... حمام به راه هر روز ... بوفه داره که انواع ساندویچ و نوشابه و کیک و ... توش پیدا می شه ... در کل سخت نبود این 1 ماه

trance

Registered User
لایک‌ها
33

سلام
من اعزامی اول اردیبهشت هستم
پادگان اموزشی 01 نزاجا

بیشتر روزا خونه ام بچه تهرانم پادگانم تهرانه
لیسانس به بالا میگیره

یه چیزی و دوستانه بگم خدمت هیچی نیست استرس الکیه میرید میفهمید
من که مثل سگ میترسیدم الان واسم شده مثل مدرسه رفتن

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0

من رفتم پدافندسمنان.اقا خدا نصیب گرگ بیابون نکنه.50کیلومتر وسط کویر لوت.تا جایی که دلت بخاد بد اب و هوا.حالا خداروشکر من خدمت قبلی بودم یه هفته بیشتر اونجا نبودم نجات پیدا کردم.الان سره یگانم

amerigo18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
غیبتتون مربوط به کی بوده؟ اگه مربوط به قبل از زمانی که گفتن اضافه ها رو میبخشیم بوده بخشیده میشید اما اگه بعد از اون موقع غیبت کردید بخشیده نمیشه.

غیبتم مال دیر رفتنم هستش دیگه
از چه تاریخی به قبل اضافهارو بخشیدن؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
غیبتم مال دیر رفتنم هستش دیگه
از چه تاریخی به قبل اضافهارو بخشیدن؟

خب از چه تاریخی دیر رفتی یعنی کی باید میرفتی که نرفتی و غیبت خوردی.
فکر کنم آبان یا آذر پارسال بود.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

amerigo18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی
فردا برم ببینم چی میشه خبرشو میدم
بازم مرسی

Bgonah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس باید بخشیده بشه. برید پلیس +10 و بگید که چرا اضافه خدمت خوردم لازم بود **** وظیفه هم پیگیری کن.

الان شما یا دوستان دیگه که غیبت خورده بودند مطمئن هستید که بخشیده شده؟

یعنی در اصل میخوام ببینم کسایی که دیپلم بودن و غیبت داشتن تو این 3-4 روز معرفی کردن خودشونو براشون چجور حساب کردن؛
تاریخ اعزام؟
بخشش اضافه خدمت؟
و اینکه اگر احیانا درخواست تعویق اعزام دادند موافقت شده یا نه؟

ممنون میشم کسی این شرایطو داره یا اینکه خبر داره از وضعیت کسایی با این شرایط حتما اطلاع بده.بازم ممنون.

dd150

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من آموزشی افتادم شهید رجایی کرمانشاه .. شدیدا میترسم ....... اونایی که با اینجا آشنایی دارن بگن چجور جایی هست ..................

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
الان تقریبا میشه گفت مدرک در خدمت یعنی کشک! قبلا از یک تا سه ماه کسری رو حداقل داشتن که اونو هم برداشتن. تازه جدیدا هر کی میره خدمت میشنوم که سرباز صفرها هم زورشون بیشتر اونجا هم راحت ترن!

:)) آره. ما تو اتاق داریم مثه ... کار میکنیم بعد این سرباز صفره صب که میاد میره اتاق سرهنگ یه جارو میزنه یه چایی میزاره رو میزش و میاد پیش ما میشینه یا چُرت میزنه یا روزنامه میخونه :ی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
:)) آره. ما تو اتاق داریم مثه ... کار میکنیم بعد این سرباز صفره صب که میاد میره اتاق سرهنگ یه جارو میزنه یه چایی میزاره رو میزش و میاد پیش ما میشینه یا چُرت میزنه یا روزنامه میخونه :ی

خیلی هم خوب!

بالا