تمديد مهلت ثبت درخواست واجدين شرايط يكي از معافيت هاي مندرج در مقررات سال 90
MHCIP Portal - اخبار
این فقط شامل معافیت ها است؟ یا شامل کسر خدمت ها هم میشه؟
MHCIP Portal - اخبار
این فقط شامل معافیت ها است؟ یا شامل کسر خدمت ها هم میشه؟
بله برمیگردونن.آقایون یه سوال !
موقع ثبت نام تو پلیس +10، برگه های ثبت نام رو بهمون برمی گردونن یا نه؟ به من برنگردوندن ! چند جا دیدم نوشته بودن پس می دن به دوستمم پس دادن !
نه برگه مشخصات رو بهم پس داد، نه برگه ی واکسیناسیون رو !
مهمه ؟
بله برمیگردونن.
صدرصد مهمه فکر کنم باید بدید به یگان خدمتی.
فقط به من یه برگه با عنوان "تاییدیه ثبت اطلاعات درخواست اعزام مشمولین" داده که توش علاوه بر مشخصات هویتی، مشخصات برگه واکسیناسیون و تاریخ واکسیناسیون و رنگ چشم و گروه خون و قد اینا هم هست.
یعنی برم بگیرم ازش ؟! پستشون نمی کنن مگه؟ (الان حتماً هست دستش! 2 ماه از ثبت نامم گذشته!)
دوستان متاسفانه من دیروز اومدم با مدرک دیپلم دفترچه رو پست کنم که پلیس +10 گفت شما حتما باید نامه انصراف از تحصیل رو بیارید !!
منم رفتم دانشگاه و گفتن که حداقل یک ماه طول میکشه کارت انجام بشه تا بتونی انصراف بگیری و اینطوری من نتونستم دفترچه رو پست کنم !!
آیا غیبت های من دیگه بخشیده نمیشه ؟؟ دیگه این تاریخ 3 خرداد تمدید نمیشه ؟؟
دوستان متاسفانه من دیروز اومدم با مدرک دیپلم دفترچه رو پست کنم که پلیس +10 گفت شما حتما باید نامه انصراف از تحصیل رو بیارید !!
منم رفتم دانشگاه و گفتن که حداقل یک ماه طول میکشه کارت انجام بشه تا بتونی انصراف بگیری و اینطوری من نتونستم دفترچه رو پست کنم !!
آیا غیبت های من دیگه بخشیده نمیشه ؟؟ دیگه این تاریخ 3 خرداد تمدید نمیشه ؟؟
البته با توجه به اینکه گفتن خدمت تا 92 تغییر نمیکنه و تغییرش دادن.طبق اعلامی که شده نه دیگه تمدیدش نمیکنن.
البته با توجه به اینکه گفتن خدمت تا 92 تغییر نمیکنه و تغییرش دادن.
پس ممکنه این هم تمدید بشه.
که امیدواریم به خاطر این دوستمون و دوستان دیگه تمدید بشه.
در مورد اینکه گفتن یک ماه طول میکشه که انصراف بدی ... اغراق ....
ولی در مورد تمدید شدن یا نشدن خدا میدونه و بچه های بالا ببینم چی تو سر دارن.
آقایون یه سوال !
موقع ثبت نام تو پلیس +10، برگه های ثبت نام رو بهمون برمی گردونن یا نه؟ به من برنگردوندن ! چند جا دیدم نوشته بودن پس می دن به دوستمم پس دادن !
نه برگه مشخصات رو بهم پس داد، نه برگه ی واکسیناسیون رو !
مهمه ؟
میری آموزش 1 برگه بهت میده مال انصرافی یا اخراجی.چندتا امضا هست که باید بری بگیری و بدهی هاتم تصویه کنی.چون اخراجی هستی شامل هزینه انصراف نمیشی.خیالتم راحت کل کارت 1 روز طول میکشه.برگه معرفی به **** وظیفه رو هم بعد اینگه امضا هارو گرفتی و بردی آموزش میری امور مشمولان دانشگاه و 5 دقیقه ای بهت میده.به احتمال زیاد این جریان وقت معرفی که تا 3 خرداد بود رو تمدید میکنن نگران نباش.تمدید هم نکنن باز اضافه هارو میبخشن.کسی حاضر نمیشه 6 ماه اضافه خدمت بکنه.همیشه یه گهی میخورن ولی شما نگران نباش فردا برو کاراتو بکن.دوستان مراحل انصراف از تحصیل رو کسی می دونه ؟؟ ببخشید هزینه انصرافی چجوری حساب میشه ؟ من دانشجوی دانشگاه آزاد واحد شهرری بودم !! من پارسال اخراجی بودم و مشمول **** وظیفه آیا از اون موقع غیبت خوردم ؟؟
دوستان گویا کدهای اعزامی های 1/4 مشخص شده... شنیدید ؟ بریم پلیس +10 ؟
دوستان گویا کدهای اعزامی های 1/4 مشخص شده... شنیدید ؟ بریم پلیس +10 ؟
اگه از دوستان کسی رفت و زده بودن خبر بده ما هم بریم