• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
تمديد مهلت ثبت درخواست واجدين شرايط يكي از معافيت هاي مندرج در مقررات سال 90

MHCIP Portal - اخبار

این فقط شامل معافیت ها است؟ یا شامل کسر خدمت ها هم میشه؟

amerigo18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب امروز رفتم پلیس+10 گفتش اضافه در طول خدمت بخشیده میشود و مشکلی نیست.
اومدم خونه دیدم برگه شماره2 هم اومده و اموزشی رو افتادم لشکر 81 کرمانشاه.
کسی اطلاعاتی در موردش داره؟
نبود 18 روز دیگه؟!؟!؟!؟!؟!؟!

mrnet

Registered User
لایک‌ها
0
آقایون یه سوال !
موقع ثبت نام تو پلیس +10، برگه های ثبت نام رو بهمون برمی گردونن یا نه؟ به من برنگردوندن ! چند جا دیدم نوشته بودن پس می دن به دوستمم پس دادن !
نه برگه مشخصات رو بهم پس داد، نه برگه ی واکسیناسیون رو !
مهمه ؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
آقایون یه سوال !
موقع ثبت نام تو پلیس +10، برگه های ثبت نام رو بهمون برمی گردونن یا نه؟ به من برنگردوندن ! چند جا دیدم نوشته بودن پس می دن به دوستمم پس دادن !
مهمه ؟
بله برمیگردونن.
صدرصد مهمه فکر کنم باید بدید به یگان خدمتی.

mrnet

Registered User
لایک‌ها
0
بله برمیگردونن.
صدرصد مهمه فکر کنم باید بدید به یگان خدمتی.

فقط به من یه برگه با عنوان "تاییدیه ثبت اطلاعات درخواست اعزام مشمولین" داده که توش علاوه بر مشخصات هویتی، مشخصات برگه واکسیناسیون و تاریخ واکسیناسیون و رنگ چشم و گروه خون و قد اینا هم هست.
یعنی برم بگیرم ازش ؟! پستشون نمی کنن مگه؟ (الان حتماً هست دستش! 2 ماه از ثبت نامم گذشته!)

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
فقط به من یه برگه با عنوان "تاییدیه ثبت اطلاعات درخواست اعزام مشمولین" داده که توش علاوه بر مشخصات هویتی، مشخصات برگه واکسیناسیون و تاریخ واکسیناسیون و رنگ چشم و گروه خون و قد اینا هم هست.
یعنی برم بگیرم ازش ؟! پستشون نمی کنن مگه؟ (الان حتماً هست دستش! 2 ماه از ثبت نامم گذشته!)

شاید یادش رفته بوده! باید بهش میگفتید. برید بگید شاید همونجا نگهش داشته باشن، نه مثل قبل پست نمیکنن دیگه کامپیوتری شده.

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان متاسفانه من دیروز اومدم با مدرک دیپلم دفترچه رو پست کنم که پلیس +10 گفت شما حتما باید نامه انصراف از تحصیل رو بیارید !!
منم رفتم دانشگاه و گفتن که حداقل یک ماه طول میکشه کارت انجام بشه تا بتونی انصراف بگیری و اینطوری من نتونستم دفترچه رو پست کنم !!
آیا غیبت های من دیگه بخشیده نمیشه ؟؟ دیگه این تاریخ 3 خرداد تمدید نمیشه ؟؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
دوستان متاسفانه من دیروز اومدم با مدرک دیپلم دفترچه رو پست کنم که پلیس +10 گفت شما حتما باید نامه انصراف از تحصیل رو بیارید !!
منم رفتم دانشگاه و گفتن که حداقل یک ماه طول میکشه کارت انجام بشه تا بتونی انصراف بگیری و اینطوری من نتونستم دفترچه رو پست کنم !!

در مورد اینکه گفتن یک ماه طول میکشه که انصراف بدی ... اغراق ....
ولی در مورد تمدید شدن یا نشدن خدا میدونه و بچه های بالا ببینم چی تو سر دارن.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

طبق اعلامی که شده نه دیگه تمدیدش نمیکنن.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
طبق اعلامی که شده نه دیگه تمدیدش نمیکنن.
البته با توجه به اینکه گفتن خدمت تا 92 تغییر نمیکنه و تغییرش دادن.
پس ممکنه این هم تمدید بشه.
که امیدواریم به خاطر این دوستمون و دوستان دیگه تمدید بشه.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
البته با توجه به اینکه گفتن خدمت تا 92 تغییر نمیکنه و تغییرش دادن.
پس ممکنه این هم تمدید بشه.
که امیدواریم به خاطر این دوستمون و دوستان دیگه تمدید بشه.

خدا کنه تمدیدش کنن.
امیدواریم.

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
در مورد اینکه گفتن یک ماه طول میکشه که انصراف بدی ... اغراق ....
ولی در مورد تمدید شدن یا نشدن خدا میدونه و بچه های بالا ببینم چی تو سر دارن.

دوستان مراحل انصراف از تحصیل رو کسی می دونه ؟؟ ببخشید هزینه انصرافی چجوری حساب میشه ؟ من دانشجوی دانشگاه آزاد واحد شهرری بودم !! من پارسال اخراجی بودم و مشمول **** وظیفه آیا از اون موقع غیبت خوردم ؟؟

mohammad/aligol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون یه سوال !
مهمه ؟

دوست من پلیس+10 اصلا با اصل مدارک کاری نداره و مدرک تحصیلی‏- برگه مشخصات- برگه واکسیناسیون و ... رو فقط برای اینکه ببینن برابر اصل هست یا نه از شما میگیرن که درنهایت با تکمیل ثبت نام همراه با یه برگه که نشون میده مشخصات شما تو سازمان ثبت شده به شما برمی گردونن.
تو وبلاگهایی که مخصوص خاطرات سربازی هستن دیدم که گفته شده برگه واکسیناسیون رو در پادگان باید همراه داشته باشیم! (حالا چرا نمی دونم:wacko:)

kia joon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان مراحل انصراف از تحصیل رو کسی می دونه ؟؟ ببخشید هزینه انصرافی چجوری حساب میشه ؟ من دانشجوی دانشگاه آزاد واحد شهرری بودم !! من پارسال اخراجی بودم و مشمول **** وظیفه آیا از اون موقع غیبت خوردم ؟؟
میری آموزش 1 برگه بهت میده مال انصرافی یا اخراجی.چندتا امضا هست که باید بری بگیری و بدهی هاتم تصویه کنی.چون اخراجی هستی شامل هزینه انصراف نمیشی.خیالتم راحت کل کارت 1 روز طول میکشه.برگه معرفی به **** وظیفه رو هم بعد اینگه امضا هارو گرفتی و بردی آموزش میری امور مشمولان دانشگاه و 5 دقیقه ای بهت میده.به احتمال زیاد این جریان وقت معرفی که تا 3 خرداد بود رو تمدید میکنن نگران نباش.تمدید هم نکنن باز اضافه هارو میبخشن.کسی حاضر نمیشه 6 ماه اضافه خدمت بکنه.همیشه یه گهی میخورن ولی شما نگران نباش فردا برو کاراتو بکن.

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم همین بلا سرم اومد... پلیس+10 ستاری رفته بودم که بعد از مراجعه مرتیکه الدنگ گفت خودت باید می گرفتیشون... الانم پیش ما نیست... لعنت بر قبرش
منم دوباره از برگه واکسیناسیون پرینت گرفتم و بردم مرکز بهداشت.... اوناهم دوباره مهر زدن... با همون تاریخ قبلی...

mrnet

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان گویا کدهای اعزامی های 1/4 مشخص شده... شنیدید ؟ بریم پلیس +10 ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
[h=2]جزييات جديد معافيت كفالت
[/h]مشمولان غيرغايبي كه تا پايان سال ۱۳۹۰ واجد شرايط معافيت‌هايي از قبيل معافيت جد و جده ، سه‌برادري و .. بوده‌اند در صورتي كه همچنان واجد شرايط معافيت هستند تا ۳۱ شهريور سال ۹۱ فرصت دارند تا براي ثبت و رسيدگي به درخواست خود اقدام كنند.

به گـزارش ايسنا، سازمان وظيفه عمـومي نـاجـا در اطلاعيه‌اي اعلام كرد: با توجه به اين كه تصويب قانون جديد وظيفه عمومي، تغيير ضوابط برخي از معافيت‌ها يا حذف آن را در برداشته است در اين راستا برخي ازمشمولان كه واجد شرايط معافيت‌هاي اجرايي سال ۱۳۹۰ از قبيل معافيت جد و جده، سه برادري، كسرخدمت منجر به معافيت و ...بوده و بدليل عدم‌آگاهي يا پاره‌اي از مشكلات در سال ۱۳۹۰ موفق به بهره‌مندي از اين نوع معافيت‌ها نبوده‌اند. درصورتي كه همچنان واجد شرايط معافيت باشند تا تاريخ پايان شهريور ماه فرصت دارند تا براي ثبت درخواست خود از طريق دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس +۱۰) اقدام كنند.

واجدان شرايط معافيت سه‌برادري در سال ۹۰ با مساعدت سازمان وظيفه عمومي ناجا در باب اين نوع معافيت، چنانچه فرزند سوم خانواده حداقل نيمي (۹ماه) از مدت خدمت دوره ضرورت را تا پايان سال ۹۰ گذرانده و خدمت وي همچنان استمرار داشته باشد، به عنوان برادر خدمت كرده محسوب شده و برادر چهارم وي درصورتي كه همچنان واجدشرايط اين نوع معافيت باشد تا پايان شهريور ماه مي‌تواند براي ثبت درخواست خود به دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+۱۰) مراجعه كند، همچنين در اين نوع معافيت، كسرخدمت بسيج خدمت كرده نيز با مدت خدمت آنان قابل تجميع است.

كليه مشمولان غيرغايب كه تا ۴ فروردين ۹۱ واجد شرايط معافيت كفالت پدر بالاي ۵۹ سال تمام بوده و تا اين تاريخ موفق به ارائه درخواست خود نشده‌اند، در صورتي كه همچنان واجد شرايط اين نوع معافيت باشند تا ۳۱ شهريورماه مهلت ثبت درخواست خود از طريق دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+۱۰) را خواهند داشت.

مخاطبان محترم ضمن عرض پوزش به استحضار مي‌رساند كه در خبر روز دوشنبه ايسنا با عنوان «سازمان وظيفه عمـومي نـاجـا اعلام كرد: تمديد مهلت ثبت درخواست واجدان شرايط معافيت‌ها» آخرين مهلت مراجعه واجدان شرايط معافيت كفالت پدر بالاي ۵۹ سال به اشتباه اول تيرماه درج شده بود كه بدين وسيله اصلاح مي‌شود.

//

ماکه مثه مرد رفتیم به وطنمون خدمت کردیم !
tiredugly2.gif

چه زود گذشت ولی
46.gif

بالا