• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
با پارتی میشه احتمال زیاد. فردا برو پلیس +10 ببین کد خوردی یا نه.

در واقعیت دقیقا 72 ساعت بعد ثبت اینترنتی شما، کد خورده میشه اینکه دیر تر جوابش میاد دم خونمون، دلیل داره...وگرنه دقیقا وقتی میری پلیس +10 و اطلاعاتت ثبت میشه، 3 روز بعدش کدت رو میزنن

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
پارتیت اونقدری که میگی کلش گنده نیست پس!چون با پارتی کلفت هر چیزی امکانپذیره....خود دوست من دقیقا روز اعزامش به دوره اموزشی کدش رو عوض کرد و با ما نیومد بیرجند! با پارتی هر کاری میشه کرد.اگه کسی میگه نمیشه یعنی در توانش نیست.
نه در توانش بود.
ولی نمیخواست.بعضی هاشون وقتی به حدی میرسن نمیخوان الکی رو بزنن.وگرنه رو میزد صدرصد درست میشد.

در واقعیت دقیقا 72 ساعت بعد ثبت اینترنتی شما، کد خورده میشه اینکه دیر تر جوابش میاد دم خونمون، دلیل داره...وگرنه دقیقا وقتی میری پلیس +10 و اطلاعاتت ثبت میشه، 3 روز بعدش کدت رو میزنن
یعنی الان معلومه من کجا افتادم؟برم پلیس +10 بهم میگه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

بعد از 72 ساعت تاریخ اعزام معلوم میشه ولی کد بستگی به نیاز و تعداد سرباز داره. مثلا تاریخ اعزامم مشخص شده همون موقع ولی دیروز هم رفتم پلیس +10 هنوز کد نزدن برام و نوشته "متعاقبا اعلام میشود"

راستی شما که تهران هستی "سردار پیروز" رو نمیشناسی؟ نمیدونی چیکارس تو **** وظیفه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
نه در توانش بود.
ولی نمیخواست.بعضی هاشون وقتی به حدی میرسن نمیخوان الکی رو بزنن.وگرنه رو میزد صدرصد درست میشد.

یعنی الان معلومه من کجا افتادم؟برم پلیس +10 بهم میگه؟

هنوز قطعی نیست شاید مشخص شده باشه شاید نه ولی برو بپرس که اگه زدن تکلیفت یکم روشن تر بشه و بتونی راحت تر تصمیم بگیری برای رفتن یا نرفتن.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
هنوز قطعی نیست شاید مشخص شده باشه شاید نه ولی برو بپرس که اگه زدن تکلیفت یکم روشن تر بشه و بتونی راحت تر تصمیم بگیری برای رفتن یا نرفتن.
فردا میرم باز سر میزنم.
دیونه شدم والله.
ساعتی یه تصمیم میگیریم.

trance

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان با نوع مدرک مشخصه که کدوم شهر آموزشی می افتی؟ یکی از دوستام میگه هر کی لیسانس مکانیک باشه یا شیراز یا اصفهان.
من مجردم ساکن تهران لیسانس مدیریت تک فرزند، میشه فهمید آموزشی کجا می افتم؟

سلام
من با لیسانس مکانیک دارم 01 تهران میرم اموزشی
بچه تهرانم هستم احتما زیاد بیوفتی 01 چون هر دوماه 1500 تا سرباز میگیره اموزشی اونم لیسانس به بالا

araz67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام منمم لیسانس مکانیک هستم همین روزا میخوام دفترجه بفرستم
میخواستم بدونم قبل اینکه برم پلیس + 10 و دفترجه بدم باید واسه معاینه و واکسن مراجعه کنم یا اینکه بعدا خودشون میفرستن؟
در ضمن من که الان می خوام دفترچه بدم احتمالش هست که اول تیر اعزام برام بزنن یا می مونه شهریور؟

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان لطفا کمکم کنید .
من اگه 1 خرداد یعنی دوشنبه برم دفترچه رو پلیس +10 تا ثبت کنن به نظرتون به طور دقیق چه روزی می تونم برم پلیس +10 ببینم زمان اعزامم کی هستش ؟؟ که اگه 19 خرداد یا 19 تیر افتاده بود به تعویق بندازم !!
ببخشید تا چند ماه می تونم به تعویق بندازم ؟؟ میتونم بندازم 19 شهریور ؟؟ خواهشا این سوال خیلی برام مهمه !! من دیپلم کامپیوتر هستم و متولد 9 تیر 1368 (آخه میگن به ماه تولد خیلی ربط داره) !!

Last edited:

araz67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هفته پیش تو یه سایت خبری مصاحبه رییس **** وظیفه نوشته بود اونایی که سال قبل اعزام شدن باید تا 3 خرداد کسریشون تو سیستم ثبت بشه نوشته بود حتی اونایی که سال قبل دفترچه دادن و اول اردیبهشت اعزام شدن میتونن از کسری استفاده کنن

araz67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نگو جان ما . این دوست من همه دلخوشیش گرفتن این کسری خدمت بود . باهاش که حرف میزدم یک بغض خاصی که حکایت از دلتنگیه داشت . مطمئید نمیشه ؟ والا دو سه نفر دیگه هم گفتن داره میشه سه ماه دوره آموزشی . راست و دروغش رو نمیدونم دیگه ///

من هفته پیش تو یه سایت خبری دیدم که از قول رییس **** وظیفه نوشته بود اونهایی که سال ژیش رفتن و کسری دارن باید کسریشون تا سوم خرداد تو سیستم ثبت بشه حتی اونایی که سال پیش دفترچه دادن و امسال اعزام شدن هم میتونن از کسری استفاده کنن

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان لطفا کمکم کنید .
من اگه 1 خرداد یعنی دوشنبه برم دفترچه رو پلیس +10 تا ثبت کنن به نظرتون به طور دقیق چه روزی می تونم برم پلیس +10 ببینم زمان اعزامم کی هستش ؟؟ که اگه 19 خرداد یا 19 تیر افتاده بود به تعویق بندازم !!
ببخشید تا چند ماه می تونم به تعویق بندازم ؟؟ میتونم بندازم 19 شهریور ؟؟ خواهشا این سوال خیلی برام مهمه !! من دیپلم کامپیوتر هستم و متولد 9 تیر 1368 (آخه میگن به ماه تولد خیلی ربط داره) !!

ببخشید آیا غیبتم باعث میشه من نتونم زمان اعزام به تعویق بندازم ؟؟ آیا برای این کار مدرک خاصی نیاز هست به پلیس +10 ارائه کنیم ؟؟

araz67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا کسی دقیق میدونه افسرای راهنمایی رانندگی دقیقا چند ساعت در روز پست میدن؟
تا آخر خدمتشون باید پست بدن یا فقط اون اولا که آشخوریم باید پست بدیم؟

من دو تا از دوستام با لیسانس راهنمایی رانندگی تهران بدن روزی 8 ساعت تو سرما و گرما سر چهار راه بودن + چند ساعت هم تورا بودن واسه رفتن و برگشتن به پست
البته یه خوبی داشت وسط شهر هر جا میخواستن برن با موتور میرفتن و موتوریا پول ازشون نمیگرفت:D

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
با سلام منمم لیسانس مکانیک هستم همین روزا میخوام دفترجه بفرستم
میخواستم بدونم قبل اینکه برم پلیس + 10 و دفترجه بدم باید واسه معاینه و واکسن مراجعه کنم یا اینکه بعدا خودشون میفرستن؟
در ضمن من که الان می خوام دفترچه بدم احتمالش هست که اول تیر اعزام برام بزنن یا می مونه شهریور؟

قبل از ارسال باید واکسن رو بزنی و معاینه رو بری تا وقتی مهر نخوره تو دفترچه نمیشه ارسال کرد.
احتمال زیاد شهریور اعزام میشی ولی هیچی قطعی نیست.

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان لطفا کمکم کنید .

ببخشید آیا غیبتم باعث میشه من نتونم زمان اعزام به تعویق بندازم ؟؟ آیا برای این کار مدرک خاصی نیاز هست به پلیس +10 ارائه کنیم ؟؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
دوستان لطفا کمکم کنید .

حداکثر سه روز بعد برید پلیس +10 می تونید برگه رو بگیرید.
در مورد تعویق انداختن هم تا جای که من میدونم تا دو ماه میشه.

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
حداکثر سه روز بعد برید پلیس +10 می تونید برگه رو بگیرید.
در مورد تعویق انداختن هم تا جای که من میدونم تا دو ماه میشه.

ببخشید یه سوال خیلی خیلی خیلی مهم که دارم اینه که من خیلی غیبت دارم و به همین دلیله دارم 1 خرداد میفرستم تا غیبت هام بخشیده بشه !! اما می خوام بدونم برای به تعویق انداختن زمان اعزام برای من انجام میشه چون غیبت دارم !! به نظرنون غیبت هام جلوی این کار رو میگیره ؟؟ پلیس +10 وقتی این کار تعویق رو انجام بده برگه خاصی رو بهم میده یا باید صبر کنم تا برگه سبز بیاد در خونه که در اون تاریخ جدید قید شده است ؟؟‌آیا این هست ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ببخشید یه سوال خیلی خیلی خیلی مهم که دارم اینه که من خیلی غیبت دارم و به همین دلیله دارم 1 خرداد میفرستم تا غیبت هام بخشیده بشه !! اما می خوام بدونم برای به تعویق انداختن زمان اعزام برای من انجام میشه چون غیبت دارم !! به نظرنون غیبت هام جلوی این کار رو میگیره ؟؟ پلیس +10 وقتی این کار تعویق رو انجام بده برگه خاصی رو بهم میده یا باید صبر کنم تا برگه سبز بیاد در خونه که در اون تاریخ جدید قید شده است ؟؟‌آیا این هست ؟

فکر نمی کنم مشکلی برای به تعویق انداختن پیش بیاد.

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان من متولد تیر ماه 1368 هستم و دارای یک پدر 59 سال تمام و تنها یک برادر متاهل که دارای معافیت پزشکی می باشد و دارای چهار خواهر متاهل می باشم.
به نظرتون معافیت کفالت می تونم بگیرم ؟؟ آیا معافیت خاصی می تونم با این شرایط بگیرم ؟؟

بالا