• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

heidari-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها تو اين قانون جديد اگه يه نفر مثلا دانشجوي سال چهارم باشه و انصراف بده يا اخراج بشه ،بعد دوباره دانشگاه قبول بشه ،دوباره بهش فرصت پنج ساله مي دن؟

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یه سوال :
ستاد فاتب تهران (نیرو انتظامی) آدرسش کجاست ؟ و اینکه ستاد فاتب فرقش با ستاد کل ناجا (که آدرسش عطار نیشابوری ونک هست) چیه ؟ کدوم تقسیمشون بهتره ؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
بچه ها تو اين قانون جديد اگه يه نفر مثلا دانشجوي سال چهارم باشه و انصراف بده يا اخراج بشه ،بعد دوباره دانشگاه قبول بشه ،دوباره بهش فرصت پنج ساله مي دن؟
به هیچ وجه شنیده نشده.
واصلا هم محتمل نیست.
البته به نظر من.

heidari-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

: به هیچ وجه شنیده نشده.
واصلا هم محتمل نیست.
البته به نظر من.

اگه اينجوري باشه كه شما ميگيد اينهمه تبليغات كه كردن (مي تونن دوباره به دانشگاه اعزام بشن و... ) همش الكي بوده

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
اگه اينجوري باشه كه شما ميگيد اينهمه تبليغات كه كردن (مي تونن دوباره به دانشگاه اعزام بشن و... ) همش الكي بوده
تبلیغ دانشگاه رفتن درسته ولی من هیج جا نشنیدن که کسی که اخراج یا انصراف بده اصلا بتونه باز کنکور شرکت کنه یا معافیت تحصیلی بهش بدن.
شما لینک خبر موجود دارید در این مورد؟

heidari-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تبلیغ دانشگاه رفتن درسته ولی من هیج جا نشنیدن که کسی که اخراج یا انصراف بده اصلا بتونه باز کنکور شرکت کنه یا معافیت تحصیلی بهش بدن.
شما لینک خبر موجود دارید در این مورد؟

تو سايت **** وظيفه بخش معافيت تحصيلي نوشته :

16-آيا دانشجويان انصرافي حق تحصيل مجدد را دارند؟
بلي . مشمولان در طي مدت تحصيل از ديپلم تا دكتري صرفا 1 بار مي توانند از تحصيل انصراف ومجددا با پذيرفته شدن در دانشگاه به شرط عدم
ورود غيبت ، مي توانند به تحصيل ادامه دهند.آزمون مجدد ونزولي بودن تحصيل با اين اوصاف فرقي نخواهد داشت، به شرط اينكه 1: در مقطع قبلي
فارغ التحصيل نشده باشد . 2: از زمان انصراف در مقطع اول بيش از يكسال نگذشته باشد.

majid.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من درمورد این قضیه از **** وظیفه سوال کردم گفتن میشه حتی اگر ترم 11 هم باشی بازم میتونی انصراف بدی و یک دانشگاه دیگه قبول بشی و یا اگر اخراج هم بشی باز به همین صورت.

heidari-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من درمورد این قضیه از **** وظیفه سوال کردم گفتن میشه حتی اگر ترم 11 هم باشی بازم میتونی انصراف بدی و یک دانشگاه دیگه قبول بشی و یا اگر اخراج هم بشی باز به همین صورت.

مرسي ، اگه اينجوري باشه كه شما مي گيد خيلي اوكيه! فقط يه عيب كه داره اينه كه آدم نمي تونه مثلا اگه 70 واحد يا بيشتر پاس كرده باشه تقاضاي فوق ديپلم ( دانشجوهاي كارشناسي) بده بعد تو كنكور كارداني به كارشناسي شركت كنه و بايد از اول بخونه.

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یه سوال :
ستاد فاتب تهران (نیرو انتظامی) آدرسش کجاست ؟ و اینکه ستاد فاتب فرقش با ستاد کل ناجا (که آدرسش عطار نیشابوری ونک هست) چیه ؟ کدوم تقسیمشون بهتره ؟

با الاخره تقسیم شدی؟

majid.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي ، اگه اينجوري باشه كه شما مي گيد خيلي اوكيه! فقط يه عيب كه داره اينه كه آدم نمي تونه مثلا اگه 70 واحد يا بيشتر پاس كرده باشه تقاضاي فوق ديپلم ( دانشجوهاي كارشناسي) بده بعد تو كنكور كارداني به كارشناسي شركت كنه و بايد از اول بخونه.
خوب آره از اول میخونی اما میتونی واحدهایی که پاس کردی تطبیق بدی

heidari-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب آره از اول میخونی اما میتونی واحدهایی که پاس کردی تطبیق بدی

من تو اين موندم كه چرا قانون گذار اين محدوديت رو براي كساني كه تو مقطع پايينتر فارغ التحصيل ميشن گذاشته و اجازه ادامه تحصيل نداده :wacko:

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
نوشته اصلی توسط imanpod نمایش نوشته ها
دوستان یه سوال :
با الاخره تقسیم شدی؟
آره دادا . استان مورد تمایل خودمون تقسیم شدیم . ولی محل دقیقش معلوم نیست . دوباره باید از تهران تقسیممون کنن . شما هم تقسیم شدی ؟ کجا افتادی ؟

FULL HD

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
66
دوستان عزیز من سوال فنی داشتم بنده 4 تا درس دارم که پاس نکردم واسه دیپلم الان هم 21 سالمه البته یه مدت درس رو ول کرده بودم الان قراره اون 4 واحد رو پاس کنم و دیپلم منو بهم بدن میخواستم بدونم وقتی دیپلم من صادر بشه یه تاریخی میزنن واسش من غیبت نمیخورم ایشالله؟؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان عزیز من سوال فنی داشتم بنده 4 تا درس دارم که پاس نکردم واسه دیپلم الان هم 21 سالمه البته یه مدت درس رو ول کرده بودم الان قراره اون 4 واحد رو پاس کنم و دیپلم منو بهم بدن میخواستم بدونم وقتی دیپلم من صادر بشه یه تاریخی میزنن واسش من غیبت نمیخورم ایشالله؟؟

اگه اخراج نشده باشین و قبول کردن که درس های باقیمانده رو پاس کنید. غیبت نمیخورید و تاریخ بعد از پاس آخرین درس رو براتون میزنن.

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
خوب اینم از ماه اول دوره اموزشی ما
دهن ما رو که اسفالت کردن جاتون خالی!!

اگه اخراج نشده باشین و قبول کردن که درس های باقیمانده رو پاس کنید. غیبت نمیخورید و تاریخ بعد از پاس آخرین درس رو براتون میزنن.

چطوری محسن...خوبی؟
میبینم که همچنان هستی و سربازی رو نرفتی
من ماه اولم رو گذروندم
میان دوره هم نداده ان هنوز!
گویا از میان دوره هم اصلا خبری نیست.من پارتی جور کردم تونستم دو سه روز بیام مرخصی.کلا سخت گیری زیاده اونجا

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95

سلام دوست عزیز.
شما کدوم ارگان و کدوم شهر بودی که انقدر بهت سخت گرفتن ؟؟ دیپلمه بودی ؟؟

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95

سلام دوست عزیز.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

چطوری محسن...خوبی؟
میبینم که همچنان هستی و سربازی رو نرفتی
من ماه اولم رو گذروندم
میان دوره هم نداده ان هنوز!
گویا از میان دوره هم اصلا خبری نیست.من پارتی جور کردم تونستم دو سه روز بیام مرخصی.کلا سخت گیری زیاده اونجا

مرسی. چه خبر؟ چطوره؟ من نه نیومدم. 1/4 اعزامم.
خوب شد نیومدم!

سلام دوست عزیز.

خیر. ایشون هم مثل بنده افتاده بودن نیروی انتظامی، مرزبانی محمد رسول الله بیرجند. ارشد هم دارن.

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
آره دادا . استان مورد تمایل خودمون تقسیم شدیم . ولی محل دقیقش معلوم نیست . دوباره باید از تهران تقسیممون کنن . شما هم تقسیم شدی ؟ کجا افتادی ؟

منم افتادم شهره خودم.خوبه صبح تا ظهره.ولی علافیه دیگه.راستی چقدر دیر تقسیم شدی؟مگه خدمت قبلی نیستی؟

بالا