به هیچ وجه شنیده نشده.بچه ها تو اين قانون جديد اگه يه نفر مثلا دانشجوي سال چهارم باشه و انصراف بده يا اخراج بشه ،بعد دوباره دانشگاه قبول بشه ،دوباره بهش فرصت پنج ساله مي دن؟
از بچه هایی که تهران هستن کسی میدونه سردار پیروز کیه و پستش چیه، کله گنده س؟؟!
بچه ها تو اين قانون جديد اگه يه نفر مثلا دانشجوي سال چهارم باشه و انصراف بده يا اخراج بشه ،بعد دوباره دانشگاه قبول بشه ،دوباره بهش فرصت پنج ساله مي دن؟
: به هیچ وجه شنیده نشده.
واصلا هم محتمل نیست.
البته به نظر من.
تبلیغ دانشگاه رفتن درسته ولی من هیج جا نشنیدن که کسی که اخراج یا انصراف بده اصلا بتونه باز کنکور شرکت کنه یا معافیت تحصیلی بهش بدن.اگه اينجوري باشه كه شما ميگيد اينهمه تبليغات كه كردن (مي تونن دوباره به دانشگاه اعزام بشن و... ) همش الكي بوده
تبلیغ دانشگاه رفتن درسته ولی من هیج جا نشنیدن که کسی که اخراج یا انصراف بده اصلا بتونه باز کنکور شرکت کنه یا معافیت تحصیلی بهش بدن.
شما لینک خبر موجود دارید در این مورد؟
16-آيا دانشجويان انصرافي حق تحصيل مجدد را دارند؟ | |
بلي . مشمولان در طي مدت تحصيل از ديپلم تا دكتري صرفا 1 بار مي توانند از تحصيل انصراف ومجددا با پذيرفته شدن در دانشگاه به شرط عدم ورود غيبت ، مي توانند به تحصيل ادامه دهند.آزمون مجدد ونزولي بودن تحصيل با اين اوصاف فرقي نخواهد داشت، به شرط اينكه 1: در مقطع قبلي فارغ التحصيل نشده باشد . 2: از زمان انصراف در مقطع اول بيش از يكسال نگذشته باشد. |
آقا من درمورد این قضیه از **** وظیفه سوال کردم گفتن میشه حتی اگر ترم 11 هم باشی بازم میتونی انصراف بدی و یک دانشگاه دیگه قبول بشی و یا اگر اخراج هم بشی باز به همین صورت.اگه اينجوري باشه كه شما ميگيد اينهمه تبليغات كه كردن (مي تونن دوباره به دانشگاه اعزام بشن و... ) همش الكي بوده
آقا من درمورد این قضیه از **** وظیفه سوال کردم گفتن میشه حتی اگر ترم 11 هم باشی بازم میتونی انصراف بدی و یک دانشگاه دیگه قبول بشی و یا اگر اخراج هم بشی باز به همین صورت.
دوستان یه سوال :
ستاد فاتب تهران (نیرو انتظامی) آدرسش کجاست ؟ و اینکه ستاد فاتب فرقش با ستاد کل ناجا (که آدرسش عطار نیشابوری ونک هست) چیه ؟ کدوم تقسیمشون بهتره ؟
خوب آره از اول میخونی اما میتونی واحدهایی که پاس کردی تطبیق بدیمرسي ، اگه اينجوري باشه كه شما مي گيد خيلي اوكيه! فقط يه عيب كه داره اينه كه آدم نمي تونه مثلا اگه 70 واحد يا بيشتر پاس كرده باشه تقاضاي فوق ديپلم ( دانشجوهاي كارشناسي) بده بعد تو كنكور كارداني به كارشناسي شركت كنه و بايد از اول بخونه.
خوب آره از اول میخونی اما میتونی واحدهایی که پاس کردی تطبیق بدی
نوشته اصلی توسط imanpod نمایش نوشته ها
دوستان یه سوال :
ستاد فاتب تهران (نیرو انتظامی) آدرسش کجاست ؟ و اینکه ستاد فاتب فرقش با ستاد کل ناجا (که آدرسش عطار نیشابوری ونک هست) چیه ؟ کدوم تقسیمشون بهتره ؟
آره دادا . استان مورد تمایل خودمون تقسیم شدیم . ولی محل دقیقش معلوم نیست . دوباره باید از تهران تقسیممون کنن . شما هم تقسیم شدی ؟ کجا افتادی ؟با الاخره تقسیم شدی؟
دوستان عزیز من سوال فنی داشتم بنده 4 تا درس دارم که پاس نکردم واسه دیپلم الان هم 21 سالمه البته یه مدت درس رو ول کرده بودم الان قراره اون 4 واحد رو پاس کنم و دیپلم منو بهم بدن میخواستم بدونم وقتی دیپلم من صادر بشه یه تاریخی میزنن واسش من غیبت نمیخورم ایشالله؟؟
اگه اخراج نشده باشین و قبول کردن که درس های باقیمانده رو پاس کنید. غیبت نمیخورید و تاریخ بعد از پاس آخرین درس رو براتون میزنن.
خوب اینم از ماه اول دوره اموزشی ما
دهن ما رو که اسفالت کردن جاتون خالی!!
سلام دوست عزیز.
شما کدوم ارگان و کدوم شهر بودی که انقدر بهت سخت گرفتن ؟؟ دیپلمه بودی ؟؟
چطوری محسن...خوبی؟
میبینم که همچنان هستی و سربازی رو نرفتی
من ماه اولم رو گذروندم
میان دوره هم نداده ان هنوز!
گویا از میان دوره هم اصلا خبری نیست.من پارتی جور کردم تونستم دو سه روز بیام مرخصی.کلا سخت گیری زیاده اونجا
سلام دوست عزیز.
شما کدوم ارگان و کدوم شهر بودی که انقدر بهت سخت گرفتن ؟؟ دیپلمه بودی ؟؟
آره دادا . استان مورد تمایل خودمون تقسیم شدیم . ولی محل دقیقش معلوم نیست . دوباره باید از تهران تقسیممون کنن . شما هم تقسیم شدی ؟ کجا افتادی ؟