کسی ک جواب مارو نداد حد اقل اینو بدین .من شنیدم آموزشی برای اونایی که راشون دوره(مثلا من که تهرانم میرم یزد) 45 روزه بقیش مرخصیه راسته یا نه؟
خیر، آموزشی برای همه یه اندازه س.
کسی ک جواب مارو نداد حد اقل اینو بدین .من شنیدم آموزشی برای اونایی که راشون دوره(مثلا من که تهرانم میرم یزد) 45 روزه بقیش مرخصیه راسته یا نه؟
سلام
هرکی میخواد تو **** بیفته و خدمتشو تو **** انجام بده و همچنین اموزشیش 10 تا 15 روز باشه خبر بده تا بگم چه مدارکی بیاره و بندازمش تو ****
اخه من خدمتم یه جای **** افتاده که میتونم هرکی رو که بخوام بندازم تو ****
به این میگن ستم از نوع ناجوانمردانش.خدمت خوبه و ضروری ولی به شرطی که بدونن از نیروهایی که بهشون میدن چطوری استفاده کنن و ثانیا وقتی یک سال و خورده ای آدمو از محیط کار دور میکنن یک کاری چیزی یادش بدن لا اقل. من به عنوان فوق لیسانس مملکت(که کلی هم سابقه کار داشتم و اینا) میدونین کارم چی بود؟ صبح فلاسک چایی را پر میکردم و سفره صبحانه روسا را پهن میکردم تا کوفت کنن بعدشم جمع میکردم و میرفتم می نشستم یک گوشه تا اگه یکیشون خواست براش چایی بریزم
یعنی شخصیت آدم را از بین میبرن این نکبتا حالا من بیرون از ستاد اینا را آدم هم حساب نمیکنما ولی اونجا مجبور بودم دیگه
سلام دوستان
در رابطه با اون چیزی که اونروز گفتم که هرکی میخواد بیفته تو **** خبر بده فقط اون دوستانی که تو شهر تهران هستند پیام خصوصی بدن و منطقه زندگی و زمان اعزامو بگن تا من راهنماییشون کنم و مطمئن باشید که میفتین تو ****
حتی اگه غیبت داشته باشن؟
مثلا برج 4 اعزام یه دوره غیبت هم دارم میشه کاری کرد؟ (لازم باشه میام و میمونم تهران آشنا دارم اونجا)
دوستان لیسانسه که رفتن یگان جواب بدن لطفا (ترجیحا ارتش)
الآن میخوایم بریم یگان. هر دوتا پتو رو ببریم؟ از استحقاقیا که تو آموزشی دادن چیا رو ببریم؟ گوشی و اینا رو چیکار کنیم؟ اگه تا 2 پادگان باشیم خب بعدش که گوشی میخوایم. کلا یگان که میریم چه خبره؟ (با سردوشی)
آقا اینم آخرین سوال بنده جواب بدین خوشجالمون می کنین
منی که دفترچمو قبل عید فرستادم یک درصد احتمالش نیست همون 18 ماهه خدمت کنم؟
آقا اینم آخرین سوال بنده جواب بدین خوشجالمون می کنین
منی که دفترچمو قبل عید فرستادم یک درصد احتمالش نیست همون 18 ماهه خدمت کنم؟
اقا چجوری ما با بسیج و فوق لیسانس بیوفتیم ****؟ من رفتم بسیج فعال جور کردم اما نمیدونم اصلا به کیا پذیرش میدن! چجوری تو **** تقسیم بشم....
یکی راهنمایی کنه!
آقا من01 بودم امروز بهمون مرخصی دادن تا شنبه ... اخه کی میگه هتل دهنمون و سرویس کردن تو این 2 روزی که اونجا بودیم یعنی همش همینجوریه ؟
خدا کنه یه شب در میون نهایت بذارن بریم خونه
شما برای اینکه بیفتید ****.اقا چجوری ما با بسیج و فوق لیسانس بیوفتیم ****؟ من رفتم بسیج فعال جور کردم اما نمیدونم اصلا به کیا پذیرش میدن! چجوری تو **** تقسیم بشم....
یکی راهنمایی کنه!
سلام
بچه ها من متاهل هستم و دارای مدرک لیسانس مهندسی مکانیک و آموزشیم در نزاجا مرکز 01 هست.
حتما به من دوره کد میخوره یا احتمالش هست چون به مکانیک کد میخوره میخوام بدونم حتمی هست یا خیر
بعد امکانش هست کجا بیوفتم دوره کد رو ؟؟
و آیا دوره کد درجه اضافه میشه ؟
و آیا مزایایی داره اصلا ؟
خیلی سخت هست ؟
عزیز شما حتما دوره کد می خوری خیالت راحت!
چون متاهلی دوره کدتو جوری می ندازن که بعدش تهران باشی
مکانیکا یا شیراز می افتن یا اصفهان(اگه شیراز باشی بعد دو ماه میای 01 میشی افسر آموزش اگر هم اصفهان باشی می افتی میدون توپخونه تهران!)
مزایا نداره!...شاید درجت یکم بهتر شه که زیاد فرقی هم نمی کنه!
زیاد سخت نیست 60 روزه که 20-25 روزش مرخصیه!