• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
پس بریم توی این یکماه ازدواج هم بکنیم:D
توی برگه ها جایی نپرسیده بود که پدر نظامی هست یا نه !
ما شهدا کرمانشهیم تقسیماتمون گفتن اومده ولی تا حالا فرمی بهمون ندادن که پدرت نظامی هست یا نه اگر سپاهی فقط میپرسن پذیرشی هستی یا نه درجه ها هم همون هفته اول گفتن بر مبنای سابقه بسیج هست ولا غیر

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
ایشالا
این محل آموزش رو کی مشخص میکنن ؟ قانونی داره یا عشقیه ؟

تا چند روز قبل اعزام معمولا مشخص میشه ! اگه نشه خود روز اعزام بهت میگن ! ( عذاب از این بالاتر ؟!! )

هیچ قانون خاصی نداره ! هرجا نیرو بخوان میفرستن ... لیسانس ها و فوق لیسانس هارو هم دیدم میفرستن عجب شیر !!

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
ما شهدا کرمانشهیم تقسیماتمون گفتن اومده ولی تا حالا فرمی بهمون ندادن که پدرت نظامی هست یا نه اگر سپاهی فقط میپرسن پذیرشی هستی یا نه درجه ها هم همون هفته اول گفتن بر مبنای سابقه بسیج هست ولا غیر

خوب مثلا کسی که لیسانس باشه اصلا بسیجی هم نداشته باشه درجش میشه چی؟ یا مثلا لیسانس با 5 سال بسیجی؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
پرسیدم.( سرعت رو داری :D )
آره گفت بردن.سه روز بوده.اصلا هم سخت نبوده.
کلی تعریف کرد که خیلی خوش گذشته و ....
گفت که بنویسم برات برو حالشو ببر. :lol:

دمت گرم عجب سرعتی من دیگه گفتم حتما تا امروز طول میکشه :happy:
خدا کنه اینجوری باشه. کاش پذیرش تو هم جور میشد واسه تیر با هم میرفتیم این دو ماه رو شرشو کم میکردیم. (هنوز اگه میتونی بگرد دنبال پارتی شاید خداکرد جور شد با هم بریم :rolleyes: )

مرسی به خاطر سوال

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من شهدای کرمانشاهم الان اومدم میان دوره اونجا بسیار سخت هست به خدا پوست از کلمون کندن هیچ فرقی با ارتش نداره از دوستام پرسیدم که با هم اعزام شدیم تو نیرو انتظامی یا ارتشند بیشتر راضی هستن هر دوره فقط یه گردان میگیره کل پادگان رو باید جارو بزنیم تا حالا 6 بار سلف 6 بار دستشویی شستیم مدرکامون لیسانس تا دکترا هیچ فرقیم قائل نیستن این دوره میخواد بازرس بیاد اردو هم 5 شب و 4 روز هست میاد دوره 5 روز دادن اونم با کلی منت وضع بهداری اسفناک هممون مریض از گلمون دیگه داشت خون میومد 3 شب در هفته سیب زمینیه غذاشون یه شب با خیارشور یه شب با تخم مرغ یه شب سیب زمینی رو لطف کردن کوبیدن بهترین غذاش استنبولیه کباب با مرغش رو نمیشه خورد تو پادگان پر برکه هست که پشه داره در حد زنبور خرمایی

خبری از خشم شب هست یا نه؟
روز اول نگفتن هر کی نامه از پزشک داره بیاره تحویل بده؟ تو بعضی پادگان ها میگن که اگه بهداری تایید کنه زیاد بهت فشار نیارن و یجوری معاف از رزم باشی.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
خدا کنه اینجوری باشه. کاش پذیرش تو هم جور میشد واسه تیر با هم میرفتیم این دو ماه رو شرشو کم میکردیم. (هنوز اگه میتونی بگرد دنبال پارتی شاید خداکرد جور شد با هم بریم :rolleyes: )

مرسی به خاطر سوال

داداش فدای تو.
دوست داریم.
دیگه جور نشد واسم البته من ضرری نمیکنم دارم میرم دوره کارت سبز 1/6 که ان شاالله شما تموم کنی منم دوره کارت سبزم تموم شده و میرم سر یگان خدمتی.
یعنی 1/4 میرفتم باید میرفتم آموزشی و 1/6 خدمت شروع میشد ولی الان به جا آموزشی میرم دوره کارت سبز :D

fysoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

مرسی به خاطر سوال
محسن مگیم پذیرش سپاهت قطعی شد؟
خوبه پس با هم میریم **** کرمانشاه ;)
راستی تو هم میای اهواز واسه اعزام؟

fysoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب مثلا کسی که لیسانس باشه اصلا بسیجی هم نداشته باشه درجش میشه چی؟ یا مثلا لیسانس با 5 سال بسیجی؟
**** معمولاً برای لیسانسه ها 10 درصد از یه پادگان رو ستوان سوم میده و بقیه رو استوار یکم و استوار دوم میده
دوستانی هم که رفته بودند می گفتند این درجه ها هیچ ربطی به آزمونهای عملی و کتبی دوره آموزشی نداره و انگار از قبل همه درجه ها مشخصه حالا درست و نادرستش رو نمیدونم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
داداش فدای تو.
دوست داریم.
دیگه جور نشد واسم البته من ضرری نمیکنم دارم میرم دوره کارت سبز 1/6 که ان شاالله شما تموم کنی منم دوره کارت سبزم تموم شده و میرم سر یگان خدمتی.
یعنی 1/4 میرفتم باید میرفتم آموزشی و 1/6 خدمت شروع میشد ولی الان به جا آموزشی میرم دوره کارت سبز :D

پرسیدی برای دوره کارت سبز چون من شنیدم بعد از اتمام دوره چند ماه طول میکشه تا مدارک بره و کارت بیاد و برای نرفتن باید حتما کارت سبز دستت باشه. قبلش حتما سوال کن و مطمئن شو که دوتاش با هم نره تو پاچه ت(البته اگه دوتاش رو بری دیگه یه سرباز واقعی میشی که آمریکا هم جرات نمیکنه حمله کنه :D )

محسن مگیم پذیرش سپاهت قطعی شد؟
خوبه پس با هم میریم **** کرمانشاه ;)
راستی تو هم میای اهواز واسه اعزام؟

تقریبا قطعیه فقط منتظرم برگ سبزم رو پست هم بیاره تا دیگه مطمئن مطمئن بشم ولی زنگ زدن تهران گفتن قطعیه.
احتمال زیاد منم همون **** کرمانشاه باشم.
آره واسه اعزام میام اهواز. ;)

kornu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان , امروز برگ سبز جدید رو گرفتم , درخواست تعجیل دادم انداختن واسه 1 / 4 , با لیسانس مکانیک از تهران کجا احتمالش هس بندازن ؟؟؟؟ چند روز دیگه مشخص می شه ؟؟؟؟ احتمالش هس جای خوب بندازن یا هر کی به هر کیه ؟؟؟
ممنون می شم جواب بدین :)

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان , امروز برگ سبز جدید رو گرفتم , درخواست تعجیل دادم انداختن واسه 1 / 4 , با لیسانس مکانیک از تهران کجا احتمالش هس بندازن ؟؟؟؟ چند روز دیگه مشخص می شه ؟؟؟؟ احتمالش هس جای خوب بندازن یا هر کی به هر کیه ؟؟؟

هیچی معلوم نیست. شاید 7-10 روز دیگه. هر کی به هر کیه.

fysoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا حالا که انداختی جلو دیگه چشت دنبال جای خوب و گل و بلبل نباشه به قول معروف هم خرو میخوای هم خرما!! :D
بهرحال همونطور که خودت هم گفتی هر کی به هر کیه ولی باید خیلی خوش شانس باشی که جای نرمال بیفتی در عوضش دو ماه تو زندگی جلو افتادی;)

kornu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا حالا که انداختی جلو دیگه چشت دنبال جای خوب و گل و بلبل نباشه به قول معروف هم خرو میخوای هم خرما!! :D
بهرحال همونطور که خودت هم گفتی هر کی به هر کیه ولی باید خیلی خوش شانس باشی که جای نرمال بیفتی در عوضش دو ماه تو زندگی جلو افتادی;)

آره دیگه هر چه باداباد ,
فقط یه سوال دیگه , بعد از آموزشی تهران میوفتم یا اونم معلوم نیس ؟؟؟

fysoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تقریبا قطعیه فقط منتظرم برگ سبزم رو پست هم بیاره تا دیگه مطمئن مطمئن بشم ولی زنگ زدن تهران گفتن قطعیه.
احتمال زیاد منم همون **** کرمانشاه باشم.
آره واسه اعزام میام اهواز. ;)
درست میشه محسن جان منم شرایطم مثل خودت بود;)

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

fysoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره دیگه هر چه باداباد ,
فقط یه سوال دیگه , بعد از آموزشی تهران میوفتم یا اونم معلوم نیس ؟؟؟
اینو پایان دوره آموزشی بهتون میگن.. هر ارگان نظامی نحوه تقسیم خاص حودش رو داره مثلاً ارتش بر اساس منطقه تفسیم بندی میکنه اگه مثلاً اگه آموزشی ارتش کازرون باشی جنوب ارگان خدمتت میشه مگراینکه نیاز نیرو در جایی غیر از جنوب اولویت باشه. اما در نیروی انتظامی اینجور نیست ممکنه کرمانشاه آموزشی باشه اما بیفتی مرزبانی بوشهر یا هرمزگان.. **** هم که برای ورود باید فرم پذیرش بگیری و بعدش هم معلوم نیست !

kornu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دمه همه دوستان گرم که قشنگ زدن تو پکو پوزم , خیر سرم چهار سال درس خوندیم آخرشم معلوم نیس کجا بیوفتیم , بیخیال ما سعی خودمونو کردیم بقیش دیگه با خدا ;)

fysoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دمه همه دوستان گرم که قشنگ زدن تو پکو پوزم , خیر سرم چهار سال درس خوندیم آخرشم معلوم نیس کجا بیوفتیم , بیخیال ما سعی خودمونو کردیم بقیش دیگه با خدا ;)
ای بابا این شتریه که در هر خونه هر پسری(ایرانی) میخوابه حالا هرکجا میخواد باشه فقط تموم بشه;)
خوب بهش نگاه کنیم خودمون راحتتریم. موفق باشی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

همه مثل همیم.;)

بالا