• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

fysoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
**** که بعد آموزشی همونجایی که پذیرش گرفتیم میوفتیم :rolleyes:
همون دیگه منظورم این بود که بعضی وقتها این پذیرش ها فرت میشن و کد رو جای دیگه میزنن:D
اساساً یکی امریه یکی هم پذیرش **** رو باید با چشم خودمون ببینیم تا باور کنیم!

P A M I

Registered User
لایک‌ها
6
**** و امریه رو بیخیال شین ، تو خود ارتش و نیرو انتظامی هم خیلی سوراخ سنبه ها هست که برا خدمت کردن هتله
رو این چیزا حساس نباشین ، سعی کنید آموزشی که گذروندید افتادید یگان ، اونجا آمار بگیرید از کادری ها برا تقسیم کردنتون داخل یگان ، همونجا یه جای خوب پیدا کنین و بگذرونین

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
همون دیگه منظورم این بود که بعضی وقتها این پذیرش ها فرت میشن و کد رو جای دیگه میزنن:D
اساساً یکی امریه یکی هم پذیرش **** رو باید با چشم خودمون ببینیم تا باور کنیم!

آره ولی احتمالش خیلی کمه. ایشالا که میفرستمون میایم شهرمون.
بخاطر ماه رمضون زودتر تعطیل نمیکنن؟ یادمه پارسال **** کرج دوره رو فقط 35 روز فشرده برگزار کرد که قبل از ماه رمضون تموم بشه! :wacko:

AmiNGooloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز!
من تاریخ اعزامم 4/1 هست نیروی انتظامی؛ دوره آموزشی هم افتادم محمد رسول الله بیرجند؛ کسی از دوستان هست که اینجا افتاده باشه؟
دوستانی که از مرکز اموزش محمد رسول الله اطلاع دارن بگن چجور جایی هست، شندیم خیلی سخت می گیرن! فکر کنم از این جا بدتر دیگه امکانش نبود که بیوفتم، پذیرش **** هم گرفته بودم قرار بود بیفتم **** اما در بهت و حیرت همگان افتادم نیروی انتظامی، به من گفته بودن 99% **** میفتم، در کل نباید به این حرفها دل خوش کرد!

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
دمه همه دوستان گرم که قشنگ زدن تو پکو پوزم , خیر سرم چهار سال درس خوندیم آخرشم معلوم نیس کجا بیوفتیم , بیخیال ما سعی خودمونو کردیم بقیش دیگه با خدا ;)

داداش الان تنها چیزی که اولویت خاصی نداره تو تقسیم بندی ها مدرک تحصیلی ِ ! همین 1/4 دو تا از دوستای فوق لیسانسیم عازم عجب شیرن !

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
من تاریخ اعزامم 4/1 هست نیروی انتظامی؛ دوره آموزشی هم افتادم محمد رسول الله بیرجند؛ کسی از دوستان هست که اینجا افتاده باشه؟
دوستانی که از مرکز اموزش محمد رسول الله اطلاع دارن بگن چجور جایی هست، شندیم خیلی سخت می گیرن! فکر کنم از این جا بدتر دیگه امکانش نبود که بیوفتم، پذیرش **** هم گرفته بودم قرار بود بیفتم **** اما در بهت و حیرت همگان افتادم نیروی انتظامی، به من گفته بودن 99% **** میفتم، در کل نباید به این حرفها دل خوش کرد!

فقط امیدت به خدا باشه ! حرف مردم این روزا باد هواس داداش ...
ساکن تهرانی دیگه ؟!

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
والله که عجب شیر از بیرجند بهتره
من که فوق داشتم و بیرجندم چی بگم پس؟
همه جا از بیرجند بهتره چون اونجا مرزبانی هست و خیلی از بچه ها میرن مرز!!!

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

سلام دوست من
شما که پذیرش **** بودی چرا کد مرزبانی خوردی؟ از من میشنوی یه سر برو **** و همینطور وظیفه عمومی
به وظیفه عمومی بگو که من پذیرش سپاهم ولی کد مرزبانی بهم زدن احتمالا اشتباه شده بالاخره برو حرفتو بگو شد شد دیگه

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1

به بیرجند میگن جهنم سبز!سبزش به خاطره لباس پلیسه سبزه...البته لباس مرزبانی الان تن میکنیم که دیگه اصلا سبز نیست و لباس استتاری هستش...این لقب به هر حال از سالهای قبل روش مونده
اگه سوال خاصی داشتی بپرس...من تا 1 شنبه هستم
تحصیلاتت چیه؟و کدوم شهری؟
تحصیلاتت هر چی که باشه بالای فوق دیپلم باشی میای گردان امام علی اگه فوق لیسانس باشی حتما میوفتی گروهان شهادت!!!
سعی میکنم تا هستم اطلاعات کاملی بهت بدم که هم الکی نگران نشی هم دست کم نگیریش، خودت رو حسابی آماده کن...به هر حال آموزشیه دیگه.همه جا سخته،بیرجند سخت تره!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
به بیرجند میگن جهنم سبز!سبزش به خاطره لباس پلیسه سبزه...البته لباس مرزبانی الان تن میکنیم که دیگه اصلا سبز نیست و لباس استتاری هستش...این لقب به هر حال از سالهای قبل روش مونده
تحصیلاتت هر چی که باشه بالای فوق دیپلم باشی میای گردان امام علی اگه فوق لیسانس باشی حتما میوفتی گروهان شهادت!!!
سعی میکنم تا هستم اطلاعات کاملی بهت بدم که هم الکی نگران نشی هم دست کم نگیریش، خودت رو حسابی آماده کن...به هر حال آموزشیه دیگه.همه جا سخته،بیرجند سخت تره!

سلام
بازم اومدی مرخصی؟ معلومه پارتیت کلفته ها :happy:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

سلام
افتضاح به تمام معنا، خوب خودتو آماده کن فقط دو ماه رو برو شرشو کم کن.

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
باز خدا رو شکر به ماه رمضون خوردیم داداش ... البته من هنوز معلوم نیست کدوم جهنمی باید برم !

ایشالا دورت مثل برق و باد بگذره راحت شی
ممنون. ایشالا تو هم یه جای بهتر بیوفتی

gharibistudent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان , امروز برگ سبز جدید رو گرفتم , درخواست تعجیل دادم انداختن واسه 1 / 4 , با لیسانس مکانیک از تهران کجا احتمالش هس بندازن ؟؟؟؟ چند روز دیگه مشخص می شه ؟؟؟؟ احتمالش هس جای خوب بندازن یا هر کی به هر کیه ؟؟؟
ممنون می شم جواب بدین :)

احتمال زیادش هست بیفتی ارتش 01 تهران

goolooamin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

سلام دوست عزیز
تحصیلاتم لیسانس روانشناسی هست............. ساکن بجنورد هستم.......... اگه لطف میکنی بگو که چه چیزهایی با خودم بیارم که اونجا بدرد بخوره و تحمل سختی ها و رنج و مصیبت ها رو کمتر کنه!.............آیا روز اول دوباره برمی گردیم برای درست کردن لباسو و .... یا نه و اینکه میان دوره میذارن بیایی مرخصی یا نه؟

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
بازم اومدی مرخصی؟ معلومه پارتیت کلفته ها :happy:
سلام:دی
نه به جان تو :دی
پارتی اصلیم خدا کنه تو تقسیمات کمکم کنه...وگرنه اونجا که مهم نیست.کلا خواست خدا بود من میزان مرخصیم خوب شد...الان که مرخصی میان دوره دادن واسه همه است...یه دو روز هم از قدرت بند پ استفاده کردم امدم خونه دفعه قبل...یه 3 روز هم خودشون من رو واسه کمیسیون فرستادن مشهد که اصلا جز مرخصی محسوب نمیشد.کلا من اوی اونجا که اینقدر سخت گیرن از مرخصی هام راضی ام:)
سلام
افتضاح به تمام معنا، خوب خودتو آماده کن فقط دو ماه رو برو شرشو کم کن.
بنده خدا رو نترسون...اموزشیه دیگه...همه جا سخته
سلام دوست عزیز
تحصیلاتم لیسانس روانشناسی هست............. ساکن بجنورد هستم.......... اگه لطف میکنی بگو که چه چیزهایی با خودم بیارم که اونجا بدرد بخوره و تحمل سختی ها و رنج و مصیبت ها رو کمتر کنه!.............آیا روز اول دوباره برمی گردیم برای درست کردن لباسو و .... یا نه و اینکه میان دوره میذارن بیایی مرخصی یا نه؟

سلام
واقعیت خودم هم میخوام یه لیست درست کنم بگذارم اینجا.منتها هنوز هم تنم و هم ذهنم خسته است.کمی اجازه بده تا یه لیست کامل بگذارم که به درد همه بخوره
خوب شما و همه کسایی که خراسان هستن شانس بیرجند افتادنشون خیلی بالاست دیگه.حالا بعضی ها میرن صفر 4 بعضی ها هم جهنم سبز قسمتشون میشه!
ببین از همین الان خودت رو اماده کن که صابون این چیزها رو به دلت نزنی...به هیچ وجه وقتی پات رو توی پادگان بگذاری ولت نمیکنن..به جاهای دیگه نگاه نکن که واسه اندازه کردن لباس همه رو میفرستن برن...جهنم سبز عمرا نمیگذاره بری...همون جا هستی مثلا یه شب میان میگن با خودکار رو لباس و شلوارت اسمت رو بنویس لباسها رو جمع میکنن میبرن خیاطی داخل گردان فردا صبحش بهت تحویل میدن...اتیکت خورده و اینها...اندازه کردن هم که تقریبا اجازه نداری لباس رو تنگ کنی...اگه بفهمن اذیت میشی

میاندوره؟الان نگاه کن ببین برج 4 و 5 تعطیلی پشت سر همی وجود داره؟ اگه باشه میاندوره میدن...البته اسمش میان دوره است اما شباهتی به اسمش نداره...از روی اسمش اگه باشه باید انتهای برج اول بدن...اما میبینی که الان 10 هست و ما رو اجازه دادن بیاییم مرخصی...یعنی هر وقت تعطیلی عمومی باشه جوری که بشه به 5 شنبه و جمعه وصلش کرد میان میاندوره میدن....چه 30 روز از اموزشیت گذشته باشه و یا په مثلا 40 روز از اموزشیت گذشته باشه

تقویم رو نگاه کن روز و تاریخش رو بهم بگو تا بهت بگم چه کار میکنن توی دوره شما.
شاد باشی

aghamir

Registered User
لایک‌ها
0
تا چند روز قبل اعزام معمولا مشخص میشه ! اگه نشه خود روز اعزام بهت میگن ! ( عذاب از این بالاتر ؟!! )

هیچ قانون خاصی نداره ! هرجا نیرو بخوان میفرستن ... لیسانس ها و فوق لیسانس هارو هم دیدم میفرستن عجب شیر !!

دیروز برگ سبز رو آوردن
باید منتظر برگ اعلام محل مراجعه باشیم و گفته اگه تا یکهفته قبل از تاریخ اعزام نیومد بریم پلیس +۱۰
مدت اضافه خدمت هم زده ۹۰ روز !!!
۳ ماه کم شد ولی حذف نشد !!!!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستانی که 1 تیر اعزام هستن: برگ سبزتون (که جای آموزشیتون مشخص شده) رو اوردن براتون؟ چرا نمیارن برای من تا مطمئن بشم پذیرش سپاهم جور شده یا نه :eek:

بالا