همون دیگه منظورم این بود که بعضی وقتها این پذیرش ها فرت میشن و کد رو جای دیگه میزنن**** که بعد آموزشی همونجایی که پذیرش گرفتیم میوفتیم
اساساً یکی امریه یکی هم پذیرش **** رو باید با چشم خودمون ببینیم تا باور کنیم!
همون دیگه منظورم این بود که بعضی وقتها این پذیرش ها فرت میشن و کد رو جای دیگه میزنن**** که بعد آموزشی همونجایی که پذیرش گرفتیم میوفتیم
همون دیگه منظورم این بود که بعضی وقتها این پذیرش ها فرت میشن و کد رو جای دیگه میزنن
اساساً یکی امریه یکی هم پذیرش **** رو باید با چشم خودمون ببینیم تا باور کنیم!
دمه همه دوستان گرم که قشنگ زدن تو پکو پوزم , خیر سرم چهار سال درس خوندیم آخرشم معلوم نیس کجا بیوفتیم , بیخیال ما سعی خودمونو کردیم بقیش دیگه با خدا
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز!
من تاریخ اعزامم 4/1 هست نیروی انتظامی؛ دوره آموزشی هم افتادم محمد رسول الله بیرجند؛ کسی از دوستان هست که اینجا افتاده باشه؟
دوستانی که از مرکز اموزش محمد رسول الله اطلاع دارن بگن چجور جایی هست، شندیم خیلی سخت می گیرن! فکر کنم از این جا بدتر دیگه امکانش نبود که بیوفتم، پذیرش **** هم گرفته بودم قرار بود بیفتم **** اما در بهت و حیرت همگان افتادم نیروی انتظامی، به من گفته بودن 99% **** میفتم، در کل نباید به این حرفها دل خوش کرد!
منم با لیسانس 1/4 عجبشیرمداداش الان تنها چیزی که اولویت خاصی نداره تو تقسیم بندی ها مدرک تحصیلی ِ ! همین 1/4 دو تا از دوستای فوق لیسانسیم عازم عجب شیرن !
من تاریخ اعزامم 4/1 هست نیروی انتظامی؛ دوره آموزشی هم افتادم محمد رسول الله بیرجند؛ کسی از دوستان هست که اینجا افتاده باشه؟
دوستانی که از مرکز اموزش محمد رسول الله اطلاع دارن بگن چجور جایی هست، شندیم خیلی سخت می گیرن! فکر کنم از این جا بدتر دیگه امکانش نبود که بیوفتم، پذیرش **** هم گرفته بودم قرار بود بیفتم **** اما در بهت و حیرت همگان افتادم نیروی انتظامی، به من گفته بودن 99% **** میفتم، در کل نباید به این حرفها دل خوش کرد!
منم با لیسانس 1/4 عجبشیرم
به بیرجند میگن جهنم سبز!سبزش به خاطره لباس پلیسه سبزه...البته لباس مرزبانی الان تن میکنیم که دیگه اصلا سبز نیست و لباس استتاری هستش...این لقب به هر حال از سالهای قبل روش مونده
اگه سوال خاصی داشتی بپرس...من تا 1 شنبه هستم
تحصیلاتت چیه؟و کدوم شهری؟
تحصیلاتت هر چی که باشه بالای فوق دیپلم باشی میای گردان امام علی اگه فوق لیسانس باشی حتما میوفتی گروهان شهادت!!!
سعی میکنم تا هستم اطلاعات کاملی بهت بدم که هم الکی نگران نشی هم دست کم نگیریش، خودت رو حسابی آماده کن...به هر حال آموزشیه دیگه.همه جا سخته،بیرجند سخت تره!
ممنون. ایشالا تو هم یه جای بهتر بیوفتیباز خدا رو شکر به ماه رمضون خوردیم داداش ... البته من هنوز معلوم نیست کدوم جهنمی باید برم !
ایشالا دورت مثل برق و باد بگذره راحت شی
سلام دوستان , امروز برگ سبز جدید رو گرفتم , درخواست تعجیل دادم انداختن واسه 1 / 4 , با لیسانس مکانیک از تهران کجا احتمالش هس بندازن ؟؟؟؟ چند روز دیگه مشخص می شه ؟؟؟؟ احتمالش هس جای خوب بندازن یا هر کی به هر کیه ؟؟؟
ممنون می شم جواب بدین
فقط امیدت به خدا باشه ! حرف مردم این روزا باد هواس داداش ...
ساکن تهرانی دیگه ؟!
به بیرجند میگن جهنم سبز!سبزش به خاطره لباس پلیسه سبزه...البته لباس مرزبانی الان تن میکنیم که دیگه اصلا سبز نیست و لباس استتاری هستش...این لقب به هر حال از سالهای قبل روش مونده
اگه سوال خاصی داشتی بپرس...من تا 1 شنبه هستم
تحصیلاتت چیه؟و کدوم شهری؟
تحصیلاتت هر چی که باشه بالای فوق دیپلم باشی میای گردان امام علی اگه فوق لیسانس باشی حتما میوفتی گروهان شهادت!!!
سعی میکنم تا هستم اطلاعات کاملی بهت بدم که هم الکی نگران نشی هم دست کم نگیریش، خودت رو حسابی آماده کن...به هر حال آموزشیه دیگه.همه جا سخته،بیرجند سخت تره!
سلام:دیسلام
بازم اومدی مرخصی؟ معلومه پارتیت کلفته ها :happy:
بنده خدا رو نترسون...اموزشیه دیگه...همه جا سختهسلام
افتضاح به تمام معنا، خوب خودتو آماده کن فقط دو ماه رو برو شرشو کم کن.
سلام دوست عزیز
تحصیلاتم لیسانس روانشناسی هست............. ساکن بجنورد هستم.......... اگه لطف میکنی بگو که چه چیزهایی با خودم بیارم که اونجا بدرد بخوره و تحمل سختی ها و رنج و مصیبت ها رو کمتر کنه!.............آیا روز اول دوباره برمی گردیم برای درست کردن لباسو و .... یا نه و اینکه میان دوره میذارن بیایی مرخصی یا نه؟
تا چند روز قبل اعزام معمولا مشخص میشه ! اگه نشه خود روز اعزام بهت میگن ! ( عذاب از این بالاتر ؟!! )
هیچ قانون خاصی نداره ! هرجا نیرو بخوان میفرستن ... لیسانس ها و فوق لیسانس هارو هم دیدم میفرستن عجب شیر !!