• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

araz67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بچه ها یه سوالی داشتم از بچه هایی که آموزشی رو گذروندن
من چشام یه خورده ضعیفه و عینک میزنم و معمولا اگه عینک نزنم روزای آفتابی دچار مشکل میشم و همش از چشام اشک میاد
میخواستم بدونم تو آموزش های نظامی امکان عینک زدن هست یا باید از الان باید به دنبال راه چاره باشم
دنبال پذیرش سپاهم و آموزشیم هم احتمالا یکی از پادگان های حوالی تبریز باشه

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. کسی میدونه اگه با لیسانس استخدام ارتش بشیم(ستوان دوم) ماه اول بعد استخدامی حقوقش چنده؟
اگه اموزشی سربازی گذشته باشه و بعد استخدام بشم باید دوباره اموزشی جدا بگذرونیم یا همون بسه؟؟؟؟؟؟
همین سوالات رو برا استخدامی **** هم جواب بدین... لطفا.
باتشکر:rolleyes:

Paradise320

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام. کسی میدونه اگه با لیسانس استخدام ارتش بشیم(ستوان دوم) ماه اول بعد استخدامی حقوقش چنده؟
اگه اموزشی سربازی گذشته باشه و بعد استخدام بشم باید دوباره اموزشی جدا بگذرونیم یا همون بسه؟؟؟؟؟؟
همین سوالات رو برا استخدامی **** هم جواب بدین... لطفا.
باتشکر:rolleyes:

سلام عزیز
راستش تا اونجا که من دیدم بیشتر استخدامی های ارتش از نیروهای دیپلمه هست!! البته لیسانسم میگیره ولی باید وایستی تا اطلاعیه صادر بشه و تو آزمونش شرکت کنی! بعدش اگه از لحاظ جسمانی بهت گیر ندن تازه میری تو **** :D
تازه هر لیسانسی رو هم نمیگیره فکر کنم، اون رشته هایی که احتیاج داشته باشه میگیره!!!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
باغ رود نیشابور..کلا امریه **** دو تا مکان هست یا باغ رود یا کرمانشاهه دیگه.خیلی جای باصفایه هم هستش
خوب پس یه سوال..ایا این میگرن مزمن جز معاف از رزم ها هست؟اگه هست من یه راه حل دارم واست که هم تو کارتت نخوره هم اینکه تو اموزشیت عین معاف از رزم باهات رفتار بشه!
اگه این میگرنت معافیت از رزم داره درخواست بده ببرنت بهداری وقتی رفتی از بهداری
بدجور خودت رو مریض نشون بده....یادت باشه اگه ایدز هم داشته باشی و خیلی سرحال بری پیش دکتر اصلا نگات هم نمیکنه!
پس مریض احوال میری پیشش و خیلی ناراحت و کسل!میگی اقای دکتر میگرنم عود کرده...حتما و حتما و حتما باید مدارک پزشکی همرات برده باشی که میگرنت رو تایید کرده باشن..مثلا من جواب MRI همیشه همراهم بود...فقط مدرک ها،نظر پزشک بیرون مهم نیستش واسه اونها...مدرک دال بر میگرنت رو که ببینه میزنه واست مثلا کمیسیون
این تا اینجا
بعد 2-3 روز دیگه دوباره درخواست بده ببرنت بهداری...دوباره مدارکت تو جیبت باشه...برو پیش دکتر بگو میگرنم دکتر عود کرده،چند روز پیشم که امدم خودتون میگرنم رو تایید کردید،الان خیلی شرایط واسم سخته و شبها نمیتونم بخوابم و اینها....لطفا تا زمان تشکیل کمیسیون، یه نامه معاف از رژه بهم بدین که من رو زیر افتاب و اینها رژه نبرن....
نمیدونم دیگه...باید با چرب زبونی بتونی یه نامه معاف از رژه از دکتر بگیری...اگه بگیری که حله...ببین اگه با اون نامه دکتر دیگه اذیتت نکردن و بهت اسون گرفتن تو زرنگی کن و دیگه اصلا رد کمیسیون رو هم نگیر تا معاف از رزمی واست نخوره
اینجوری هم مثل معاف از رزم ها اذیت دیگه نمیشی و هم اینکه کلمه معاف از رزمی هم تو کارتت نمیخوره.....متوجه شدی کامل؟
-----
در مورد سمت راست بودن قلبت هم من میگم برو تحقیق کن ببین توی معافیت های دائم هست یا نیست...کلا یه روز دکتر میاد همه موارد معافیت رو براتون میگه...خوب گوش کن هر چی به دردت میخوره رو قشنگ گوش بده...اون حرفهای توجیهی دکتر خیلی خیلی مهمه.حتی یک کلمه از حرفهاشم از دست نده

مرسی بابت راهنمایی حتما دنبالش میرم شاید بتونم رژه رو بپیچونم. اگه معاف از رژه بده بهم میدون تیر میبرنم؟ یا اینکه میدون تیر هم کنسله و کلا مثل معاف از رزم ها باهام برخورد میشه؟

در مورد قلب که نه، پرسیدم گفت چون همه چیت برعکسه مشکلی نداری. خواستم همینجوری خودمو بزنم به موش مردگی شاید جواب بده که انگار بدون مدرک و اینا نمیده :D

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
سلام بچه ها یه سوالی داشتم از بچه هایی که آموزشی رو گذروندن
من چشام یه خورده ضعیفه و عینک میزنم و معمولا اگه عینک نزنم روزای آفتابی دچار مشکل میشم و همش از چشام اشک میاد
میخواستم بدونم تو آموزش های نظامی امکان عینک زدن هست یا باید از الان باید به دنبال راه چاره باشم
دنبال پذیرش سپاهم و آموزشیم هم احتمالا یکی از پادگان های حوالی تبریز باشه
نه اقا خیالت راحت...حتی زندان هم به عینکت گیر نمیده...اونجا که سربازیه
اگه خیلی حساسی برو شیشه فتوکرومیک بگذار که راحتتر باشی چون زیاد تو افتاب و خاک خواهی بود
مرسی بابت راهنمایی حتما دنبالش میرم شاید بتونم رژه رو بپیچونم. اگه معاف از رژه بده بهم میدون تیر میبرنم؟ یا اینکه میدون تیر هم کنسله و کلا مثل معاف از رزم ها باهام برخورد میشه؟

در مورد قلب که نه، پرسیدم گفت چون همه چیت برعکسه مشکلی نداری. خواستم همینجوری خودمو بزنم به موش مردگی شاید جواب بده که انگار بدون مدرک و اینا نمیده :D

نه میدون تیر و اردو رو باید رفت...فقط یه عده خاص که معاف از اسلحه هستن رو نمیبرن میدون تیر
تاکید میکنم بدون مدرک بهداری نگاهت هم نمیکنه!فقط باید جواب ازمایش هات همیشه و همیشه همراهت باشه وقتی میری بهداری
مخلصم محسن جان/.

HAMID-ITI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بدو بیا حراجش کردیم انواع سی پی یو سوخته در کنارش یونم میدیم(مجانی)
biggrinsmiley.gif

زیر قیمت
winksmiley02.gif

همین حالا اقدام کنید فردا دیر است
happysmiley.gif

wubsmiley.gif
wubsmiley.gif
wubsmiley.gif

pm bedid

goolooamin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یعنی پدرتون در قید حیات هست اما سنش بالاست؟اره پسر، یکی از ایتم هایی که تو سیستم وجود داره سرپرست خانواده بودن هست..پس بیوفت دنبالش که بتونی ثابتش کنی...کلا ما چند تا ایتم داریم که کمی کمک میکنه ادم رو تو شهر یا استان خودش بندازن...بزرگترینشون متاهل بودنه...بعد ایتم هایی مثل تک پسر و سرپرست بودن و اینها هم هست که حالا بری بهتر متوجه میشی...اما دنبالش باش...تیری در تاریکیه...بری سربازی هیچ کاری نمیتونی دیگه کنی...هر کاری فکر میکنی لازمه الان انجام بده
کمر درد داری؟چه جوریاست؟خوبه...ببین همین امروز و فردا بیوفت دنبال گرفتن MRI...یه 60 تومنی اب میخوره برات...اما من میگم ارزشش رو داره....من روزی هزار بار خدا رو شکر میکنم که قبل سربازیم رفتم ام ار ای گرفتم...توی همون تایید شد من دیسک خفیف دارم...همون رو گذاشتم تو جیبم و رفتم بهداری مرکز اموزش و دکترش نامه معاف از رژه بهم داد که بهترین چیزه توی سربازی...روش کار هم همونیه که بالا واسه محسن توضیح دادم...اگه فکر میکنی کمرت مشکل داره سریع MRI بگیر و جوابش رو بگیر و ببر دکتر مغز و استخوان...اگه اون مشکل کمرت رو تایید کرد با خیال راحت برو سربازی و از اموزشیت لذت ببر! و تنها دغدغت این بشه پارتی پیدا کنی واسه بعد اموزشیت که جای بد نیوفتی

نه واقعا که سرپرست خانواده نیستم! پدر هم سنش بالا نیست اما احتمالا بتونم به استشهاد جور کنم........ کمر درد هم آره مهر ه های کمرم کمی از هم فاصله دارن که گفتم چند سال پیش متوجه شدم اما معلوم نیست الان، احالا شانس بیارم این جناب مهره به جای اصلی خویش بازنگشته باشه در طول این سالیان !!! این پارتی که میگی منظورت چه جور پارتی هست یعنی تو شهر خودمون دنبال پارتی باشم(یه سرهنگ بازنشسته نیروی انتظامی از فامیلامون هست) اصلا مگه میشه از اینجا(شهرمون) درخواست بدن که بیفتم شهر خودم؟ لطف کن یکم توضیح بده.

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
نه واقعا که سرپرست خانواده نیستم! پدر هم سنش بالا نیست اما احتمالا بتونم به استشهاد جور کنم........ کمر درد هم آره مهر ه های کمرم کمی از هم فاصله دارن که گفتم چند سال پیش متوجه شدم اما معلوم نیست الان، احالا شانس بیارم این جناب مهره به جای اصلی خویش بازنگشته باشه در طول این سالیان !!! این پارتی که میگی منظورت چه جور پارتی هست یعنی تو شهر خودمون دنبال پارتی باشم(یه سرهنگ بازنشسته نیروی انتظامی از فامیلامون هست) اصلا مگه میشه از اینجا(شهرمون) درخواست بدن که بیفتم شهر خودم؟ لطف کن یکم توضیح بده.

کلا برو **** وظیفه...دربارش سوال کن...بگو میخوام برم سربازی چند روز دیگه...بعد بگو سرپرست خانوارم...چه اسنادی لازمه با خودم باید ببرم محل اموزشیم تا اونها واسم به ستاد کل بفرستن ؟کلا ببین چی میگه **** وظیفه همون اقدامات رو انجام بده
خوب اول باید بری دکتر مغز و استخوان که برات mri بنویسه بعد میری MRI میگیری...باهاشون صحبت کن که همون روز جواب ام ار ای رو بهت بدن....ببین اگه چیزی مثل MILD disq و اینها داشته باشه یعنی دیسک خفیف داری و این حرفها.دیگه لازم نیست جواب رو باز به دکتر نشون بدی...اما اگه از جواب ازمایش هیچی نفهمیدی دوباره برو دکتر...اگه گفت مشکل داری که خوب ازش میتونی تو سربازی اموزشی استفاده کنی اگر هم گفت نه که دیگه...هیچ باید عین مرد هر روز رژه رو بری...هر چند کل سختی ها 2 هفته اول هست...بعدش سختی کم میشه برات
با فامیلتون صحبت کن شاید تو تهران اشنا داشته باشه...باهاش حرف بزن بگو دارم میرم مرزبانی احتمال مرز افتادنم تو تقسیمات بالاست...شما اشنایی نداری...کلا صحبت کن ببین کاری از دستش ساخته هست یا نه
ببین به هر کس که میرسی بگو سلام!من دارم میرم سربازی!جدی میگم ها...یه وقت میبینی یه کسی واست یه کاری انجام میده که اصلا تصورشم نمیکنی....به تمام دوستات بگو داری میری مرزبانی شاید شانسی یکی از دوستات اشنایی سرشناسی داشت و خواست کمکی کنه واسه تقسیماتت....هزینه ایی هم بود باهاش راه بیا که ارزشش رو داره

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
با فامیلتون صحبت کن شاید تو تهران اشنا داشته باشه...باهاش حرف بزن بگو دارم میرم مرزبانی احتمال مرز افتادنم تو تقسیمات بالاست...شما اشنایی نداری...کلا صحبت کن ببین کاری از دستش ساخته هست یا نه ببین به هر کس که میرسی بگو سلام!من دارم میرم سربازی!جدی میگم ها...یه وقت میبینی یه کسی واست یه کاری انجام میده که اصلا تصورشم نمیکنی....به تمام دوستات بگو داری میری مرزبانی شاید شانسی یکی از دوستات اشنایی سرشناسی داشت و خواست کمکی کنه واسه تقسیماتت....هزینه ایی هم بود باهاش راه بیا که ارزشش رو داره

تایید، منم با همین روش تونستم یه پارتی واسه **** جور کنم. به هر کی رسیدی بگو شاید یکی پیدا شد.

mosim90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان ... لطفاً کسانی که اطلاعی دارند راهنماییم کنند
من سال 85 با مدرک دیپلم رفتم سربازی اما وسط آموزشی که توی **** بود یه مشکلی برای ریه هام بوجود آمد که از پادگان مرخصی گرفتم و نامه گرفتم برای بیمارستان خود **** یعنی بیمارستان امام حسین توی کرمانشاه رفتم اونجا گفتند باید عمل بشی بعد از عمل و بستری شدن توی بیمارستان دکتر برام 12 روز مرخصی استعلاجی نوشت ولی وقتی برگشتم پادگان گفتند تجدید دوره میشی و شدم و تا روز آخر آموزشی تو پادگان بودم. و اون موقع دانشگاه هم قبول شدم الان با مدرک لیسانس دارم میرم سربازی افتادم **** اردکان یزد نیرو هوایی. الان هم راحت می تونم معاف از رزمم رو بگیرم ولی دوست ندارم معاف از رزم بشم. ولی چند روز پیش از یه جایی پریدم که رباط صلیبی زانوم کشیده شده که وقتی بهش فشار میارم یا از جایی می پرم خالی می کنه .................
1- می تونم مدارکمو ببرم بهداری پادگان و بدون اینکه معاف از رزم بشم از انجام رژه و صف جمع و ... معاف بشم یا نه؟
2- کلاً معاف از رزمی خوبه یا نه؟ بعداً توی بازار کار مشکل ساز نمیشه؟
3- آیا با سابقه ی قبلی آموزشی (2 ماه کامل) از آموزشیم کم می شه یا نه؟ (سابقه شرکت تو میدون تیر و مانورهای بسیج رو هم دارم و بسیج فعالم)

ممنوم می شم کسی بتونه راهنمایی کنه......

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به دوستان ... لطفاً کسانی که اطلاعی دارند راهنماییم کنند
من سال 85 با مدرک دیپلم رفتم سربازی اما وسط آموزشی که توی **** بود یه مشکلی برای ریه هام بوجود آمد که از پادگان مرخصی گرفتم و نامه گرفتم برای بیمارستان خود **** یعنی بیمارستان امام حسین توی کرمانشاه رفتم اونجا گفتند باید عمل بشی بعد از عمل و بستری شدن توی بیمارستان دکتر برام 12 روز مرخصی استعلاجی نوشت ولی وقتی برگشتم پادگان گفتند تجدید دوره میشی و شدم و تا روز آخر آموزشی تو پادگان بودم. و اون موقع دانشگاه هم قبول شدم الان با مدرک لیسانس دارم میرم سربازی افتادم **** اردکان یزد نیرو هوایی. الان هم راحت می تونم معاف از رزمم رو بگیرم ولی دوست ندارم معاف از رزم بشم. ولی چند روز پیش از یه جایی پریدم که رباط صلیبی زانوم کشیده شده که وقتی بهش فشار میارم یا از جایی می پرم خالی می کنه .................
1- می تونم مدارکمو ببرم بهداری پادگان و بدون اینکه معاف از رزم بشم از انجام رژه و صف جمع و ... معاف بشم یا نه؟
2- کلاً معاف از رزمی خوبه یا نه؟ بعداً توی بازار کار مشکل ساز نمیشه؟
3- آیا با سابقه ی قبلی آموزشی (2 ماه کامل) از آموزشیم کم می شه یا نه؟ (سابقه شرکت تو میدون تیر و مانورهای بسیج رو هم دارم و بسیج فعالم)

ممنوم می شم کسی بتونه راهنمایی کنه......

سلام دوست عزیز.از اینکه افتادی توی هتل خاتمی!بهت تبریک میگم
من دو روش متفاوت رو بهت پیشنهاد میکنم خودت هر جور صلاح دونستی رفتار کن
1- معاف از رژه بگیر...اینکه برای معاف از رژه چکار باید کنی رو من خیلی مفصل تو پستهای قبلم تو صفحه قبل واسه بچه ها توضیح دادم.در واقع حرفهام در این راستا بود که هم زیاد اذیت نشن با گرفتن معافی از رژه و هم اینکه اسمی از معاف از رزم توی کارت خدمت آورده نشه...که اینجوری مسلما برای هر کسی یه شرایطه ایدال هست

2- شما اگه واقعا سرحال هستی و بدنت اماده هست و فکر میکنی تو شرایط سخت کم نمیاری میتونی خودت رو کاندید کنی واسه ارشد شدن...من خودم زیاد ارشد شدن رو نمیپسندم چون مسئولیت با تو هست و هر روز باید اماده شنیدن غر غر های فرمانده هات باشی که بر سرت نازل میشن!اما با این اوصاف یه خوبی داره ارشد شدن و اون اینه که خیلی کارها رو انجام نمیدی..ارشد رو هیچ مسئولیت متفرقه ای مثل شستن دستشویی و غیره! بهش نمیدن...و ارشد رو هیچوقت نه نگهبانی و نه پاسداری نمیفرستن...در واقع این مزیت ها رو هم داره...من تاکید میکنم خودم ارشد شدن رو اصلا تایید نمیکنم چون دردسرش زیاده...اما خوب چون شما سابقه سربازی داری ارشد شدن میتونه اخرین راه باشه برات که بعضی مزیتها رو کسب کنی.اما سختی هم داره دیگه.نری فردا ارشد شی و اونجا هی تو دلت به ما فش بدی! خودت دیگه سرباز بودی فکر کنم کامل متوجه حرفهام شده باشی

با توضیحات صفحه قبلم شما جواب سوال 1 رو میگیری
سوال دومت رو باید بگم، در شرایط ایدال معاف از رزمی خیلی خوب نیست.خیلی از اداره ها معاف از رزم ها رو توی استخدامیشون نمیارن...البته از دیدگاه من اصلا مهم نیست ،اخه کو دیگه استخدام؟اما گفتم در حالت کلی چیز خوبی نیست و تا بتونی کاری کنی که معاف از رزمی واست نخوره،بهتره
سوال سوم :واقعیت جواب این سوالت رو فراموش کرده ام.میترسم چیزی بگم که اشتباه باشه.این رو میدونم که اونهایی که بالای 6 ماه سربازی رفته بودن، اموزشیشون 1 ماهه بود...اما اینکه شما فقط دو ماه اموزشی رفتی رو شک دارم از اموزشیت کم بشه.اشالله که کم میشه و اطلاعات من ناقص باشه

اما یه نکته : شما توی یکی از بهترین مراکز اموزشی ایران افتاده ای .الان هم به عنوان یه تحصیل کرده سرباز شده ای.در مجموع فکر نکنم اونجا خیلی بهت فشار بیاد....شاید با همون ریتم عادی اونجا بتونی خودت رو وفق بدی بدون اینکه اذیت بشی...اما اگه اذیتت کردن ،بدون مهمترین چیز سلامتیه...پس سریع بیوفت دنبال گرفتن نامه معاف از رژه از دکتر بهداری مرکز اموزشتون/.
موفق باشی

mosim90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز.از اینکه افتادی توی هتل خاتمی!بهت تبریک میگم
من دو روش متفاوت رو بهت پیشنهاد میکنم خودت هر جور صلاح دونستی رفتار کن
1- معاف از رژه بگیر...اینکه برای معاف از رژه چکار باید کنی رو من خیلی مفصل تو پستهای قبلم تو صفحه قبل واسه بچه ها توضیح دادم.در واقع حرفهام در این راستا بود که هم زیاد اذیت نشن با گرفتن معافی از رژه و هم اینکه اسمی از معاف از رزم توی کارت خدمت آورده نشه...که اینجوری مسلما برای هر کسی یه شرایطه ایدال هست

2- شما اگه واقعا سرحال هستی و بدنت اماده هست و فکر میکنی تو شرایط سخت کم نمیاری میتونی خودت رو کاندید کنی واسه ارشد شدن...من خودم زیاد ارشد شدن رو نمیپسندم چون مسئولیت با تو هست و هر روز باید اماده شنیدن غر غر های فرمانده هات باشی که بر سرت نازل میشن!اما با این اوصاف یه خوبی داره ارشد شدن و اون اینه که خیلی کارها رو انجام نمیدی..ارشد رو هیچ مسئولیت متفرقه ای مثل شستن دستشویی و غیره! بهش نمیدن...و ارشد رو هیچوقت نه نگهبانی و نه پاسداری نمیفرستن...در واقع این مزیت ها رو هم داره...من تاکید میکنم خودم ارشد شدن رو اصلا تایید نمیکنم چون دردسرش زیاده...اما خوب چون شما سابقه سربازی داری ارشد شدن میتونه اخرین راه باشه برات که بعضی مزیتها رو کسب کنی.اما سختی هم داره دیگه.نری فردا ارشد شی و اونجا هی تو دلت به ما فش بدی! خودت دیگه سرباز بودی فکر کنم کامل متوجه حرفهام شده باشی

با توضیحات صفحه قبلم شما جواب سوال 1 رو میگیری
سوال دومت رو باید بگم، در شرایط ایدال معاف از رزمی خیلی خوب نیست.خیلی از اداره ها معاف از رزم ها رو توی استخدامیشون نمیارن...البته از دیدگاه من اصلا مهم نیست ،اخه کو دیگه استخدام؟اما گفتم در حالت کلی چیز خوبی نیست و تا بتونی کاری کنی که معاف از رزمی واست نخوره،بهتره
سوال سوم :واقعیت جواب این سوالت رو فراموش کرده ام.میترسم چیزی بگم که اشتباه باشه.این رو میدونم که اونهایی که بالای 6 ماه سربازی رفته بودن، اموزشیشون 1 ماهه بود...اما اینکه شما فقط دو ماه اموزشی رفتی رو شک دارم از اموزشیت کم بشه.اشالله که کم میشه و اطلاعات من ناقص باشه

اما یه نکته : شما توی یکی از بهترین مراکز اموزشی ایران افتاده ای .الان هم به عنوان یه تحصیل کرده سرباز شده ای.در مجموع فکر نکنم اونجا خیلی بهت فشار بیاد....شاید با همون ریتم عادی اونجا بتونی خودت رو وفق بدی بدون اینکه اذیت بشی...اما اگه اذیتت کردن ،بدون مهمترین چیز سلامتیه...پس سریع بیوفت دنبال گرفتن نامه معاف از رژه از دکتر بهداری مرکز اموزشتون/.
موفق باشی

ممنون از جوابت
باید بگم من هتل خاتمی یزد نیفتادم آموزشیم پادگان ولیعصر اردکان نیروی هوا فضای **** هستش. از ارشد شدن هم اصلاً خوشم نمی یاد چون بر اساس تجربه قبلی تو سربازی هرچه کمتر مسئولیت داشته باشی بهتره. امروز رفتم **** ناحیه گفت چطوری تونستی از هوا فضای **** پذیرش بگیری گفت همه کس رو نمی فرستند اونجا .

jgood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از جوابت
باید بگم من هتل خاتمی یزد نیفتادم آموزشیم پادگان ولیعصر اردکان نیروی هوا فضای **** هستش. از ارشد شدن هم اصلاً خوشم نمی یاد چون بر اساس تجربه قبلی تو سربازی هرچه کمتر مسئولیت داشته باشی بهتره. امروز رفتم **** ناحیه گفت چطوری تونستی از هوا فضای **** پذیرش بگیری گفت همه کس رو نمی فرستند اونجا .
سلام منم 1 تیر پادگان ولیعصر اردکانم.
شما از تهرانید؟

goolooamin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا مصطفی سلام:blush:
لیستی از وسایل مورد نیاز که قرار بود بذاری چی شد؟ گفته بودی تا یکشنبه هستی-نری یادت بره!
حالا اگه وقت نداری بگو زیر پوش و شلوار زیر باید با خودمون ببریم؟ برای اصلاح صورت چی باید ببریم؟

goolooamin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلامی دوباره خدمت عزیزان
من پذیرش **** گرفته بودم و قرار بود به احتمال بسیار زیاد که مسئول نیروی انسانی **** شهرمون می گفت بیفتم ****، آموزشی نیشابور و سپس در شهر خودم ادامه خدمتو انجام بدم اما از شانس بد من از اعزامی های تیر ماه هر کسی که حتی پذیرش **** هم داشت افتاد نیروی انتظامی(محمد رسول الله بیرجند(بقول دوستمون معروف به جهنم سبــــــــــــز)؛ با مسئول **** که صحبت کردم می گفت این اتفاق بندرت رخ میده که این هم از شانس تو هست اما می گفت اگه برج 6 بری **** اون موقع نیرو لازم داره، حالا به فرض اینکه من به حرف ایشون اعتماد کنم و مثل قبل که میگفت 99% **** میفتی نشه، آیا راهی هست که رفتنمو به تعویق بندازم، اصلا ارزش داره و اینکه خدمت در نیروی انتظامی 24 ساعته هست؟

fysoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلامی دوباره خدمت عزیزان
من پذیرش **** گرفته بودم و قرار بود به احتمال بسیار زیاد که مسئول نیروی انسانی **** شهرمون می گفت بیفتم ****، آموزشی نیشابور و سپس در شهر خودم ادامه خدمتو انجام بدم اما از شانس بد من از اعزامی های تیر ماه هر کسی که حتی پذیرش **** هم داشت افتاد نیروی انتظامی(محمد رسول الله بیرجند(بقول دوستمون معروف به جهنم سبــــــــــــز)؛ با مسئول **** که صحبت کردم می گفت این اتفاق بندرت رخ میده که این هم از شانس تو هست اما می گفت اگه برج 6 بری **** اون موقع نیرو لازم داره، حالا به فرض اینکه من به حرف ایشون اعتماد کنم و مثل قبل که میگفت 99% **** میفتی نشه، آیا راهی هست که رفتنمو به تعویق بندازم، اصلا ارزش داره و اینکه خدمت در نیروی انتظامی 24 ساعته هست؟
یکیشم من هستم! همه گفتند 100 درصد پذیرش سپاهی از سردار تا سرهنگ و حتی برگه هم دادن بهم اما امروز بهم خورد و خود سردار همش میگفت شرمندم و قسم میخورد تمام تلاشم رو کردم و شد ولی شانس تو انگار این ماه در **** رو تخته کرده بودن!
خلاصه گرچه خودمم از **** خوشم نمیومد اما بخاطر راحتیش و منافعی که داشت الکی امیدوارم کردند.
قبلاً هم توی همین تاپیک گفتم یکی به امریه و یکی هم به پذیرش **** دلخوش نشید تا با چشم خودتون ندیدین!! و فقط امیدوار باشید نیروی انتظامی نیوفتید که این معقولانه ترین چیزه!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یکیشم من هستم! همه گفتند 100 درصد پذیرش سپاهی از سردار تا سرهنگ و حتی برگه هم دادن بهم اما امروز بهم خورد و خود سردار همش میگفت شرمندم و قسم میخورد تمام تلاشم رو کردم و شد ولی شانس تو انگار این ماه در **** رو تخته کرده بودن!
خلاصه گرچه خودمم از **** خوشم نمیومد اما بخاطر راحتیش و منافعی که داشت الکی امیدوارم کردند.
قبلاً هم توی همین تاپیک گفتم یکی به امریه و یکی هم به پذیرش **** دلخوش نشید تا با چشم خودتون ندیدین!! و فقط امیدوار باشید نیروی انتظامی نیوفتید که این معقولانه ترین چیزه!

سلامی دوباره خدمت عزیزان

:blink: جدی میگید؟! یعنی منم افتادم نیروی انتظامی؟ :(
امروز برگ سبزتون اومد که فهمیدید **** نیستید؟

fysoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:blink: جدی میگید؟! یعنی منم افتادم نیروی انتظامی؟ :(
امروز برگ سبزتون اومد که فهمیدید **** نیستید؟
آره محسن ارتش افتادم.. اما برات آرزو میکنم که پذیرش **** تو درست شده باشه که با این چیزهایی که در اعزامی های تیر دیدم در حد یه شانس بزرگ تاریخی محسوت میشه:D
2تا دیگه از همکلاسی های لیسانسم همین تیرماه پذیرش گرفته بودند که اونا هم افتادند نیروی انتظامی! گویا این وظیفه عمومی پذیرش های **** رو به هیچیش حساب نمیکنه!!:lol:

issare

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.من آموزشی افتادم نیرو انتظامی کرمانشاه.از اهواز هستم و تک پسرم.کسی نمیدونه زمان تقسیم بیشتر کجاها میندازن از این محل؟آخه مرزبانیه.ممکنه چون خودم تو استان مرزیم بندازنم شهر خودم چون تک پسرم.چون شنیدم سمت مرز سیستان بلوچستان زیاد میندازن.ممنون میشم جواب بدید.

بالا