سلام به دوستان ... لطفاً کسانی که اطلاعی دارند راهنماییم کنند
من سال 85 با مدرک دیپلم رفتم سربازی اما وسط آموزشی که توی **** بود یه مشکلی برای ریه هام بوجود آمد که از پادگان مرخصی گرفتم و نامه گرفتم برای بیمارستان خود **** یعنی بیمارستان امام حسین توی کرمانشاه رفتم اونجا گفتند باید عمل بشی بعد از عمل و بستری شدن توی بیمارستان دکتر برام 12 روز مرخصی استعلاجی نوشت ولی وقتی برگشتم پادگان گفتند تجدید دوره میشی و شدم و تا روز آخر آموزشی تو پادگان بودم. و اون موقع دانشگاه هم قبول شدم الان با مدرک لیسانس دارم میرم سربازی افتادم **** اردکان یزد نیرو هوایی. الان هم راحت می تونم معاف از رزمم رو بگیرم ولی دوست ندارم معاف از رزم بشم. ولی چند روز پیش از یه جایی پریدم که رباط صلیبی زانوم کشیده شده که وقتی بهش فشار میارم یا از جایی می پرم خالی می کنه .................
1- می تونم مدارکمو ببرم بهداری پادگان و بدون اینکه معاف از رزم بشم از انجام رژه و صف جمع و ... معاف بشم یا نه؟
2- کلاً معاف از رزمی خوبه یا نه؟ بعداً توی بازار کار مشکل ساز نمیشه؟
3- آیا با سابقه ی قبلی آموزشی (2 ماه کامل) از آموزشیم کم می شه یا نه؟ (سابقه شرکت تو میدون تیر و مانورهای بسیج رو هم دارم و بسیج فعالم)
ممنوم می شم کسی بتونه راهنمایی کنه......
سلام دوست عزیز.از اینکه افتادی توی هتل خاتمی!بهت تبریک میگم
من دو روش متفاوت رو بهت پیشنهاد میکنم خودت هر جور صلاح دونستی رفتار کن
1- معاف از رژه بگیر...اینکه برای معاف از رژه چکار باید کنی رو من خیلی مفصل تو پستهای قبلم تو صفحه قبل واسه بچه ها توضیح دادم.در واقع حرفهام در این راستا بود که هم زیاد اذیت نشن با گرفتن معافی از رژه و هم اینکه اسمی از معاف از رزم توی کارت خدمت آورده نشه...که اینجوری مسلما برای هر کسی یه شرایطه ایدال هست
2- شما اگه واقعا سرحال هستی و بدنت اماده هست و فکر میکنی تو شرایط سخت کم نمیاری میتونی خودت رو کاندید کنی واسه ارشد شدن...من خودم زیاد ارشد شدن رو نمیپسندم چون مسئولیت با تو هست و هر روز باید اماده شنیدن غر غر های فرمانده هات باشی که بر سرت نازل میشن!اما با این اوصاف یه خوبی داره ارشد شدن و اون اینه که خیلی کارها رو انجام نمیدی..ارشد رو هیچ مسئولیت متفرقه ای مثل شستن دستشویی و غیره! بهش نمیدن...و ارشد رو هیچوقت نه نگهبانی و نه پاسداری نمیفرستن...در واقع این مزیت ها رو هم داره...من تاکید میکنم خودم ارشد شدن رو اصلا تایید نمیکنم چون دردسرش زیاده...اما خوب چون شما سابقه سربازی داری ارشد شدن میتونه اخرین راه باشه برات که بعضی مزیتها رو کسب کنی.اما سختی هم داره دیگه.نری فردا ارشد شی و اونجا هی تو دلت به ما فش بدی! خودت دیگه سرباز بودی فکر کنم کامل متوجه حرفهام شده باشی
با توضیحات صفحه قبلم شما جواب سوال 1 رو میگیری
سوال دومت رو باید بگم، در شرایط ایدال معاف از رزمی خیلی خوب نیست.خیلی از اداره ها معاف از رزم ها رو توی استخدامیشون نمیارن...البته از دیدگاه من اصلا مهم نیست ،اخه کو دیگه استخدام؟اما گفتم در حالت کلی چیز خوبی نیست و تا بتونی کاری کنی که معاف از رزمی واست نخوره،بهتره
سوال سوم :واقعیت جواب این سوالت رو فراموش کرده ام.میترسم چیزی بگم که اشتباه باشه.این رو میدونم که اونهایی که بالای 6 ماه سربازی رفته بودن، اموزشیشون 1 ماهه بود...اما اینکه شما فقط دو ماه اموزشی رفتی رو شک دارم از اموزشیت کم بشه.اشالله که کم میشه و اطلاعات من ناقص باشه
اما یه نکته : شما توی یکی از بهترین مراکز اموزشی ایران افتاده ای .الان هم به عنوان یه تحصیل کرده سرباز شده ای.در مجموع فکر نکنم اونجا خیلی بهت فشار بیاد....شاید با همون ریتم عادی اونجا بتونی خودت رو وفق بدی بدون اینکه اذیت بشی...اما اگه اذیتت کردن ،بدون مهمترین چیز سلامتیه...پس سریع بیوفت دنبال گرفتن نامه معاف از رژه از دکتر بهداری مرکز اموزشتون/.
موفق باشی