آقا مصطفی سلام:blush:
لیستی از وسایل مورد نیاز که قرار بود بذاری چی شد؟ گفته بودی تا یکشنبه هستی-نری یادت بره!
حالا اگه وقت نداری بگو زیر پوش و شلوار زیر باید با خودمون ببریم؟ برای اصلاح صورت چی باید ببریم؟
چشم.امشب
ممنون از جوابت
از ارشد شدن هم اصلاً خوشم نمی یاد چون بر اساس تجربه قبلی تو سربازی هرچه کمتر مسئولیت داشته باشی بهتره.
خواهش میشه.دقیقا همینطوره.خوبه که اینها رو میدونی.منم ارشد شدن رو راه اخر برات گذاشتم...پس سعی کن بری تو کار معاف از رژه و بخور بخواب باشی:دی
سلامی دوباره خدمت عزیزان
حالا به فرض اینکه من به حرف ایشون اعتماد کنم و مثل قبل که میگفت 99% **** میفتی نشه، آیا راهی هست که رفتنمو به تعویق بندازم، اصلا ارزش داره و اینکه خدمت در نیروی انتظامی 24 ساعته هست؟
دو مطلب
1-در **** هیچ چیزی قطعی نیست مگه اینکه برگش و سندش دستت بیاد.پس اعتماد 100 درصدی نداریم!
2-اره خوب.میری پلیس+10 و درخواست تمدید میدی دیگه...اگه مهلت 6 ماهه ات واسه اعزام به سربازیت از پایان فارغ التحصیلیت نگذشته باشه احتمال 60-70 درصد با درخواست تمدید ات موافقت میشه
من 2 خرداد مدارکم ثبت شد ... تاربخ اعزام مشخص شد ولی محل اعزام نه !
من گفتم بعد 3 روز همه چی مشخص میشه،نگفتم که به شما میگن که!همین الان محل اعزامت کاملا مشخص شده منتها از قصد لف میدن و برگ سفید رو واست نمیفرستن
البته یه عده خاص داریم که مازاد هستن و داستانشون فرق داره...
سلام دوستان.من آموزشی افتادم نیرو انتظامی کرمانشاه.از اهواز هستم و تک پسرم.کسی نمیدونه زمان تقسیم بیشتر کجاها میندازن از این محل؟آخه مرزبانیه.ممکنه چون خودم تو استان مرزیم بندازنم شهر خودم چون تک پسرم.چون شنیدم سمت مرز سیستان بلوچستان زیاد میندازن.ممنون میشم جواب بدید.
سلام.پس شما هم باید لباس استتاری مرزبانی رو تن کنی.مبارکه!
تحصیلاتت چیه؟
اینکه تک پسری، بدک نیست شاید تو تقسیمات استان خودت یا استان همسایه بیوفتی..هر چند تک پسری پارامتر خیلی مهمی نیست،اما از هیچی بهتره...منم خودم تک پسر بودم...بری سربازی اسمت رو توی لیست تک پسره ها میفرستن...ادرست رو میگیرن...نامه میاد دم خونتون.پدرت اینها اون نامه رو باید ببرن ثبت احوال شهرتون و استعلام بگیرن که تایید کرده باشه که تو تک پسری بعد اون استعلام رو دوباره واسه مرکز اموزشت سریع و پست پیشتاز بفرستن تا به دستشون برسه و در سیستم ثبت بشه.کلا مرزبانیه دیگه هر احتمالی وجود داره مگه اینکه بتونی پارتی گنده پیدا کنی که تو تقسیمات بعد دوره اموزشی بیارتت شهر خودت یا نگذاره جای بد بندازننت.
دوستان هرکس آپدیته بی زخمت جواب بده ممنون میشم که این قضیه بسیچی فعال چطور محسوب میشه و اگه کسی مثلاً 50 ماه بسیحی فعال داشته باشه چقدر کسری داره و چطور و کی و پیش چه کسی یا ارگانی باید این کسری لحاظ بشه و چه موقع باید اقدام بشه ؟
تو ارتش هم بسیجی تاثیر داره؟
بسیجی فعال رو اطلاع ندارم اما دوره تکمیلی نرفتی؟با دوره تکمیلی با توجه به میزانش از سربازیت کم میشه
راستی سال قب کل کسری ها 9 ماه میتونست باشه
امسال کل کسری ها حداکثر 6 ماهه.در جریان باشید
ادیت:
الان یادم امد یکی از بچه ها گفت بسیح فعال داره و اونم خیلی بهش کسری میخوره.این یعنی اینکه با بسیج فعال حتما از سربازیت کم میشه میزانش رو توی اموزشی بهت میگن...اون طرف هم سابقه بسیجش خیلی زیاد بود اون 11 سال سابقه بسیج فعال داشت!