5 دقیقه پیش بهم خبر رسید که به احتمال 90% آموزشی آمل یا بابل میفتم ( **** ) ...
کسایی که اونجا بودن یا کسایی که با محیط پادگاناش آشنا هستن , واقعا ممنون میشم یکم کمکم کنن آشنا شم با محیطش !
سلام داداش
چطور فهمیدی ؟
خدا کنه منم بیوفتم ****
5 دقیقه پیش بهم خبر رسید که به احتمال 90% آموزشی آمل یا بابل میفتم ( **** ) ...
کسایی که اونجا بودن یا کسایی که با محیط پادگاناش آشنا هستن , واقعا ممنون میشم یکم کمکم کنن آشنا شم با محیطش !
محسن جان سخت پیگیر پذیرشت باش. چون اونجور که من شنیدم **** پذیرش نداره واس تیر ماه ولی برای شهریور پذیرش میکنن. اونایی که واس تیر اقدام کردن همشونو ازدم فرستادن نیروانتظامی. گفتم تا حواست باشه اگه پارتیت زیاد هم آشناتون نیس روش حساب نکنی مگه اینکه به این کسی که سپردی خیلی مطمئن باشیخدا کنه درست بشه آخه خیلی روش حساب کردم.
شما معمولی پذیرش گرفتی؟ یعنی رفتی خود **** شهرتون و مدرک بردی واسه پذیرش؟
سلام داداش
چطور فهمیدی ؟
خدا کنه منم بیوفتم ****
کليه اقلام مورد نياز در آموزشي سربازي[FONT=&]
8-[/FONT][FONT=&]لباسهاي مورد نياز[/FONT][FONT=&]:
[/FONT][FONT=&]هيچ لباسي نياز نداريد[/FONT][FONT=&] چون مرکز دو دست لباس زير سفيد بهتون ميده و يک دست لباس بافتني با شلوار سبز و اجازه هم نميده جز اونها چيزي ديگه تن کنيد[/FONT][FONT=&]
31-[/FONT][FONT=&]پيرهن[/FONT][FONT=&]:
[/FONT][FONT=&]با پيرهن استين بلند بريد و پيرهن استين کوتاه اصلا با خودتون نبريد[/FONT][FONT=&]
[/FONT][FONT=&]حداکثر هم 2 تا چون جا گيره[/FONT][FONT=&].[/FONT][FONT=&]ترجيحا نخي ببريد که زير وسايل چروک نشه و خواستين جايي برين ضايع نباشه [/FONT][FONT=&]
10-[/FONT][FONT=&]پک کامل از قرص ها و دارو ها[/FONT][FONT=&]:[/FONT]
مرسی که جوابم رو دادید دوست عزیز.مدرکم لیسانسه مکانیکه.چشم.امشب
خواهش میشه.دقیقا همینطوره.خوبه که اینها رو میدونی.منم ارشد شدن رو راه اخر برات گذاشتم...پس سعی کن بری تو کار معاف از رژه و بخور بخواب باشی:دی
دو مطلب
1-در **** هیچ چیزی قطعی نیست مگه اینکه برگش و سندش دستت بیاد.پس اعتماد 100 درصدی نداریم!
2-اره خوب.میری پلیس+10 و درخواست تمدید میدی دیگه...اگه مهلت 6 ماهه ات واسه اعزام به سربازیت از پایان فارغ التحصیلیت نگذشته باشه احتمال 60-70 درصد با درخواست تمدید ات موافقت میشه
من گفتم بعد 3 روز همه چی مشخص میشه،نگفتم که به شما میگن که!همین الان محل اعزامت کاملا مشخص شده منتها از قصد لف میدن و برگ سفید رو واست نمیفرستن
البته یه عده خاص داریم که مازاد هستن و داستانشون فرق داره...
سلام.پس شما هم باید لباس استتاری مرزبانی رو تن کنی.مبارکه!
تحصیلاتت چیه؟
اینکه تک پسری، بدک نیست شاید تو تقسیمات استان خودت یا استان همسایه بیوفتی..هر چند تک پسری پارامتر خیلی مهمی نیست،اما از هیچی بهتره...منم خودم تک پسر بودم...بری سربازی اسمت رو توی لیست تک پسره ها میفرستن...ادرست رو میگیرن...نامه میاد دم خونتون.پدرت اینها اون نامه رو باید ببرن ثبت احوال شهرتون و استعلام بگیرن که تایید کرده باشه که تو تک پسری بعد اون استعلام رو دوباره واسه مرکز اموزشت سریع و پست پیشتاز بفرستن تا به دستشون برسه و در سیستم ثبت بشه.کلا مرزبانیه دیگه هر احتمالی وجود داره مگه اینکه بتونی پارتی گنده پیدا کنی که تو تقسیمات بعد دوره اموزشی بیارتت شهر خودت یا نگذاره جای بد بندازننت.
بسیجی فعال رو اطلاع ندارم اما دوره تکمیلی نرفتی؟با دوره تکمیلی با توجه به میزانش از سربازیت کم میشه
راستی سال قب کل کسری ها 9 ماه میتونست باشه
امسال کل کسری ها حداکثر 6 ماهه.در جریان باشید
ادیت:
الان یادم امد یکی از بچه ها گفت بسیح فعال داره و اونم خیلی بهش کسری میخوره.این یعنی اینکه با بسیج فعال حتما از سربازیت کم میشه میزانش رو توی اموزشی بهت میگن...اون طرف هم سابقه بسیجش خیلی زیاد بود اون 11 سال سابقه بسیج فعال داشت!
محسن جان سخت پیگیر پذیرشت باش. چون اونجور که من شنیدم **** پذیرش نداره واس تیر ماه ولی برای شهریور پذیرش میکنن. اونایی که واس تیر اقدام کردن همشونو ازدم فرستادن نیروانتظامی. گفتم تا حواست باشه اگه پارتیت زیاد هم آشناتون نیس روش حساب نکنی مگه اینکه به این کسی که سپردی خیلی مطمئن باشی
کليه اقلام مورد نياز در آموزشي سربازي
1-صابون :
درسته صابون رو بايد خودشون بدن، اما به ما که ندادن.2 تا صابون سبز بخرين يکي براي حمام يکي هم براي شسشتوي سر و صورت و اينها
2-ليف:
يکي از صابون ها رو از الان داخل ليف بگذاريد تا يادتون نره
3-شامپو:
شامپوي به درد نخور ميدن.شما شامپوي هميشگي خودتون روببريد
4-مدارک لازم:
هر چي که فکر ميکنيد به کارتون مياد رو ببريد..از تمام مدارکتون کپي رو همين الان تهيه کنيد و با خودتون ببريد.هر مدرکي که به نظرتون مهمه رو ببريد
مثلا کارت ملي و کپي-برگه سبز و سفيد و کپي هاشون-6 قطعه عکس لازمه حتما-کپي صفحات شناسنامه-برگه واکسيانسيون و ترجيحا يک کپي-مدارک پزشکي تون رو ترجيحا کپي هم ازشون داشته باشيد و هر چي به نظرتون لازمه
5- پول نقد و عابر بانک:
خيلي جاها داخل مرکز اموزشي سخته بخواهين برين و از عابر بانک پول بگيرين.پيشنهاد ميکنم حتما 50 تومن نقد تو جيبتون براي حداقل 30-40 روز اول باشه.ضمن اينکه کاملا بايد مراقبش باشيد
6- قفل:
خوب هر نفر يک کمد داره که بايد حتما با خودتون قفل کوچيک سيار ببريد و همين که وسايلتون رو داخل کمد گذاشتين همش قفل رو درش باشه.مخصوصا که تو جيب لباستون پول نقد هم دارين
7-دفترچه جيبي:
تو اين دفترچه کليه اطلاعات ضروريتون رو بنويسيد قبل اينکه بريد، مثل تمام شماره تلفن هايي که فکر ميکنيد شايد به کارتون بياد
هم شماره کارت و هم شماره حساب کارتهاي عابرتون رو هم توي دفتر بنويسيد که لازم ميشه.مخصوصا شماره حساب هاتون
8-لباسهاي مورد نياز:
هيچ لباسي نياز نداريد چون مرکز دو دست لباس زير سفيد بهتون ميده و يک دست لباس بافتني با سلوار سبز و اجازه هم نميده جز اونها چيزي ديگه تن کنيد
توجه:
با توجه به اينکه شايد دو دست زير پوش و لباس کم باشه واسه خيلي ها،مثل من بريد دو دست زير پوش و شورت سفيد کاملا و کاملا ساده بدون هيچ طرحي بگيريد.زير پوش ها ساده و استين دار و شورت ها ساده و بلند و پا دار!يعني در مجموع شما صاحب 4 دست زيرپوش تو اموزشي ميشيد و هيچ وقت لنگ نميمونيد
9-حوله:
حوله به اندازه ايي باشه که خيلي بزرگ نباشه که کل ساکتون رو بگيره و بردنش اذيتتون کنه.حوله اندازه ايي باشه که بتونيد دور کمرتون ببندين واسه بعد حموم تا بتونيد شورتتون رو عوض کنيد.چون حمام عموميه
توجه:
يک حوله کوچيک بهتون داده ميشه که اون رو براي شستن سر وصورت هميشه استفاده کنيد
10-پک کامل از قرص ها و دارو ها:
مريضي در ايايشگاه بسيار بالاست مواردي که ميگم رو حتما داشته باشيد اونم حداقل دو بسته
سرماخوردگي-استامينوفن کودئين-کلداستاپ-کو اموکسي کلاو(اين کمي گرونه، اگه خواستين نخرينش)-اموکسي سيلين-شربت ضد سرفه هم براي حالت سرفه با خلط و هم براي سرفه بدون خلط-ويتامين ث-ايبو پروفن يا ژلوفن...اگه قرص شخصي ديگه اي هم خودتون دارين که ببرين
پماد بتامتازون-پماد پيروکسيکام-کرم ضد افتاب-پماد آ.د-وازلين براي جلوگيري از خشکي پوستتون
11- کتاب:
من به هيچ وجه بردن کتاب رو توصيه نميکنم چون باور کنيد اصلا نميخونيدش!فقط دو تا دفتر تر و تميز ببريد...يکي براي خاطرات و ديگري دفترتون باشه براي کلاسهايي که ميريد
اگه خيلي کتاب خون هستيد فقط يک کتاب مثل رمان ببريد
12-خودکار:
حتما 3 تا خودکار ببريد اونجا حودکار خيلي راحت گم ميشه!
برچسب بخريد اسمتون رو روش بنويسد و دور خودکار بپيچيدش
13-دفترچه بيمه
14- کارت عابر:
هم عابر بانک سپه اتون رو ببريد هم اگه کارت ديگري از بانک ديگري داريد ببريد که اگه يه وقتي لنگ موندين به خونه بگين براتون پول واريز کنن
15- ژيلت خوب
من يه ژيلت گرفتم نزديک 2 تومن..4 تا پره داره و قشنگ چند ماه جواب ميده فقط حتما بايد خود تميز شه تا کند نشه
توجه مهم: زدن ريش از ته کاملا خلاف هستاما روز اولي که دارين چون اولش هست کسي نميتونه بهتون گير بده پس کاملا سه تيغ کنيد که بعد يه مدت ريشتون خيلي بلند خواهد شد
موي سر رو سعي کنيد با صفر بزنيد.هر چي کوتاه تر بهتر.چون اونجا اگه بلند باشه بايد با همون ريش تراش اونها کوتاه کنيد که اصلا تميز و بهداشتي نيست.پس توصيه ميکنم تا ميشه کوتاه کنيد که ديرتر بلند بشه.ضمنا سر رو تيغ نزنيد
روز قبلش هم کاملا بهداشت رو رعايت کنيد و موهاي زائد بدنتون رو بزنيد
تو سربازي هم نگيريد سه تيغ کنيد ها.هر وقت بردنتون حموم با ژيلت فقط صورتتون رو خط بگيري مثلا زير گردن و گونه هاتون.همين و نه بيشتر
16-کش يک بسته براي گتر کردن پايين شلوار يک بسته بخريد،حدود 1 متري ميشه...که بعدا به دوستهاتون هم بتونيد بديد
17-دستمال مربعي شکل تميز ترجيحا سفيد نباشه که زود کثيفي رو نشون بده براي تميز کردن پوتين اجباريه
18-واکس :
ميدن بهتون اما به درد نخوره...بريد يک واکس اماده مشکي بخريد که واکس زدن کفشتون زمان نبره...اسپري نخريد فقط واکس اماده.هزار يا 1500 تومنه
اگه واسک اماده هم نخريديد فقط واکس بلدرچين بگيريد
19-فرچه براي تميز کردن لباسهاي نظاميتون...با دست شستن خيلي سخته
20-تايد:
يک بسته تايد بگيريد.چون شايد مقواش خراب شه پيشنهاد ميکنم تايدتون رو همش رو داخل يک بطري اب معدني بريزيد و بعد داخل ساکتون بگذاريد ببريد سربازي
21-موبايل:
اصلا نبريد چون ميگيرن ازتون و تا پايان دوره دو ماهه ديگه بهتون نميدن.فقط اعصاب خورديش واستون ميمونه.پس نبريد
توصيه:اگه محل اموزشي از خونتون زياده وقتي رسيدين شهر مقصد بريد تو شهرش و دو تا کارت تلفن همون استان رو بخريد.دونه اي 1800 تومنه.بعد همونجا به خونه زنگ بزنيد و بگيد رسيديد تا خيالشون راحت بشه بعد به سمت پادگان حرکت کنيد
22-ساعت:
اگه دارين حتما ببرين...وقتي نگهباني ميدين اگه ساعت داشته باشين و بدونين چقدر مونده پست تون تموم بشه،خوبه
23-مواد خوراکي:
بريد مثلا 1 کيلو تنقلات بخريد.مثلا نيم کيلوم خرما خشک يه بسته شکلات-پسته يا توت خشک به مقدار مثلا يک کيلو-بعد همه اينها رو با هم قاطي کنيد.حالا تو 4 تا قسمت مساوي تقسيم کنيد و هر کدوم رو داخل يه مشما بگذاريد.در واقع هر مشما واسه يک هفته-10 روزتون هست.تا هيچ وقت اونجا بدون تنقلات نباشيد.روزي يه مشت کوچيک تو جيبتون بريزيد تا شب هر وقت ضعف کردين سريع يه توت يا شکلات داشته باشين که بخورين..حواستون به جيرتون باشه که زود تمومش نکنيد.من اينقدر هواسم بود که اضافه هم اوردم!
بسيکوييت ساقه طلايي يه چند بسته و کلوچه هايي که کم حجم هم هستن چند تا بخرين و ببرين
24-اسپري خوش بو کننده
چيز بدي نيست اگه يه موقع مرخصي چند ساعته حتي دادن...بزنيد که بوي بد ندين
25-يک عدد چاقو و ليوان نشکن
ليوان اصلا شيشه اي نباشه و حتما دسته دار باشه
يه چاقو هم ببريد که صبحانه کره بود يا پنير و امثالهم راحت باشين
26-در باز کن مخصوص کنسرو
نريد در باز کن نوشابه بخريد ها..در باز کن واسه کنسرو باشه چون يه وعده تن ماهي ميدن اونجا هي منت اين و اون رو نکشيد واسه باز کردن کنسروتون
27- چوب لباسي.
تو کمد بالاش يه ميله دارين ميتونيد چوب لباسي اونجا بگذارين و لباس سبز يا همين لباس نظاميتون رو توش بگذاريد و سريع برش دارين..خيلي چيز خوبيه کلا
28-يه دونه از اين کيف پلاستيکي هاي آ 4 که دکمه دارن هم بگيرين تمام مدارکتون رو توي اون بگذاريد.هر وقت لازم داشتين تو ساک هي دنبالش نگردين
29-مسواک و خمير دندان و نخ دندان:
توجه:مسواک و خمير دندون نو ميدن اما اگه دوست دارين شما مسواک و خمير دندون شخصي خودتون رو ببريد
خيلي شبها خسته اين حوصله مسواک رو نداريد پس نخ دندون حتما ببريد
30-قيچي و ناخن گير:
از اين قيچي کوچولو ها زنها ابروهاشون رو ميگيرن!جايي خواستين کش رو ببرين يا نخ هاي اضافه رو لباسي که بهتون رو دادن،به کار مياد
ناخن گيرم واجبه چون هميشه بازديد ميشين و بايد ناخن هاتون کوتاه باشه همشون
31-پيرهن:
با پيرهن استين بلند بريد و پيرهن استين کوتاه اصلا با خودتون نبريد
حداکثر هم 2 تا چون جا گيره.ترجيحا نخي ببريد که زير وسايل چروک نشه و خواستين جايي برين ضايع نباشه
32-سنجاق:
براي انکادر کردن تخت حتما لازم ميشه.اون پتو و ملافه زيري رو حتما از زير با سنجاق به تخت ثابت کنيد که هر روز مجبور نشين درستش کنيد.حدود 40 تا دونه سنجاق ببريد کافيه براتون
33-سوزن ته گرد
يه چند تا داشته باشين توي ميدون تير واسه چسبوندن قلق به سيبل به کمکتون مياد
34-بوگير کفش
اگه دوست دارين ميتونيد 2-3 تا بوگير واسه پوتين بگيريد هر 2-3 روز يکبار به اندازه يه قاشق چاي خوري بريزيد کف پوتين هاتون که خيلي بد بو نشن
35-سانديس
مخصوصا کسايي که بيرجند ميرم با توجه به مشکلاتي که بوفه اونجا داره پيشنهاد ميکنم حتما يه 5 تا 10 تا سانديس با خودتون ببريد که عصر ها با کلوچه اي چيزي بخوريد
36-پودر شربت
به هر حال سانديس جا گير هست ديگه.اما پودر شربت بسته اي هست ميتونيد 20-30 تا بخريد.ميريزيد تو اب و هم ميزنيد شربت ميشه و ميخوريد
37-ابليمو
اگه اهلش هستين يه شيشه کوچيک ببريد هواستون باشه درش پلمپ باشه که به وسايلتون گند نزنه.چيز خيلي ضروري نيست.سليقه اي هست
38-ماژيک مخصوص سي دي يا وايت برد
روي همه وسايلتون اسمتون روبنويسيد.کف ليوان،داخل کلاهتون،پشت شلوارتون،پشت يقه لباستون.حتي روي کلاه بافتني که بهتون ميدن مثلا از داخل يه علامتي بگذارين که بفهمين مال خودتونه اگه کسي برش داشت
39-مهر
مهر و جا نمازي بر نداريد، خودشون بهتون ميدن.خيالتون راحت!
40-يه دونه چسب نواري يا شيشه اي
مثلا اتيکت تخت و کم رو ميخواهيد بچسبونيد.سريع ميچسبونيد.چون کوچيکه خودتون ببريد خوبه هر چند خيلي کارايي نداره
41-کلاه:
با کلاه بريد.چون يه موقع مرخصي ميدن داخل شهر،کلاه شخصي نداشته باشين افتاب سرتون رو ميسوزونه
42-جا لباسي اهن ربايي
داخل کمد از نظر فضا خيلي محدوديت دارين.هي بايد ساک رو جا به جا کنيد تا چيزي که ميخواهين رو پيدا کنيد.واسه اينکه اذيت نشين چند تا جا لباسي اهن ربايي بخريد به بالاي داخل کمد بچسبونيد و بعضي وسايل ضروري که هر روز ازش استفاده ميکنيد رو داخل مشما بگذاريد و به اونها اويزون کنيد
مثلا تو يه مشما بشقاب و قاشق و ليوانتون باشه و که سريع برش دارين.يه مشما ديگه رو ميتونيد واسه داروهاتون بگذاريد و پماد ها
43-مشما هاي دسته دار
که يکي از کاربدهاش رو تا ايتم قبلي گفتم.يه 7-8 تا داشته باشين خوب هم ازشون مراقبت کنيد تا دسته هاش پاره نشن
44- مشما فريزر
يک بسته کامل
هم وسايلتون رو بايد داخلشون بگذاريد هم براي خوردن غذا.چون اونجا بهداشت ضعيفه.ميتونيد دو تا مشما رو بشقاب بکشيد بعد غذا رو روي اون بخوريد وقتي غذاتون رو خورديد مشما رو از روي بشقاب برداريد.اينجوري ديگه لازم نيست هر روز بشقاب بشوريد که اتفاقا چون بايد تو صف بايسيتيد کار وقت گيريه!
45-پاکت مشما
از اين پاکت مشما هستن که مغازه دار ها موقع فروض اجناس مثل لباس بهتون ميدن.يه مشما همچين بزرگ و محکم ديگه.چون وقتي حمام ميريد بايد تمام وسايل لازم رو با خودتون ببريد ديگه.پس به يه مشما بزرگ نياز داريد واسه حمام رفتن که حوله و ليف و صابون لباس زير و لباس بافتني هات رو توش بگذاري
46-اسکاج
هر چقدر هم که رو بشقاب مشما بکشين موقع غذا خوردن باز هم اون بقلوي يا بشقاب کثيف ميشه براي حفظ سلامت خودتون هر چند روز يکبار بشوريدش.پس اسکاج ببريد که تميزه تميز بتونيد بشوريد با تايدي که برده ايد
=====
خوب اینم از پستی که قولش رو داده بودم.همچین پستی کمبودش رو حس میکردم.امیدوارم به کار همه دوستان در اینده بخوره
اگه چیز دیگه ایی یادم امد توی همین پست به اقلام فوق اضافه میکنم
اگه خواستین کاربرد وسایل فوق رو هم توی دفترچتون بنویسید که به موقع بتونید از وسایل گفته شده استفاده کنید
اینام که با پست بفرس نیستن. همه رو تو کف گذاشتن همه کارو باید خودمون بکنیم:دیآره پذیرش که نداره منم اصلا اسم ننوشتم و اصلا هیچ مدرکی با خودم نبردم. فقط خداکنه جور بشه. کاش امروز رفته بودم پلیس +10 چون فردا و پس فردا هم تعطیله و میره تا سه شنبه
اینام که با پست بفرس نیستن. همه رو تو کف گذاشتن همه کارو باید خودمون بکنیم:دی
من 20 روز دیگه خدمتم تمومه اما دمت گرم حرفای خوبی زدی. اما عشق مشما داریا :پی :دی
بودی مال زمان گدشته است،من هستم:دیایول...:specool:
فقط... شما کجا بودی و اعزام چه ماهی؟؟؟؟
مرسی
خواهش میکنم اشالله به کارت امده باشهایول ! مصطفی جان واقعا ممنون ... خیلی مفید بود
دستت طلا
خدا رو شکر که مفید بوده..قربونت[FONT=&] با سلام[/FONT]
[FONT=&]خیلی ممنون بابت زحمتی که کشیدی، واقعا این وسایلی که گفتی من خیلی هاشو نمی دونستم که باید ببرم در مجموع خیلی کمک کردی و باز هم ممنون[/FONT].:heart::heart::heart:
[FONT=&]گفتی که حداکثر دو تا لباس ببریم( بغیر از لباس های تنمون میشه یک پیراهن شخصیه دیگه برد یا لازم نیست؟[/FONT])
[FONT=&]این پک کامل قرص ها که گفتی، اگه قرصی برای مریضی خاصی که داریم ببریم باید نسخه پزشک داشته باشیم، به این قرص ها زیاد گیر نمی دن که این چیه-اون چیه؟[/FONT]
خواهش میشه.تحصیل کرده ها کمتر اذیت میشن..این سرباز صفرها رو دهنشون رو سرویس میکنن...وقتی میبینیشون از زندگیت سیر میشی!مرسی که جوابم رو دادید دوست عزیز.مدرکم لیسانسه مکانیکه.
اخه خیلی کارایی داره:دیمن 20 روز دیگه خدمتم تمومه اما دمت گرم حرفای خوبی زدی. اما عشق مشما داریا :پی :دی
like toolike........................................
این رنگ سفید واسه همه جا صدق میکنه؟ آخه من شنیده بودم سیاههاقا متوجه شدم کلمه سفید رو نیاورده ام توی بحث لباس زیر ها
حتما لباس زیر هایی که گفتم کاملا ساده و سفید باید باشن تا عین همونی باشن که از **** تحویل میگیرین
این رنگ سفید واسه همه جا صدق میکنه؟ آخه من شنیده بودم سیاهه
من ارتشم. چیزی رو ک شنیدم گفتم دقیق نمیدونم و ندیدمشورت و زیر پوش سیاه؟!!من اولین باره میشنوم.من که تا الان جایی ندیدم و نشنیدم سیاه تن کنن. چون سفید کثیفی رو زود نشون میده و میفهمی باید تمیزش کنی،واسه همین یه دست سفید دوخته میشه
نیرو انتظامی که سفیده.شاید شما منظورت لباس و شلوار بافتنی هست که میدن...اون شاید هر نهادی یه رنگ داشته باشه.ما که ناجا هستیم سبز کمرنگه
سلام...یه سوال مهم:
قبل از این که سن خدمت رو از 18 سال بکنن 19 برای پیش دانشگاهی هر کس میتونست 2 سال حضوری بگیره , حالا این دوسال شده 3 سال یا همون 2 ساله؟؟؟
پسر خالم متولد آذر هفتادو یکه حالا میخوایم بدونیم اگه یکی دو تا از درس های پیش دانشگاهیش رو نره امتحان بده که بیفته سال بعد تا بیشتر برای دانشگاه بتونه بخونه 1 سال دیگه هم میشه معافیت تحصیلی بگیره؟ امسال دومین سالش بود و با سال تحصیلی بعد میشه سومین سالش