• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

jgood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عشق يعني پدر، صبر يعني يک مرد، مهر يعني پسر، نور يعني برادر، هر چه هستي، عشق يا صبر، مهر يا نور پيشاپيش روزت مبارک

سلام دوستان
تازه عضو شدم.اما یک ماهی میشه از نظرات دوستان استفاده می کنم.ماه گشت منم به این روال بود:happy::
سال 90 دفترچه خدمت رو میخواستم پست کنم که نیروی انسانی **** ناحیمون گفت بعد 13 بدر بفرست.به حرفش گوش کردم.اواخر فروردین تاریخ اعزامم رو از پلیس10 گرفتم .اومده1تیر//سریع تحویل دادم واسه پذیرش.دوستم شرایطش مث خودم بود ولی 1هفته بعد تحویل داد.اول خرداد رفتم استعلام گرفتم(از پلیس+10)
پذیرش **** فجر شدم(شیراز)در کل پذیرش شدم.ولی دوستم چون دیر تحویل داده بود افتاده نیروی انتظامی جهرم//
از چیزایی توی پذیرشم دخیل می دونم به غیر از داشتن تکمیلی،ارسال عضویت بسیجم همراه مدارک بود.آخه 3 سال عادی و 11 سال فعال دارم.با 1 سال عضویت شورای فرماندهی پایگاه-به هر حال لطف خدا شامل حالمون شدو پذیرشمون کردند.
اونایی که میخوان از کسری بسیج استفاده کنن حالا هر نیروی باشن قبوله.فقط بعد آموزشی بایستی از پایگاه محلشون اقدام کنن.سقف کسری 6 ماهه.یعنی چه من که 11سال فعالم تکمیلی دارم چه اونی که 6سال فعاله و تکمیلی هم نداره با هم مساوی میشیم.هر کی تکمیلی داشته باشه فقط توی **** کفایت از آموزشش واسش رد می کنندو دیگه نمیخواد آموزشی بره.و معمولا خدمتش توی شهر خودشه.
بنده نیروی انسانی پایگاه هستم.کسی سوالی داشته باشه در خدمتم
آقا یه سوال دارم. تو **** به لیسانس ها چه درجه ای میدن؟
بر چه اساس؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
بر چه اساس؟
استوار 1
توي ارتش ستوان 3

pnuevaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بر چه اساس؟

توی **** خودم انواع درجه ها رو دیدم که واسه مدرک لیسانس دادن.حتی بعد پایین اومدن درجه ها توی سال 91
از گروهبانی تا ستوان دومی
چند چیز درجه ها رو کم و زیاد میکنه
1-اونایی که تکمیلی دارن درجشون یکی از آموزشی رفته ها کمتره-یعنی نهایت درجه رو سه هلال و یک خط میدن(استوار دوم)/
2-اونایی که آموزشی میرن درجشون سه هلال و دو خط(استوار)و اگه توی آموزشخودی نشون بدن ستوان سومی میدن/یک قسمتی توی **** هست که بهش میگن خدمات کارکنان-اینجا تعیین میشه درجه چی بشه-اگه 10 سرباز لیسانسه رو بفرستن 2 یا 3تاش رو بایستی درجه خوبی بده و مابقی رو طبق مقررات
3-سابقه بسیجی فعال توی درجه خیلی مهمه-یعنی اگه سابقه خوبی داشته باشی چه از نظر سال و چه از نظر فعالیت درجه یکی از حد معمول بیشتر میشه.یکی از دوستام آموزشی رفت و چون تونست خودی نشون بده درجه ستوان سومی رو بهش دادن.به هر حال معمول ترینش استواری هست

crazy heart

Registered User
لایک‌ها
40
منم که دیگه قطعی افتادم **** شهدای کرمانشاه کسی نیوفتاده اونجا؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561

pnuevaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همون استوار توي تصوير
گروهبان يكم هم همون گروهبان توي عكس بالاست

ولمون کن داداش-پس چرا ستوان خالی نداریم؟یا اصلا چرا نمیگن سرهنگ یکم؟:wacko:
توی هرچیز نابلد باشیم توی شناختن درجه ها کمی میتونیم خودی نشون بدیما:D
نا سلامتی سربازیا/راستی درجه ها قسمت پایین عکس توی **** کمی تغییر کرده که خیلی به چشم نمیاد.میشه گفت بی خیال....
گروهبان تمام می گن اما گروهبان یکم از قاعده نظامی دوره

amirmahdi222

Registered User
لایک‌ها
0
عشق يعني پدر، صبر يعني يک مرد، مهر يعني پسر، نور يعني برادر، هر چه هستي، عشق يا صبر، مهر يا نور پيشاپيش روزت مبارک

سلام دوستان
تازه عضو شدم.اما یک ماهی میشه از نظرات دوستان استفاده می کنم.ماه گشت منم به این روال بود:happy::
سال 90 دفترچه خدمت رو میخواستم پست کنم که نیروی انسانی **** ناحیمون گفت بعد 13 بدر بفرست.به حرفش گوش کردم.اواخر فروردین تاریخ اعزامم رو از پلیس10 گرفتم .اومده1تیر//سریع تحویل دادم واسه پذیرش.دوستم شرایطش مث خودم بود ولی 1هفته بعد تحویل داد.اول خرداد رفتم استعلام گرفتم(از پلیس+10)
پذیرش **** فجر شدم(شیراز)در کل پذیرش شدم.ولی دوستم چون دیر تحویل داده بود افتاده نیروی انتظامی جهرم//
از چیزایی توی پذیرشم دخیل می دونم به غیر از داشتن تکمیلی،ارسال عضویت بسیجم همراه مدارک بود.آخه 3 سال عادی و 11 سال فعال دارم.با 1 سال عضویت شورای فرماندهی پایگاه-به هر حال لطف خدا شامل حالمون شدو پذیرشمون کردند.
اونایی که میخوان از کسری بسیج استفاده کنن حالا هر نیروی باشن قبوله.فقط بعد آموزشی بایستی از پایگاه محلشون اقدام کنن.سقف کسری 6 ماهه.یعنی چه من که 11سال فعالم تکمیلی دارم چه اونی که 6سال فعاله و تکمیلی هم نداره با هم مساوی میشیم.هر کی تکمیلی داشته باشه فقط توی **** کفایت از آموزشش واسش رد می کنندو دیگه نمیخواد آموزشی بره.و معمولا خدمتش توی شهر خودشه.
بنده نیروی انسانی پایگاه هستم.کسی سوالی داشته باشه در خدمتم
سلام من یه سوالی دارم نیروی انسانی برای اینکه به یگان نامه بزنه بگه من 2 سال بسیج فعال دارم منو اذیت میکنن چکار میتونم بکنم این نامه رو بگیرم تا کسری خدمت شامل حالم بشه.ممنون

goolooamin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
برگه منم امروز صبح همین 2 ساعت پیش آوردن..

واقعا مسخرس خودم پذیرش **** گرفته بودم و پلیس+10 برگه زده بود ارتش کازرون الان هم توی برگه ای که خودشون صبح آوردن زده نیروی انتظامی کرمانشاه!! گل بود و به چمن آراسته شد!
دوستان الان من دوتا برگه دارم یکی ارتش یکی نیروی انتظامی!! اشکالی پیش اومده؟ باید برم **** وظیفه یا اینی که دم در اومده ملاکه ؟

پس احتمال داره من که طبق برگه پلیس +10 افتادم نیروی انتظامی، تو برگه سفید تغییر کنه به ارگانی دیگر؟(همانا به خواست ایزد منان اینچنین گردد:upsided:)

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
پس احتمال داره من که طبق برگه پلیس +10 افتادم نیروی انتظامی، تو برگه سفید تغییر کنه به ارگانی دیگر؟(همانا به خواست ایزد منان اینچنین گردد:upsided:)
نه فقط اونایی که پذیرش **** گرفته بودن اینطور شدن

omid0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
172
منم از اصفهانم افتادم نیرو هوایی ارتش منطقه هوایی اصفهان هشتم شکاری اونجا چه طوریاس کسی خبر داره؟؟؟؟

pnuevaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه سوالی دارم نیروی انسانی برای اینکه به یگان نامه بزنه بگه من 2 سال بسیج فعال دارم منو اذیت میکنن چکار میتونم بکنم این نامه رو بگیرم تا کسری خدمت شامل حالم بشه.ممنون

این دیگه توی مرام طرفه که بخواد حق رو بده یا نه.روال کاریش به این صورته که از پایگاه مقاومتت(بسیج محلت)باید نیروی انسانی مدت فعال بودنت رو با یه نامه بفرسته حوزه مقاومتتون(جایی که پرونده فعالت اونجاست)حوزه مقاومت هم نامه رو صادر و باید به امضای فرماندهی ناحیه (شهرستان)برسونه(که اینا یک روزه انجام میشه)حالا شما کدوم مرحله رو گیر افتادی-آخه پایان کارت هم کمیسیونه-جایی که تعیین میکنه کسریت چقدره_توی خود ناحیه متشکل از چند نفرن---/من احتمال میدم نیروی انسانی حوزتون گیر افتادین.آخه سخت ترین جا و میشه گفت همه کارست.تو باید کاملا منطقی از فعالیتت دفاع کنی-ثابت کنی که فعال بودی-نه با دعوا گفتم منطقی و آرام-خودت باید دنبالش باشی.برنامه هایی که شرکت کردو توی 2 سال و انجام تعهداتت رو باید دفاع کنی-اینجا مثل یک دفاعیه کارشناسی ارشد میمونه-مطمئن باش اگه حقت باشه میدن-اما شاید دیرتر

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
نه برگه سفید که هنوز نیومده، اما طبق برگه +10 نیروی انتظامی مرزبانی محمد رسول الله بیرجند(خراسان جنوبی)

برگه ات که اومد خبر بده. هنوز معلوم نیست چون بقیه دوستان هم که رفتن پلیس +10 نتایجش با برگه اصلی فرق داشته! کلا شیر تو شیر شده.

اجباری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرده شور این **** لعنتی رو ببره با این پذیرشهاش.. با مدرک فوق لیسانس 2 ماه منو سر کار گذاشتن و فرم پر کن برو بیا اینو بده اونو نده و گفتند تمام سپاهی الان گه برگه اومده واسم زده نیروی انتظامی جمهوری اســـلـــــــامــــــــــــــی ایران!
خیلی بی شعورن این سپاهی ها.. حیف که کارم گیر این کارت پایان خدمته وگرنه...

araz67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها یه سوال
من میخوام پذیرش **** بگیرم ولی اخلاقیاتم اصلا با سپاهی ها جور در نمیاد مثلا دو روز یه با سه تیغ میکنم ، از بعضی از این مراسم به اصطلاح مذهبی اصلا خوشم نمی یاد و ... خلاصه کلا با طرز فکرشون مشکل دارم
به نظر شما من اگه **** برم زیاد دچار مشکل نمیشم؟؟؟
فقط به خاطر اینکه بیفتم شهر خودم و بعد از ظهر بتونم کار بکنم دارم پذیرش **** می گیرم

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
با تشکر از زحمت زیادی که واسه تهیه این لیست کشیدی که واقعا همشون هم وسایل مفید و ضروری هستن من یه سوالی داشتم با توجه اینکه مطمعنا حجم این وسایل زیاد میشه و فکر کنم 2 ساک بشه اونجا زیاد بودن وسایل واسمون دردسر نمیشه؟ مثلا تو بازرسی دژبانی یا اینکه روز اول مجبور باشیم با خودمون بگردونیم و خلاصه برامون دردسر نمیشه؟؟؟؟؟
در ضمن یه چیز خیلی مهم یادت رفته اونم من اضافه میکنم :D
47- اگه اهل دود هستید یه چند نخ ونستون اولترا یا کنت قرمز یه جای خوب جاسازی کنید (مثلا تو بسته بندی های مواد غذایی و ..) چون من از کسایی که رفتن شنیدم اونجا بهمن نخی 1000 تومنه چه برسه به کنت

خواشه میکنم.گفتم چیزی باشه که بکار دوستان بخوره دیگه..
نه حجم خیلی چیزهایی که گفتم خیلی کمه..یک ساک بزرگ کافیه...اره دیگه همه رو خالی میکنن دژبانی و بعد دوباره باید کیفت رو پر کنی!نه دردسر که نیست اما خوب همه وسایلت رو میریزه بیرون دیگه...این شرایط برای همه هست دیگه.پس ذهنت رو درگیرش نکن
بستگی به مرکز اموزشتون داره اما وقتی صحبت از جایی مثل محمد رسول بیرجنده من اصلا جاسازی رو توصیه نمیکنم چون اگه بگیرن، واقعا اذیت میشی.دیگه جزییاتش رو نگم!

منم که دیگه قطعی افتادم **** شهدای کرمانشاه کسی نیوفتاده اونجا؟
مبارکه...خیلی جای خوبیه
ولمون کن داداش-پس چرا ستوان خالی نداریم؟یا اصلا چرا نمیگن سرهنگ یکم؟:wacko:
توی هرچیز نابلد باشیم توی شناختن درجه ها کمی میتونیم خودی نشون بدیما:D
نا سلامتی سربازیا/راستی درجه ها قسمت پایین عکس توی **** کمی تغییر کرده که خیلی به چشم نمیاد.میشه گفت بی خیال....
گروهبان تمام می گن اما گروهبان یکم از قاعده نظامی دوره

من تکمیل کنم که عمری همه یاد بگیرن!
کلا وقتی یک درجه،اخرین درجه توی اون سطح باشه کلمه اول رو نمیارن...مثلا استوار...چون اخرین درجه تو سطح استواری هست دیگه نمیگیم استوار یکمی...سرهنگ هم همین طوره چون اخرین درجه تو سطج سرهنگی هست فقط میگیم سرهنگ یا سرهنگ تمام...دیگه کلمه اول استفاده نمیشه...اما اگه اون درجه، اخرین درجه توی اون سطح نباشه کلمه "اول"استفاده میشه
مثلا تو بجث ستوان ها چون توی سطح سروانی ما اخرین درجه مون ، "سروان"هست پس ستوان اخرین درجه نیست و کلمه ستوان یکمی استفاده میشه....اوکی؟
برگه ات که اومد خبر بده. هنوز معلوم نیست چون بقیه دوستان هم که رفتن پلیس +10 نتایجش با برگه اصلی فرق داشته! کلا شیر تو شیر شده.

چه عجیب!!!

من دیگه از فردا میرم چون مرخصی مون تا عصر دو شنبه هست....امیدوارم همه دوستان جاهای خوب بیوفتن...سعی میکنم قبل رفتن باز هم کمی اطلاعات از بیرجند واسه اون دوستمون بگذارم

بالا