آقا یه سوال دارم. تو **** به لیسانس ها چه درجه ای میدن؟عشق يعني پدر، صبر يعني يک مرد، مهر يعني پسر، نور يعني برادر، هر چه هستي، عشق يا صبر، مهر يا نور پيشاپيش روزت مبارک
سلام دوستان
تازه عضو شدم.اما یک ماهی میشه از نظرات دوستان استفاده می کنم.ماه گشت منم به این روال بود:happy::
سال 90 دفترچه خدمت رو میخواستم پست کنم که نیروی انسانی **** ناحیمون گفت بعد 13 بدر بفرست.به حرفش گوش کردم.اواخر فروردین تاریخ اعزامم رو از پلیس10 گرفتم .اومده1تیر//سریع تحویل دادم واسه پذیرش.دوستم شرایطش مث خودم بود ولی 1هفته بعد تحویل داد.اول خرداد رفتم استعلام گرفتم(از پلیس+10)
پذیرش **** فجر شدم(شیراز)در کل پذیرش شدم.ولی دوستم چون دیر تحویل داده بود افتاده نیروی انتظامی جهرم//
از چیزایی توی پذیرشم دخیل می دونم به غیر از داشتن تکمیلی،ارسال عضویت بسیجم همراه مدارک بود.آخه 3 سال عادی و 11 سال فعال دارم.با 1 سال عضویت شورای فرماندهی پایگاه-به هر حال لطف خدا شامل حالمون شدو پذیرشمون کردند.
اونایی که میخوان از کسری بسیج استفاده کنن حالا هر نیروی باشن قبوله.فقط بعد آموزشی بایستی از پایگاه محلشون اقدام کنن.سقف کسری 6 ماهه.یعنی چه من که 11سال فعالم تکمیلی دارم چه اونی که 6سال فعاله و تکمیلی هم نداره با هم مساوی میشیم.هر کی تکمیلی داشته باشه فقط توی **** کفایت از آموزشش واسش رد می کنندو دیگه نمیخواد آموزشی بره.و معمولا خدمتش توی شهر خودشه.
بنده نیروی انسانی پایگاه هستم.کسی سوالی داشته باشه در خدمتم
بر چه اساس؟