• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها یه سوال
من میخوام پذیرش **** بگیرم ولی اخلاقیاتم اصلا با سپاهی ها جور در نمیاد مثلا دو روز یه با سه تیغ میکنم ، از بعضی از این مراسم به اصطلاح مذهبی اصلا خوشم نمی یاد و ... خلاصه کلا با طرز فکرشون مشکل دارم
به نظر شما من اگه **** برم زیاد دچار مشکل نمیشم؟؟؟
فقط به خاطر اینکه بیفتم شهر خودم و بعد از ظهر بتونم کار بکنم دارم پذیرش **** می گیرم

ببخش راحت میگم تا به عمق داستان پی ببری
داداش از خدات باشه بری ****!تو هر حسی به **** داری من به توان 100 تو هستم!اما تو بحث سربازی ارزوت باید باشه بری ****
بعدشم از این خبرها نیست...ریشت رو از ته بزنی میبرنتت حفاظت اطلاعات و اتفاقی میوفته که از ترست تا 10 سال دیگه ریشت رو نزنی.....عین واقعیته!!

Hesam89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواشه میکنم.گفتم چیزی باشه که بکار دوستان بخوره دیگه..
نه حجم خیلی چیزهایی که گفتم خیلی کمه..یک ساک بزرگ کافیه...اره دیگه همه رو خالی میکنن دژبانی و بعد دوباره باید کیفت رو پر کنی!نه دردسر که نیست اما خوب همه وسایلت رو میریزه بیرون دیگه...این شرایط برای همه هست دیگه.پس ذهنت رو درگیرش نکن
بستگی به مرکز اموزشتون داره اما وقتی صحبت از جایی مثل محمد رسول بیرجنده من اصلا جاسازی رو توصیه نمیکنم چون اگه بگیرن، واقعا اذیت میشی.دیگه جزییاتش رو نگم!

مبارکه...خیلی جای خوبیه

من تکمیل کنم که عمری همه یاد بگیرن!
کلا وقتی یک درجه،اخرین درجه توی اون سطح باشه کلمه اول رو نمیارن...مثلا استوار...چون اخرین درجه تو سطح استواری هست دیگه نمیگیم استوار یکمی...سرهنگ هم همین طوره چون اخرین درجه تو سطج سرهنگی هست فقط میگیم سرهنگ یا سرهنگ تمام...دیگه کلمه اول استفاده نمیشه...اما اگه اون درجه، اخرین درجه توی اون سطح نباشه کلمه "اول"استفاده میشه
مثلا تو بجث ستوان ها چون توی سطح سروانی ما اخرین درجه مون ، "سروان"هست پس ستوان اخرین درجه نیست و کلمه ستوان یکمی استفاده میشه....اوکی؟

چه عجیب!!!

من دیگه از فردا میرم چون مرخصی مون تا عصر دو شنبه هست....امیدوارم همه دوستان جاهای خوب بیوفتن...سعی میکنم قبل رفتن باز هم کمی اطلاعات از بیرجند واسه اون دوستمون بگذارم

مصطفي خان خيلي لطف كردي ليست وسايل رو گذاشتي. راستي دمپايي و ماشين ريش تراش يا موزر هم لازمه با خودمون ببريم؟
انشاااله توي تقسيم يه جاي خيلي خوب بيفتي. موفق باشي

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخش راحت میگم تا به عمق داستان پی ببری
داداش از خدات باشه بری ****!تو هر حسی به **** داری من به توان 100 تو هستم!اما تو بحث سربازی ارزوت باید باشه بری ****
بعدشم از این خبرها نیست...ریشت رو از ته بزنی میبرنتت حفاظت اطلاعات و اتفاقی میوفته که از ترست تا 10 سال دیگه ریشت رو نزنی.....عین واقعیته!!

یعنی چوب تو...؟؟؟؟؟:blink:

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
مصطفي خان خيلي لطف كردي ليست وسايل رو گذاشتي. راستي دمپايي و ماشين ريش تراش يا موزر هم لازمه با خودمون ببريم؟
انشاااله توي تقسيم يه جاي خيلي خوب بيفتي. موفق باشي

ارادتمند.امیدوارم همه دوستان جای خوبی بیوفتن برای تقسیماتشون.
اگه موزر ببری بقیه هم استفاده میکنن ها!من که میگم ژیلت کافیه اونم واسه انکادر کردن ریش که روی گونه و زیر گردن رو بزنید باهاش.هر چیزی که نوشته نشده یعنی اینکه بهتون میدن،یعنی دمپایی رو ننوشتم چون خودشون بهتون میدن.همین
من تا عصر فردا مرخصی دارم اما هواپیما بیرجند فقط صبحه و مجبورا از صبح باید برم بیرجند.فعلا خداحافظ دوستان

ای کاش از چوب استفاده میکردن!
موفق باشی

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
سلام...یه سوال مهم:

قبل از این که سن خدمت رو از 18 سال بکنن 19 برای پیش دانشگاهی هر کس میتونست 2 سال حضوری بگیره , حالا این دوسال شده 3 سال یا همون 2 ساله؟؟؟
پسر خالم متولد آذر هفتادو یکه حالا میخوایم بدونیم اگه یکی دو تا از درس های پیش دانشگاهیش رو نره امتحان بده که بیفته سال بعد تا بیشتر برای دانشگاه بتونه بخونه 1 سال دیگه هم میشه معافیت تحصیلی بگیره؟ امسال دومین سالش بود و با سال تحصیلی بعد میشه سومین سالش
یکی از دوستای من 2 تا از درساشو 1 سال نگه داشت تا غیبت نخوره و نخورد !

ممنون پارسال درساش رو نگه داشت امسالم چون سن خدمت از 18 شده 19 میخوایم بدونیم میتونه یه سال دیگه هم نگه داره؟کسی اطلاع نداره برای نیمه دوم 71 امسال میتونه حضوری بگیره یا نه ؟

goolooamin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من دیگه از فردا میرم چون مرخصی مون تا عصر دو شنبه هست....امیدوارم همه دوستان جاهای خوب بیوفتن...سعی میکنم قبل رفتن باز هم کمی اطلاعات از بیرجند واسه اون دوستمون بگذارم

خیلی ممنون
لطف کن و تجربیات خودتو در اختیار منهم بذار و یکم از محیط اونجا بگو.

mc-BoB

Registered User
لایک‌ها
0
آقا ی ماه از آموزشیمون گذشت ی خبر بد
آموزشی از تیر ماه 3 ماهه میشه :( ما شانس آوردیم 2 ماهست

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44

کار به چوب و اینا که نمیرسه اما حتما بازداشت میشی میندازنت زندان ! این یه حقیقته . مورد دوم که مطمئن نیستم همه جا اینطور باشه اینه که
من هر چی وظیفه **** دیدم با پوتین بودن ! یعنی شما ستوان 2 هم که بشی بازم باید پوتین بپوشی

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

فقط میگم عمو دلت خوشه.
اینجا همه اعصاب ندارن بخصوص محسن که برگه آموزشیش نیومده.:)
میخوای خون چند تا جون بیفته گردنت؟

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
بیخودی نگید **** بهتره یا ارتش بده ... بستگی به پادگان داره مثلا من الان دوره اموزشی دارم تو 01 ازتش می گذرونم و هر روز ساعت 4 میرم خونه ... اصلا هم سخت نمی گیرن به ما ها ...پادگان تمیزی هم هست ... حالا اگه 06 بود دهنمون رو صاف می کردن جفتشم ماله ازتشه و جفتش تو تهرانه یا اگه **** بودی تو نیشابور ، حمام هفته ای 1 بار میشه رفت و مرخصی هم فقط میان دوره ....خلاصه توکل کنین به خدا فرقی نمیکنه ارگانی که میوفتین مهم پادگان هستش

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
بیخودی نگید **** بهتره یا ارتش بده ... بستگی به پادگان داره مثلا من الان دوره اموزشی دارم تو 01 ازتش می گذرونم و هر روز ساعت 4 میرم خونه ... اصلا هم سخت نمی گیرن به ما ها ...پادگان تمیزی هم هست ... حالا اگه 06 بود دهنمون رو صاف می کردن جفتشم ماله ازتشه و جفتش تو تهرانه یا اگه **** بودی تو نیشابور ، حمام هفته ای 1 بار میشه رفت و مرخصی هم فقط میان دوره ....خلاصه توکل کنین به خدا فرقی نمیکنه ارگانی که میوفتین مهم پادگان هستش
ایشالا هممون عاقبت بخیر بشیم :D

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام... بعد فرداش ساعت چند باید اونجا باشی؟؟؟
من 1/4 اعزامم... از صادقیه چه طور بیام اونجا... مترو نیست اون موقع...
روز اعزامم پنج شنبه است... وسایل کامل با خودم بیارم... یا میزارن بیاییم خونه تا شنبه؟؟؟؟؟

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
سلام... بعد فرداش ساعت چند باید اونجا باشی؟؟؟
من 1/4 اعزامم... از صادقیه چه طور بیام اونجا... مترو نیست اون موقع...
روز اعزامم پنج شنبه است... وسایل کامل با خودم بیارم... یا میزارن بیاییم خونه تا شنبه؟؟؟؟؟

5 شنبه می ری پذیرش می شین می رین خونه اصلا نگهتون نمی دارن، شاید فقط لباس بدن شاید هم ندن ، شنبه میرین بهتون اگه لباس نداده بودن لباس هاتون رو میدن و بقیه استحقاقی هاتون رو و 1 شب نگهتون می دارن ، عملا هفته اول فقط 1 یا 2 روز پادگانین و میرین تا هفته بعدش شنبه در جریان باش هفته 2 کامل پادگان هستین تا 5 شنبه ظهر و بعدش میری مرخصی اگه نگهبانی نخوری و از هفته 3 روز برگی و هر روز میری خونه اگه نگهبان نباشی ... اگه پرسید کی خطش خوبه دستت رو بالا کن تا منشی بشی تو سلف هم بد نیست بری نگهبانی هات نصف میشه ...در کل بهت سخت نمی گذره ...همینو بهت بگم من تا الان فکر کنم 9 شب در کل تو پادگان خوابیدم ....پادگان پارکینگ داره اگه ماشین داری می تونی ماشین ببری... 5.45 باید پادگان باشی که عملا تا 6 دژبان گیر نمیده بهت

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
5 شنبه می ری پذیرش می شین می رین خونه اصلا نگهتون نمی دارن، شاید فقط لباس بدن شاید هم ندن ، شنبه میرین بهتون اگه لباس نداده بودن لباس هاتون رو میدن و بقیه استحقاقی هاتون رو و 1 شب نگهتون می دارن ، عملا هفته اول فقط 1 یا 2 روز پادگانین و میرین تا هفته بعدش شنبه در جریان باش هفته 2 کامل پادگان هستین تا 5 شنبه ظهر و بعدش میری مرخصی اگه نگهبانی نخوری و از هفته 3 روز برگی و هر روز میری خونه اگه نگهبان نباشی ... اگه پرسید کی خطش خوبه دستت رو بالا کن تا منشی بشی تو سلف هم بد نیست بری نگهبانی هات نصف میشه ...در کل بهت سخت نمی گذره ...همینو بهت بگم من تا الان فکر کنم 9 شب در کل تو پادگان خوابیدم ....پادگان پارکینگ داره اگه ماشین داری می تونی ماشین ببری... 5.45 باید پادگان باشی که عملا تا 6 دژبان گیر نمیده بهت

دستت درد نکنه... لطف کردی.:wub:

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1

ببین عمو قلب من با باطری کار میکنه ! اعصاب و روان درست حسابیم ندارم ... بازی نکن باهاش توروخدا ! :hmm:

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
مرسی ... هر ماه سر وقت میریزن به حساب یا آخر سر یه جا میدن ؟! :worried:
این حقوق توی ارگان های مختلف فرق میکنه ولی همین دوروبرا میدن با دو سه تومن اینور اونور. آره بابا هرماه میریزن دگه. پ ن پ آخر بریزن همشو؟ :D

بالا