• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
این حقوق توی ارگان های مختلف فرق میکنه ولی همین دوروبرا میدن با دو سه تومن اینور اونور. آره بابا هرماه میریزن دگه. پ ن پ آخر بریزن همشو؟ :D

آخه برای یه بنده خدایی حقوق 6 ماه اولشو نداده بودن ... بعد همه رو یه جا ریختن ! منظورم اینه ! :D

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان کسی از شرایط آموزشی تو پادگانهای آمل یا بابل اطلاع داره ؟؟ خیلی مهمه :(

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
این حقوق توی ارگان های مختلف فرق میکنه ولی همین دوروبرا میدن با دو سه تومن اینور اونور. آره بابا هرماه میریزن دگه. پ ن پ آخر بریزن همشو؟ :D

من یکی رو میشناسم ارتش بود.
13 ماه بهش حقوق نداده بودن !!!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
5 شنبه می ری پذیرش می شین می رین خونه اصلا نگهتون نمی دارن، شاید فقط لباس بدن شاید هم ندن ، شنبه میرین بهتون اگه لباس نداده بودن لباس هاتون رو میدن و بقیه استحقاقی هاتون رو و 1 شب نگهتون می دارن ، عملا هفته اول فقط 1 یا 2 روز پادگانین و میرین تا هفته بعدش شنبه در جریان باش هفته 2 کامل پادگان هستین تا 5 شنبه ظهر و بعدش میری مرخصی اگه نگهبانی نخوری و از هفته 3 روز برگی و هر روز میری خونه اگه نگهبان نباشی ... اگه پرسید کی خطش خوبه دستت رو بالا کن تا منشی بشی تو سلف هم بد نیست بری نگهبانی هات نصف میشه ...در کل بهت سخت نمی گذره ...همینو بهت بگم من تا الان فکر کنم 9 شب در کل تو پادگان خوابیدم ....پادگان پارکینگ داره اگه ماشین داری می تونی ماشین ببری... 5.45 باید پادگان باشی که عملا تا 6 دژبان گیر نمیده بهت

خوش به حالتون. 01 هتل به تمام معناست.

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
من یکی رو میشناسم ارتش بود.
13 ماه بهش حقوق نداده بودن !!!
چند تا از دوستای من که توی نیرو انتظامی و **** بودن مشکلی نداشتن. ارتش رو بیخبرم. منم که افتادم ارتش:(

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
چند تا از دوستای من که توی نیرو انتظامی و **** بودن مشکلی نداشتن. ارتش رو بیخبرم. منم که افتادم ارتش:(

ان شاالله که واسه شما اینطور نیست....
البته به قول یه دستمون نوشته بود که ارتش و **** و نیروانتظامی نداره.بستگی به پادگان داره.امیدوارم شما جای خوبش بیفتید....

پ.ن :محسن برگه برات نیومد؟

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
البته به قول یه دستمون نوشته بود که ارتش و **** و نیروانتظامی نداره.بستگی به پادگان داره.امیدوارم شما جای خوبش بیفتید....
فدات:*

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

پ.ن :محسن برگه برات نیومد؟

نه هنوز :(

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

ای بابا این سربازی تو هم شده معادله لاینحل....
فردا برو پلیس +10 سر بزن دیگه فردا همه چیز مشخص میشه.
امیدوارم که همه چیز بر وفق مراد باشه.
حالتو میدونم چطوره.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ای بابا این سربازی تو هم شده معادله لاینحل....
فردا برو پلیس +10 سر بزن دیگه فردا همه چیز مشخص میشه.
امیدوارم که همه چیز بر وفق مراد باشه.
حالتو میدونم چطوره.

آخه بچه ها میگن کد پلیس +10 با برگه ای که براشون اومده فرق میکنه. میترسم برم دوباره همون باشه برای همین منتظرم که خودش بیاد :( بچه ها ناامیدم کردن قبلش مطمئن بودم ولی الان میترسم نشه.
خدا کنه درست بشه:eek:

mohammad/aligol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره برگ معرفی به محل آموزشی من هم اومد!

بچه ها نیروی انتظامی اینقدر نیرو نیاز داره؟:wacko: هرکس رو دیدم افتاده ناجا، اکثر بچه های تاپیک هم که ناجا هستن (مخصوصا اونهایی که قرار بود برن ****):f34r:
من افتادم شهید ادیبی مرزن آباد چالوس:questionm
اگه کسی اطلاعاتی داره در اختیار بذاره:wacko:

انشاا... این دوره برای همه شما به خوبی بگذره، این دوره هم مثل مراحلی که تا خالا پشت سر گذاشتیم پر از خاطرات خوب و بد خواهد بود که خدا کنه خاطرات خوبش شما رو شاد کنه و از خاطرات بدش درس بگیریم.
تقدیم به همه شما:heart:

اوووووففففف چقدر انرژی + دادم!

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11

بچه ها نیروی انتظامی اینقدر نیرو نیاز داره؟:wacko: هرکس رو دیدم افتاده ناجا، اکثر بچه های تاپیک هم که ناجا هستن (مخصوصا اونهایی که قرار بود برن ****):f34r:

انشاا... این دوره برای همه شما به خوبی بگذره، این دوره هم مثل مراحلی که تا خالا پشت سر گذاشتیم پر از خاطرات خوب و بد خواهد بود که خدا کنه خاطرات خوبش شما رو شاد کنه و از خاطرات بدش درس بگیریم.

بابا انرژییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی :D!

mc-BoB

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان نقل گرفته بودن راجب 3 ماه آموزشی که گفته بودم

راستو دروغشو نمیدونم اما بنده که **** ار د ک ان افتادم خود سرهنگو استادهایی:))) ) که کلاس باشون داشتیم میگفتن سری بعدیا 3 ماه آموزش میبینن قصد شایعه سازیو سکته دادن بعضی از دوستانم ندارم فقط خواستم حرفشونو منتقل کنم راستی روزای اول که مازفته بودیم دوره قبلیا بمون میگفتن شماهاجزو 3 ماهیاین که ما رفتیم سووال کردیم گفتن به دوره شما نمیخوره

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

راستو دروغشو نمیدونم اما بنده که **** ار د ک ان افتادم خود سرهنگو استادهایی:))) ) که کلاس باشون داشتیم میگفتن سری بعدیا 3 ماه آموزش میبینن قصد شایعه سازیو سکته دادن بعضی از دوستانم ندارم فقط خواستم حرفشونو منتقل کنم راستی روزای اول که مازفته بودیم دوره قبلیا بمون میگفتن شماهاجزو 3 ماهیاین که ما رفتیم سووال کردیم گفتن به دوره شما نمیخوره
بچه ها اگه شد سه ماه... خونسردی خودتون رو حفظ کنین... دنیا اصلا ارزش این چیزا رو نداره... مخصوصا اونایی که قلبشون با باطری کار میکنه... بهتره قبل اعزام باطری رو عوض کنن(ترجیحا شارژی)... که مشکلی پیش نیاد.:blush:

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

:blink:راستش دلم برات سوخت... خدا صبرت بده...:(

jgood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

شما **** اردکان هستید؟
کی اعزام شدید؟

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1

یا خدا !!! عجب بد بختی ای داریما ... همین که خواستیم اقدام کنیم شد 21 ماه

حالا هم که زمزمه ی آموزشی 3 ماهست ! چقدر بدبختیم ما ! :eek:

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
آخه بچه ها میگن کد پلیس +10 با برگه ای که براشون اومده فرق میکنه. میترسم برم دوباره همون باشه برای همین منتظرم که خودش بیاد :( بچه ها ناامیدم کردن قبلش مطمئن بودم ولی الان میترسم نشه.
خدا کنه درست بشه:eek:

درسته فرق داره.
البته من یکی از دوستان بود حدود اول خرداد رفت براش کد **** زده بودن ...بعد برگه اومد درخونشون نیروانتظامی باز رفت پلیس +10 برگه گرفت اونم نیرو انتظامی بود.سیستمشون Real Time .

من خودمم اول که رفتم از پلیس +10 برگه سبز رو گرفتم 90 روز غیبت زدن بودن رفتم **** وظیفه درستش کردم بعدش اومد پلیس +10 برگه گرفتم غیبت پاک شده بود و برگه هم که اومد درخونمون غیبت نداشت.

Last edited:
بالا