• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

wrath

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا چقدر کولی بازی در میارید بعضیاتون؟ ما دهه شصتی هستیم باید به این قانون رسیده باشیم: هر چی به ما میرسه بدترین میشه.از ما که گذشت بهترین میشه.:) خداییش همینطوره دیگه نیست؟ پس وظیفه ماست که این خدمت رو بریم و بار مسئولیت رو از رو دوش آیندگان برداریم...21 ماه نبوووووود؟

pedram-19

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان
منم اعزام 1/4 هستم ولی هنوز برگه سفیدم نیومده ببینم کجا افتادم حالم ندارم برم از پلیس +10 بگیرم:p
امیدوارم یه جای خوب بیوفتم:wacko:

mohammad/aligol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دادا
شما از کدوم شهر هستید؟ لیسانس دارید دیگه؟ منم اوجا هستم 1/4 هنوز برگه سبزم نیومده! خوبیش به نسبت بقیه جاها فضا و هواشه! :D بقیه شم درست میشه انشالله! ;)

سلام

از رشت اعزام میشم و ارشد هستم. توکل به خدا

mojtaba6889

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کارت سفید ( اگه اشتباه نگفته باشم - منظورم همون محل اعزام ِ ) چند روز بعد ِ کارت سبز میاد ؟!

پ.ن : کارت سبزم شنبه اومد ...
سلام دوست عزیز
کارت سفید شما حدود 10 روز تا یک هفته قبل از اعزام براتون میاد ولی اگر عجله دارید حدود 2 هفته قبل از اعزام برید پلیس +10 و المثنی بگیرید

mohammad/aligol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان هر کس در مورد درجه ها تو نیروی انتظامی خبر دقیق داره لطفا اطلاع بده!

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
ای بابا چقدر کولی بازی در میارید بعضیاتون؟ ما دهه شصتی هستیم باید به این قانون رسیده باشیم: هر چی به ما میرسه بدترین میشه.از ما که گذشت بهترین میشه.:) خداییش همینطوره دیگه نیست؟ پس وظیفه ماست که این خدمت رو بریم و بار مسئولیت رو از رو دوش آیندگان برداریم...21 ماه نبوووووود؟
likeeee

)mostafa(

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام-من اعزامم اول تیر افتادم **** شهدای کرمانشاه هم تو برگه +10 نوشته بود هم تو برگه ای که اومد در خونه-پذیرش گرفته بودم .
راستی پادگان شهدا چه جور جاییه ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام-من اعزامم اول تیر افتادم **** شهدای کرمانشاه هم تو برگه +10 نوشته بود هم تو برگه ای که اومد در خونه-پذیرش گرفته بودم .
راستی پادگان شهدا چه جور جاییه ؟

طبق تعریف دوستان جای خوبیه.

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
آقا پس کی برگه سفید میاد مردیم از استرس!!!!!!!!!!!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آقا پس کی برگه سفید میاد مردیم از استرس!!!!!!!!!!!

آره :(
این دوره خیلی افتضاح شده همه چی داغونه. اردیبهشت ماه خیلی بهتر بود هم برگه سفید رو زودتر اوردن و هم اینقدر خبری از تغییر کدها و به هم ریختگی کدها نبود.

دیده بان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام رفقا

من فردا (چهارشنبه) میخوام برم پیش یکی از دوستام تو پلیس+10. اونایی که میخوان محل اعزام شون رو بدونن شماره ملی شون رو برام پخ کنن.

موفق باشید

)mostafa(

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برگه سفید من سه روزه اومده در خونه چطور برای شماها هنوز نیومده ؟ کدوم به هم ریختگی کدها؟ چرا استرس می دید ؟ **** تیر پذیرش داره خیلی ها افتادن ****

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
برگه سفید من سه روزه اومده در خونه چطور برای شماها هنوز نیومده ؟ کدوم به هم ریختگی کدها؟ چرا استرس می دید ؟ **** تیر پذیرش داره خیلی ها افتادن ****

فعلا که مال ما نیومده.
بعضی از دوستان که پذیرش **** گرفته بودن رو کنسل کردن و تو پلیس +10 کد یه جای دیگه زدن و بعد تو برگه سفیدشون هم کد یجای جدید!!!!

)mostafa(

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اونی که میاد در خونه اصلیه دیگه ؟
اونی که میگی +10 جای دیگه زده احتمالا از اولش هم پذیرششون قبول نشده چون منم که پذیرش گرفتم گفتن 50 50 می افتی **** وقتی برگه سفیدت اومد مشخص می شه که اومد و **** افتادم.

Last edited:

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
فعلا که مال ما نیومده.
بعضی از دوستان که پذیرش **** گرفته بودن رو کنسل کردن و تو پلیس +10 کد یه جای دیگه زدن و بعد تو برگه سفیدشون هم کد یجای جدید!!!!
برگه سفید دوستم هم امروز صب اومد

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اونی که میاد در خونه اصلیه دیگه ؟
اونی که میگی +10 جای دیگه زده احتمالا از اولش هم پذیرششون قبول نشده چون منم که پذیرش گرفتم گفتن 50 50 می افتی **** وقتی برگه سفیدت اومد مشخص می شه که اومد و **** افتادم.

هر کدوم باشه فرقی نمیکنه روز اعزام با برگه ای که دستت هست اعزامت میکنن.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
انگار کلا برای من برگه نزدن :happy:

محسن خوب باز برو از پلیس +10 بپرس.
واست که توضیح دادم تو چند پست قبل ....

درسته فرق داره.
البته من یکی از دوستان بود حدود اول خرداد رفت براش کد **** زده بودن ...بعد برگه اومد درخونشون نیروانتظامی باز رفت پلیس +10 برگه گرفت اونم نیرو انتظامی بود.سیستمشون Real Time .

من خودمم اول که رفتم از پلیس +10 برگه سبز رو گرفتم 90 روز غیبت زدن بودن رفتم **** وظیفه درستش کردم بعدش اومد پلیس +10 برگه گرفتم غیبت پاک شده بود و برگه هم که اومد درخونمون غیبت نداشت.

بالا