• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
سلام از دوستاني كه تجربه و اطلاعات دارن خواهشا اگه ميتونن كمك كنن-من 2 هفته پيش MRIدادم يه چيزايي تو عكسه معلومه كه دكتر ميگفت احتمالش زياده بتوني باهاش معافي بگيري --من 1/4 اعرام ميشم و از لحاظ جسمي هم مدتيه كه جلو افتاب زياد باشم اذيت ميشم الانم كه اموزشيمون افتاده تو اوج گرما ---حالا ميخواشتم ببينم اگه اونجا اگه اذيت شدم بايد چيكار كنم ؟؟ من نميخوام معافيت پزشكي بگيرم ولي اگه بگم اينجوريم چي ميشه ؟تو اموزشي واسه معافيت پزشكي اقدام بشه اموزشه نيمه كاره دها ميشه يا حين اموزشي اتفاق مي افته كه اگه رد شدي بتوني بقيه اموزشي رو هم بري ؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهش ميكنم راهنماييم كنين

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
سلام از دوستاني كه تجربه و اطلاعات دارن خواهشا اگه ميتونن كمك كنن-من 2 هفته پيش MRIدادم يه چيزايي تو عكسه معلومه كه دكتر ميگفت احتمالش زياده بتوني باهاش معافي بگيري --من 1/4 اعرام ميشم و از لحاظ جسمي هم مدتيه كه جلو افتاب زياد باشم اذيت ميشم الانم كه اموزشيمون افتاده تو اوج گرما ---حالا ميخواشتم ببينم اگه اونجا اگه اذيت شدم بايد چيكار كنم ؟؟ من نميخوام معافيت پزشكي بگيرم ولي اگه بگم اينجوريم چي ميشه ؟تو اموزشي واسه معافيت پزشكي اقدام بشه اموزشه نيمه كاره دها ميشه يا حين اموزشي اتفاق مي افته كه اگه رد شدي بتوني بقيه اموزشي رو هم بري ؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهش ميكنم راهنماييم كنين

در هر زمان اثبات بشه از آموزشی مرخص میشی... خیلیا عمدا اول کارای ابتدایی رو میکنن بعد میرن تو آموزشی بعدش کارای اصلی رو انجام میدن برای معاف چون اونطوری راحتتر میگیرن ( اینطور که من از یکی از دوستان که خودش همینطوری وسط آموزشی خودمون مرخص شد شنیدم ) البته داستان مال چندین سال پیشه ها! ولی فکر کنم هنوزم همینطوریه.

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
اون مشکلی نیست میری **** وظیفه و درستش می کنی!

منم مرزن آباد هستم‏- اول تیر- از رشت

تشکر.
شما محل اعزامتون رشت هست؟
بعد مارو نگه میدارن اونجا یا مرخصی میدن؟ وسیله خاصی که نباید ببریم روز اول؟

Paradise320

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها من امروز دفترچه دست کردم میشه بهم بگید برگ سبز کی میاد حدودن ؟؟
کی اعزام میشم ؟
احتمالش چقدره بیفتم مشهد ؟ (از مشهد پست کردم !)
دیپلم هستم .احتمالش چقدره مشهد باشم ؟؟

برگ سبز معمولا توسط پست بعد از 2 هفته میاد ولی 4،5 روز بعد از اینکه دفترچه فرستادی میتونی بری پلیس + 10 تا بهت بگه تاریخ اعزامت کیه!
منم از مشهدم، یه ماه پیش که تو پلیس + 10 بودم کسایی رو دیدم که قبل از عید دفترچه پر کرده بودند ولی تاریخ اعزامشون برج 6 بود! الانم به احتمال زیاد از برج 6 زودتر نیوفتی، مگه درخواست تعجیل بدی.

اگه پذیرش اینطرف اونطرف بگیری با آشنا و فعالی بسیج داشته باشی احتمالش هست اگه نه مشهد رو بیخیال شو ولی هر چی خدا بخواد همون میشه.
یه چیز دیگه که بزار از الان بهت بگم که خیلی خیال بافی نکنی.:D
بچه های مشهد رو 99% میفرستن بیرجند واسه آموزشی. و 99% مرزبانی محمد رسول ا... بیرجند، مگه شانست بگیره که بیوفتی 04 بیرجند که نیروی زمینی ارتشه!
دو روز پیش که برگ سفیدم رو پست آورد، پستچی میگفت از صبح به هر کی برگشو دادم همه افتادن محمد رسول ا... ! منم که خدا رو شکر 04 افتادم.

kornu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی از پادگان مالک اشتر خبری نداره چطوریه ؟؟؟پادگان مالک اشتر نیروی انتظامی اراک ....
فکر کنم بدبخت شدم .....

araz67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها من امروز دفترچه دست کردم میشه بهم بگید برگ سبز کی میاد حدودن ؟؟
کی اعزام میشم ؟
احتمالش چقدره بیفتم مشهد ؟ (از مشهد پست کردم !)
دیپلم هستم .احتمالش چقدره مشهد باشم ؟؟

حدود 20 روز طول میکشه تا برگه بیاد در خونتون تاریخ اعزام رو مینویسه و محل اعزام یکی دو هفته مونده به موعد اعزام مشخص میشه اگه عجله داری یکی از دو راه زیر رو برو
میتونی حدود 3 روز بعد از ارسال دفترچه بری از پلیس + 10 المثنی بگیری (فقط یک بار المثنی صائر میشه) و یا
برو سایت پايگاه اطلاع رساني پليس جمهوري اسلامي ايران قسمت "سازمان وظیفه عمومی" رو انتخاب می کنی از سمت راست گزینه "خدمات الکترونیکی " رو لنتخاب میکنی" استعلام آخرين وضعيت درخواستها " و از اونجا "ثبت درخواست استعلام" رو میزنی یه فرم میاد مشخصاتتو مینویسی و در قسمت در خواست مینویسی "اطلاع از تاریخ اعزام به خدمت" بعد تایید رو میزنی یه کد رهگیری بهت میده معمولا 1 روز کاری طول میکشه تا جواب بدن جواب رو با وارد کردن کد رهگیری در قسمت " مشاهده پاسخ اسعلام "میتونی ببینی

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی از پادگان مالک اشتر خبری نداره چطوریه ؟؟؟پادگان مالک اشتر نیروی انتظامی اراک ....
فکر کنم بدبخت شدم .....

اره تقریبا بد بخت شدی...
البته دوست من که خیلی بد میگفت...تو زمستون اونجا بود.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
فکر کنم بدبخت شدم .....

عاليه، يكي از هتلترين هاي ناجا هست. نگران نباش اگه مدرك هم داشته باشي ديگه عاليه.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
فکر کنم بدبخت شدم .....

بهترین مرکز آموزش نیروی انتظامی همین مالک اشتر اراک هست. بعدش ولیعصر تبریز
در مقایسه با جهرم - مرزن آباد - رجایی کرمانشاه - بیرجند و شهید بیگلری مشگین شهر خیلی بهتره
من خودم بیگلری بودم.
اینم وبلاگ خاطراتم خواستی بخون
مرکز آموزش شهید بیگلری ناجا

kornu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین مرکز آموزش نیروی انتظامی همین مالک اشتر اراک هست. بعدش ولیعصر تبریز
در مقایسه با جهرم - مرزن آباد - رجایی کرمانشاه - بیرجند و شهید بیگلری مشگین شهر خیلی بهتره
من خودم بیگلری بودم.
اینم وبلاگ خاطراتم خواستی بخون
مرکز آموزش شهید بیگلری ناجا

آقا دمت گرم , من فقط می خوام بدونم بعدش تهران میوفتم با نه ؟؟؟؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آره لیسانسم , اما میخوام بدونم بعد آموزشی تهران میوفتم یا نه ؟؟؟؟

هیچی معلوم نیست ولی تقسیمات خوبی داره اونجا. احتمالش هست که بیوفتی تهران ولی 100% نیست. تک پسر نیستی؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
نه , اما باقی خواهر برادرام ازدواج کردن فقط من خونه ام ,

فکر نکنم به این توجه کنن، باید منتظر باشی ببینی شانست چطوره، ایشالا بیفتی تهران.

araz67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه هایی که اعزامشون 20 خرداده کیا هستن؟
توصیه میکنم همین امروز برن موهای نازنینشونو با نمره 2 بزنن و فردا و پس فردا رو ساعت 5 صبح بیدارشن برن پارک محلشون دویدن و بشین پاشو تمرین کنن تا هم یه هوای ازاد بهاری به سرشون بخوره هم اینکه یه آمادگی بشه برای پادگان :p
وگرنه تو پادگان کله هاشونو اینطوری میتراشن: (البته اگه ف.ش ندارین نمیتونید ببینید)
Marine Recruits get a hair cut, part 3 - YouTube
MCRD Haircut - YouTube
greek massive recruit manual clippers haircut - YouTube

mohammad/aligol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تشکر.
شما محل اعزامتون رشت هست؟
بعد مارو نگه میدارن اونجا یا مرخصی میدن؟ وسیله خاصی که نباید ببریم روز اول؟

بله ساکن رشتم و از رشت اعزام میشم.
بستگی داره، پسر همسایه بالایی ما که 2سال پیش اونجا رفته بود همون طور موند تا میان دوره اما تو بعضی از این وبلاگها خوندم که تو این پادگان چهار پنج روز اول مرخصی دادن! مثل اینکه به حالشون بستگی داره.
بهتره لوازم شخصی ضروری رو با خودت بیاری، کاره دیگه شاید برای لباس مرخصی ندادن:)

mohammad/aligol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنم بدبخت شدم .....

کلا طبق گفته اکثر افراد نیروی انتظامی خوب نیست ولی پادگان مالک اشتر جز بهترین ها تو این ارگانه!
زیاد بهش فکر نکن منم اول تیر شهید ادیبی مرزن آباد چالوس هستم (نیروی انتظامی) بالاخره باید این دوره رو هم یه جور گذروند:)

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عاليه، يكي از هتلترين هاي ناجا هست. نگران نباش اگه مدرك هم داشته باشي ديگه عاليه.

عجبا... :eek:پس احتمالا دوستهای من زیادی بچه ننه بودن که میگفتن سخته...:blink:

ho_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه. تازه با اینجا آشنا شدم.
بچه ها خیلی داغونم. یکی راهنماییم کنه!!!! این 21 ماه رو اعصابمه. تازه دفترچه گرفتم. با کارشناسی ارشد فنی و 25 سال سن دو سال هم باید علاف شم. خیلی حالم بده بچه ها. افسرده شدم. کممممممممکککککککککککککککککککککک!!!
دور و بریام هر کی یه جور معاف شده. اعصابم داغونه ...خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
سلام به همه. تازه با اینجا آشنا شدم.
بچه ها خیلی داغونم. یکی راهنماییم کنه!!!! این 21 ماه رو اعصابمه. تازه دفترچه گرفتم. با کارشناسی ارشد فنی و 25 سال سن دو سال هم باید علاف شم. خیلی حالم بده بچه ها. افسرده شدم. کممممممممکککککککککککککککککککککک!!!
دور و بریام هر کی یه جور معاف شده. اعصابم داغونه ...خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

داداش یجوری باید 21ماهو به خودت بقبولونی همینطور که ما قبولوندیم به خودمون. سربازی رو هم زیاد سخت نگیر چون به ضررت تموم میشه. منم وقتی دفترچه رو پست کردم بعدش شنیدم 21ماه شده عین تو شدم ولی رفته رفته عادت میکنی

Last edited:
بالا