• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

fysoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برگه سفید من سه روزه اومده در خونه چطور برای شماها هنوز نیومده ؟ کدوم به هم ریختگی کدها؟ چرا استرس می دید ؟ **** تیر پذیرش داره خیلی ها افتادن ****
دوست محترم هدفت رو از چند پستی که امروز گذاشتی نمی فهمم!! نمیدونم سپاهی هستی یا بابات سپاهیه یا ...!
ببین ما اعصاب نداریم و این صحبت های شما رو به عنوان کسی که مسخره **** شدم قویاً رد میکنم
دروغگوتر از **** ارگانی ندیدم
2ماه من و خیلی دیگه از دوستان رو فیلم کردن و حالا شما میای این حرفای باطل رو میزنی؟ راستی اگر ممکنه شماره ملی خودت رو بده تا مطمئن بشیم دروغ نمیگی و واقعاً پذیرش **** شدی؟

omid0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
172
اقا کسی از پادگان هشتم شکاری اصفهان((نیرو هوایی ارتش)) خبر نداره؟؟؟

اگه کسی اطلاعاتی داره بگه ممنون میشم

منم شنبه اعزامم:wacko:

fysoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان شماها چرا اینجوری هستید؟ چه میدونم شاید شماها هم میخواید شربت شهادت بنوشید من چکار دارم ولی محض اطلاع خدمتتون عرض کنم که با این برنامه ها و قلدر بازی هایی که این آخوندا در میارن هر لحظه باید احتمال جنگ رو داد و کار عاقلانه اینه که از ارتش فرار کنی نه اینکه بگی وای وای چرا ارتش نیفتادم:eek:
اولین کسانی که قربانی جنگ میشن همین سربازای جوان بی گناه ارتش هست متاسفانه:(. درضمن ارتش هم به این آسونی که بعضیا میگن نیست.
من خودم که از سربازی متنفرم اما بخاطر کارم مجبورم کارتش رو بگیرم ولی پذیرش سپاهم رو در حالی رد شد که کاملا موافقت شده بود.. حالا هم معلوم نیست با مدرک فوق لیسانس نفت چه کاری باید تو نیروی انتظامی انجام بدم!
پس شما هم مثل ما گول **** رو خوردی.. به من هم گفتند قطعاً سپاهی 100%
بله حق با شماست دیگه برام اهمیتی نداره چی میشه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
محسن خوب باز برو از پلیس +10 بپرس.
واست که توضیح دادم تو چند پست قبل ....

امروز رفتم پلیس +10 پرسیدم بازم گفتن همون کرمانشاه (ناجا) هستی. از اون ور هم به طرف تهرانی زنگ زدیم میگه کد رو عوض کردم والا خودمم نمیدونم ولی احتمال خیلی خیلی زیاد همین نیروی انتظامی میوفته تو پاچه م!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
پس شما هم مثل ما گول **** رو خوردی.. به من هم گفتند قطعاً سپاهی 100%
بله حق با شماست دیگه برام اهمیتی نداره چی میشه

شنیدم روز اعزام با برگه ای که دستته اعزامت میکنن اگه دوست داری همون ارتش رو بری شاید اگه برگه ای که از پلیس +10 گرفتی رو روز اعزام ببری بفرستنت همون ارتش.

)mostafa(

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
fysoft عزیز چ لزومی داره من بیام اینجا دروغ بگم ؟ من هم یه خورده اعصابم ریخت به هم وقتی دیدم بعضی ها می گن امکان داره کدها عوض شه و گفتم نکنه برا من هم یه وقت عوض بشه و بیفتم جای دیگه. ولی پرسیدم میگن وقتی اومد دره خونه دیگه عوض نمی شه- و اینکه من نه سپاهی هستم و نه فامیل سپاهی دارم-
درآخر هم می دونم همه اعصابا خورده من هم مثل بقیه بچه ها باید اول تیر برم -امیدوارم این دوران به خوبی برا همه تموم بشه و راحت شیم

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
امروز رفتم پلیس +10 پرسیدم بازم گفتن همون کرمانشاه (ناجا) هستی. از اون ور هم به طرف تهرانی زنگ زدیم میگه کد رو عوض کردم والا خودمم نمیدونم ولی احتمال خیلی خیلی زیاد همین نیروی انتظامی میوفته تو پاچه م!

ای بابا خوب این برگه نمیاد اصلا ناجا تا حداقل خیالت راحت بشه....
محسن از پلیس +10 یه برگه هست میگیرن -- بارکد مرسوله پستی به مشمول -- تو این برگه هرچی نامه از طرف **** وظیفه برات اومده همراه با بارکدش و تاریخ ارسالش.شاید برگت اومده باشه و تو پست باشه برات نیاورده باشن.

شنیدم روز اعزام با برگه ای که دستته اعزامت میکنن اگه دوست داری همون ارتش رو بری شاید اگه برگه ای که از پلیس +10 گرفتی رو روز اعزام ببری بفرستنت همون ارتش.

یعنی به همین راحتی؟
نه بابا.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ای بابا خوب این برگه نمیاد اصلا ناجا تا حداقل خیالت راحت بشه....
محسن از پلیس +10 یه برگه هست میگیرن -- بارکد مرسوله پستی به مشمول -- تو این برگه هرچی نامه از طرف **** وظیفه برات اومده همراه با بارکدش و تاریخ ارسالش.شاید برگت اومده باشه و تو پست باشه برات نیاورده باشن.

یعنی به همین راحتی؟
نه بابا.

اگه تا فردا نیوردن میرم پست ببینم چی میشه.
-----------------------------------------------------------
میگن روز اعزام صف درست میکنن مثلا میگن هر کی برگه ش کد اینجاست بیاد تو این صف و میتونی هر برگه ای که داری رو ببری و بری تو اون صف (آخه همیشه نتایج پلیس +10 و برگه سفید یکی بوده برای همین کار ندارن برگه ت رو از پلیس +10 پرینت گرفتی یا اومده در خونه)

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
میگن روز اعزام صف درست میکنن مثلا میگن هر کی برگه ش کد اینجاست بیاد تو این صف و میتونی هر برگه ای که داری رو ببری و بری تو اون صف (آخه همیشه نتایج پلیس +10 و برگه سفید یکی بوده برای همین کار ندارن برگه ت رو از پلیس +10 پرینت گرفتی یا اومده در خونه)
فکر نمیکنم دگه اینقدر کشکی باشه :D اگه اونجا خودشون لیست داشته باشن چی؟ برفرض هم اونطور باشه که تو میگی بعدا حتما گندش درمیاد دردسر میشه

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
من فکر می کنم دیگه حداکثر فردا یا پس فردا بیاد دم در خونه

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها... کسایی که 1/4 اعزامند و تا اون موقع بیکارن برن بازی مبارزه در خلیج عدن رو بگیرن... بازی کنن تا این 15.16 روز فرسایشی هم بگزره...
عجب بازی با حالیه... نسبت به ایرانی بودنش عالیه... مخصوصا برا کسایی که افتادن ارتش خوبه که یه مقدار گرم بشن برا اموزشی:D

Paradise320

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

نه بابا اینکار رو نکنین ها، اون برگه سفید که خود پست میاره ملاکه...پلیس+10 رو ولش کنین یهو دیدی 21 ماه خدمت می کنی میگن بیا دوباره خدمت کن :p:D

platform 2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این دوستانی که میگند اگه جنگ بشه اونا که در ارتش هستند در خطرند کاملا در اشتباهند
اولا ارتش ایران همیشه بی بخار بوده و هست
در جنگ تحمیلی این **** بود که جلوی عراق ایستاد ارتشیا همشون در رفتند قبول ندارید از باباهاتون بپرسید
در تمام در گیری های مرزی از جمله درگیری با گروهک های پژواک **** در حال فعالیته اصلا خبری از ارتش نیست پس در صورت جنگ احتمالی سپاهیا بیشتر باید بترسند
دوما اگر جنگ بشه که نمیشه به صورت سایبری و تحریم و یا از طریق هواییه به نیروی زمینی احتیاج نیست

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
برگه سبز آبی سفید هرچی اسمش هست امروز بعد از ظهر اومد! :D نیروی انتظامی مرزن آباد چالوس! توی برگه نوشته روز اعزام باید مو رو با نمره 4 بزنید! 7 صبح هم آدرس داده باید بریم برای اعزام. فقط یک چیز من گروه خونیم رو به جای A+ گفتم B+ پلیس +10 ببرم میتونه اصلاحش کنه؟

Paradise320

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این دوستانی که میگند اگه جنگ بشه اونا که در ارتش هستند در خطرند کاملا در اشتباهند

در جنگ تحمیلی این **** بود که جلوی عراق ایستاد ارتشیا همشون در رفتند قبول ندارید از باباهاتون بپرسید
در تمام در گیری های مرزی از جمله درگیری با گروهک های پژواک **** در حال فعالیته اصلا خبری از ارتش نیست پس در صورت جنگ احتمالی سپاهیا بیشتر باید بترسند
دوما اگر جنگ بشه که نمیشه به صورت سایبری و تحریم و یا از طریق هواییه به نیروی زمینی احتیاج نیست

ولی به نظر من اگه جنگی بخواد بشه اون ارتشه که اول دفاع می کنه، چون نیرویی کاملا تخصصی واسه این شرایطه! مثه نیرو انتظامی نیست که با دزد و قاچاقچی سر و کله بزنه، تربیت شده تا از مملکت دفاع کنه! **** هم به خاطر نیروی انسانیش و بسیجه که قدرت داره یعنی کمّیتش خیلی خیلی بیشتر از کیفیتشه :rolleyes:
البته بسیجی ها رو اگه ول کنی خدا فقط میتونه جلوشونو بگیره :D
شاید تو جنگ **** جلوتر بود ولی اون اوایل انقلاب بود. هر چی فرمانده ارتش زمان شاه بودن (البته نه همه) بارشون رو جمع کردن و کشور رو فروختن رفتن! **** جلوتر بود چون اولین نیروی انقلابی و مردمی بود که ایجاد شد!

Paradise320

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برگه سبز آبی سفید هرچی اسمش هست امروز بعد از ظهر اومد! :D نیروی انتظامی مرزن آباد چالوس! توی برگه نوشته روز اعزام باید مو رو با نمره 4 بزنید! 7 صبح هم آدرس داده باید بریم برای اعزام. فقط یک چیز من گروه خونیم رو به جای A+ گفتم B+ پلیس +10 ببرم میتونه اصلاحش کنه؟

همون زیر برگه نوشته چیکار کنی ... فکر کنم نوشته باید بری حوزه **** وظیفه اونم تا قبل اعزامت!!!

mohammad/aligol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اون مشکلی نیست میری **** وظیفه و درستش می کنی!

منم مرزن آباد هستم‏- اول تیر- از رشت

pinfo

Registered User
لایک‌ها
28
بچه ها من امروز دفترچه دست کردم میشه بهم بگید برگ سبز کی میاد حدودن ؟؟
کی اعزام میشم ؟
احتمالش چقدره بیفتم مشهد ؟ (از مشهد پست کردم !)
دیپلم هستم .احتمالش چقدره مشهد باشم ؟؟

mohammad/aligol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یکی نیست جواب بده وضع درجه ها تو ارگان های مختلف برای سطوح متفاوت چطوره؟ مخصوصا نیروی انتظامی:(

Hesam89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اين ديگه نهايت بي انصافي در مورد ارتشه. دوست عزيز شما واقعا چه توقعي از ارتشي داشتيد كه اكثر فرماندهاش بعد از انقلاب از ايران فرار كردند؟ كجاي دنيا سراغ داريد بعد از انقلاب ارتش اون كشور درگير يه جنگ گسترده بشه؟ تا اونجا يي كه همه ي ما اطلاع داريم اولين واكنش توسط نيروي هوايي ارتش به عراق داده شد كه در اولين اقدام دو ساعت بعد از حمله عراق دو فروند جنگنده فانتوم از پايگاه شكاري بوشهر يكي از فرودگاه هاي عراقو بمباران كردند و در كمتر از ٢٤ ساعت همين ارتش عمليات كمان آرش رو طراحي كرد و توسط ١٤٠ فروند جنگنده تمام استحكامات و نيروي هوايي عراق رو در هم كوبيد.

بالا