• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

goolooamin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بچه های مشهد رو 99% میفرستن بیرجند واسه آموزشی. و 99% مرزبانی محمد رسول ا... بیرجند، مگه شانست بگیره که بیوفتی 04 بیرجند که نیروی زمینی ارتشه!
دو روز پیش که برگ سفیدم رو پست آورد، پستچی میگفت از صبح به هر کی برگشو دادم همه افتادن محمد رسول ا... ! منم که خدا رو شکر 04 افتادم.

بله شما درست می گید..... من هم ساکن بجنورد(خراسان شمالی) هستم و افتادم مرزبانی محمد رسول ا... بیرجند.... فکر کنم هر کی از خراسان باشه به احتمال زیاد بیرجند میفته.

اجباری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این دوستانی که میگند اگه جنگ بشه اونا که در ارتش هستند در خطرند کاملا در اشتباهند
اولا ارتش ایران همیشه بی بخار بوده و هست
در جنگ تحمیلی این **** بود که جلوی عراق ایستاد ارتشیا همشون در رفتند قبول ندارید از باباهاتون بپرسید
در تمام در گیری های مرزی از جمله درگیری با گروهک های پژواک **** در حال فعالیته اصلا خبری از ارتش نیست پس در صورت جنگ احتمالی سپاهیا بیشتر باید بترسند
دوما اگر جنگ بشه که نمیشه به صورت سایبری و تحریم و یا از طریق هواییه به نیروی زمینی احتیاج نیست

[FONT=&quot]گلم میشه از بابا جونت بپرسی **** در چه سالی تاسیس شده و چندنفر (تاکید میکنم نفر) نیرو داشته و چه تجهیزات جنگی داشته که این حرفای خنده دار رو میزنی![/FONT]​
[FONT=&quot]اگه ارتش ایران فقط 24 ساعت از جنگیدن دست می کشید خوزستان که هیچ، پایتخت کشور تهران هم سقوط میکرد[/FONT]​
[FONT=&quot]هواپیماهای [/FONT]f4 f7 f8 [FONT=&quot] اساس دفاع از پیشروی دشمن بود که با شجاعت و میهن پرستی خلبانان آموزش دیده در آمریکا در زمان شاه بود.. و تکاوران نیروی زمینی و دریایی ارتش از کیان ایران عزیزمون پاسداری کردند و از قادسیه دوم اعراب جلوگیری کردند.[/FONT]​
[FONT=&quot]برای مثال همین سربازای تیپ دوم زرهی دزفول بودند که سوسنگرد رو 2 روزه از ارتش تا دندان مسلح عراق پس گرفتند و ارتش عراق رو مجبور به فرار کرد و تانک ها و تجهیزاتشون رو گذاشتند و فرار کردند که اگه سوسنگرد برید هنوز تانکهای عراقی رو میتونید ببینید.[/FONT]
[FONT=&quot]یا لشکر 92 زرهی اهواز یا تیپ زرهی گارد ریاست جمهوری(شاهنشاهی سابق) یا پایگاه چهارم شکاری دزفول و تبریز و خیلی از لشکرهای دیگه ارتش ایران [/FONT]​
[FONT=&quot]در مورد افسران رده بالای ارتش زمان شاه هم بهتره برید از صادق خلخالی مرحوم بپرسید چه بر سرشون اومده!! [/FONT]​

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
[FONT=&amp]گلم میشه از بابا جونت بپرسی **** در چه سالی تاسیس شده و چندنفر (تاکید میکنم نفر) نیرو داشته و چه تجهیزات جنگی داشته که این حرفای خنده دار رو میزنی![/FONT]​
[FONT=&amp]اگه ارتش ایران فقط 24 ساعت از جنگیدن دست می کشید خوزستان که هیچ، پایتخت کشور تهران هم سقوط میکرد[/FONT]​
[FONT=&amp]هواپیماهای [/FONT]f4 f7 f8 [FONT=&amp] اساس دفاع از پیشروی دشمن بود که با شجاعت و میهن پرستی خلبانان آموزش دیده در آمریکا در زمان شاه بود.. و تکاوران نیروی زمینی و دریایی ارتش از کیان ایران عزیزمون پاسداری کردند و از قادسیه دوم اعراب جلوگیری کردند.[/FONT]​
[FONT=&amp]برای مثال همین سربازای تیپ دوم زرهی دزفول بودند که سوسنگرد رو 2 روزه از ارتش تا دندان مسلح عراق پس گرفتند و ارتش عراق رو مجبور به فرار کرد و تانک ها و تجهیزاتشون رو گذاشتند و فرار کردند که اگه سوسنگرد برید هنوز تانکهای عراقی رو میتونید ببینید.[/FONT]
[FONT=&amp]یا لشکر 92 زرهی اهواز یا تیپ زرهی گارد ریاست جمهوری(شاهنشاهی سابق) یا پایگاه چهارم شکاری دزفول و تبریز و خیلی از لشکرهای دیگه ارتش ایران [/FONT]​
[FONT=&amp]در مورد افسران رده بالای ارتش زمان شاه هم بهتره برید از صادق خلخالی مرحوم بپرسید چه بر سرشون اومده!! [/FONT]​
اینقد بحث جنگ نکنین چون نمیشه. اگه بشه هم الان 30سال پیش نیس که رودررو بجنگن. طرف میشینه تو پایگاه 2تا دکمه میزنه موشک صاف میخوره به نیروگاه اتمی همه بدبخ میشیم. **** و ارتشم نداره

ho_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش یجوری باید 21ماهو به خودت بقبولونی همینطور که ما قبولوندیم به خودمون. سربازی رو هم زیاد سخت نگیر چون به ضررت تموم میشه. منم وقتی دفترچه رو پست کردم بعدش شنیدم 21ماه شده عین تو شدم ولی رفته رفته عادت میکنی[/QUOT

اینکه میگن آموزشی 3 ماه شده راسته؟

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
داداش یجوری باید 21ماهو به خودت بقبولونی همینطور که ما قبولوندیم به خودمون. سربازی رو هم زیاد سخت نگیر چون به ضررت تموم میشه. منم وقتی دفترچه رو پست کردم بعدش شنیدم 21ماه شده عین تو شدم ولی رفته رفته عادت میکنی[/QUOT

اینکه میگن آموزشی 3 ماه شده راسته؟

منم از یکی دوتا از بچه ها شنیدم ولی توی سایت **** وظیفه که چیزی ننوشته

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11

ho_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال خیلی مهم! کوله ببریم بهتره یا از این ساکهای ورزشی؟!!

اجباری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینقد بحث جنگ نکنین چون نمیشه. اگه بشه هم الان 30سال پیش نیس که رودررو بجنگن. طرف میشینه تو پایگاه 2تا دکمه میزنه موشک صاف میخوره به نیروگاه اتمی همه بدبخ میشیم. **** و ارتشم نداره

همین الان هم رودرروئه. برو یه سرچی نوی گوگل ارث کن ببین چقدر ناو جنگی آمریکا همراه با جنگنده و نیرو تو خلیج فارس و دریای عمان میبینی؟ اگه نیروگاه اتمی رو بزنند فکر کردی ایران هم بهشون میگه دستت درد نکنه؟! یه جنگ کامله کامل میشه که امیدوارم هیچ وقت اتفاق نیفته و به خیر و خوشی هم کشورمون و هم سربازی ما بگذره. این چیزایی هم گه کفتم در جواب اون دوستان بود که یه نیم خط منو به چندتا پست خنده دار ادامه دادن.

ho_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

aghamir

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

دیروز **** وظیفه بودم .

آموزشی 2 ماهه . هر کی میگه 3 ماه الکی میخواد اعصابتون رو خورد کنه

اضافه خدمت کسانی که غیبت دارن رو حذف نمیکنن.
دلیلش رو پرسیدم با پوزخند گفت برای اینکه نتونین از برگه سبز برای گرفتن گواهینامه و پاسپورت و مدرک تحصیلی استفاده کنین. بعد از اینکه رفتی آموزشی اونجا نامه بگیر !!!

خدا همه آدمای مریض و عقده ای رو شفا بده :hmm:

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
حس میکنم خیلی رو مختم! ولی این آخریشه! عکس باید سیاه سفید باشه یا رنگی؟ حوصله ندارم دوباره برم پلیس+10 بپرسم!

من که عکس رنگی دادم قبول کردن. ولی اصولا سیاه و سفید میخواد سیاه و سفید ببر که گیر ندن.
وسایلتم با هرچی راحتی ببر چون فرقی نمیکنه خودشون اونجا کوله میدن بهتون

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
عاليه، يكي از هتلترين هاي ناجا هست. نگران نباش اگه مدرك هم داشته باشي ديگه عاليه.

عجبا... :eek:پس احتمالا دوستهای من زیادی بچه ننه بودن که میگفتن سخته...:blink:

تایید میشه مالک اشتر خیلی هتله.
دوست منم اونجا بود میگفت کاش واسه بعد از آموزشی هم اونجا میفتادم.
خلاصه خیلی تعریف کرد.
آره فکر میکنم دوستتون بسیار بچه ننه بودن... :D

goolooamin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان کسی میدونه استشهاد محلی بعنوان سرپرست خانواده باید چطوری بنویسم و آیا باید بصورت نامه برای جایی بنویسم؟

ho_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که عکس رنگی دادم قبول کردن. ولی اصولا سیاه و سفید میخواد سیاه و سفید ببر که گیر ندن.
وسایلتم با هرچی راحتی ببر چون فرقی نمیکنه خودشون اونجا کوله میدن بهتون

دمت گرم. آقایی....ایشالا آموزشی رو راخت سپری کنی

kornu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کلا طبق گفته اکثر افراد نیروی انتظامی خوب نیست ولی پادگان مالک اشتر جز بهترین ها تو این ارگانه!
زیاد بهش فکر نکن منم اول تیر شهید ادیبی مرزن آباد چالوس هستم (نیروی انتظامی) بالاخره باید این دوره رو هم یه جور گذروند:)

آره خب , منم باهاش کنار اومدم , کاریش نمی شه کرد , هر چی باشه می گذره , فقط می خوام بدونم بعدش تهران میندازن یا نه ؟؟؟ یا کاری می شه کرد که احتمالشو قوی تر کرد ؟؟؟
حتما می خوام تهران بیوفتم ...

fysoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شنیدم روز اعزام با برگه ای که دستته اعزامت میکنن اگه دوست داری همون ارتش رو بری شاید اگه برگه ای که از پلیس +10 گرفتی رو روز اعزام ببری بفرستنت همون ارتش.
ممنون محسن جان اما فکر نکنم توی **** وظیفه مثل شما اینقدر معرفت داشته باشن که حق انتخاب بدن:happy:
اساساً هرکس به هر پادگانی فرستاده میشه آمارشون هم به اون پادگان مربوطه میره و کلاً دیگه پلیس شدم!

دوستان اگه کسی یکی تو میلیون بخواد شانس بیاره کدوم قسمت نیروی انتظامی باشه عالیه و دردسر و سرکله زدنش با ارازل و اوباش کمتره!؟؟ با تشکر

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
[FONT=&amp]گلم میشه از بابا جونت بپرسی **** در چه سالی تاسیس شده و چندنفر (تاکید میکنم نفر) نیرو داشته و چه تجهیزات جنگی داشته که این حرفای خنده دار رو میزنی![/FONT]​
[FONT=&amp]اگه ارتش ایران فقط 24 ساعت از جنگیدن دست می کشید خوزستان که هیچ، پایتخت کشور تهران هم سقوط میکرد[/FONT]​
[FONT=&amp]هواپیماهای [/FONT]f4 f7 f8 [FONT=&amp] اساس دفاع از پیشروی دشمن بود که با شجاعت و میهن پرستی خلبانان آموزش دیده در آمریکا در زمان شاه بود.. و تکاوران نیروی زمینی و دریایی ارتش از کیان ایران عزیزمون پاسداری کردند و از قادسیه دوم اعراب جلوگیری کردند.[/FONT]​
[FONT=&amp]برای مثال همین سربازای تیپ دوم زرهی دزفول بودند که سوسنگرد رو 2 روزه از ارتش تا دندان مسلح عراق پس گرفتند و ارتش عراق رو مجبور به فرار کرد و تانک ها و تجهیزاتشون رو گذاشتند و فرار کردند که اگه سوسنگرد برید هنوز تانکهای عراقی رو میتونید ببینید.[/FONT]
[FONT=&amp]یا لشکر 92 زرهی اهواز یا تیپ زرهی گارد ریاست جمهوری(شاهنشاهی سابق) یا پایگاه چهارم شکاری دزفول و تبریز و خیلی از لشکرهای دیگه ارتش ایران [/FONT]​
[FONT=&amp]در مورد افسران رده بالای ارتش زمان شاه هم بهتره برید از صادق خلخالی مرحوم بپرسید چه بر سرشون اومده!! [/FONT]​

دوست عزیز با بعضی از حرفات موافقم فقط با بعضیاش.ولی همینو بگم این خدمت سربازی برای یه سری افراد بسیار ضروریه که از صحبت هاتون فهمیدم برای شما خیلی مفیده.شاید تعجب کنید ولی حالا میرید میفهمید.

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
ممنون محسن جان اما فکر نکنم توی **** وظیفه مثل شما اینقدر معرفت داشته باشن که حق انتخاب بدن:happy:
اساساً هرکس به هر پادگانی فرستاده میشه آمارشون هم به اون پادگان مربوطه میره و کلاً دیگه پلیس شدم!

دوستان اگه کسی یکی تو میلیون بخواد شانس بیاره کدوم قسمت نیروی انتظامی باشه عالیه و دردسر و سرکله زدنش با ارازل و اوباش کمتره!؟؟ با تشکر
راهنمایی رانندگی. قسمت اداری سازمان ترافیک. دوستم اونجا بود صب میرف ظهر برمیگشت. گوشی هم میبرد راحت. هروقت میخاستم میرف بیرون. کلا حال کرد تو خدمت

بالا